Tillbaka till startsidan?

Sköna tisdag!


Tisdag eftermiddag nu och jag hade kort dag idag på jobbet. 7 - 12.15, ganska skönt. Sen ser resten av veckan ut såhär:

Onsdag: 7 - 16
Torsdag: 12.15 - 21
Fredag: 7 - 16
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

Ändå relativt lugnt. Ska bli lite skönt att få vara ledig 2 dagar i rad, eftersom att man knappt hinner vila innan då man bara är ledig en dag. Jag har dock inte mycket kvar av mitt sommar-vikariat, med denna vecka är det 3 veckor :) Sen blir det plugg och springvick ^^

Ikväll vet jag inte vad som händer, om vi ska fara och gratta Baggis som fyller år ikväll eller om vi bara ska ta det lugnt. Det återstår att se.


Saras design!


Nu har jag gjort klart designen till Saras blogg. Hon har en blogg om hennes hund Freya. Jag fick fria händer till designen, hon valde bilderna och vad det skulle stå i headern. Hon vart väldigt nöjd, och som vanligt jag med. Jag ger inte bort designer som jag inte själv är nöjd med!

Såhär ser hennes design ut:


(Klicka på bilden för att komma till hennes blogg)


Header åt Diana!


Jag har gjort en header till Diana, eftersom att hon ville ha min hjälp. Hon vart nöjd med den och jag skulle vilja säga att det är en av mina favoriter för stunden. Den är väldigt stilren och fin.

Såhär ser den ut:


(Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!)


Jobbar söndag!


Söndag idag och just nu är jag hemma på timmar. Har jobbat hela helgen, och har en delad tur idag. Ska bli väldigt skönt att få en ledig dag imorgon. Ser verkligen fram emot det, även om jag gillar mitt jobb och trivs med alla där. Så är det skönt med ledig dag. Kan behövas då man jobbar 6 av 7 dagar och har 10 timmars arbete på en söndag.

Förlåt för att ni läsare har väldigt lite att läsa i min blogg, jag vet att jag är jätte dålig på att uppdatera. Men jobbet gör att jag är för trött, jag gör inget annat än äter, duschar och sover då jag slutat jobbet..

Nu ska jag fortsätta se nå Ghost Whisperer och bara ta det lugnt innan det är dax att fara iväg och jobba kvällen.


Evigheter sen!


Har inte varit så aktiv på bloggen på sistonde, känns inte så bra. Men är tyvärr för trött då jag kommer hem från jobbet för att orka sätta mig och skriva. Är ledig idag så tänkte passa på att i alla fall nämna att jag fortfarande lever :P

Dagen verkar bestå av städ, tyvärr. Eftersom att det finns ingen som vill hitta på något med en. Alla verkar vara upptagna idag, just typiskt. Aja, röja lite grann hemma är ju aldrig fel. Eller?

Har fått mig massa skön sömn i natt :) Somnade vid 20-21 tiden igår och klev inte upp förrän strax efter 10.30 :) Riktigt skönt. Sen har jag sovmorgon imorn med, börjar inte jobbet förrän 12.15 :) 

Hade tänkt visa er lite bilder från då mamma, Ulf, Wilma och Tobias var här förra helgen, men har inte orkat sätta ihop ett collage än. Ska göra det lite senare så ska ni få se vad stor min lilla sötnos har blivit! :) Lördagen var vi ut till dem, där de hade husvagnen. Umgicks, grillade och bara mådde. Sen under söndagen så var vi nere på stranden på gläntan och solade/badade lite grann. Jag doppade bara fötterna för jag tyckte att det var för kallt. Sen for vi tillbaka till husvagnen och umgicks en stund. Tobias fick då följa med mig och Hjärtat hem. Det tyckte han var jätte kul, surrade massor, busade massor och sprang runt som en tok. Han var riktigt färdig då de kom och hämtade honom.

Näe, nu ska jag fortsätta städa. Om det finns någon som vill umgås en stund, hör av er.. För jag vill egentligen inte städa på min lediga dag! :P


Ankis design klar!


Har nu gjort klart min kusin Ankis blogg :) Hon vart nöjd, vilket känns väldigt bra då jag fick helt fria händer. Hon försedde mig med bilder och en textremsa, sen fick jag knåpa själv. Lyckades riktigt bra verkar det som, hon säger att det var klockers så jag måste ju tro på henne :) Jag tycker själv att det vart bra, fint, ljust och luftig blogg.

Detta vart resultatet:

(Klicka på bilden för att komma till hennes blogg)


Så sant!


Detta stämmer verkligen.

* En enkel vän, de kommer till dig, agerar som en inbjuden.
* En verklig vän öppnar ditt kylskåp och serverar sig själv.

* En enkel vän har aldrig sett dig gråta.
* En verklig vän har sina axlar våta av dina tårar.

*
En enkel vän känner inte till förnamnen på dina föräldrar.
* En riktigt vän har deras nummer i sin adressbok.

*
En enkel vän tar med sig en flaska vin till dina fester.
*
En verklig vän kommer tidigt och hjälper dig och stannar sent för att hjälpa dig att diska.

* En enkel vän avskyr när du ringer efter det att du har gått och lagt dig.
*
En verklig vän frågar varför du har tagit så lång tid på dig att ringa.

* En enkel vän tror att vänskapen är slut efter ett gräl.
* En verklig vän ringer dig efter ett gräl.

* En enkel vän förväntar sig att du alltid är där för henne/honom.
* En verklig vän är alltid där för dig.

Hoppas alla har en verklig vän som gör allt detta. Utan vänner är man inte så mycket, vännerna betyder mer än vad man tror. Mina vänner, mina riktigt nära betyder oerhört mycket för mig. Jag skulle göra allt för dem, och de vet de om!


Snabbis!


Nu ni, är det inte länge kvar innan man går på helg. Ska njuta av denna helg, eftersom att helgen efter så jobbar jag. 

Dagen har varit bra, sådär lugn och fin. Har egentligen inte så mycket att säga, jag ska sätta mig och fortsätta lite grann med Ankis bloggdesign och sen sova. Så detta vart bara en snabb update, får skriva bättre imorgon eller till helgen :)


För uppenbart!


Nyss hemkommen från att ha varit på bio och kollat på Twillight - Eclipse. Den var väldigt bra, kan jag säga. Men den levde inte riktigt upp till mina förväntningar. Hade hoppats på lite mer spänning, men tyvärr var filmen väldigt uppenbar. Man visste vad som skulle hända, om man säger så. Jag tyckte ändå inte att det var så mycket "välj mig och inte honom" i filmen, dom sa det några gånger och så men det var ändå inte värst. Hade det varit lite mer spänning så hade det helt klart varit min favorit, men jag håller mig till att första filmen är bäst än så länge. 

Kan säga att jag var måttligt chockad då Hjärtat sa i förrgår att han hade bokat biljetter till oss, så jag fick se Eclipse på bio. Han är bara för söt, chockar mig och vill att jag ska göra mysiga och roliga saker på mina lediga dagar. Jag älskar dig Nils, du är bäst!

Från det ena till det andra, sitter just nu vid lill fjutten till dator medan jag väntar på att Hjärtat ska göra klart det han håller på med vid den stationära. Snacka om att det tar ett tag innan man man vänjer sig vid detta tangentbord. Det går relativt fort, men ändå. Störande i början.

Har haft en väldigt bra ledig dag, imorgon börjar allvaret igen. Då jobbar jag 12.15 - 21 och sen jobbar jag fredag 7-12.15 och sen ledig över hela helgen. Känns skönt. Men efter det, då börjar verkligen allvarligt. Då jobbar jag 6 av 7 dagar. Ska bli intressant.

