Tillbaka till startsidan?

Kommer bli prima ballerina :)


Ja, då var det fredag morgon, och jag har inte sovit en blund. Kunde inte sova i natt, och nu har jag lus-pudel här och då vill jag inte sova. Speciellt inte då hon spydde det första hon gjorde då hon kom hit ;P Ska hålla lite koll på henne. Halva våran säng och en bit av golvet lyckades hon plocka, tur att det var snabbt och lätt fixat :) Och att det bara var lakanet och överdraget på sängen som fick sig en omgång ;P

Och nu sitter hon som vanligt nere vid dörren och piper ;P Hon har alldeles nyss varit ut och gjort både behov 1 & 2, så oroa er inte. Det är inte därför hon piper. Jag har två teorier till varför hon skulle tänkas pipa. Det första är att hon hör ljud utomhus, och det andra är att hon saknar mamma och pappa. Jag tror mer på det sist nämnda. Hon är inte riktigt van att vara med oss, och då blir det lätt så. Men det blir nog bra i slutändan :) Hon vänjer sig så småningom :) Detta är då definitivt inte sista gången hon är här.. Inte vad jag vet i alla fall :) 

Jag har även hunnit beställa 2 lampor nu på morgonen som jag hade tänkt ha i våra köks fönster :) Riktigt snygga lampor ^^ Jennie-stil delux. Dom ser alldeles exklusiva ut, men det är bara vanliga standard lamopr :) 

Dessa lampor blev det :) Tror dom kommer att passa väldigt bra hemma hos oss :) Dom var inte billiga, men det är smällar man får ta om man vill ha någon som är lite mer fint :) Och denna månaden har jag så jag kan köpa hem lite grejer, nya och fina saker. Fräscha upp hemmet lite grann..

                            

Visst var den fin? Kommer bli kanon :) Jag ska sätta mig och kolla efter lite nya gardiner oxå, att jag inte tänkte på det då jag beställde lamporna, aja.. Lätt att vara efterklok :)

I eftermiddag blir det att fixa hår :) Tro mig när jag säger att jag längtar, jag längtar massor. Först och främst för att då får jag veta om produkten, som kommer ifrån England, verkligen funkar i mitt hår. Det är inte säkert då jag har så fruktansvärt bongstyrigt hår :) Men jag håller tummarna, annars har jag köpt ytterligare en färg, som förhoppningsvis kommer nästa vecka, så jag får bättra på det lite grann, och sen köra på den färgen jag vill ha :) Aja, ni förstår inte vad jag pratar om nu ;P Ni får veta senare.. Jag lovar..

Näe, kolla gardiner, äta frukost och lägga mig på soffan och kolla tv/vila en stund :) 

Ha de king, Tjingeling! 



Må fan ta frigjordhet, åt helvete med din frihet!


Huga, redan torsdag kväll? Jasi, tiden springer iväg fortare än man hinner vara med. Snart är vi ju inne i mars, jisses. Vart fan tar alla dagar vägen? Jag hinner då definitivt inte vara med.

Har slagit in Annelis födelsedagspresent ikväll :) Hihi, de var ganska skoj. Jag tycker att det är kul att slå in presenter, varför vet jag inte. Men jag finner det skoj :)

Sen har vi applicerat display-skyddet på min Hero :) Så nu är min vita hjälte skyddad ifall det skulle hända nått, det tror jag inte men man vet aldrig. Jag är väldigt noga med min telefon och med min display, putsar den ständigt från fingeravtryck och smuts, lägger den inte överallt, just på grund av att den är vit och jag vill inte att den ska bli skitig. Jag behandlar den som en liten bäbis, kanske lite skumt eftersom att det bara är en telefon. Men det är en jävligt dyr telefon, därav är jag väääldigt rädd om den ;P

Från det ena till det andra. Imorgon ska vi vara med lus-pudeln igen :) Anneli kommer med henne på morgonen, runt 6 tiden :) Och då ska det lekas, och lekas, och lekas :) Jag hoppas på fint väder imorn, men det lär säkert vara iskallt. Aja, då får jag väl dra på mig täckisar och gå ut, eller nått. Få Nils att klä sig mycket han med, så vi kan gå ut och skutta i snön med Java. Busa av lite energi :)

När Anneli sen hämtar Java, så ska de väl åka hem och äta och sånt.. Antar jag?
Efter det blir det att leka med mitt hår :) Nu vet jag exakt hur jag vill ha mitt hår, och Anneli är den enda jag egentligen till 100% litar på att ha i mitt hår, då hon är den som lekt med det mest :) Så det ska lekas för fulla muggar :) Blir det som jag vill ha det, så kommer det att bli kanon bra :) Har köpt färg på willys igår och sen köpte jag färg från nätet, som kommer ifrån England. Innehåller en massa grejer som egentligen inte är bra för håret, och som inte används i de hårprodukter som säljs i Sverige. Fast en färgning skadar inte, så jag ska testa och hoppas på att det blir som jag vill ha det :)

Blir det inte de, så blir jag helt svarthårig igen :) Det är jag van och vara, och de gör inte mig nå om jag får vara det ännu mer ;P

Sen har jag beställt en Mp3-spelare nu ikväll :) Kände att jag ville ha en Mp3-spelare då vi börjar träna på måndag, vill kunna lyssna på musik då jag tränar och dylikt :) Sen har jag velat ha en i evigheter. Mp3-spelare i telen är inget för mig, jag vill ha en riktig, vanlig spelare :) Och nu får jag det.

En sånhär har jag beställt ^^



Jag kan välja hur jag vill att den ska se ut :) Alla de skal som syns på bilden, ska följa med spelaren. Kändes lite gulligt, haha! Det blir nog bra, hur som helst :) Så länge jag har en spelare, och den spelaren har det jag är ute efter, så spelar utseendet ingen roll. Jag vill dock inte ha en vanlig, ful, spelare som har en liten ruta där titeln på låtarna snurrar, usch nej! Utan en sånhär blir prima. Med lite större display och dylikt.

Näe, gud vad jag tjattrar ;P Vi har även köpt oss varsin ny kudde idag. Det tyckte vi att vi kunde unna oss, då våra kuddar är på vippen att säga hejdå.. Väldigt obekväma och gamla. Inte trevligt, nej. Så nu har vi nya fräscha kuddar, blir bara att kolla på nått nytt täcke senare oxå. Fast, som sagt, det blir senare. Prio ett är lampor till köket, det kan behövas. Ska sätta mig och se om jag hittar nå fina lampor till billigt pris på jotex eller liknande :) Skulle vara trevligt med nått i fönstrerna, dom är som ganska tomma. Inge lyse i köket förrutom lampan till fiskskålen och taklamporna, är inte direkt någon hitt.

Näe, sätta sig och kolla på de!

Ha de king, Tjingeling!



Ska med glädje se hur mina fiender flyr!


Har varit vaken sen strax innan 7 imorse. Känns riktigt skönt.

Igår lyckades Nils med nått, jag abslut inte trodde skulle hända. Han lyckades ha sönder handtaget på balkongdörren, så balkongdörren går inte att stänga helt.. och igår kväll var det mellan -25 och -30, och imorse var det -27.. Så lite kallt är det allt här. Mest golvet, känns som is. Tur i alla fall att jag har mina tofflor. Annars hade mina fötter dött. Nils ringde till bovärden innan han åkte mot Luleå imorse, och bovärden skulle då komma förbi. Klockan var då runt 7 på morgonen och nu är klockan snart 10 och fortfarande ingen bovärd i sikte. Förhoppningsvis dyker han väl upp snart.

Nu är det helt annat väder än vad det var tidigare i morse. Nu är det strålande sol, klarblå himmel och - 14,5. Helt skapligt, hoppas nästan på lite vår snart. Tycker att vintern är för lång, och för kall! Men så är det under vinter halvåret tyvärr, bara att gilla läget. Men man kan ju alltid hoppas på vår inom en snar framtid.

Vad mer ska jag säga? Jag har fått ganska mycket feedback av många människor angående både min utbildning och mitt intresse inför att söka jobb. Många som anser att jag är duktig och att jag kommer att lyckas. Det gör att jag kan ställa mig ganska rak i ryggen och säga "Detta kommer jag att klara, klart som fan att jag kommer att få jobb. Varför skulle jag inte få det? Varför skulle ingen kontakta mig? Speciellt då jag kan vara en tillgång för dem.." Tusen tack för alla fina kommentarer och för er positiva feedback. Nils har sagt länge att det inte är nå problem, jag kommer att lyckas. Men det känns skönt att både människor jag känner och inte känner säger samma sak. Kommer att bli jätte bra :)

Just nu sitter jag och spelar Raubtier på hög nivå. Jag riktigt älskar den gruppen :) Musik som helt klart är min smak, jag har alltid varit för hårdrock/metal :) Så då passar det mig kanon :) Och att det är svenskt, gör ju inte saken sämre.

Sen är det födelsedagsfest på lördag :) Får väl se vad som händer, om det blir eller inte. Men det ordnar nog sig. Måste i såna fall få tag i chaffis så man tar sig. Men det ordnar nog sig. Eller? Vad tror ni? :)

Näe, nu orkar jag inte skriva nå mer. Vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Ha de king, Tjingeling!


Du tror dig veta så mycket, men du vet ingenting!


Då var det måndag :)

Igår köpte jag hårfärg. Den starkaste frisörblonderingen som kan hittas :) Så nu ska jag leka med mitt hår igen. Kommer nog att bli bra när det är klart, då får jag det som jag vill i alla fall. På en gång utan att behöva vänta evigheter med slingor hit och dit och annat dylikt. Näe, nu ska det göras på en gång. Får väl se om det blir bra, jag hoppas då på det. Jag är inte direkt rädd över att leka i alla fall, det som händer det händer =P

Nils har varit på laboration i Luleå idag, fast dom är väl pågång hem nu. Har för mig att de skulle sluta kl 16. Aja, jag vet inte. Jag vet bara att han har laboration denna vecka, och jag ska sitta hemma och plugga :) Har inlämning av första uppdraget idag. Har även fått lite svar på mail jag skickat iväg, så nu gäller det att hålla tummarna. *Hoppas, Hoppas, Hoppas*

Vad mer ska jag skriva? Kvällen igår, var underbar. Jag och Hjärtat.. och en massa kramar. Kunde inte bli bättre.

Seriöst så vet jag egentligen inte vad jag ska skriva =P
Jag sitter och väntar och väntar på att jag ska få alla saker jag köpt/beställt levererade. Endel av dom kommer imorgon och en del av det senare i veckan. De hade gärna fått komma på en gång. Iih, så skoj! :)

Näe, nu lämnar jag bloggen en stund, tills jag hittar nått mer intressant att skriva om.

