Tillbaka till startsidan?

Då var allt ur vägen :)


Så, då har man gjort bort alla "måsten" för dagen. Har varit till Rigmor och fått fixat lite grann med betyg och blivit uppskriven på fler kurser och lite sånt :) Sen har jag gjort headern till en tjej, lovade att göra hennes header innan jag la av. Så den gjordes klar nu, bättre sent än aldrig men de har varit så grötigt på sistonde så därav är jag väldigt seg.

Jag har egentligen inget bloggsug heller, för jag är helvetes less min design. Skulle behöva göra en ny, men har ingen motivation och ingen inspiration heller. Ska försöka leta åt den lite senare.

Får väl se vad denna dagen kan erbjuda, förmodligen så lär vi spela. Vi har fastnat i ett online spel som Emmie och Baggis visade oss ;P Tur att det är lite kul iaf ^^


Inge sova på en fredagskväll!


Jag är faktiskt lika trött idag som igår, men jag har bestämt mig för att inte somna så tidigt. Igår somnade jag redan kl 21 :S lite väl jävla tidigt.

Har spelat lite spel nu ikväll, lär nog bli mer senare. Men ska i alla fall göra mig klar för att fara ut och titta på lite folk :)


I just want to sleep..


Jag är riktigt trött i ögonen, men ska försöka vara vaken en stund till. Inte bra att somna för tidigt.


I just loooove it...


Då var man hemkommen, har fått i sig middag och tagit en lååång varm dusch. Väldigt skönt ska jag ta och tala om för er.

Dagen idag har flytit på ganska fint, vet exakt vad jag ska göra om dagarna på 5:an. Sällan någon där borta behöver att be mig göra saker, allt flyter på väldigt bra. Sen att det finns en riktigt trevlig SSK-student på 5:an gör att dagarna flyter på ännu lättare, eftersom att det blir ganska mycket surr med henne, samt lite kortspel då ingen av patienterna vill spela. De flesta patienterna tycker mest om att vara för sig själva.

Snart är all praktik slut och det känns inge bra, skulle mer än gärna göra mååånga fler praktikveckor :) Har de bästa handledarna och alla där är sjukt trevliga, både personal och patienter. Tur att jag kommer att få vara kvar där även fast det inte kanske blir lika ofta som nu.

Annars händer det inte så mycket :) Försöker att enbart ta de lugnt då jag kommit hem från praktiken enbart för att inte vara så trött dagen efter.

Nej, nu ska vi se om det kanske går att installera och spela Diablo på min dator. Saknar det spelet lite grann ^^


Besök hos frissan igen :)


Har idag varit till salongen och fått håret klippt i en frisyr och blonderat ännu mer :) Vart riktigt nöjd. Tog ca 4 timmar på salongen, så tjockt hår har jag :/ Riktigt jobbigt. Men riktigt skönt när det är klart :)

Jag bestämde mig för att klippa bort ganska mycket av mitt hår, eftersom att jag hade så mycket mörka partier som aldrig hade gått att bleka bort. Så då vart det att kapa de mesta av det. Nu är det lagt ännu mer blondering och jag känner mig redan väldigt mycket ljusare än tidigare. Skönt att få bort ganska mycket hår också, en riktig befrierlse faktiskt. Eftersom att jag vet att mitt hår växer som ogräs, så spelade de mig inte så stor roll att det klipptes massor, det kommer tillbaka.

Det vart i alla fall kort i nacken och längre fram, en typ av page. Vart riktigt bra och jag är helnöjd :)

Här har ni resultatet :)

 

Jag har dock 2-3 gånger kvar innan jag har en blondfärg som jag är nöjd med helt och innan alla de mörkare pariterna är borta. Men nog är det skillnad mot från då jag började med håret :)

 

Vad tycker ni läsare? En frisyr att spara eller?Back in the days..


Hade tänkt visa er lite gamla bilder. Haha, är allt jag har att säga.

Jag någon gång mellan 2005 & 2006 :) Bilden i färg, där jag har vit tröja är ialla fall tagen då jag bodde på Bryggargatan med pappa. Haha, liten och oskyldig ;)

Haha, så roligt att kolla på. Äldsta bilden är i från 2005, och nyaste från 2006 :) Så det är ganska gamla bilder.
Men oj, vilka tider. Saknar att umgås med Sara som jag gjorde då, fy fan vad vi hade skoj tillsammans.

 Svar från frågestunden!


Det har kommit in väldigt lite frågor under denna frågestund, så detta var nog den första och sista frågestunden jag hade. Tyvärr. Har massa läsare, men bara max en handfull har skrivit någon fråga :/

Aja, här kommer i alla fall svaren på era frågor:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anna om Frågestund!:
Jag ställer väl en fråga då... Tog ett tag innan jag kom på nåt :-P
Vad ska du göra av din utbildning sen? Vet att du tycker om psykiatrin, men har du tänkt nå mer utav det?
Kram från lilla jag!

