Tillbaka till startsidan?

Söndag kväll..


Nu kanske det är dax för en uppdatering?

Vi kom hem igår. Åkte först till Arvidsjaur, där åt vi middag & sen for vi hem. Har haft en ganska bra helg faktiskt, lugn och fin.

Idag har vi varit på loppis med Anneli & Mika. Jag hittade mig nå ljuslyktor som jag satte i badrummet :) Vart faktiskt väldigt bra. Efter det gick vi på fixarna och hämtade nått till Mika, for & köpte glass & sen hem till dom. Satt & samtalade en stund, sen kom de på tal angående vad man skulle äta för middag idag. Vi bestämde oss för att vara här & grilla, så vi for & handlade.. Tog allt & satte igång, vart jävulskt gott & bra. Har varit klockrent.

Efter middagen vart man så satans trött, jag är fortfarande trött & seg. Förhoppningsvis blir det en tidig kväll ikväll. Skulle vara bra & behövas då det blir en tidig morgon imorn för att fara iväg och göra mer intro-dagar :)

Vi har även köpt oss en bil. Kanske inte världens största skönhet, men helt funktionsduglig. Vilket är huvudsaken, så länge den rullar så kvittar det hur den ser ut. Så anser jag i alla fall, man behöver inte världens snyggaste, bästa & vråligaste bil då man bara ska ha den som bruksbil. Då de var bruksbil vi var ute efter så vart det bra de det blev :) Vi kommer ju att ha världens snyggaste, bästa & vråligaste bil då Nils är klar med sitt projekt ;) Så då behöver vi ingen just nu, den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge ;) Kommer att bli bra i vilket fall som helst.

Jag hade velat lägga in lite bilder här, & nej.. ingen bild på bilen, har ingen bild på den! Utan andra blandade bilder från helgen men jag har inte lagt in nån från telefon än :/ Så det får vänta tills senare.

Måste fixa nå lunch-lådor tills imorn & sen ska jag lägga mig en stund på soffan innan det är dax för att sova.

Ha de king, Tjingeling!


Mitt i natten inlägg ;P


Vi har fixat med det mesta och kommit fram till att vi reser iväg imorgon :) 

Tar tåget strax efter 16 imorn uppöver och hämtar bilen.. Ska bli skönt att få sig en bil igen, och det kommer att bli väldigt mycket mer billigare än vad vi hade räknat med. Vilket är jävulskt bra. Sen åker vi därifrån på lördag, om vi då åker hem eller åker till Arvidsjaur det vet vi inte än. Det återstår att se :)

Åker vi hem så blir det mest troligen att ta sig en sup på lördagen, både Anneli och jag är ganska sugna! :) Så vi får se vad som händer :) I vilket fall som helst så kommer det att bli klockrent! En ganska bra helg med roadtrip och sup eller en helg full i roadtrips innan allvaret börjar på måndag med jobb :)

Förövrigt så har jag en sjuk sambo, eller.. han är förkyld & jävligt varm, men envis som han är så knatar han på som vanligt ;P Får pyssla om honom i den mån jag kan, då jag inte själv känner mig speciellt kry. Men det ska nog bli bra :)

Näe, om man ska lägga sig i sängen.. Borsta gaddarna och krypa ner, börjar bli ganska trött och hängig igen!

Ha de king, Tjingeling!



Håller tummar & tår :)


Hoppas på bra nyheter idag :) Skulle vara skönt att äntligen få ordning på en sak i alla fall :)


Är lite kluven..


Jag funderar på att överge denna blogg ett tag, för min andra blogg. Men jag är osäker, jag får fundera vidare. Känner att det är på tiden att ha en blogg som inte är lika offentlig, för med denna blogg har jag inte den blekaste vilka alla är som följer en. Vissa vet man, vissa kan man ana och andra har man inte den blekaste aning om.
Så är de då man bloggar, ja jag vet. Men känner att det kan vara läge med en blogg som är lite mer bara för mig själv och mina absolut närmaste :) Även fast det går att lösenskydda inlägg här, men hur kul är det att komma in i en blogg där det bara är en massa bilder på hänglås överallt? Näe, vi får se hur jag gör. Jag har en annan blogg redo i alla fall, och den vet jag att folk inte kan luska fram, om jag inte ger dem adressen, för  den går inte att hitta med någon sökmotor och det är inte mitt standard namn i adressen så ;P

Men det ordnar sig :) Som sagt, jag får fundera lite grann.

Jag hade muntliga examinationen idag, det gick väldigt bra. Bättre än jag trodde :) Och läraren var ju klockren, så bra lärare. Hon lärde mig väldigt mycket under den tiden vi pratade. Bollade många idéer och tankar, så nu har jag lärt mig lite mer. Aldrig fel. Fick i alla fall bättre betyg än vad jag trodde att jag skulle få :)

Sen längtar både jag och hjärtat tills på torsdag :) Och vi hoppas att allt kommer att gå väääldigt bra.. Gör det de, så åker vi upp över antigen fredag kväll eller lördag för att hämta bil :) Jag hoppas att allt är som det ska, och att vi kan hämta den. Dels för att då har vi en bil, och kan återgå till vårat vanliga liv, sen för att då får hjärtat bilmärket han älskar, och sen har han nått att leka lite grann med :) Finns lite småfix som skulle behöva göras på den :) Nu håller jag tummar och tår för att det ska gå bra :)

Vad mer ska jag säga?

På måndag börjar nästa kurs, ska bli intressant :) En kurs jag längtat till om man säger så, så det kommer att bli bra. Sen börjar jag ju jobba på måndag också. Köra igenom några pass nästa vecka :) Fyra pass har jag fått.. Ska bli trevligt..

Näe, nu vet jag inge mer ;P Nu ska jag gå och kolla sista tvätten i tvättstugan, sen få vi se vad jag hittar på ;P

Ha de king, Tjingeling!


<3


Nils, jag älskar dig av hela mitt hjärta <3 Du är mitt allt & jag hoppas att jag kommer att få en evighet med dig.. Du är kärlek för mig!


:)


Äntligen har jag hittat ett sätt att blogga från min mobil :) Kan säga att det känns ganska skönt.

Igår var det tänkt att hjärtat & jag skulle kolla på en film & äta lite Ben&Jerrys, men det blev inte. Vi fastnade framför en dokumentär på National Geographics istället, det hade & göra med Hitler och ett av hans slagskepp. Efter det vart det att sova, vi var ganska trötta.

Dagen idag har bestått av grillning, surr, skratt & små promenader. Vi samlade ihop ett litet gäng: jag, Nils, Anni, Mika, Sara, Cissi & hundarna Jäva & Meja. For på grisberget och grillade lite korv & bullar, surrade & hade väldigt trevligt. Även om det snöade lapphandskar :) När vi var lite frusna & blöta for vi hem till Anni & Mika, fortsatte fika & surra. Sen gick vi hem, åt middag & nu pluggar hjärtat medan jag kollar på tv :)

Har vi tur så hämtar vi en bil till helgen :) Vi håller tummar & tår på att allt ska gå bra. Nog för att det är ganska skönt utan bil, för det har ju blivit en hel del promenader :) Men ändå skönt att ha bil, så man vet att man kan ta sig, även om det inte är jag som kör :P

Har nog inte så mycket mer att säga.
Ha de king, Tjingeling!


Hejdå Fjorden..


Igår såldes lill-fjorden så nu är vårat garage tomt..

På ett sätt är det skönt att den är såld, var väl inte direkt en drömbil :/ Men samtidigt är de lite synd, lite blandade känslor om man säger så. Och de som köpte den :S Hujedamig! Jag hoppas att de var kvinnan som skulle köra bilen, annars tycker jag jääääävligt synd om Fjorden.. :S Gubben visste fan inte hur man körde bil.. :S Då är till och med jag bättre, och jag har suttit bakom ratten kanske 5-6 gånger max! ;P

Näe, jag hoppas kvinnan kör den, och att hon kan köra bil.. Vill inte att lill Fjorden ska gå en säker död till mötes.. Stackars växellåda och mo tor :/

Vi har en annan bil på G.. Dock står den 40 mil bort ;P Och det måste fixas lite innan vi kan veta om vi ska köpa den eller inte.. Men vi får se :) Vi håller tummar och tår, då får Nils sin kära favorit bilmodell igen :) Det kommer nog att bli bra.


Den nästan fina fula Fjorden! :) Jag skulle ha tagit ut "mitt" säte.. ;P

Vad mer? Just nu sitter jag och väntar på Sara och Freja :) Dom ska komma på besök.. Jag lovade Sara lite sockerkaka, då jag bakat två de senaste två dagarna :) Sen ska vi väl bara surra bort lite tid, är ju inte så ofta som vi umgås med varandra egentligen, fast vi bor ganska nära ;P

Näe.. Nu ska jag sluta skriva.. Skriver väl mer senare eller nått :)

Ha de king, Tjingeling!



2010-04-08 - Torsdag :)


Jag tror att det är dax för en liten uppdatering :) Var så länge sen sist..

Vad har hänt sen sist? Jag har väldigt mycket plugg att gå igenom, tyvärr! Men det kommer att vara värt det när jag är klar :) Det kan jag garantera.

Vad har hänt på 13 dagar? Nu måste jag fundera.. Har fått en bra nyhet, så nu behöver jag inte oroa mig längre. Inte angående det i alla fall, min kompis är frisk och mår bra.. Eller, så bra som man kan må för tillfället :)

Lördagen den 27 mars så hade jag och Hjärtat en myskväll, till en början. Vi firade våran dag med lite god mat och att bara må gott. Sen hörde Anni av sig, och då följde jag med henne på fest här på Annelund :) Var väldigt trevligt.. Vi var hos Liza och Tiger.. Skojskoj..

