Tillbaka till startsidan?

Äntligen..


Skönt ^^

(Lite kryptisk har man rätt att vara ibland!)


Snart avfärd.


Idag reser vi vidare, till Arvidsjaur. Fast det blir lite senare eftersom att det finns lite saker som ska göras före.

Jag har massa bilder att visa, och en hel del att skriva om, men jag skriver om det när vi har landat i A-jaur.

Svarar även på kommentarerna senare, som sagt. Har inte möjlighet nu.


Lite off under mellandagarna!


God jul i efterskott alla läsare :)

Jag vet att jag är seg, men jag har inte riktigt haft tid för bloggen. Har det egentligen inte nu heller, men jag kände att jag skulle skriva god jul i efterskott i alla fall.

Jag svarar på kommentarerna lite senare.

Kan hända att jag inte kommer att blogga så mycket förrän vi åker härifrån, spenderar mer tid med mamma och lillebror istället för att blogga.

Hoppas ni får mysiga mellandagar nu, så hörs vi senare!


Det tjorvas hit och dit..


Det var ett bugg, för nu har jag skrivstil till rubrik igen :) Skönt, då vet jag att jag inte behöver göra nått åt det.

Nu ligger vi i vårat rum på vischan, haha! Nej, inte riktigt så. De har ett rum i garaget med el, värme, ljus och någonstans att sova. Där är vi bosatta nu i en vecka framöver. Kommer att bli jätte bra, privat och ändå mysigt. Skulle bara ha inretts lite mer och haft mer än ett element, men vad fan! Vi får väl skapa värme *skratt*

Är då glad i alla fall att det trådlösa internet räcker hit, inte för att det egentligen spelade någon roll eftersom att jag har mobilen som jag kan koppla in som modem. Men nog är de skönare utan sladdar och ändå ett relativt snabbt internet, eller?

Nu ska vi se lite serier, och sova en sväng. För jag antar att morgondagen bjuder på mycket lek, bus och skratt.


Usch, hatar bugg!


Seriöst? Varför funkar inte min personliga rubrik? Någon som ser om min rubrik är skrivstil eller om det bara är en stor fet text?

Kanske bara nån sida som erhåller scripts till de som buggar, men om inte.. Vad kan då felet vara? Någon som vet?


Kurravaara..


Sitter i Kurra nu, har haft en mysig dag. Vi var framme vid 13-tiden, och det första man möts av är en Tobias som ler med hela ansiktet, skrattar och skriker rakt ut "HEJ!". Vilken sötnos!

Har busat och lekt med honom hela dagen, förrutom ett litet uppehåll på nån timme då jag somnade på soffan. Men eftesrom att jag är förkyld så har jag rätt att vila. Speciellt då man bara sovit 5 timmar i natt.

Resan upp gick bara bra, tur att vi valde att köra från morgonen på grund av att det snöade en del efter vägen och det var väldigt mycket snörök. Men vi hade bra sikt i princip hela resan, så allt gick bara bra.

För stunden håller jag på att fixa så vi har lite grann att kolla på sen i våran lilla vrå.  Hoppas bara att allt går fort och bra.


Dag 08. Detta ångrar jag


Om Tobias fick bestämma så skulle mitt inlägg ha sett ut såhär:

dfjk.,,,kkjjkjjkkjjjjjjjjj  mmmmmbczs3321mkkjgxcz     09+nmmmm.....mkjjjjhhcxmmmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn  mm.. ,,,
Dag 08. Detta ångrar jagllllll,kkko8tttrrrrr mnnbbnb      777v    ggggthhk   jhyhyyyyyyyhhhhggggggggggggggggggggggghhghghhghnmmmbbbg.,  ööööööööölpl.,.,0001


7


-------------000
----877
*'ä,.å++ööööllö-ä


Haha, så satans söt unge! :) Två år och skriver redan blogginlägg åt mig ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Och nu till ämnet, detta ångrar jag. Jag försöker att inte ångra det som har varit, eftersom att de har lärt mig något nytt varje gång. Om det är något jag kanske kan tänkas ångra så är det allt jag inte har gjort, men som jag skulle viljat göra eller skulle ha kunnat göra. Men inget som jag har gjort, som har varit.
What a beautiful morning!


Godmorgon!

Nu har jag fått mig en dusch, nu fattas bara att jag ska fixa håret, fixa i ordning de sista och sen drar vi. Tog mig en dusch på ca 40 min, kan säga att det var härligt! Inte behövligt, men härligt!