Svar: Såhär långt har jag planerat angående min utbildning: När den är klar, på fredag, så skriver jag upp mig som timvikarie på Rättspsyk. Eftersom att jag trivs så sjukt bra där borta, så vill jag fortsätta där. Även om det bara innebär att jag kommer dit någon gång i månaden som vikare och tyvärr är det ju så jag måste börja. Samtidigt som jag är timvikarie så har jag tänkt läsa Matte B, eftersom att det är den enda kursen jag behöver (som jag vet än så länge) för att kunna läsa på universitet. Kände att det var lika bra för mig att läsa den kursen på en gång så finns den där i fall jag läser vidare, eftersom att jag har faktiskt börjat små spåna på att kanske läsa till sjuksköterska ;P Det trodde du aldrig va? Jag hade tänkt i såna fall vara en SSK som är stationerad inom psykiatrin, vill inte vara på sjukhus, äldreboende eller nått sånt. Och eftersom att jag har klurat lite på att läsa till SSK så kände jag att det är lika bra att ha allt klart, allt som jag kan ha klart för stunden, så det bara är att söka när jag känner mig redo :)
Kram!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bäjb! om Frågestund!:
Hur kommer det sej att du är så underbar?

Svar: För att jag är född sån och för att du gör mig underbar.. ;) Ärligt så vet jag inte, kanske du kan ge ett bättre svar på den frågan? :) ♥

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kim om Hit me hard!:
Varför är du så söt? :D

Svar: Kimmie, fel inlägg att skriva fråga i ;) Skit samma.. Varför jag är så söt? Det vet jag inte.. Tycker inte att jag är speciellt söt, men tack för att du tycker det :) Kanske är det för att min mamma och pappa är söt? Jag brås på dem.. Eller för att min personlighet är så underbar att jag på så sätt blir söt? *skratt* Jag har faktiskt inge bra svar på denna fråga, tyvärr :) Jag tror nog att du vet bättre än jag varför jag är söt :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det var alla frågor det :) Tack för frågorna, och jag hoppas att svaren dög åt er :) Som ni ser, så har jag svårt att svara på frågor som handlar om ens utseende eller att man är underbar. Jag vet som inte vad jag ska svara, har inga bra svar.

Detta var allt för denna gången, och det lär nog inte bli någon mer frågestund. Om inte någon kanske önskar det, och det verkligen trillar in frågor. Man vill ju ha maaaaaassa frååågor! :D


Avslutad..


Nu är frågestunden avslutad. Svar på de få frågorna jag fick kommer inom kort :)Sista chansen..


Sista chansen, om några timmar stänger jag ner frågestunden, så mata mig med frågor nu!


Svar på kommentar!


Svar: Nej, jag gör inga gratisdesigner längre på beställning. Innan jag tog en design-paus så gjorde jag gratis headers dock, och det tänker jag väl fortsätta med när jag väl sätter igång igen.


Men jag gör inga designers på beställning för tillfället, sen när jag väl sätter igång igen med beställningarna så är det ju inte en stor summa pengar man betalar för en design. Max 100-150:-. Vill man bara ha en enkel stilren design utan massa tillägg så kommer det att kosta 50:-

 

Håll utkik efter när det startar igen, så fixar jag mer än gärna något åt dig.Nejtack!


 

Att människor inte läser reglerna innan de kommenterar.. Jag vill inte veta av nå utlottningar eller tävlingar där man kan vinna saker. Vill jag vara med och tävla i nått så letar jag reda på de tävlingarna själv, jag vill inte få en massa kommentarer där det står att jag ska vara med och tävla. Det gör mig bara irriterad.

Jag vill inte heller att ni spammar mig med denna skiten. Jag vill, som sagt, inte vara med i tävligar och jag tänker inte rösta på er i några tävligar.

 

Så låt bli att ge mig kommentarer angående detta, tack!Hit me hard!


Fråga, fråga, fråga :D Ge mig massor mer frågor, så jag har nått att bita i på tisdag :D

Det är som alltid roligare att blogga och så om man får kommentarer, och med lite frågor så är jag ju tvungen att blogga eftersom att frågorna måste få ett svar :)

Så shoot :D Finns inga dumma frågor, och alla frågor får som sagt ett ärligt svar ^^


Frågestund!


Ja, nu testar vi. Nu är det bara att ni frågar på, och får jag inte en drös med frågor då blir jag riktigt ledsen.


Så hit me!Förändringar..


Nu har jag gjort en hel del förändringar i min design :) Tror att det blir bra såhär, i alla fall en stund.

Vad tycker ni? Bra eller dåligt?


Behöver lite distans...


Nu tar jag en paus från designandet ett tag. