Tillbaka till startsidan?

Det kommer...


Jag vet att jag har lovat er lite bilder, men jag får lägga upp de imorn istället :) Är alldeles för trött för att orka med det, ska även ta kort på lite nya grejer som har kommit idag, så ska ni få se de med.
Nu ska jag mysa i soffan en stund, sen blir det sängen!


Ree.... spekt! ;D


Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen, men det kändes som att jag behövde skriva ett inlägg :) Varför, vet jag inte.. Men nått verkar de bli iaf..

På en stund ska vi och handla med Sylvia (Nils gammelfarmor), efter det ska vi hämta Emmie - jag har lovat att färga hennes hår. Ska bli trevligt. Det var länge sen jag färgade hår, eller länge och länge.. Ett tag iaf, så ska bli intressant att få kleta med färg igen :) 

Vad som händer senare idag vet jag inte, har inga direkta planer. Nils surrade om att städa här hemma, och de kan jag hålla med om att de behövs. Har även massa plugg att göra, och en design kvar att göra. Men det kommer nog att gå bra. Jag får avsätta lite tid till allt. 

Eftersom att jag har varit vaken sen kl 5 imorse så hoppas jag på en tidig kväll :) Det skulle vara klockrent, det ultimata. Håll tummarna för mig.

Jag satt igår och bläddrade igenom Ikea katalogen som har kommit, och guuuuud vad mycket intressant och fint jag hittade :D Funderar på att visa er i ett annat inlägg vad jag skulle vilja ha :)

Näe, nu ska jag sluta skriva. Kommer inte på nå mer att klottra ner.


Emmeli's design färdig!


Då var Emmeli's design klar och som vanligt ligger det en bild i mitt portfolio. Vill ni se designen live så föreslår jag att ni kikar in på hennes blogg.


Min Packard :)


Tänkte visa er min dator som jag köpte i torsdags :) Min underbara dator..
Jag ville ha mig en dator som jag kunde göra skolarbeten på samt som klarar av mitt design intresse. Och denna klarar det med lätthet, den bästa datorn jag har haft. Att den även är snygg gör ju inte saken sämre.

Min första Packard Bell, och jag kan säga såhär: Tusen gånger bättre än övriga märken jag haft.. En gång Packard, alltid Packard har jag en känsla av :)


Webbis bilder :)


Hade lite tråkigt nu på morgonen, då jag varit vaken sen kl 5 :P Så jag tog lite bilder med min Webb-kamera. Tänkte bjuda er på några av dom.. Haha, har man lite att göra så :)







Jennie Maria Johansson i egen hög person!


Skol-babbel :)


Nu är det fixat så jag kan söka praktik inom Psykiatrin. Dock ska jag inte söka förrän om en månad typ, men allt är i alla fall fixat så det bara är att söka :) Kommer att bli jätte bra. 

Jag gör hellre praktikperioden inom det jag vill jobba med, än att jag validerar den via sommarjobbet (som det först var tänkt). Jag vill ju få in en fot inom psykiatrin, och då gör jag bäst i att göra praktik.. Då har man lättare en chans att få nå, då de redan "jobbat" med en engång :) 

Jag tror att det kommer att bli bra!


Therese's design färdig!


Då var Therese's design klar. Har, som vanligt, lagt en bild i mitt portfolio, men ni kan även se bloggen live här.

Nu har jag 2 designer till att göra :)


Måndag kväll..


Jag ska sätta in lite bilder här snart tänkte jag :)

Fast först har jag lite annat som jag måste fixa ^^


Allmänt surr!


Det där gick fort :) Nu är jag klar med grunden till designen jag påbörjade lite tidigare. Har 2 grunder till att göra, men eftersom att jag inte fått nå riktig information och bilder från dem så är det svårt att sätta igång med nått.

Då kan jag bara slapp surfa och så nu, vet inte vad jag annars ska göra. 