Nu ska jag ta itu med det som ska göras, så får vi höras senare!


The final solution..


Så, det mesta är gjort nu inför avfärd imorgon. Det som är kvar är att fixa lite grann med akvarierna, snabb plocka ihop lite grann, fixa så vi har "färdkost", packa väskan och se till att allt står rätt till med allt.

Ja, jag ska plugga lite grann också. Så det är gjort, har ett arbete kvar så ska försöka få bort det. Vore kanon.

Annars inte så mycket. Ska kika lite grann i boken nu innan vi åker till Emmie och Baggis. Är bjudna dit på middag, kommer att bli jätte bra.


Dag 07. Mina drömmar


Ja, mina drömmar? Många av mina drömmar är privata, inga jag vill dela med mig av till resten av världen.

Men vissa av dem, som jag kan dela med mig av, är att jag får bli frisk och förbli frisk (är less på att ständigt vara förkyld), att jag ska få tillgång till pengar så jag kan betala av min CSN-skuld, att jag blir klar med alla utbildningar och får ett jobb så livet jag fortgå som det ska.

Många såna där "standard" drömmar, de djupare drömmarna håller jag för mig själv. Tills vidare i alla fall!


Sova är gudomligt..


Nu blir det dax för mig att krypa till kojs. Är riktigt trött, och älskar att vakna tidigt för man får så mycket gjort.

God natt världen, syns och hörs imorgon!

(Bild från We♥it)Ute faller snön..


Det har snöat massor här de senaste dagarna, det är nästan skrämmande. Mellan torsdag och lördag kom det lätt flera decimeter, så nu kommer vi med att ha en vit och fin jul.

Det snöar än, så vi kommer att ha extremt mycket snö.

Såhär såg det ut på Annelund (där jag bor) i lördags, det har nu kommit lite mer snö på grund av snöfallet som faller ner nu.Ytterligare en tävling!


Jag är med och tävlar på Helens blogg om en hemlig julklapp. Skulle vara grymt skoj om man vann, så nu håller jag tummarna och tår.

Om ni är intresserad av att vara med och tävla så klicka på bilden nedanför så kommer ni till hennes inlägg om tävlingen!All hooked up!


Nu har jag fixat så jag kan använda min trogna och underbara HTC Hero som usb-modem hos mamma. Eftersom att vi inte kommer att bo i deras hus, utan i en "stuga" på gården så kommer vi inte att ha tillgång till internet där. Så då valde jag att fixa så jag kan använda mobilen som modem, eftersom att den mobila datatrafiken inte kostar mig nått. Eller, jo.. Det gör den visst, fast jag har en fast månadskostnad, så det blir inte dyrt om man säger så. Kommer nog att bli perfekt!Sometimes ego is good!
Privat inlägg, tillträde förbjuden utan tillstånd!
Dag 06. Den här veckan


Lite skumt att skriva om "den här veckan" på en måndag, veckan har ju just börjat. Men jag kan berätta för er om veckan som var istället..

Måndag - Det enda som hände då var att vi storstädade lägenheten och gjorde det fint. Vart mysigt och bra. Sen på måndags eftermiddagen/kvällen fick jag besök av Anneli och Emmie, vi surrade på som aldrig förr och hade det riktigt trevligt. Jag bestämde mig även för att de fick vara bra nu, så nu har de skeppet seglat till fjärran öster och kommer icket tillbaka!

Tisdag - Då hände det verkligen inget alls. Jag pluggade och bara njöt av att vara i princip. Hade även feber och halsont.

Onsdag - Ringde jag några samtal, pluggade en hel del och började med denna lista. Var fortfarande krasslig, men hade en bra dag i alla fall.

Torsdag - Hände nog inte så mycket här heller, pluggade, plockade, bloggade. Ungefär nått i den stilen. Likaså här så var jag fortfarande krasslig.

Fredag - Här var de tänkt att vi skulle fara ut ett gäng kompisar och åka lite pulka, grilla korv och bara umgås. Tyvärr så satte vädret stopp för det och jag var verkligen inte frisk. Hade feber, snuvig till tusen, halsont och bara mådde allmänt blä. Vi såg lite film och mös istället, eftersom att vi var halvt och halvt innesnöade.

Lördag - Dagen var lugn, åt en fin och mysig middag med ♥:at, och sen for vi till Cissi på fest. Var en riktigt toppen kväll, hade extremt kul och trevligt. Den där festen måste vi göra om hos Cissi, då alla kan vara med och dricka. Jag var nykter på grund av att jag fortfarande var krasslig.

Söndag - Ja, igår då. Vad hände då? Jo, jag sov någon timme på förmiddagen sen gjorde vi oss i ordning för att fara till Nils gammelfarmor och äta middag med henne och Nils morfars syster. Det bjöds på palt och sen fikade vi tillsammans, surrade och hade det riktigt trevligt. Sen på kvällen gjorde vi inte så mycket, tog det lugnt. Jag var helvetes trött så jag gick och la mig strax före 21.

De där var min vecka det, den var väldigt lugn och behaglig eftersom att jag var krasslig. Hade nog kanske varit mer fartfylld om jag varit friskare.


Fall asleep in my bed!


Nu blir det att sova, är så trött att ögonen står i kors och huvudet spränger. Har mycket att göra imorgon och på tisdag, så behöver få mig ordentligt med sömn. Jag hopas bara att jag slipper vara sömnlös!

(bild från We♥it)

Godnatt världen!


Just entered my home again!


Har alldeles nyss kommit hem från middag hos Sylvia och Louise. Var riktigt trevligt. De bjöds på palt, underbart god, hemkokt palt. Det var grymt gott. Sen fikade vi lite grann och surrade massor.

De var vänliga och gav oss lite bensinpengar till våran avfärd på onsdag. De är alltid trevliga och snälla, och ibland känns de som att de ger för mycket, man förtjänar det liksom inte. Men de är deras sätt att visa att de bryr sig, kanske? Jag vet inte riktigt.

Vi hade då en grymt trevlig stund, skönt att komma bort lite grann och umgås med släktingar till Nils en stund.


Dag 05. Mina syskon


Jag har 2 stycken systrar som jag delar samma blod med, helt igenom. Sen har jag en halvbror på mammas sida, vi har samma mamma men ej samma pappa. Så allt som allt, har jag 3 syskon som är mina riktiga syskon. Jag tänkte lägga in bild på alla 3 och berätta om dem, med start vid bild 1 (den längst till vänster).

Jessica - Hon som är närmast mig i ålder, hon är född den 22 september 1989. En tjej som älskar sport - hockey och fotboll. Hon har alltid varit aktiv, i alla fall tills hon bröt lårbenshalsen. Hon spelade för MSSK's damlag i hockey och skadade sig. Efter det har det varit lite halv kämpigt för henne att ta sig tillbaka, vet inte om hon gett upp nu eller fortfarande försöker kämpa sig fram till ishockeyrinken. Hon är en väldigt envis och känlig människa. Allt ska gå som hon vill, annars kan man skita i det. För tillfället bor hon nere i Hagfors, Värmland i en egen lägenhet.

Madeleine - Hon är född den 10 december 1991. Även hon har varit aktiv och spelat både hockey och fotboll. Var målvakt för MSSK's damlag, men slutade spela hockey i samband med att mamma och pappa separerade. Madde är också en envis tjej och hon vill också ha allt på hennes sätt, annars kan man strunta i det (antar att de ligger i generna). För tillfället så bor hon hos mamma i Kiruna, men träffar inte henne nå oftare än Jessica för de.

Tobias - Det senaste tillskottet. Han är född 4 oktober 2008, så han är inte så gammal. En go och glad liten unge som inte har hunnit med så mycket mer i livet än att lära sig att gå och småprata. Han älskar bilar, så han lär bli en bilnörd när han växer upp. Super mysig och glad kille, som skiner som solen varje gång han träffar mig. I hans närhet är det svårt att vara något annat än glad.

Jag saknar alla mina syskon fruktansvärt mycket. Alla betyder massor för mig, de är unika och egendomliga på sina egna sätt.

Jag har även 4 stycken låtsas syskon. Två stycken som är pappas frus barn, Elin och Emil, de bor nere i Värmland så jag träffar dem inte så ofta. Sen är det två stycken som är mammas karls barn, Johan och Wilma, de bor i Luleå hos sin mamma så jag ser inte dem så ofta heller. Jag känner dem inte helt ordentligt för att kunna skriva nå ingående om dem, men de är fina människor allihopa.Im not like you!


