Tillbaka till startsidan?

Inge vettigt... ^--^


Torsdag idag då. Veckan har inte bjudit på så mkt. Vi hämtade Smoke igår, så han får vara med oss i några dagar. Ganska mysigt att ha han här.

Jag vet inte vad som händer i helgen heller.. Hade varit trevligt att kanske dra en fest? Eller liknande. Fast, samtidigt vet jag inte. Jag är lite kluven. Jag vill dra en tjejfest snart eller nått sånt. Men vi får väl se vad som händer.

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva. Känns som att jag vill ha nått att göra, men det har jag inte. Finns inget att göra. Känner mej, jag vet inte.. Jag har i vilket fall som helst tråkigt.

Hade varit klockers att få börja plugga nu, men eftersom att dom har ändrat intagningen till var 5:e vecka så måste jag vänta en månad till *suck* Det är inte det trevligaste precis.

Näe, inge mer skit i min blogg nu.. Ger inget att skriva massa dravvel som inte gynnar nån :P


White Trash Beautiful :)


Vad jag egentligen hade tänkt skriva idag vet jag inte. Men kändes bara som att jag behövde skriva :P

Har inte hänt så mkt här sen Nils kom hem, det har varit ganska lugnt och skönt. Vi har bara umgåtts och gillat varandras sällskap. Kollat på lite film och bara kramats. Väldigt mysigt.

Idag är det tisdag och jag har ingen aning om vad som sker. Nils ligger och pluggar och jag känner mej ganska ensammen, fast han är hemma. Men det är ju för att jag har inget att göra. Jag börjar ju inte plugga än.. Är ett tag kvar innan mina kurser kommer igång igen. Så jag måste fint vänta. Hatar att vänta, hade önskat att jag fick göra bort allt på en gång. Menmen, får väl se vad som händer och sker.

Idag är det min lillasysters födelsedag, hon blir hela 20 år. Satan vad det känns som att tiden går fort. Nyss var hon ju liten.. fast då var jag oxå det ;P Men ändå.. Grattis goa Jessica på födelsedagen. Tror inte att du läser detta, men om du skulle göra det så ha en väldigt underbar födelsedag :)

Sen om drygt 12 dagar blir min lillebror Tobias hela 1 år. Tiden går verkligen fort. Sen i december har vi Madde som blir myndig. Herregud, Madde ska inte vara myndig.. Hon är ju min minsta lilla syster, hon ska vara liten :P

Jisses, allt detta snack får verkligen en att känna sej gammal. Urkas, jag längtar inte tills jag fyller år. Tur iaf att det bara är kroppen som blir äldre, och inte sinnet. Jag tänker behålla mitt barnasinne och allt sånt så länge jag bara kan. :D Man har väldigt mkt roligare då, då man inte är seriös och skit jämt :)

Näe, fy vilket tråkigt inlägg.. Skit samma.. Nu ska jag gå och se om jag kan fixa nå käk till oss :)



Every rose has it's thorn...


Igår var en urk dag!

Jag städade som en tok på förmiddagen och en bit in på eftermiddagen.. Sen satt jag och pillrade mej i naveln känns de som :P Satt vid datorn i hundra år och spelade Guitar Hero. Hade planer för kvällen, men inget blev av.. Och snacka om irriterad jag var. Folk kan väl ändå höra av sej så man kan fixa annat att göra? Nog för att jag hade kunnat hitta på saker ändå, men jag är inte sån som människa. Har jag planer så väntar jag på att de jag planerat med ska komma osv. Jag gör inte dubbla planer, därför hatar jag när folk inte har vett till att höra av sej ordentligt. HATAR med stora bokstäver..

Aja, orkar inte nå mer. Ikväll kommer Nils hem, ååh som jag har längtat efter honom.. Ska bli mysigt. Får väl se om vi tar en mys kväll med lite film och popcorn ^^ Eller vad som händer. Denna kvällen ska jag fan inte planera. Jag ska sluta planera, blir bara trams av det hela då.

Jag ska iaf få mej lite mat i magen nu, ska fara iväg med Emmie. Tack vännen, för att du ställer upp och umgås med mej fast du är hängig. Det uppskattas.

Nu kilar jag!


That's just the way it is!


Blev tydligen middag för mej själv. *suck* Är det nått jag ogillar så är det att äta ensammen, för då blir det oftast inte av.

Menmen, hela denna dag känns helt mysko. Går inte att sätta fingret på varför, den känns bara skum.

Näe, om man skulle göra allt klart och se om man antingen fick med sej nån att äta, eller om man skulle fix'et själv! Den som lever får se..