Ha de king, Tjingeling!


What a night, what a night! ;P


Ja, nog vart det en riktigt Jennie och Emmie dag/kväll/natt igår *skrattar* Som vanligt satt vi uppe till kl 7 imorse, då däckade vi båda två, jag i sängen och Emmie i soffan.. Sov till strax efter 14. Ja, att vi lyckas! Men skoj hade vi i alla fall. 

Du är lika blåst som en blåst 15w päronlampa! ;P Haha! Kan inte annat än hålla med.. *skrattar*

Näe, vad ska jag skriva? Nils ringde för ca en timme sen. Då var han påväg hem, så han lär väl dyka upp om en timme kanske, beroende på väglag osv. Då får jag mig en kraam!

Annars vet jag inte vad jag ska skriva just nu.. Kommer kanske på nått senare :) 

Ha de king, Tjingeling!


Meningslöst, men skitsamma! ;D


Usch! Inge mer skräckis för ikväll.. Eller på ett ganska bra tag framöver i alla fall ;P Riktigt vidrigt.. 
Kanske se om man hittar en komedi? Skulle vara kul att få skratta lite nu ;P 

Aja, vet egentligen inte vad jag ska skriva.. Men lite är bättre än inget, eller hur? :) 

Ha de king, Tjingeling! ;D


Melodifestivalen och skräckfilm!


Då var melodifestivalen överstökad för denna vecka. Haha, säger jag bara. 3 bra bidrag denna gången, den absolut bästa till andra chansen, den andra braiga till globen och den 3:e braiga till andra chansen :) Ja, bättre än inget :) Men de fanns mycke sömn-medel på scenen oxå. *skrattar*

Nu ska jag och Emmie se skräckis.. ;D Ska bli skoj, få se vem av oss som blir mest rädd. Jag ska försöka skrämma henne, så hon gömmer sig först ;P Ingen av oss lär säkert kunna sova i natt.. Om vi inte ligger i sängen och skrattar och gömmer oss. Kanske vi somnar av utmattning :P Som vi har en tendes till att göra ibland ;P

Näe, skräckis var det..

Ha de king, Tjingeling!


Kärlek! ♥




Det går inte med ord att beskriva hur mycket jag älskar denna karl. Han är helt underbar, och just nu saknar jag honom som fan. Jag har svårt att sova, just på grund av att jag inte får ligga och kramas med honom. Jag ligger bara och vrider och vänder på mig, får ingen ro i kroppen för jag har ingen axel att ligga på, och ingen som snosar mig i nacken. Jag har ingen som ger mig en bamse-kram och viskar i mitt öra hur mycket han älskar mig.

Jag saknar dig hjärtat, tur att du inte är borta i en evighet, för det skulle jag inte klara av. Du är mitt allt på denna jord, den enda som kan få mig att lysa upp, skina som jag gör när jag ser dig! Visst, vi har våra stunder vi med.. Som alla andra, men oftast så jävlas vi med varandra med glimten i ögat. Vi har lärt känna varandra och vi vet när vi jävlas och är allvarliga. Vi vet båda två hur svårt det är att vara seriös i varandras sällskap, speciellt då vi ska låtsas vara seriösa. Många frågar oss, då vi för det mesta jävlas med varandra, hur många år vi egentligen varit gifta? :) Jag svarar alltid med: För länge! Men med dig kan inget bli för länge.

Jag skulle inte vilja leva en enda sekund utan att veta att du alltid skulle vara vid min sida i vått och torrt. Du är egentligen den enda som verkligen känner mig, du vet mer om mig, hur jag fungerar och verkligen vad jag tycker, tänker och känner än någon annan människa. Du är den enda som egentligen riktigt har brytt dig om att lära känna mig, du vill alltid veta mer. Och jag älskar dig så otroligt mycket. Du bryr dig verkligen, lyssnar när man behöver och kommer med stöttande ord. Visst, ibland kan du säga saker på ett klumpigt sätt, och då är de jävligt tur att jag känner dig väl.

Med detta inlägg ville jag bara säga till dig att jag älskar dig, jag uppskattar dig, du betyder massor för mig och jag skulle inte vilja att du var någon annan än den människa du redan är. Du har redan nu gett mig så mycket, och jag vet att du har massor mer att ge. För mig är du speciell, kom ihåg det. Oavsett vad, så kommer jag alltid att älska dig!

JAG ÄLSKAR DIG NILS LUNDMARK AV HELA MITT HJÄRTA! ♥



Känner mig duktig! :)


Jag har skickat iväg 12 mail idag angående jobb. Så förhoppningsvis ska man väl få turen att få ett sommar jobb, extra jobb, vikariat eller tills vidare anställning någonstans? Jag hoppas då på det :) Skulle vara skönt.

Näe, jag har fortfarande inte ätit något idag :/ Inte bra, man kanske ska se om man kan ta sig något att äta och sen lägga sig och se tv, eller sova, eller något annat skojsigt :) Plugga skulle jag också göra idag, men jag sökte jobb istället.. Ja, jag gjorde ju något bra istället. Men måste sätta mig med nosen i boken en stund också. Så då blir det att äta, plugga, se tv och sen sova :) Det låter bra tycker jag ^^

Ha de king, Tjingeling!