Sitter nu och väntar på att kycklingen ska tina. Blir att laga currykryddad kyckling och ris till middag. Om jag inte väljer nå annat än ris, men jag tror att Nils skulle bli ledsen då.

Ikväll blir det att fara till Cissi på inflyttningsfest, dock så kommer jag att vara nykter på grund av att jag har varit krasslig en längre tid nu. Har haft feber till och från sen i måndags, så jag är inte sugen. Nils däremot ska dricka, så han kan nog dricka för oss båda.

Har sminkat mig klart för kvällen, ska bara byta om så är jag ready to go! Finns ju ingen anledning till att springa omkring i mjukiskläder eller i några andra slö-kläder om man ska på fest. Man kan vara lika fin som de andra fast man är nykter. Jag ville då klä upp mig och så i alla fall, känna mig lite fin fast jag är hängig. Kommer att bli en kanoners kväll.

Ha en trevlig lördag!


Dag 04. Min bästa vän


Jag har ingen bästa vän, däremot har jag två stycken bästa vänner. Två stycken som jag kan lita på, som jag vet ställer upp när som helst och som jag alltid har skoj med. Två stycken som jag skulle ge mitt liv för, som betyder oerhört mycket för mig.

Anneli Lindström - En tjej med hjärtat på rätt ställe, som aldrig skulle göra en fluga förnär och som vill alla väl
(så länge de inte gör nå mot henne såklart)
. Hon har varit en av mina bästa vänner sen vi gick i 7:an. Vi har känt varandra i många år, och visst vi har haft våra ups and downs som alla andra, eller egentligen har vi bara haft det en gång och det var inte ens på grund av oss. Utan de var någon som satte käpparna i hjulen för oss. I vilket fall som helst så har vi alltid vetat vart vi har haft varandra, jag har alltid kunnat lita på henne och hon har alltid vetat att hon kan lita på mig. Vi har alltid haft skoj tillsammans, oavsett vad vi har gjort. Vi har så mycket minnen, som gör att jag sitter här och skrattar för mig själv. Hon är en toppen tjej, helt underbar och genom snäll. En tjej som jag skulle göra vad som helst för. En tjej jag aldrig vill förlora. Min bästa vän! Älskar dig!

Emmelie Nordberg - Denna tösen är i en klass för sig, helt totalt underbar. Utan henne skulle jag inte vara där jag är idag, hon har hjälpt mig igenom många svåra stunder och där ett tag var hon min inneboende på obestämd framtid. Vi har känt varandra sen i 8:an, så vi har oxå många roliga minnen tillsammans. Hon vet vad hon ska göra för att liva upp stämningen, hon är lite av en pajas ibland. Men helvetes rolig. Skoja och spexa är något som ligger henne varmt om hjärtat. Även vi har haft ett uppehåll i vår vänskap, varför vet jag inte riktigt. Det bara blev så då vi började gymnasiet, men vi hittade igen varandra och nu släpper jag henne aldrig igen. Även hon är en tjej jag aldrig vill förlora, min bästa vän! Älskar dig!

Dessa två töser betyder så oerhört mycket för mig. De är unika och speciella på sitt egna vis, och när trion är samlad kan man inte ha annat än roligt. Vi vet vad vi ska göra för att hålla igång varandra och vi vet alltid vart vi har varandra. Jag skulle helt klart våga lägga mitt liv i händerna på någon av dessa töser, och jag vet att de skulle göra allt i deras makt för att bevara det intakt.

Glöm aldrig det flickor, ni är de bästa som finns och mina bästa vänner!


Stephenie Meyer - Om jag kunde drömma!


Detta är en bok jag vill rekomendera till er. Grymt bra bok, har inte hunnit läsa klart den än men på två dagar har jag tagit mig igenom över 200 sidor. Jag sitter fast.

Det är första boken i Twilight-sagan, och den är grymt mycket bättre än filmen. Mycket mer detaljrik och väldigt olik filmen på många sätt. Ångrar djupt att jag inte läste denna boken före jag såg filmen, för boken är så mycket bättre.

Har ni möjlighet eller bara är sugen på att läsa nått, läs denna bok. Ni kommer inte att ångra er. Den är grym!


Dag 03. Vad är kärlek?


Kärlek är tillit och ärlighet, någon man kan dela hela sitt liv med.
Kärlek är vänner som man kan skratta och gråta med, som står vi ens sida i vått och torrt.
Kärlek är när man vågar vara sig själv runt personen, och man vet att man har hittat rätt.
Kärlek för mig är längtan efter en person, man vill bara vara med den personen hela tiden.