Ha de king!



I forgot to remember to forget!


Ja jissses, vilken gårdag / natt. Dagen idag blir inte lika knäpp, det är allt jag har att säga. Har påbörjat städningen hemma. Har kastat ut mattan, dammsugat och dragit igång en maskin med disk. Så långt än så länge, men det är bättre än inget.

Jag satte mej bara ner för att få nått i magen. Yoghurt och två smörgåsar, passar ypperligt till frukost :) Måste ta fram käk från frysen.

Vad mer ska jag säga? Var ut igår och cruisade lite grann. Såg några "kändisar", fick sej många goda skratt och massa annat ;P Surrade med massa folk, både gamla vänner och nytt folk som man inte sett ;P Udda, men ganska trevligt.

Ja, idag har jag, som sagt, mitt att göra. Städa, bjuda på middag samt att mest troligen leka psykolog. Vi får se hur allt ter sej. Till de bättre hoppas jag.

Fy sjutton vad jag saknade Nils i natt, har knappt sovit nått. Urkas! Såg ett program på tv igår som gjorde mej riktigt ledsen, så jag var ledsen då jag somnade. Programmet satte igång för många tankar i mitt huvud, på vad som hade kunnat vara.. Tänk om jag inte gjort som jag gjorde, då hade jag mått fysiskt ganska dåligt, illamående och skit. Men jag hade haft nått.. Nu är det bara.. Jag vet inte, mkt sorg kvar. Går som inte att beskriva. Vill inte säga för mkt i bloggen heller, med tanke på att den är offentlig. Tycker inte hela världen behöver veta allt om mej!

Näe, nu ska jag gå. Orkar inte skriva här nå mer. Åter till städningen!


Dina ögon kan krossa min värld, som stenar mot glas!


Ja, då var man ensammen ;/ Kan inte säga att det egentligen känns så bra. Men det är bra träning, vi måste ju kunna vara utan varandra ibland. Men lite ledsen i ögat blir man ändå.

Denna helg består nog mest av att städa och tvätta, det behövs verkligen. Tänkte dra en ordentlig storstädning faktiskt, få lite ordning och känna att det är fräscht. Visst har vi det städat, det är inte frågan om det :P Utan mer att verkligen storstäda, försöka gå igenom jäklat varje vrå i lägenheten.

Hade faktiskt tänkt hänga ut vardagsrums mattan, men tror ni de gick? Typ aldrig, det började ju regna ;S Satans regn..

Aja, får se vad helgen bjuder på. Hade varit trevligt om man hade kunnat göra något annat än att bara städa och tvätta oxå. För jag tror inte att det tar hela helgen att städa våran lilla lya. Menmen, you'll never know.

Näe, nu ska jag gå och göra nå vettigt.


Då var designen färdig då!


Gick ganska snabbt ändå, brukar ta evigheter.

Men nu är den klar och fint =) Är nöjd, första gången jag har nått annat än svart, vitt, rött och turkost typ :P Känns underbart att ha gjort den i en gul/grön nyans :)

Nu kanske de börjar bloggas mer här, vem vet? :)


Ha tålamod ;P


Jag håller på att göra om min blogg, så den kommer inte att vara så fin ett tag :)
Måste bara få Nils att fixa resten till mej, och göra om lite saker så jag kan göra klart allt :)



It hurt's, oooh...... It hurt's ;S


Allt gick bara finfint på VC. Allt gick som planerat..

Dock vart jag väldigt illamående, snurrig och sen började jag kallsvettas ;S Inte trevligt.
Sjuksköterskan lade mej på en brits, och där fick jag ligga i ca 30 min, efter att jag legat där och Nils varit och fixat nått åt mej för att få i magen. Så var allt lugnt igen :) Då kunde vi avsluta allt, och sen fick jag fara hem.
Återbesök om drygt 3 månader. Får hoppas att allt är lugnt då :)

Nu ska jag bara lägga mej och vila typ, har så ont så jag behöver vila.