Pratar med Emmie, hon har en hel del gamla bilder kvar på datorn, från våran "galna" tid :) Ska få dom bilderna.. haha, ska bli skoj att se. Har ni tur kanske jag lägger ut någon bild och visar, riktigt vackert :)

Näe, nu ska jag se om jag hittar mig nått roligt att kolla på :D


Ny design!


Då var den nya designen på plats :) Skönt.. Och nu ser den bra ut både i Internet Explorer och i Chrome :) I alla fall på min dator.

Har fått veta nu ikväll att Diana, en gammal kompis till mig, kommer att komma då Nils fyller år! *Wiie* Kan säga att det gjorde min kväll att få veta det. Har inte träffat henne på.. ja, jag vet inte hur länge.. Lilltösen, henne har man saknat alla gånger. Men nu jävlar, på lördag händer det och då blir det röj! :D

Nu ska jag dock sluta blogga, ska göra en design som blivit beställd :) Har, som det verkar som, 3 designer beställda för stunden :) Så jag har mitt att göra.

Tjingeling!


På ingående!


Nu har jag en design färdig till min blogg :) Väldigt enkel och stilren, inga krusiduller eller krumelurer. Sätter in den efter att jag sovit nån timme.

God natt! :)


Ankis design!


Nu är Ankis design klar :) Som vanligt ligger det en bild i mitt portfolio :)


Ny design på gång!


Jag håller på med en ny design till bloggen :) En design som ser bra ut både i Chrome och Explorer :) Kände att jag ville det då jag kommer köra IE på min dator. Vill inte att bloggen ska se risig ut då :)

Håll utkik, den kommer inom kort ^^


Snabb update :)


I natt har jag sovit :) Fast har vaknat flera gånger under natten, varför vet jag inte. Men, har i alla fall fått ligga i sängen och sova :) Vaknade kl 6 imorse och har varit vaken sen dess :) 

Ska plinka på min dator och fixa klart allt med den nu, sen ska jag sätta mig och designa lite grann :)


Caroline Van Latesteins design! :)


Nu är Carros design klar :) Hon vart jätte nöjd, vilket glädjer mig väldigt mycket :) 

Jag har lagt upp en bild på hennes design i mitt protfolio om ni vill kika, annars kan ni klicka här och se hennes blogg live.

Nu ska jag fortsätta med design en stund :)


Najti najt!


Nu säger jag godnatt :) Orkar inte hålla mina vackra blå öppna mycket länge till. Dagen har varit fullspäckad och jag hoppas att morgondagen är likaså.

Hörs imorgon allihopa! Godnatt!


Länkbyten!


Tänkte höra om det fanns någon där ute som var intresserad av ett länkbyte? 
Syftet med detta byte, är just att man får möjlighet till fler läsare på sin blogg.

Är du intresserad, kontakta mig antingen på mail: [email protected] eller via kommentar!


Turdag :)


Igår var lite av en tur dag för mig tror jag. Jag lade ut vårat gamla datorbord och vardagsrumsbord på blocket, gick bara 1 timme så fick jag datorbordet såld, sen någon timme senare fick jag 2 böcker till utbildningen såld, lyckades även vara vaken i stortsett hela dagen (brukar vara svårt då jag inte sovit), vilade bara 2 timmar. Sen på kvällen fick jag veta att jag har vunnit 2 stycken biobiljetter för att jag var med och röstade fram min Blowsight favorit på Bandit.se :) 

Och som grädden på moset så somnade jag mellan 21.30-21.45 igår kväll och sov till kl 6 imorse :) Över 8 timmars sömn.
Så idag har jag ett leende på mina läppar och bara lever. Har sovit bra och allt har bara varit, just de... Bra! :)


Våran dammsugare!


Vad jag vet, så har jag glömt att berätta för er att vi har köpt en ny dammsugare :) Vi köpte den i slutet på juli och den är klockren :) Jag har älskat den sen dag ett, den är lätt använda, väldigt mycket tystare och riktigt snygg. Den är även sladdlös, man måste ladda upp den för att använda den. Det är en nackdel, för när den dör så måste man vänta på att den ska laddas upp, men i övrigt har jag inga klagomål. 

Den är så söt, och verkligen inte dyr. Den har varit dyrare om man säger så, och kan man fynda den så är det värt det. Tro mig.

(Bild lånad från Google.se)

Det är en Ergorapido och den gröna ni ser, en sån har vi ståendes i vardagsrummet och ser väldigt fin ut :)



Linneas design!


Nu har jag lagt upp en bild på Linneas design i mitt portfolio :) Vart en bra design. Vill ni se designen live så kan ni klicka er in på hennes blogg här.


Internet explorer & Google chrome!


Såg just att min blogg ser förjävlig ut i Internet Explorer. Så jag kan ju meddela alla er där ute att bloggen ses bäst i Google Chrome. Lite synd för jag funderade just på att börja använda IE igen, varför vet jag inte. Men funderade på det. Men orkar inte göra om min design bara för att den ser förjävlig ut i IE, så jag stannar nog hos Chrome ett tag till.

Nästa design kanske jag ska göra i IE, undra hur den ser ut i övriga läsare då.. Tja, den som lever få se.

Nu hade jag tänkt att kika lite tv, sen blir det att städa och plugga.



Inlägg på morgonskvisten!


Nu har jag designat en hel del. Är klar med Linneas design också, men lägger inte ut den förrän hon har kollat på den och godkänt den :) Så jag får vänta tills.. ja, senare idag blir det :) 

Jag vet att pappa kommer att bli lite ledsen och orolig då han läser detta inlägg, eftersom att han ville att jag skulle sova i natt. Förlåt pappa, men de gick inte. Fick ingen ro och ingen av tabletterna jag fått hjälpte. Jag får se om jag kan hålla igång hela dagen idag och sen kanske ta mig i säng mega tidigt. Det vore det bästa.

Vad ska jag annars säga? Helgen har bestått av mys, mys och mys. Lite bilåkande också, fredag och lördag kväll/natt. Men annars har vi bara kramats, pratat och kollat film/serier. Har varit en underbar helg, tagit igen lite förlorad tid.

Nu ska jag hitta mig lite nässpray och en huvudvärkstablett. Sen får vi se vad jag hittar på :)


Carro's Design!


Nu är Carro's design äntligen klar. Har tagit mig några dagar, men så är det ibland. Den är i alla fall klar nu, så vill ni kika på den live så klicka in på hennes blogg här, annars finns det en bild på den i mitt portfolio :)

Nu ska jag sätta igång nästa design :)


When it's good, it's good!


Livet är verkligen bra!

Tack Nils, för allt du gör! Älskar dig!


Hands high when we fly by!


Nu är jag hemma och mår lite halv dåligt. En massa "begravda" minnen vart väckta nu på morgonen och Jag & Carro hade djupa samtal i natt som gjorde en lite illa till mods också. Men jag är glad att Carro finns, hon är så lätt att prata med och hon är verkligen att lita på.

Tack för att du finns gumsan. Jag finns alltid för dig, glöm aldrig det! ♥

Vi ska inte gå in på varför jag mår lite halv taskigt, mer än minnen som jag trodde att jag hade bearbetat, men tydligen inte.. Inte tillräckligt i alla fall, och morgonens besök gjorde det hela lite värre. Men jag ställer alltid upp för Carro, hon har hjälpt mig med mycket då kan jag ge tillbaka.


Snabba cash!


Sitter i denna skrivande stund och kollar på Snabba Cash. Överallt vart jag har läst om denna film så får den bara ros, alla som sett den älskar den osv. Nu går jag mot strömmen, inte för att vara tvärsöver utan för att den var rent ut kass. Riktigt dålig. Handlingen är luddig, alla scener är luddiga och man hänger knappt med i vad som är vad.

Boken är säkert väldigt mycket bättre, ska få mig till att läsa den istället.



Ett tips: se en annan film, denna var ingen höjdare.


Blir borta över natten :)


Snart åker jag till Carro :) Ska bli mysigt att få umgås med henne, var ett tag sen sist. Vi ska surra och se film, bara vara och må gott. Har en känsla av att vi båda har lite grann att prata av oss, så det kommer att göra oss båda gott. ♥

Det är inte säkert att jag kommer att vara så social på datorn ikväll. Tar dock med mig Nils mini-dator, så jag har den ifall jag skulle vilja kolla nått eller nå, men den är inte prio ett.

Ha en trevligt kväll allihopa.


Skrivbordet!


Jag lovade er bilder på vårat fina skrivbord vi byggt :) Bilderna kanske inte visar så bra, men såhär ser det ut.



Ny design!


Nu är den nya designen på plats :) Tog mig över 2 dygn att arbeta på denna, men mycket nytt har jag lärt mig.

Vad tycker ni?


Vänskap!


En väldigt gammal bild på tre tjejer som var/är allt för varandra. De två töserna bredvid mig är det bästa vännerna jag någonsin haft, de är gudomliga. Utan dem skulle inte jag ha varit den jag är idag. De har hjälpt mig genom så mycket. Ni är guldvärda! ♥



Kärlek!




Onsdag morgon..


Klockan är efter 6 och jag har inte sovit en blund i natt :/ Som vanligt.. Har knappt sovit nå den senaste veckan, i alla fall inte på nätterna. Tja, får väl se om jag kan lyckas vända det.

det har i alla fall kommit nå bra ur att jag inte kunnat sova. Jag har suttit med bloggdesign, min egen faktiskt :) Det som är bra med att göra sin egna design är att man kan exprimentera på ett annat sätt än vad man kan med andras, och man behöver inte ha lika bråttom till att få den klar. Utan det kan ta hur lång tid som helst. 
Jag har lärt mig massor nytt som jag har lagt in i designen jag gör för stunden. När den är klar så kommer den att läggas upp här :) Så håll utkik efter den.

Vad ska jag mer säga? Tja, kommer inte på något för stunden.


2010 - 08 - 18 ~ Måndag :)


Då var Katarinas design färdig och bild finns i mitt Design-galleri, och som vanligt klickar ni på länken näst högst upp om ni vill kika där :) Vill ni se hennes design live, så klickar ni här.

Nu ska jag leka lite grann med en ny design till mig själv :) Väntar på ett mail från en kusin som vill ha en ny design. Så då kan jag leka med min egna under tiden. Ska även fixa klart logo:n jag håller på med.


Snabb update!


Sitter och leker med Katarinas design :) Börjar bli ganska klar.. Måste bara fixa lite mer i headern, sen så vet jag inge mer jag kan göra. 

Ska snart ställa mig och laga mat. Hjärtat slutar kl 18, det vart övertid för dom idag.

Jag är även uppskriven på resten av mina kurser nu, så nu måste jag söka CSN och leta böcker.
Uppdaterar bättre senare :)


En färdig, då startar man nästa!


Nu är Milnes design klar och inlagd på hennes blogg :) Jag hoppas att hon är nöjd. Ni kan klicka på länken högst upp om ni vill kolla på hennes design, om inte annat så kan ni alltid se den live och då klickar ni här

Nu ska jag starta nästa design.


Tröttsamma lördag!


Sitter för tillfället i Arvidsjaur på en av datorerna som finns här. Hade tänkte lyckats plugga lite grann, har några arbeten att lämna in. Tänkte passa på att plugga medan Hjärtat tvättar bilen, Per håller på med något ute, Åsa är nere i källaren och gör.. ja, jag vet inte vad hon gör och Anton sitter vid datorn nere. Katterna sover som stockar, så då kan jag plugga. Vädret är inte de bästa heller, mulet, blåser och regnar till och från. 

Tänkte ge er en liten uppdatering med hur det med utslagen. Jag hoppas verkligen att det bara är något tillfälligt, vill inte få en kronisk hudsjukdom just nu. Känns inte så kul. Jag har i alla fall smörjt mig med Betnovat 2ggr igår och en gång idag, har tagit klådstillande tabletter enligt föreskrifterna och det verkar som att det börjar lugna ner sig. Jag har fått sova nästan hela natten, vaknade vid 5 och kliade som satan (smörjde morgondosen då) och sen la jag mig igen, fick sova till kl 13 utan bekymmer. Det verkar som att allt är pågång att bli bättre. Utslagen på axeln ser bättre ut idag än vad det gjorde igår. Igår var jag alldeles röd och uppsvullen, idag är jag inte lika röd, och inte lika uppsvälld. Jag hoppas, som sagt, att det funkar.

De klådstillande tabletterna (som jag får som sömnmedel) gör mig verkligen trött och seg. Jag brukar inte vara trött och seg av dem dagen efter jag tagit dom, alltså efter att jag har sovit. Men nu är jag det. Läkaren höjde dosen på dem, så nu är jag ganska väck, känns det som i alla fall. Somnar nästan sittandes, oavsett vart jag är!

Näe, nu ska jag återgå till att plugga. Vill få bort lite arbeten!


Vart ett besök till Vårdcentralen idag!


Jag har haft sån klåda i natt och under morgonen att jag klarade inte av att vänta med att ringa till VC tills på måndag. Ringde dem strax före 10, de ringde upp 10.20 och jag fick en til 10.45, snabba svängar :)

Läkaren kollade länge och noga på mig, och kliade sig i huvudet. Hon var väldigt osäker över vad det kunde vara, om det var bakteriellt eller inte, om det är orsakat av infektion eller virus eller bara vanligt soleksem. Slutade med att hon förnyade mitt recept på tabletterna jag har fått för att kunna sova (de har klådstillande effekt också, om ni undrar, är inte bara lugnande) och sen skrev hon även ut Betnovat till mig. Det ska vara en stark antiseptisk kortison kräm. Ska smörja mig med det tills förbättring syns, och syns det inge förrbättring om 1-2 veckor så ska jag tillbaka till VC för att göra lite prover och testa andra mediciner. Måste ju få bukt på detta.

Känns i alla fall skönt att ha fått vara till VC, nu kan jag vara lugn ett tag och hoppas på förbättring. Kanske jag kan få en klådfri helg i Arvidsjaur :)

Har inte sovit nått i natt, och fick mig bara 1 timme och 45 minuters sömn under morgonen, så lär somna som en stock ikväll om jag har tur. Kan då inte sova nu i alla fall, har en hel del att göra innan avfärd. Måste diska, städa, packa, duscha osv innan det är dax.

Vad ska ni göra i helgen?


Förbannade sol!


Liten uppdatering över hur det går med min klåda.. Kanske inte så intressant för er att läsa, men jag ville skriva av mig i alla fall. Tur att det bara är på bröstkorgen och vänster axel som jag har bränt mig. Nog för att det är helvetes jobbigt.

Jag har i alla fall en kortison-salva mot eksem hemma, med mild steroid. Fick den av Emmie efter att jag hade fått utslag och eksem tidigare. Tänkte att jag skulle testa att smörja med den morgon och kväll tills i alla fall på söndag, ser jag inte ens lite förbättring då ringer jag VC de första jag gör på måndag. Jobbigt att bara klia och klia hela tiden.

Har även fått utslag nu, så allt tyder ju mer och mer på att jag har fått soleksem. Min kropp är fruktansvärt känslig för sol, aldrig mer ut i solen utan solskyddsfaktor 50, typ :P Näe, inte riktigt.. Men nästan. Inte längre studer i alla fall.