19 Februari ~ 2010 - Hemma i helgen :)


Det vart för mig att stanna hemma i helgen.. Kände inte för att fara nånstans, samt att jag ville plugga och städa lite grann :) Sen har jag planerat att vara med Emmie imorgon kväll :) Ha en Emmie och Jennie kväll och natt, det var länge sen.. Ska bli skoj, mysa ihop oss lite, se film, surra och bara vara. Ska bli väldigt trevligt.

Var och handlade tidigare idag. Nils mamma skulle ha lite grejer, och sen köpte jag hem lite basic varor, då jag ska vara hemma.. Kan vara bra om jag med har nått att äta :)

Emmie var här en sväng oxå, jag fick min försenade present av henne. Tusen tack Emmie. Hon har länge hört mig säga att jag har lite kläder, och att jag skulle vilja utöka mitt klädförråd, men jag har inte direkt viljan att kasta ut så mycket pengar på kläder heller, finns vettigare saker. Så hon köpte mig två tunikor i födelsedagspresent. Dom var riktigt fina, och min typ av tunikor oxå. Tack Emmie, du är über gullig! :)



Det är två likadan tunikor, fast olika färger/möster :) Tusen tack ännu en gång Emmie.

Jag vet egentligen inte vad mer jag ska skriva idag. Har inte så mycket att säga. Längtar som satan till den 1 mars. Allt hädanefter kommer att bli kanon :) Kan inte bli annat.

Näe, jag slänger in en bild på världens gulligaste lus-pudel :) Anni och Mika valde rätt jycke, för hon är mega gullig. Allas våran söta lilla Java ^^



En riktigt sötnos! :)

Ha de king, Tjingeling!


Idioti är inte ett handikapp! Parkera någon annanstans!


Jag har kollat upp de där med wordpress och blogspot, men jag tycker inte att det är nått för mig. Just för att jag kan inte kodmallarna och allt annat tjafs där, och då kan jag inte göra om bloggen som jag vill.
Jag vill ha min egna prägel på mina saker, och kan jag inte sätta de. Då struntar jag i det :)

Jag tror att det blir arvidsjaur i helgen, ta med skolböckerna och plugga, samt en router så jag kan surfa antigen med mobilen eller med datorn :) Nog för att jag kan surfa hur mycket jag vill med det mobila, men jag använder ändå hellre det trådlösa i routern.

Jag tror att det blir nu att lägga sig i sängen och bara chilla, borsta håret och sängläge. Invänta sömnen :)

Ha de king, Tjingeling!


You'll never live up to me..


I don't want to live with the lie
Feed on your nothing
And you'll never live up to me


Då har man kommit hem och hunnit med att duscha och äta :) Riktigt skönt.. Först simmade vi, sen bastade vi och under tiden snackade vi lite grann. Pratade om jobb, utbildning och sånt :) Allmän prat, riktigt skönt faktiskt.

Nu har jag sökt jobb också, känns bra :) Får man hålla tummarna, fast jag säger som Anni sa.. Eftersom att jag har arbetslivserfarenhet och sen utbildning på det, så ska det gå vägen :) Utbildning är faktiskt viktigare än man tror. Jag trodde de aldrig förr, men har fått mer insikt nu. Vill jag jobba med det jag planerat, så måste jag ha utbildning. Samt att utbildning ger bättre lön ;P Och det är ju aldrig fel :)

Näe, se lite serier, lägga sig i sängen och bara vara :) Får vi väl se vad som händer imorgon :) Om det blir hemma eller Arvidsjaur.

Ha de king, Tjingeling!


18 Februari ~ 2010


Jag fick mej en redig sovmorgon i morse, var inte direkt meningen. Jag skulle ju upp tidigt, aja. Det blir det de blir.

Nu är i alla fall gym-planerna i rullning, och den 1 mars börjar vi båda. Då blir det ordnig och reda :) Då får vi veta allt som behövs veta, och sen bara tuta och köra. Ska bli riktigt skönt.
Jag har satt upp ett schema i mitt huvud, ska berätta om det schemat för tränaren så får vi se vad som händer :) Jag tror att de kommer att bli bra ^^

Ikväll blir det att simma med Anni :) Prata lite skit och må bra.

Nu ska jag dra, göra mig klar för simningen..

Ha de king, tjingeling!


17 Februari ~ 2010 - Längtar tills kortet är i min hand! :]


Redigt trött just nu ska jag ta och tala om för er, jag tror jag ska göra mig klar för sängen. Lägga mig och läsa, plugga eller bara vara och invänta på att somna. Jag hoppas på en tidig morgon imorn, ska bli så skönt :)
Sätta sig på morgonen och plugga och bara njuta av tidig morgon. Det är så underbart.