Hoppas på att Hjärtat är snart klar vid den startionära datorn så jag får sitta och leka lite grann i PS. Jag har en känsla av att det fanns designer jag skulle göra till någon, men såhär på rak arm kommer jag inte ihåg.. Säg till om ni ville ha en design så lovar jag att fixa det.

Nu ska jag fortsätta slö surfa tills jag får den andra datorn. Finns säkert nå intressant jag kan kolla på on the net!


Min sambo är en prylnörd!


Idag har vi varit till Luleå en sväng eftersom att mitt Hjärta, den lilla prylnörden, hittade sig en dator som han ville ha. Hur kan ska lyckas använda den med sina klumpiga fingrar vet jag inte, men han lär väl sig? :P 

Hjärtat är verkligen en prylnörd, han älskar allt vad prylar heter. Dock är jag jävligt glad över att han inte är direkt impulsiv, han kan titta på en sak och tråna efter den i evigheter, men han införskaffar den inte förrän han vet att han har råd och framför allt införskaffar han inget utan att ha figurerat ut exakt vad han ska ha den till. Vilket jag är väldigt glad över, skulle inte vara så trevligt att vara med någon som bara köper grejer hela tiden, utan att egentligen varken ha råd eller användning för det. Utan köper bara för att ha, skulle jag inte gilla.
Men Nils han är inte sån, han pratar alltid noga med mig innan han bestämmer sig. Vi bollar idéer med varandra och pratar om vad den ska användas till, vad den kostar, om det är värt det osv. Känns skönt.

I vilket fall som helst.. Så var det en sån här som han införskaffade, till ett väääldigt bra pris, ska jag faktiskt tillägga. Rent ut nästan gratis.


Det är en Asus eee, med 7" display. Alltså en extremt liten datorn, med Ubuntu som operativsystem. Ska bli intressant att flumma med den datorn faktiskt!

Längtar tills min lön trillar in, då ska jag köpa en bärbar. Vet dock inte vilken modell och så än, ska kika på det lite senare. Än finns det gott om tid.


Headern!


Hade nu tänkt visa er headern som jag gjorde till en tjej vid namn Emilia. Hon vart väldigt nöjd med den, och som alltid så är ju det huvudsaken. 

Såhär vart den:
(Klicka på bilden för att komma till hennes blogg)


Massa babbel!


Nu är det söndag kväll, och jag tänkte ta mig lite tid för bloggen. Skriva lite grann här i alla fall. 

Tänkte berätta för er att när vi åkte hem från Arvidsjaur sist vi var där, så hjälpte vi en stackars människa. Alla andra körde bara förbi, men vi stannade och hjälpte. Man kan ju inte bara lämna en människa som behöver hjälp. Var en gubbe som hade fastnat med bilen i diket. Han skulle vända, och backade ner i diket, och tog sig inte upp sen. Vi hjälpte honom att bli uppbogserad. Är trevligt att göra goda gärningar ibland, det känns som bra. Man gör någon glad, räddar deras dag. 
Och nu har jag gjort Hjärtat glad, för han har tjatat på mig sen det hände att jag skulle säga det till er, men jag har varit så tankspridd att jag totalt glömt. Men nu är det sagt! 

Sen tänkte jag säga, Faaaaaaaan in i helvete vad jag har ont under min fot!!!! 
När vi höll på med sängen så lyckades jag trampa på en spik så jag har ett sår under foten nu som är relativt djupt. Precis under tårna dessutom, känns inte så jävla skönt. Men vad ska jag göra? Kan inte göra annat än plåstra om mig och försöka gå normalt i alla fall. Men ont gör det, tro mig! 