(bild lånad från google.se)

Jag har införskaffat sprayen, kanske inte aktuell nu men nu finns den hemma. Nu kan jag inte skylla på att jag inte har nå solskyddsfaktor hemma i fall det skulle bli aktuellt med sol.

Jag kan inte låta bli att undra hur det skulle bli om jag for utomlands, då jag påverkas så starkt av sol. Hmm, det tåls att tänkas på en stund!


You're going down! ;D


Som vanligt sitter jag för stunden och designar lite grann :)

Fick en kommentar i förrgår av en tjej som ville ha en design, fick ett mail av henne idag med hennes önskemål och nu har jag suttit och småpysslat med den. Tror att jag börjar bli klar, väntar bara på att hon ska skicka bild till mig så jag kan sätta in den i headern.

Bloggen är helt utefter hennes önskemål, visst har jag lagt till nått extra än det hon sa att hon ville ha, mixtrade till lite grann osv. Kommer att bli fint :)

Jag skickade nyss ett sms till Emmie, vill att hon ska komma på msn och samtala med mig en stund. Men jag har en känsla av att det inte kommer att hända.. Varför vet jag inte, hon kanske somnat?

Näe, ska testa en sak som jag just kom på i designen jag håller på med.

Ha de king, tjingeling! :D


Klicka på footern högst upp på sidan! :)


Ja, eftersom att ingen ville ge mig en åsikt på hur jag skulle göra med designen så har jag nu gjort en underblogg.

I denna underblogg får man information angående mina designer, information som är viktig om man vill ha en design. Man kan även se designerna jag har gjort där, längst ner på sidan kommer jag att, hädanefter, lägga upp alla bilder på designer jag har gjort, för att slippa en massa inlägg i denna blogg angående designer.

Jag kommer att fortsätta skriva här när jag gjort en design, men jag kommer att antingen länka till andra sidan eller så får ni navigera er själva dit. Är inte svårt, klicka på footern jag har högst upp på sidan, så kommer ni direkt till min underblogg.

Detta känns bättre, nu har jag en enkom design sida. Detta kommer att bli prima.


Tankar på morgonkvisten!


Sitter och funderar lite grann om jag ska göra en enkom blogg för designen, eftersom att jag designar så pass mycket så vore det väl lite bekvämare med en blogg, enkomt för det och sen kan jag skriva lite vad jag vill i denna blogg utan att min "design-inlägg" förstör.. 

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. Vad tycker ni? Snälla, ge mig er åsikt. Skulle betyda mycket för mig!

Ska jag göra en enkom blogg/underblogg för design eller inte?


Lite musik tips :)


Tänkte lägga upp lite youtube klipp här på bloggen och tipsa er om lite bra musik.. Musik som spelas här hemma för stunden, lite grann av min favorit musik :)

Hoppas ni gillar det lika mycket som jag!

Detta är min absoluta favoritlåt! Den är så grymt bra, och att det är ett Svenskt band gör inte saken sämre ;) Denna låt är en hyllning till radiostationen Bandit Rock. Så grymt bra!



Här har ni Plan Three - Still Broken, en annan låt som spelas mycket på Bandit Rock. Grymt bra, en fin ballad.



Här har ni en av Hjärtats låtar. Denna låt gillar han, och jag kan hålla med om att den är bra.




De får vara allt för stunden :) Lär nog tipsa om mer musik inom kort! :D


Raubtier - Kamphund!


Dom är kung, mitt favoritband! Var och såg dem på PDOL.. Grymma delux, man kan inte göra annat än älska deras musik!



Emmies design är uppdaterad! :)


Nu har jag gjort klart Emmies design, hon ville ha en uppdatering och det fick hon :) 

Hon ville ha en lite mer "rockig" design, och jag kan säga att jag är inte speciellt duktig på sånt. Stilrent och så är mer min grej för stunden. Ljusa färger, lite text och någon bild. Men detta vart en utmaning för Emmie ville ha mörkt och "rockigt". 

Jag gjorde mitt bästa, och hon vart nöjd :) Det är huvudsaken.

Här kommer en bild på designen:

(Klicka på bilden för att komma till hennes blogg)



Seriöst!


På grund av klådan har nu mitt dygn blivit helt galet! Känns inte direkt så bra! 

Ska snart fixa i ordning lite middag, för Hjärtat kommer snart hem från jobbet. Sen blir det att sätta ihop skrivbordet och installera det där det ska vara, kommer att bli perfekt.

Ska visa er lite bilder sen på vårat hemma gjorda skrivbord, är faktiskt väldigt mycket snyggare än vad jag trodde att det skulle bli, och stort är det. Kommer att få plats bara finfint där :) 

Blir bara att införskaffa i en till data-stol :)
Nu ska jag sätta mig med lite design, har 2 stycken designr att göra om så.


Förbannat!


Det går inte att sova, kan inte få mig en blund.

Det kliar massor från där jag brände mig för ca 2 veckor sen, det är verkligen inte skönt. Värst är det på kvällarna. Blir ett samtal till VC senare, måste få veta vad jag ska göra för att bli kvitt detta.. Det stör som fan i min sömn och i min vardag.

Det finns inga "döda hudrester" kvar, inga utslag som jag kan se eller dylikt, ändå är det värsta plågan..
Någon som vet vad det kan bero på? Jag håller på att bli tokig!!


Beslutsångest!


Att jag aldrig kan bestämma mig över hur bloggen ska se ut. Som jag sagt tidigare, jag gillar förändringar. 

Vad tycker ni om denna design? Något att ha kvar, eller byta ut?


Elins design!


Då var jag precis klar med Elins design. Hon ville ha en enkel och stilren design så då knåpade jag ihop en, gick på bara någon timme. 

Detta är resultatet efter hennes egna önskemål:


(Klicka på bilden för att komma till hennes blogg)


2 nya designer :)


I fredags gjorde jag 2 nya designer, förrutom min egna. 

Gjorde en design till min syster och en till min mammas kusin, Boris.
Här får ni se resultatet :) 

(Klicka på bilden för att komma till Boris blogg)



Eftersom att min syster inte bloggar nå för tillfället, utan ville ha en design klar innan hon började blogga ingen så tänker jag inte lägga ut hennes blogg adress förrän hon bloggar igen :)

Detta var då i alla fall det jag gjort. Ska sätta mig med en design nu.


Er åsikt betyder mycket!


Alltså.. Såhär ser rösterna ut för tillfället.. 


1 har röstat på denna, och denna tycker jag är vääldigt gullig. Gillar att min lillebror ser så glad ut på det mittersta kortet :D

2 har röstat på denna. Första jag gjorde, och den är jag nöjd med.. Men vet inte om det känns lite för mycket.

Har fått 2 röster på denna med, men denna är jag väldigt osäker mot. Eftersom att den är så mörk..

Vilket leder till att jag fortfarande är osäker.. *Suck* 

Snälla alla vänliga själar där ute, ge mig er åsikt så kanske det blir lite lättare att välja.


Osäker delux..


Jag vet inte vilken header jag ska använda mig av.. Har ni lust att hjälpa mig?

Den jag har eller någon av dessa? Snälla, lämna en kommentar och säg vad ni tycker. Jag har väldigt mycket beslutsångest! 




Eko!


Här ekar det verkligen tomt.. Är 1 vecka och 5 dagar sen jag skrev sist..

Men jag är i en bloggtorkeperiod, orkar och vill inte blogga! Kommer update på vad som hänt/händer senare när viljan är tillbaka. Är för upptagen med jobbet osv just nu.

Har bara en vecka kvar på mitt schema, så till veckan bör jag vara något sånär tillbaka :) Håll ut! ;D