Ska städas och fixas här imorgon, måste få lite mer ordning och ställa i ordning lite grejer :)
Sen blir det att fara och simma med Anni och Malin, ska bli skönt. Och jag längtar massor till nästa vecka, då jävlar börjar allvaret :) Då ska det klivas upp tidigt på mornarna, äta frukost, träna, luncha, middag, sova eller simma :) Så kommer dagarna se ut.. Jag ska inte träna varje dag och jag ska inte simma varje dag, men nått liknande :) Har ett schema ihopsatt i mitt huvud, och det är tur att jag har två stycken som är med mig och simmar, så det betyder att tisdagar och torsdagar kan jag lita på att Malin simmar med mig, och sen onsdagar, mådagar eller fredagar kan Anni simma med mig :) Och då och då kan vi simma allihopa :)

Jag har planerat detta länge nu, och nu ska det bli av :) Måste bara invänta pengarna som trillar in i slutet av månaden :) Undra, Sara.. Du tror inte att du skulle vilja träna nån morgon i veckan med mig? ^^ Skulle vara skoj, få umgås lite med dig! :) Sen har jag Nils som ska träna med mig.. Kommer att bli kanon :)

Äta frukost, lunch, middag och träna :) Allt som behövs.. Man behöver inte dra ner på nått, och man behöver inte sluta äta något.. Så länge man äter vid rätta tidpunkter, äter flera gånger varje dag och så länge man tränar lagomt :) Känns bra, då behöver jag inte sluta med något egentligen.. Man har rätt att unna sig saker då och då.. ^^ Kommer att bli så kanon.. Jag kan knappt bärga mig..

Gymma 3 dagar i veckan och simma 2-3 dagar i veckan :) Kan ju inte bli bättre..

Anledningen till varför jag fick för mig att skriva detta var för att jag satt och lade in räknignarna idag, och då började jag räkna ordentligt och kom fram till att jag har verkligen råd att lägga dyra pengar på ett gym-kort. Jag var lite rädd att jag inte skulle kunna göra det, men det kan jag :) Känns redigt skönt..

Kanske man blir kvitt sömnproblem, trötthet och dylikt genom att börja träna :) Få igång kroppen ordentligt.

Can hardly wait!

Hade egentligen inte tänkt skriva nå om mina planer, men jag kan inte vara tyst :) Jag måste ju fylla min blogg med nått bra, annars står den bara och ekar tomt och det är inte så trevligt. ^^ Nog tror jag väl att mina läsare är mer förtjust i att läsa bra saker? Än inget alls? Eller? ;P Det skulle då jag vara..

Vad ska jag mer säga? Jo, jag håller på att utöka mitt smink-förråd :) Har införskaffat en hel drös med grejer, kommer att bli skit skoj att sminka nu. Emmie, visst är du fortfarande min försökskanin? ^^ Jag behöver någon att träna på.. Har många roliga grejer att leka med, och mer ska det bli när jag har möjlighet..

Sen får vi se om det bli Arvidsjaur i helgen för mig, eller vad som händer. Nils ska upp, fixa lite med forden och bara vara :) Jag har lite plugg att göra, men jag vet att jag inte har nå bråttom med mitt uppdrag. Det är ett tag kvar innan det ska lämnas in, så jag behöver inte stressa. Men det skulle även vara skönt att bara vara hemma, pyssla på och bara vara. Fast jag vet inte, jag är lite kluven.. Kommer ju sakna Nils som satan om han far själv, är ju inge kul att sova ensammen, ingen att kramas med och ingen att bara mysa ihop sig med... Följer jag med får jag kramas hela tiden om jag vill, fast samtidigt vill jag ha lite tid för mig själv.. Skulle vara skönt det med..

Huga, jag får fundera.. Fredag kommer med stormsteg.. Jag säger som Anni säger, "I morgon är det fredag imorgon" =D Hon är sötast, och har jävlar i mig de roligaste sätten att uttrycka sig! :) Det är bra att de funkar för henne, så hon inte behöver känna att fredag är så långt borta, fast för mig får det gärna vara länge kvar till fredag, så jag hinner fundera =P Jag kan bli så velig när det gäller att vara ifrån Nils.. Vill helst inte, men ibland kan man behöva.

När, fy fabian. Vilket långt inlägg detta vart.. Undra om man ska lägga sig i sängen och läsa lite bloggar i mobilen? Och kolla annat.. Jag har inte gjort annat än varit på dumma Facebook, Tradera, Mailen och Nordea idag.. Och nu blogg.se såklart, se om det händer nått intressant ute i världen, jag tror inte det. Men man kan alltid kolla.. =)
Jo, så gör jag.. Jag orkar inte med datorn nå mer ^^ Jag kan ju alltid hålla tummarna för att Emmie eller nån har uppdaterat sin blogg, fast att få henne att uppdatera sin blogg är nästan omöjlig, eller hur Emmie? Eller ska du chocka mig?! ;P Näe, läsa bloggar var det.. Se vad alla knäppa nötter skriver! ;D Haha!

Ha de king, tjingeling!



17 Februari ~ 2010 - Java på besök :)


Lus-pudeln är här :) Hon kom redan strax efter 6 imorse. Då sniffade hon runt, för att se vart hon hade hamnat, och sen var det bus :) Hon busade med sin råtta och med en handduk som vi gjort till en knut till Smoke :) Full fart på det lilla livet.. Vi gick ut och skuttade i snön, och överlycklig var hon. Det märks verkligen att hon gillar snö. Vid 9.30 tiden somnade vi allihopa en sväng, Nils på soffan och jag och Java i sängen :) Fördelen med Java är att hon inte löser nå hår, inge alls.. Riktigt skönt, det gör att man kan ha hon vart man vill. Och ni som inte tror på att hon inte löser nå hår, kontakta Anni så får ni veta, hon är hårlös-fri :) Kommer lite hår då man borstar henne, men det är allt :) Riktigt skönt.

Vi har nyss kommit in igen från att ha varit ute och skuttat i snön ytterligare en gång :) Lika roligt varje gång. Denna gången tog vi med oss kameran och tog lite kort på det lilla livet. Har dock inte hunnit lägga in de på datorn, men det får jag ta och göra senare :)

Jag har redigt ont i skallen idag, och ingen värktablett hjälper. Vi får se om det hinner släppa till då Anni slutar, annars får vi ta simmandet en annan dag. Vill inte ligga i migrän, hatar det!! Men det återstår att se :)

Näe, nu ska jag sätta mig och betala bort lite saker. Sen får vi se vad som händer. Om vi lägger oss och vilar en stund eller om vi busar lite grann :)

Ha de king, tjingeling!


Rise Against - Hero of War..


He said "Son, have you seen the world?
Well, what would you say if I said that you could?
Just carry this gun and you'll even get paid."
I said "That sounds pretty good."


Black leather boots
Spit-shined so bright
They cut off my hair but it looked alright
We marched and we sang
We all became friends
As we learned how to fight


A hero of war
Yeah that's what I'll be
And when I come home
They'll be damn proud of me
I'll carry this flag
To the grave if I must
Because it's a flag that I love
And a flag that I trust


I kicked in the door
I yelled my commands
The children, they cried
But I got my man
We took him away
A bag over his face
From his family and his friends


They took off his clothes
They pissed in his hands
I told them to stop
But then I joined in
We beat him with guns
And batons not just once
But again and again


A hero of war
Yeah that's what I'll be
And when I come home
They'll be damn proud of me
I'll carry this flag
To the grave if I must
Because it's a flag that I love
And a flag that I trust


She walked through bullets and haze
I asked her to stop
I begged her to stay
But she pressed on
So I lifted my gun
And I fired away


The shells jumped through the smoke
And into the sand
That the blood now had soaked
She collapsed with a flag in her hand
A flag white as snow


A hero of war
Is that what they see
Just medals and scars
So damn proud of me
And I brought home that flag
Now it gathers dust
But it's a flag that I love
It's the only flag I trust


He said, "Son, have you seen the world?
Well what would you say, if I said that you could?"


17 Februari ~ 2010 - Ny design :)


Ja, ny design.. Skönt, nu är de svart/vitt/grått igen som gäller hos mig :) Mina standard färger.
Nils är snäll som hjälper mig med min design varje gång jag vill ha hans hjälp.

Jag älskar dig ♥:at :) Du är mitt allt.

Snart borde jag sova, då lus-pudeln kommer runt 6 imorgon på morgonen :) Och då ska de busas, busa oss less :) Sen ska Java vara med Nils när Anni slutat, och då ska vi och simma. Äntligen kan jag simma, måntliga problemen är äntligen över. På återseende heter det ;P Men skönt att vara lite kvitt :)

Näe, fy bubblan :) Tjingeling!


16 Februari ~ 2010 - That's life!


Jag kunde inte bry mig mindre
Vi toppar inte din lista, än sen?
Jag kunde inte bry mig mindre
Nej nej, ville inte, borde inte, skulle inte,
Jag kunde inte bry mig mindre
Jag kunde inte bry mig mindre
Vi toppar inte din lista, än sen?
Jag kunde inte bry mig mindre
Nej nej, ville inte, borde inte, skulle inte,
Jag kunde inte bry mig mindre 
Så varför skulle jag bry mig
Om du talade om för mig att Jag inte var nån som du brydde dig om
Svara klassiskt, är man inte omtalad är vägen långsmal
Med samma props som för en långtradarchaffis
Men tids nog blir nog vägen både kort och bred
Men i ert fall är den nog alldeles för långt bort för att se

Ärligt talat, varför ta åt sig? Seriöst? Men det märks att jag vet hur jag ska göra för att krypa under skinnet på folk.

Jag fick mig ett redigt gott skratt i går ska jag ta och tala om för er. Vilket gjorde att jag äntligen fick upp ögonen och inse att de inte kunde bli falskare. Nu vet jag äntligen. Jag har äntligen fått veta sanningen, all fakta ligger på bordet. Jag har allt jag någonsin behöver veta. Tja, i vilket fall som helst. Det är det de är, och jag ångrar inget.


Vill man ta åt sig av det jag skriver och göra en stor sak av det, så varsågod :) Haha.

Imorgon ska jag vara med en ur-gullig luspudel :) Jag ska vara dagis-mamma, *skrattar*. Java behöver lite aktivering under dagen då Anneli och Mika jobbar, och då kan jag vara med henne och leka i snön. Jag har som ändå inge bättre för mig. Jag måste plugga, men Java kan vara bra paus emellanåt :) 



Visst är hon söt? Förlåt Anneli för att jag snodde bilden av dig, jag ville bara visa hur söt hund ni har :) 
Trodde faktiskt aldrig att jag skulle tycka att en pudel är söt, men denna lilla donna har en egen, lite speciell, personlighet :) Precis som matte, och det gillar vi :) 

Vad ska man mer säga då? Jag satt och spånade igår på hur jag vill ha designen till min blogg, så den kommer att ändras inom kort. Jag är ganska less på hur den ser ut, och sen så ser den helt vrickad ut i mobilen.. Så inom kort blir det ett annat utseende, helt andra färger osv. Skönt med lite ombytlighet, kan behövas :) 

Näe, nu ska jag sluta blogga :) Det kommer nog mer inlägg senare, just nu ska jag se lite 2 ½ men och vänta på mer avsnitt av min absoluta favorit-serie =D Fast tyvärr så är det ett 6 veckors uppehåll, så jag får vänta på 15 avsnittet.. Det suger, men det ordnar sig :) Har andra serier under tiden.