Och nu till dagens händelser. Vaknade, gjorde mig klar och följde med Anneli, Mika och Java på kyrkmarknaden. Medan vi var där började det att spöregna och åska, så vi tog bilen och for hem igen. När jag kom hem så åkte vi iväg på ICA och handlade det vi behövde sedan vidare till Helen och Krister för att gratta Sofie som idag fyller 20 år. Var där, fikade och surrade en stund. Sen blev det att fara hem, äta och nu sitter jag här.
Så smockad har min dag varit, relativt lugnt. Ska bara vila resten av kvällen för att sedan orka ta mig upp i morgon på morgonen. Börjar kl 7 så. Kommer nog att bli bra oavsett. 

Gjorde förresten klart headern till Emilia, tjejen jag gjorde header åt. Hon gillade den, så när den är inne på hennes blogg, så ska jag visa er. Måste visa er mina mästervärk ju! *Skratt*

Näe, nu ska jag sätta mig i soffan en stund.


Äntligen är jag här!


Ursäkta dröjsmålet med uppdatering. Har haft så mycket annat att tänka på påsistonde att jag totalt glömt bort att blogga. Men nu är jag här och hade tänkte berätta för er hur min vecka har varit.

Måndag var jag och Hjärtat ut och åt en 3-rätters middag på Challange för att fira våran 2 års dag. Var riktigt mysigt och gott. Jag njöt varje sekund och Hjärtat var så söt hela kvällen. Han är alltid söt, men lite extra speciellt sådär, über gullig. Jag älskar dig Nils, du är mitt allt!

Sen tisdagen och onsdagen gick jag lite mer intro på boendet jag är på i sommar. Gick bra, fick lära mig lite extra angående den våning jag ska vara på och så. Sen gick jag på schemat på torsdagen. Började med en ensam kväll, väldigt intressant ska jag ta och tala om för er. Men det gick väldigt bra. Inga direkta problem alls. Så jag jobbade torsdag och fredag på schemat och är ledig i helgen. Ganska skönt med lite ledigt för att hinna vila hjärnan, eftersom att det är ganska mycket att ta in. 

I fredags for vi till Luleå och köpte en säng, så nu har vi både mer plats i sängen och i hemmet. Känns väldigt skönt, men nog var det ett meck att få in sängen där den ska vara. Var tvungen att ta bort och trixa lite grann, kanske inte världens snyggaste men syns inte om man inget vet. Inte det första man tänker på om man säger så. 
Har tänkt ta kort senare och visa er. Väldigt praktiskt.

Idag, lördag (nu söndag enligt klockan) så har vi varit en sväng på marknaden - kyrkmarknaden. Var inte så mycket intressant. Köpte hem lite bröd och sen blev det någon munk och lite remmar. Lördags gott. Sen var det bara att fara hem och städa, för det var ganska rörigt. Nu ser det bättre ut, vi har dock en tom plats i lägenheten, och det ser väldigt konstigt ut eftersom att det är, precis som jag sa, tomt. Datorbordet stod där tidigare, men inte längre.. Vi får se om vi kommer på något fyndigt till det hörnet. Antingen om man skaffar en mindre fotölj och en golvlampa och gör det till en läshörna, som Nils ville. Eller att man köper någon mindre hylla, typ en expedit eller något och sätter in diverse saker - ljuslyktor, böcker och dylikt. Vi får se vad det blir. Nu är det i alla fall ihop plockat här och det mesta står på sin plats. Efter städningen var vi och snurrade lite grann på stan, ändå ganska mycket folk. Inte kröktjockt, men tillräckligt för att det skulle vara lite intressant ute. Emmie var med oss, trevligt trevligt. 

Nu sitter jag här, och bloggar som jag har tänkt på hela dagen. Äntligen är det gjort, och Hjärtat ligger i sängen och kollar på The Dukes Of Hassard - The Beginning. En film han velat se ett tag, men inte sett. Jag ska sätta mig och fixa det sista i en header jag håller på att göra till en tjej. Blir inte så mycket piller idag, men ska göra lite grann i alla fall. Hade tänkt komma i säng också, kan inte sova bort dagen imorgon då jag börjar kl 7 på måndag morgon.