Mitt i veckan ;P


Idag har jag bokat tid på VC, får se om de har tid idag, eller om det blir imorgon. Men hon sa att jag skulle komma in och att de skulle försöka klämma in mej, med tanke på att det endast kan göras idag eller imorgon. Absolut inge senare. Då måste jag vänta yttligare en månad, och det vill jag inte! Så jag hoppas på det bästa :)

I veckan har jag och Nils bara myst på. Måndag såg vi film så det stod härliga till. Vi såg 4 filmer, och när vi startade den 5:e hann vi se drygt 5 min, sen stängde vi av pga att filmen hackade så mkt ;S Vi såg i alla fall Let's go to prison, Step Up, Step Up 2 The Streets och Ice Age 3. Väldigt bra filmer. Jag älskar Step Up filmerna, riktiga Jennie filmer :)

Sen den 5:e filmen blev att se igår. Eller i natt, eller ja. Vi lade oss i alla fall i sängen och såg den. Ganska bra den med. Det var Natt På Museet 2. Vi har haft lite av film maraton här känns det som. Men vi har massor med film att kolla på, så lika bra kanske? :)

Vad mer kan jag säga? Vi har bokat biljetter till Kulturens hus i Luleå. Jag, Nils, Anni och Mika. Vi ska dit och skratta lite grann :) Nils ska ringa och kolla nått idag, med ticnet. Kommer att gå bara finfint. Vi kommer att få en bra dag där iaf.

Egentligen vet jag inte vad mer jag ska säga. Ska göra om min design hade jag tänkt mej, men det verkar stå stilla. Nils har gjort headern till mej, men resten står stilla. Måste ta tag i det oxå.
Sen, påtal om måsten. Så måste jag ringa VLC oxå angående mina studier. Lika bra att ta tag i det nu, så det blir klart någon gång. Har hittat lite extra kurser jag vill läsa, vid sidan om :) Ska prata med min handledare och se om de kurserna finns här, annars blir det distans mot Göteborg ;P

Nu ska jag ta men en dusch och göra mej i ordning innan det är dax att fara till VC. Får ej glömma värktabletten en timme innan. Håll tummarna för att allt ska gå bra för mej!


Ingen rubrik denna gång!


Jag kanske ska skriva lite grann om hur helgen var osv? :)

Lördagen var väldigt skoj. Många goda skratt och mycket dricka ;D Jag söp två personer under bordet, och den tredje som vart klapp kanon lyckades väldigt bra med att supa ner sej själv ;D haha! Vi var ganska många, skrattade, surrade, drack. Sen var de planerad utgång, dom enda som lyckades ta sej på krogen det var jag, nils, baggis och emmie ;P Resten for hem.. Kan säga att de var väldigt synd, dom missade det roligaste på hela kvällen.. När vi var på Adana och skulle äta, så slutade det med att vi hade en 3-åring vid bordet ;P Emmie var så klapp att hon inte ens kunde äta ordentligt, och jävlar i mej vad skoj det var ;P Hon förlängde verkligen våra liv ;P

Dagen efter kan jag tänka mej att både hon och sandra inte mådde så vidare ;P För oss var de inga problem, vi mådde prima båda två, och vilken jäkla lugn och skön söndag vi fick. Det vart pizza och mys. Riktigt härlig idag. :)

Idag har vi varit på "stan" en sväng ;P Var på Åhléns och köpte lite böcker, hårfärg till Nils, mascara, och två filmer :) Sen gick vi på Clas Ohlson och köpte ramar, så nu har vi hängt upp många fina kort :) Blir mer ramar senare, för jag ska ha upp mer bilder. Mer bilder på det man håller kärt samt naturbilder :) Finns inge finare än naturbilder, som är bra tagna. Jag har tatt många bra naturbilder, och de ska ramas in och hängas upp. Skulle passa kanon i hallen :)

Annars vet jag inte vad jag ska säga. Finns mycket skit jag hade kunnat ta in här, men fan.. Orkar inte ödsla energi och ord på rent ut sagt KODYNGA! ;P Haha!

Näe, nu ska jag sluta skriva. Innan det hoppar grodor ;D

♥ Älskar min Nils mer än något annat! Den underbaraste på denna jord! ♥



Utmanad, " Tre plagg jag nobbar i höst"!


Jag blev utmanad, så då måste man ju anta utmaningen! ;D


Tre plagg som går bort för mej i höst är:




~ Tweedkläder, usch så hemskt ;P




~ Päls, vem vill bära nått med päls överhuvudtaget? Vare sej det är fusk eller äkta? ;P



~ Kläder med paljetter. Fy fan så fult ;P



Jag utmanar:

Anna
Emmie


Blä!


Gick inge bra för mej.. Jag blev utmanad av Miiqa, och jag försökte få in de på min blogg.. Men då jag skulle lägga upp bilderna gick det åt fanders...