Tjingeling! 


15 Februari ~ 2010 - Mycket att skriva kanske? =P


Innerst inne visste jag att försöka bryta mellan oss är nästan som att försöka köra huvudet genom en betongvägg.. Näst intill omöjligt :) Så går det då man känt varandra i många år och tänker ganska lika :)

Jag kan säga att just nu är jag ganska glad. Jag har fått tillbaka Anni. För ett tag trodde jag att det var omöjligt, jag trodde inte att det skulle gå att ordna. Jag var för rädd att hon skulle ha blivit för mycket manipulerad för att ens vilja lösa något. Men oj, vad jag trodde fel. Vi tänkte exakt likadant, låta allt blåsa över och sen prata med varandra. Och det är nu gjort. Allt kanske inte är överblåst, men vi har pratat med varandra och umgåtts. Och tro mig när jag säger att jag har saknat den där tjejen. Det finns ingen som henne, därav har hon varit min bästa vän i så många år. Tack Anneli för att du tänkte som jag, och för att även du kände att du inte var redo att släppa taget och ge upp hoppet som oss. Nu har vi en ljus och fin framtid framför oss, och många roliga stunder ska vi ha.

Vad ska man mer säga? När det löser sig på ena stället så skiter det sig på nästa, men vet ni vad? Jag bryr mig inte. Det är så omoget och löjligt som det kan bli och jag orkar inte med fjanterier. But hey, Its not my life! Inte min förlust om man säger så, inte jag som bara har enstaka runt mig och sitter instängd. Jag älskar mitt liv, och de jag har runt mig. Behöver inge skit. Så folket gör som de vill, jag bryr mig inte. Kör mitt race och skiter i allt det andra :)

Nothing can hold me down, and nothing can bring me down! Just nu leker livet!

Sen fick vi tillbaka Tv:n idag. Oj så glad sambo jag hade. Äntligen fick han kolla på sitt Simpson, Family Guy och That 70's show.. Han var som barn på nytt. Vi var även och inhandlade mega blockljus idag. Det största är säkert en halv meter hög, och det andra en 30-40 cm. Ställde de på mitt fat utve Tv:n och skit snyggt vart det.

Nu väntar jag bara på pengarna ska trilla in, så jag kan skaffa gym-kortet och sätta igång med träning på allvar, och sen så jag kan köpa nya gardiner och annat små tjafs som jag har tittat på :) Är ganska sugen på att göra om lite grann. Det är det lilla som gör det stora :)

Dra på trissor vilket långt inlägg det blev idag :) På något vänster så var jag kanske ganska skriv sugen? Jag har försökt att skriva från mobilen, men eftersom att blogg.se inte har nån mobil sida, är det ganska svårt för mig att blogga från min telefon, blir så mycket fel så jag blir bara arg :P Funderar på om man kanske ska kolla på wordpress eller nått sånt, och se hur de sidorna är uppbyggd och om man kanske kan byta blogg eller bara flytta bloggen.. Jag ska klura lite på det där. För jag har fått veta att med wordpress finns det en fyndig applikation till min mobil där jag kan skriva så fort jag känner för, utan problem :) Så jag ska fundera på det.
Blir det flytt säger jag väl till :) Kan ju inte lämna mina läsare helt utan en blogg att läsa ;P

Näe, nu ska jag försöka plugga lite grann. Får väl se om jag får låna Java någon dag denna vecka, har sagt till Anneli att jag kan ta hand om hennes luspudel och aktivera henne under dagarna då Anneli och Mika jobbar :) Skoj att ha en liten hund att leka med i snön :) Tror att både hon, jag och Anneli och Mika skulle uppskatta det. Jag och Java för att vi får leka, och Anneli och Mika för att dom får hem en slut liten jycke :) Så går det då man bara är 7 månader, då finns det inte ork till tusen hela tiden, utan bara lite då och då :)

Näe, usch. Gå var det, innan era ögon får helt ont pga all text ;P Ha de bra folket, på återseende! ;D

                                                 ♥ N I L S ♥



11 Februari ~ 2010 - Min födelsedag *suck*


Ja, min födelsedag idag då.. Usch, aja!

Vad har hänt sen sist? Ja, vad har inte hänt sen sist snarare ;S

Jag köpte ju en ny telefon, tror ni det gick bra? Jag skulle ju inte tro det. Köpte en ny tele under tisdagen förra veckan, fredag fick jag gå in med den på grund av att den hängde sig, program startade upp av sig själv och diverse andra saker.. Fick en ny direkt i butiken.. Inom 7 dagar från då man fick telefonen kan man gå in och få den utbytt på en gång i butiken om det är fel någonstans... Jag hann ha min telefon i nån timme, sen insåg jag att jag hade döda/låsta pixlar på displayen! Tro mig att det var störande då jag skulle se mina serier på telen =S Så redan måndag gick vi in med telefonen igen, och jag fick den utbytt ytterligare en gång.. var nu inne på min tredje telefon av samma märke.. och vad tror ni jag hittar på den? Jo, pixel fel.. mer pixlar än sist, samt att det fanns samtalshitsorik och internethistorik i den... ny my ass.. Begagnat kallas det.. Idioter..
Nils gick in med den, jag var för arg.. Hade jag gått in med den så hade de varit tvungna att tillkalla väktare, för jag var inte rolig att ha och göra med. Var redigt förbannad.. Det slutade iaf med att det vart återköp på telefonen och allt sades bort, eftersom att alla telefoner de kollade på hade pixel fel..

mitt tips till er är att ALDRIG köpa en Samsung Galaxy I5700 Spica.. Display fel delux på dom..