Sen på söndagen var det bara en slappar dag :) Var tvungen att gå igenom lite saker i skolan och allmänt vara. Veckan därefter hände det inte så mycket.. Blev ingen intro för mig den veckan med tanke på allt i skolan.. Medicinsk grundkurs var inte en dans på rosor ska jag ta och tala om för er.. I alla fall inte på så kort tid som man har på distans :/ Men jag kämpar på :)

Sen kom Jessica på torsdagen den 1 april.. Trevligt, ja! :) Så när hon hade landat, duschat och så då åkte vi till Morbror Lasse och grattade honom på hans 50-års dag :) Träffade stora delar av mammas syskon och kusiner, det var trevligt :) Därefter åkte vi hem, åt och bara var :)

Fredagen den 2 april åkte vi upp till Kiruna, jag och Hjärtat.. Var hos mamma och Ulf under påskhelgen.. Var riktigt trevligt. Jag gjorde bort mitt andra uppdrag under fredagen och sen slappade vi..
Lördagen bestod av skoteråkning, pimpling och grillning ute :) Vi var tvungen att åka 45 minuter enkel väg för att komma dit vi skulle ^^ Var väldigt trevligt, men man luktade ju därefter ;P Så det blev absolut en dusch då man kom tillbaka :) Söndagen var det skoteråkning och skoterkörning för hela slanten :)
Jag tog exitern och Hjärtat tog turbon och for ut och körde i skogen :) Irrade runt bland buskar och snår.. Vi visste inte riktigt vart vi var.. Men eftersom att jag har åkt skoter i de där skogarna några gånger så hade jag mina aningar, och bra gick det :) Sen när vi kom tillbaka grillade vi hambrugare ute och bara hade det trevligt :)
Sen vart man barnvakt till Tobias medan mamma och Ulf körde lite skoter :)
Han är så söööt mitt lilla charmtroll
Måndagen var lugn, vi gjorde det vi skulle göra, umgicks med alla.. Träffade Kirsti och så.. Sen satte vi oss på bussen hem :/ Hela 6,5 timmar fick vi åka buss innan vi var hemma.. Helt sjuk! Usch, näe.. Nästa gång röstar jag på tåg eller bil.. då tar det bara ca 4 timmar ;P Bättre det!
Väl hemma så vart det dusch och sova :)

Tisdagen kom Jessica tillbaka hit.. och nu ska hon vara här tills imorn :) Då måste hon fara någon annanstans för vi ska åka till Arvidsjaur och hälsa på.

Annars har veckan varit lugn, ska plugga idag och göra bort ett uppdrag.. Så det är borta.. Kan vara vettigt..
Jag har även ringt boendet och bokat in fler intro dagar :) Känns bra... Blir det att jobba lite grann i vår och sen i sommar :) Mycket att lära sig där med bara.. Men det kommer att gå bra :) Dom är så snälla, trevliga och tillmötesgående där så :)

Jag hade tänkt bjuda på en massa bilder nu :) För jag vet inte vad mer jag ska skriva :) Så nu kan ni se och njuta istället :) 


Här är min lillasyster Jessica som är på besök över påsklovet :)


Här är min jätte söta lillebror Tobias i fullgång med att pillra på sakerna på bordet :)


Här är mamma och Tobias :) När vi var ute med skotrarna och skulle pimpla & grilla :)


Turbon som Hjärtat körde nästan hela helgen :)


Här var vi och pimplade & grillade. Fin bild :)


Påväg tillbaka :) Jag tog kort medan jag åkte bakom Hjärtat på turbon :) Vi hade en bit att åka ;P


Madde & Tobias, fast han var mer intresserad av TV:n ;P Reklam-nörd! ;)


Kolla så satans söt jag är! ;D


Mitt lilla charmtroll, den enda av mina syskon som blir bortskämd av mig ;)


Såhär sitter man fint :) & kollar på vad pappa gör, det kan ju vara intressant ;P

Det var det jag hade ifrån helgen och så :) Mamma, Tobias, Ulf och Madde kom ju i tisdags en snabb sväng hit oxå, för att säga hej till Jessica :) Så då tog jag lite kort på Tobias då oxå.. Han var så söt då han stod på våran balkong och ropade hej efter barnen som åkte pulka i backen, och som cyklade omkring utanför. Han ville ju vara med.. Sen lekte Jessica i snön och han var inte så förtjust i snö, det är för kallt säg.

Sötaste ungen i världen! ♥

Näe, nu ska jag göra mig klar för Anneli kommer väl snart och hämtar upp mig :) Jag ska följa med henne en sväng idag, sen blir det att äta middag, och plugga resten av kvällen :)

Nu är det uppdaterat i alla fall, lär inte bli nå mer i veckan! ;P

Ha de king, Tjingeling!