Kärlek är svårt att förklara, det är något som bara finns överallt.
Kärlek kan man se mellan två personer som verkligen älskar varandra.

Kärlek är inget man kan ta på, utan något man känner.
Det är något enormt som vi känner, som alltid omsluter oss på ett eller annat sätt.

(Bild lånad från google)


Sömnen, vart har du tagit vägen?


Blev ingen sömn, som jag hade hoppats på. Har istället varit en vaken natt, och jag vet inte om det ger så mycket att sova nu. Ska försöka plugga lite grann och sen kanske vila på förmiddagen om det behövs.


Nighty Night!


Nu går jag & lägger mig, senare än andra nätter i veckan, men så är det. Sov gott världen, det ska jag försöka göra!


Är med och tävlar :)


(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

 

Jag är med i en tävling på Cornelias blogg.. Man kan vinna en valfri vara från pinkordead.com. Är ni sugna på en tävling så är de bara kika in på hennes blogg och skriva en kommentar.Två av mina favorit serier..Vampire Diaries

True BloodPrivat inlägg..
Dag 02. Mina föräldrar


Min mamma heter Maria Johansson. Hon är född i Filipstad, uppvuxen i Piteå och bodde där större delen av sitt liv. Nu bor hon i en liten by i Kiruna som heter Kurravaara tillsammans med Ulf, min lillasyster Madeleine och min lillebror Tobias. Hon är en ärlig, snäll och trevlig kvinna, med hjärtat på rätt ställe. Hon älskar att skojas och hon är inte rädd för att säga vad hon tycker och tänker.

Min pappa heter Roland Johansson Danielsson. Han är född och uppvuxen i Boden, flyttade till Piteå som tonåring och bodde sen här i Piteå i över 20 år. För tillfället är han bosatt i Hagfors, Värmland tillsammans med sin fru Maritha, min lillasyster Jessica (fast hon har eget) och deras hund Azlan. Han är lite av en hockeynörd - vill inte missa en enda hockeymatch på tv. Han är väldigt skojfrisk och även han har hjärtat på rätt ställe. Han är snäll, trevlig, tycker om att skojas och bara är allmänt bra.

Båda mina föräldrar är speciella på sitt egna sätt, och jag älskar båda lika mycket. De är mina föräldrar och de kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Utan dem skulle jag inte vara den person jag är idag, även fast jag har fått lära mig mycket genom den hårda vägen - eftersom att jag ensam stannade kvar i Piteå som tonåring då alla andra flyttade.

Mamma och pappa, om ni läser detta, jag älskar er av hela mitt hjärta!


Tävling!


 

Jag är med och tävlar om en personlig almanacka hos Adara. Nu håller jag bara tummar och tår att jag kanske har möjlighet till att vinna!Memories..


Man har haft riktigt skoj genom tiderna, ibland önskar man att man kan backa tillbaka och få göra om allt igen!Dag 01. Presentera mig själv!


Jag heter då Jennie Johansson och är född den 11 februari 1988.
Jag är född och uppvuxen i Piteå, rättare sagt Blåsmark. Bodde i den hålan tills jag var 16-17, nånting sånt.
Sen har jag bott på många ställen och nu slutligen landat på Annelund här i Piteå, här trivs jag jätte bra.

Bor tillsammans med min sambo Nils. Den bästa människan i mitt liv. Han är den som har varit i mitt liv kortast tid, men som känner mig bäst. Det är han som vet det mesta om mig, och han är den jag pratar med om allt.

Jag är en ganska glad och sprallig tjej, försöker se det mesta i livet på ett positivt sätt. Allt negativt tynger bara ner en, så jag försöker att ha en positiv syn på allt, för att de ska bli lättare. Jag är rak och ärlig, säger vad jag tycker och tänker.

De personer som verkligen känner mig vet att jag går att lita på, jag är lätt att prata med och jag lyssnar alltid. Ibland får jag vara lite av en psykolog till mina vänner, men de gör mig inget. Blir bara glad av att kunna hjälpa och ge goda råd.

Jag finns alltid här för de som jag vet alltid finns för mig. De jag vet att jag kan lita på och eftersom att jag har svårt att lita på folk så är de personerna få. Har blivit stucken i ryggen för många gånger för att kunna lita på vem som helst.