I vilket fall som helst så gick vi på stan i tisdags då, och kollade runt efter billigaste affären för nästa tele då.. Jag är ju tvungen att ha en telefon, vi hittade billigaste på Expert.. Vi beställde en och for hem. Fick ett samtal under onsdagen då som sa att telefonen hade kommit och att det bara vara att komma in.. Vad händer inte då om.. jo, telia hade inte tagit bort bindningstiden på mitt abonemang =S Dom skulle ta bort det på en gång i butiken och det var fortfarande kvar.. vi gick in i butiken och frågade varför de var kvar.. Dom sa att det tar några dagar innan det uppdateras och godkänns, så jag får gott vänta.. Och jag hade inte tid att vänta.. Nils var en ängel och ringde till Telias support, förklarade läget och hörde om det gick att skynda på.. Killen han pratade med sa då "Men, dom har ju ett intern nummer i butiken som de kan ringa, och fixa det där." Då vart jag arg.. om de visste att det gick att ringa och skynda på varför gjorde de inte de då? *suck* Nils ringde Telia butiken i småstaden och förklarade läget, sa att han hade fått veta att de visst kunde göra nått åt saken.. Killen han pratade med sa att han skulle ringa och höra, men de brukar inte skynda på nått.. men han skulle kolla.. några minuter efter att de hade lagt på fick Nils ett sms där det stod att bindningstiden var borttagen :) Så då var de bara att tuta och köra..

Vi for till expert och hämtade ut min vita skönhet! =D En telefon som jag vet att jag kan lita på då Nils har en likadan, och inga problem.. En väldigt bra och pålitlig telefon :)

Hade tänkt visa bilder för er :) En på en tele ni absolut INTE ska köpa, och sen på min vita hjälte... ^^


Här är Spican, den är väldigt fin.. Men inte pålitlig, inte för fem öre. Aldrig mer en sån..


Här är min vita hjälte! =D Det blev en sån här istället, riktigt fin telefon och väldigt användar-vänlig..
Sen att jag vet att jag kan lita på den gör att jag slappnar av väldigt mycket :)

Sen har jag nyss öppnat min första födelsedagspresent oxå :) Nils var lite för ivrig, sötungen min.. Han ville att jag skulle öppna den, han kunde inte vänta :)
I det paketet fick jag första säsongen av Ghost Whisperer - jag fullkomligt älskar den serien, men har aldrig sett den från början ;P Sen fanns det även 3 st skivor i paktet, alla 3 SABATON! ;D Iiih! Vart en lycklig Jennie kan jag lova.. Mitt favoritband någonsin, finns inget band som har min kärlek som dom har! Helt gudomliga! ;D

Näe, nu ska jag sluta skriva :) Tack hjärtat ytterligare en gång för både hjälpen med telefon och för presenterna, du är guldvärd! Jag älskar dig av hela mitt hjärta! ♥

Nu tycker jag att jag har uppdaterat nog, ni fick veta vad som pågått i alla fall.. På återseende gott folk! ^^


1 februari ~ 2010 - Härliga måndag..


Ny vecka, nya tag. Har haft en del motgångar på sistonde, men nu vet jag vart jag har mina vänner, vilka som är mina vänner och vilka jag ska ignorera =] Skönt, orkar inte med detta dravel nå mer, som jag sagt så många gånger tidigare så vill jag bara bli lämnad ifred, snälla respektera det!

Nu till allt annat =] Har gjort klart 4:e uppdraget i kursen jag läser, skönt att vara klar med den. Nu vankas 5:e uppdraget och sen examinationen, sen börjar nästa kurs. Jag hoppas att den är roligare än denna kurs, för denna var redigt tråkig ;P

Sen har jag lyckats få min mobil såld idag :) Känns riktigt skönt, och jag fick den till det priset jag hade tänkt mig. Eftersom att den är 3 månader gammal så var det bra ^^ Så imorgon ska jag och köpa en ny telefon.. Ååh, jag längtar! ;D Äntligen ska jag med vara lite "modern" ;P haha! Inte för att de egentligen spelar nån roll, men jag vill ha nått skojj att leka med. Så det kommer att bli prima ballerina :)

Vad mer ska jag säga? Jag har inte så mycket mer att säga. Är glad för ovanlighetens skull. De senaste dagarna har jag varig ganska nere, arg, besviken och irriterad. Fast det har vänt nu. Jag vet vilka mina vänner är och jag älskar dom, sen har jag underbarasta pojkvännen i världen. Han kan vara en pain in the ass ibland, men han är min och ändå den bästa som finns. För han finns alltid där! Älskar dig Nils <3 Sen så ska jag ju köpa en ny telefon imorn, så man kan ju inte vara annat än glad :)

Näe folket. Nu ska jag plugga lite mer sen blir att att krama Nils och kudden för att invänta morgon dagen :)