Miiqa, går de bra om jag lägger in de senare?! :)

Orkar inte bråka med de där fanskapet nå mer.. ;P


Wonderbar daaaaag! ;D


Nu är lägenheten städad, det mesta av tvätten tvättad (resten tar vi imorn) och maten håller på att tillagas :)

Idag blir det grillade karékotletter, potatisgratäng med bea-sås :) Underbart gott. Sen blir det go-dricka efter maten :)

Känner på mej att denna dagen kommer att vara kanon :) Umgås med underbara människor och bara ha väldigt skoj :) Kommer förhoppningsvis att bli en ganska redig skara folk :)    

 Någon mer som vill komma och festa? ^^ Skicka sms eller ring, så är de bara att dyka upp :D


Nu ska jag kolla gratängen ;D

Ha de king, Tjingeling! ;D


Parteey ;D


Idag blir det fest :D

Vi kom hem för ett tag sen. Vi åkte ut till Öjebyn och lämnade igen Smoke, så han fick komma hem till husse och matte ;D Efter det åkte vi och fixade lite groggvirke och sen hem. Fortsätta med tvätten och vila en liten stund innan det är dax att äta, gör sej i ordning och fixa. Måste ju ha bra ordning innan allt folk börjar droppa in ;P Vi lär väl bli ett ganska bra gäng ikväll, Härligt! :D

Jag och Nils har fått ganska mycket beröm för Annas blogg, så vi ska få göra om några fler bloggar :) Inte illa, men jag vill inte göra det just nu. Jag vill ha en liten paus, sen sätter vi igång igen :)

Ja, igår var det bäjbs födelsedag. Underbar dag faktiskt :) Vi var ett gäng på 5 pers i stort sett hela dagen, skrattade, surrade, såg film, var ute och snurrade. Bara hade det allmänt trevligt. Såg dock ganska konstiga filmer ;P Menmen...

Näe, nu ska jag vila lite grann innan det är dax att dra igång allt här. Parteeey vettni ;D



Då var man klar :)


Jag och Nils började göra om Annas blogg igår, och nu är vi klara. Efter ca 8-10 timmars göra :) Det tog jävligt lång tid, men bra vart det. Tycker i alla fall jag som älskar turkost. Tänkte lägga in en bild på resultatet, och en länk till hennes blogg så ni kan kika om ni vill.




Anna vart nöjd, och vi vart nöjda. Det är de som är huvudsaken.

Kolla in Annas blogg om ni vill :)



Tisdag idag.


Kom hem igår, skönt men ändå inte. Kommer sakna alla där uppe väldigt mycket. Tobias är ûber gullig. Varje morgon då jag har kommit ner så har han stått på alla fyra och gungat i sängen, skrattat och man har sett att han verkligen har gillat att ha en där. Han är så fruktat söt, att man bara skulle vilja kidnappa honom och äta upp honom. Stora systers stolthet ;D

Hände egentligen inte så mycket där uppe, var ganska lugnt och skönt. Jag har bara njutit och umgåtts med familjen.

Åkte söndag den 23:e och for hem måndag den 31:a. Det var lagomt. Nils kom upp till mej på lördagen. Han stannade två nätter, och vi hade det trevligt. Tog tåget hem under måndagen, ganska skönt ändå med tåg. Man kan bara sitta och slappna av, inte behöva oroa sej för något.

När vi väl var hemma, så for vi och åt. Sen bar de av raka spåret till Öjebyn. Åkte och hälsade på Anna och Niclas. Surrade bort en stund och sen plockade vi med oss Smoke hem, så nu ligger han på våran vardagsrums matta och sussar. Blir en lång och skön promenad lite senare, hoppas jag. Beror lite på hur jag mår. Annars kanske man åker ut någonstans och släpper honom en stund, och kastar lite boll eller pinne med honom.

Har åkt på förkyldning delux, känns inge vidare. Är väldigt tät i snoken, ont i skallen, ont i halsen, torrhosta till och från och bara allmänt hängig. Inge feber än, och jag hoppas på att det inte kommer. Men man vet aldrig. Blir mycket vatten och vila faktiskt. Men de ordnar sej.

Var idag på sjukhuset för uppföljning, och det gick väldigt bra. Allt är som det ska nu, inga bekymmer ingenting. Så nu kan jag slappna av och behöver inte oroa mej. Hjärnan är ju fortfarande till och från plågad, men fysiskt sett efter allt, så mår jag bra.

När Bäjb har slutat idag blir det att fara och storhandla. Kan säga att det behövs, då vi tömde kyl, frys och skafferi innan vi for. Ganska tomt, så det blir att storhandla och få hem all mat man behöver.

Sen vet jag inte riktigt vad mer som händer. Är nog ganska chill här. Ska lägga mej och vila nu, kan säga att det behövs.


Ha de king, tjingeling! ;D