Finns mycket i livet som gör mig glad, och mycket som gör mig ledsen. Men jag är mig själv, och det är huvudsaken.


14 dagars lista..


Jag har sett många bloggar den senaste tiden som gör en sån där 30 dagars lista, finns även de som gör en 7 dagars lista. Jag tänkte att jag skulle testa jag med, fast jag har gjort om lite grann. 30 dagar känns lite för långt, och 7 dagar känns lite för kort. Så jag valde att ta 14 dagar, och ta några av rubrikerna från 30 dagars listan.

Finns vissa ämnen på 30 dagars listan som jag absolut inte vill skriva om, sen finns de vissa ämnen som jag skulle vilja skriva om. Så därav väljer jag att använda listan för 14 dagar, känns lite bättre så.

Såhär kommer rubrikerna i 14 dagar att se ut:

Dag 01. Presentera mig själv
Dag 02. Mina föräldrar
Dag 03. Vad är kärlek?
Dag 04. Min bästa vän
Dag 05. Mina syskon Dag 06. Den här veckan Dag 07. Mina drömmar Dag 08. Detta ångrar jag Dag 09. Den här månaden Dag 10. Det här upprör mig
Dag 11. Mina rädslor Dag 12. Det här saknar jag Dag 13. Mina ambitioner Dag 14. Ett ögonblick


Sleep tight, don't let the bedbugs bite!


Nu ska jag sova så jag vaknar tidigt imorgon och kan plugga, förhoppningsvis så är jag piggare och mår bättre imorgon.

God natt allihopa!


Tillträde förbjuden utan mitt godkännande!
Regret nothing!


Lyckades trampa på en öm tå, känns ganska bra!


Kanske på tiden..


Om jag var du så skulle jag sluta vända kappan efter vinden. En vacker dag kanske vinden vänder hastigt och du trasslar in dig i din egen kappa och trillar. Det vore väl inte trevligt?


Vänskap är något man inte kan leva utan..


Idag har jag haft besök av mina 2 bästa vänner, de som alltid finns i vått och torrt. De man alltid kan lita på och prata med. I deras närhet är jag aldrig rädd för att säga vad jag tycker och tänker, för jag vet att de kan ta allt jag säger. De vet hur jag fungerar och de accepterar mig för den jag är.

På samma sätt som jag accepterar dem som de är, de är mina bästa vänner och så kommer det att förbli. Jag kanske inte pratar med dem varje dag, men det är inget som jag måste göra för jag vet vart jag har dem ändå. Vänskap handlar inte om hur mycket man hör av sig, utan av så mycket annat. Vi litar på varandra och har absolut inga problem med att prata med varandra.

Jag vet att jag skulle aldrig klara mig utan dessa töser, de betyder massor för mig. Finns så många egenskaper hos dem som jag verkligen ser upp till. De är underbara människor.

Anneli & Emmelie.. Ni är guldvärda! Älskar er massor, massor, massor! Utan er skulle jag inte vara den jag är idag. Er vänskap har gett mig massor, ni är helt underbara. Friends for life - right?Saknar..


Har pratat med mamma i typ 1,5 timmar i telefon. Nu längtar jag ännu mer tills vi ska fara iväg dit upp. Saknar Tobias så det skriker om det, saknar självklart hela familjen där uppe. Men Tobias, den lille krabaten, han är ändå nå speciellt.

Han är så söt så de finns inte. Men snart, är inte länge kvar nu.


Close my eyes forever..


Jag har egentligen inte så mycket att säga om dagen. Vi har städat här och gjort fint, vilket känns skönt.
Annars har vi bara tagit de lugnt.

Blir snart att sova, så det får komma bättre och mer uppdateringar imorgon.


Lite förändringar..


Har gjort lite förändringar i min design i natt, kanske ni ser? Jag kände att jag behövde göra något nytt. Ska sätta mig och fixa klart min systers blogg senare idag.

Vad tycker ni om mina förändringar?


God morgon


Nu är det morgon, och jag har inte sovit en blund i natt. Hade tänkt försöka få ordning på mina dygn, och då kan jag ju inte lägga mig och sova kl 5-6 på mornarna. Det suger att behöva ha sömnproblem samtidigt som man har ganska lite att göra om dagarna. Skulle behöva någon vettig aktivitet att sysselsätta mig med, får väl se om jag hittar något.

Nu ska jag se lite serier, sen blir det att städa tänkte jag.


Sabaton!


Sabaton, helvetes så grymt. Taket lyftes mer än en gång då dessa underbara karlar spelade! Riktigt grymt. De spelade mina 2 favvo-låtar, och självklart när dessa kom så kunde jag inte vara still. Så kungligt. De lyckades även göra så jag fått 2 nya favoriter.. Så klockrent!

 

Synd bara att de inte stannade kvar tillräckligt länge för att ge autografer och kort. Det hade jag verkligen velat, men får ta de nästa gång! Ja, jag ska se dessa karlar live ännu fler gånger, många många många gånger till.Raubtier!


Efter Steelwing spelade Raubtier. Helvete vilket drag de vart då de satte igång att spela, fy fan! Helt klart klockrent. De spelade nästan alla låtar jag ville höra, det enda som saknades var Hjärteblod. Men de var grymt ändå :D Fick även ta kort med dem och på dem, fick deras autografer. Jag är som i himmelriket!

 

Raubtier är det bästa som finns, tro mig! Gudomlig musik för öronen!

 

Detta ska jag rama in! Minne för livet..Steelwing!


Steelwing, inga direkta höjdare igår. Man fick mer ont i öronen än vad man kunde uppskatta deras musik. Inga jag gillade, men skoj att ha sett dem och fått ta kort på dem. Det är ju inte helt fel.
That's the art of war!


Jag bara gillar min ögonfransar ^^ De är helt naturliga, inga lösisar!Angående den privata bloggen..


Som ni sett så har jag satt igång den privata bloggen igen, med lösenord så klart.

Jag kommer enbart att ge detta lösenord till en handfull personer, de vill säga de som står mig absolut närmast. Så om ni inte får lösenordet av mig nu, bli inte ledsen på mig. De lär utökas succesivt, men just nu vill jag inte ge lösenordet till vem som helst. Har skrivit väldigt privata saker där, som jag inte vill ska hamna hos vem som helst.

Hoppas ni inte blir allt för ledsna, men jag tycker inte om att vem som helst kan läsa vad jag skriver om privat. Jag vill inte vara en öppen bok. Jag är egentligen en ganska privat människa, och detta får ni acceptera.


Svar på kommentar!


Kusin Malin om SABATON!:
10 December, 18:41

Du menar väl -08? Sabaton spelade 2008, förra året spelade DBA, Hardcore Superstar och Hammerfall. =)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Självklart har min kusin rätt :) Det var 2008 som jag såg Sabaton på PDOL ^^ och Raubtier såg jag i år :) Var aldrig ens på PDOL förra året. Tänk vad snurrig man kan vara ibland ;P Tack för att du sa något ^^RAUBTIER!


Bildkälla

 

Jag får ju inte glömma att även dessa underbara karlar kommer att uppträda ikväll! De kommer att spela före Sabaton, och det kommer att bli oförglömligt! Jag bara älskar Sabaton och Raubtier, finns inget bättre. Är överlycklig just nu, snart sker det!!SABATON!Dessa bilder är från PDOL 2008. Första gången jag såg Sabaton Live, och ikväll händer det igen! Tro mig när jag säger att jag längtar. Jag längtar massor!!


It's so cold :/


Usch vad det är kallt, seriöst vi har haft massa minus grader idag. Hur trevligt är det egentligen? Inte alls. Mina häner och fötter är som isbitar och det går inte att få dem varma. Vad ska jag göra? Är verkligen inte trevligt.

Får alltid problem med cirkulationen i händerna och fötterna på vintern. Det är verkligen sugit!

Någon som har nå tips mot de? Vad jag kan göra för att de ska bli bättre eller slippa de helt?


You drove a stake right through my heart!


Mitt huvud är en enda röra just nu, men jag tror att jag äntligen har kommit fram till ett svar. Tror att jag äntligen ska veta hur jag ska göra. Är inte helt säker, ska diskutera det någon gång till med mina närmsta, så får vi se. Men jag tror att det blir bäst såhär, tyvärr.


When is it time to realize were the problem is?


Jag har funderat en hel del angående en hel del saker. En sak som fastnat ganska rejält är detta med falskhet, oärlighet och att tala osanning. Att man går bakom ryggen på någon.

Vet många människor som säger att de hatar falskhet och oärlighet men ändå är dem de själva, varför? Är man så osäker på sig själv att man måste göra så, eller vad är det? Vad är det som gör att folk inte kan vara ärliga och inte gå bakom ryggen på någon annan? Varför säger man att man hatar/ogillar sånt också gör man det själv? Hatar man sig själv då med eller?

Detta är något som jag nog aldrig kommer att förstå mig på. Jag tycker att det är dålig stil att sitta och säga hur mycket man hatar falskhet och oärlighet och sen lever man så själv.

Jag kommer aldrig att få veta sanningen, så mycket vet jag. Men varför är man så rädd för att vara ärlig? Varför är man så rädd för att säga sanningen?

Som sagt, detta är något jag aldrig kommer att förstå mig på. Men jag vet i alla fall hur det ligger till, vet i alla fall åt vilken riktning vinden blåser. Så jag har även lärt mig när jag ska passa mig. Tänker inte bli indragen i skit ytterligare en gång.


Utmanad..


4 TV program jag kollar på för det mesta:
- 2 ½ men
- How I met your mother
- Dexter
- 8 simple rules

4 saker jag har gjort idag:
- Pratat i mobilen med mamma & Anneli
- Pussat ♥:at
- Varit till veterinären med Anneli & Java
- Åkt på en lite roadtripp med Anneli

4 saker jag längtar efter:
- Sommar
- Att få åka iväg över jul & nyår
- Att få ordning på allt
- *hemligt*

4 saker på önskelistan:
Önskar mig inge speciellt, materiella saker spelar mig ingen roll.
Finns viktigare saker i livet. Jag önskar mig: Sanning & ärlighet.
Är helvetes less all falskhet & alla lögner.

4 saker jag tycker mindre om:
- Kryp öht
- Falskhet & oärlighet (finns de tyvärr mycket av)
- Att inte få sova som jag ska
- *hemligt*

4 personer jag utmanar:
Jag väljer att inte utmana någon alls, har tappat intresset för såna här utmaningar och jag kan bara gissa att många andra också har gjort det. Därför väljer jag att vara snäll mot andra människor och inte utmana någon.


Torsdag 9 december!


Göra sig i ordning - check!
Nu väntar jag bara på Anneli, ska följa henne med JavaBus till veterinären.

Återkommer senare :)


Sad but true..


Som bortblåst, trodde jag verkligen inte. Men lär inte bli detsamma igen..


Mitt i natten..


Ja, skriver ett snabbt inlägg nu mitt i natten.

För drygt 1-1,5 timmar sen kom vi hem från Anneli och Mika. Vi var bjudna till dem på middag, och sen surrade vi bara allmänt och kikade lite grann på tv. Var en riktigt trevlig kväll. Att man inte gör sånt oftare. Känns underbart att ha så fina vänner som dem, för idag har vi verkligen skrattat. Mika var så övertrött där mot slutet så man skrattade verkligen åt honom :)

Annars har det inte hänt mycket idag. Vi har planerat in att vi ska och bowla i veckan. Det blir jag, Nils, Lidas, Anneli och Mika :) Kommer att bli riktigt trevligt. Sen är det ju Sabaton och Raubtier på fredag!! Gissa om jag längtar!! :D

Nej, nu ska jag sluta skriva här. Ska lägga mig och kramas med Hjärtat och kolla lite serier tills vi somnar eller nå.


When you burn in hell, remember what I said!


Är lite sådär halv seg. Var uppe hela natten, somnade inte förrän vid 9 tiden i morse, och sen bli väckt strax innan 14 är inte skönt.  Men vad ska man göra? Bättre att bli väckt än att sova bort jävlat hela dagen :)

Blir vinkväll här med töserna ikväll, ska bli skoj. Länge sen vi gjorde något bara vi så. Får väl se vad kvällen erbjuder.

Jag ska se om jag hittar laddaren till kamerna så jag kan ladda den :) Skulle vara trevligt om man hade lite bilder sparade från denna kväll.

Vad ska ni göra ikväll?


Ny design..


Då var den nya designen på plats :) Känns ganska skönt.. Är lite mer nöjd med denna design än den tidigare, fast jag vet inte om jag vill ha kvar headern, det återstår att se :)

Vad tycker ni om denna design?


Allt i design väg!


Här skapar jag nu ett inlägg för att som har med design att göra, här kommer länkar till mina gratis designer, länkar till kategorierna angående design och dylikt.

Hoppas det blir lättare att navigera sig igenom allt nu.


Kategorier

Designbloggen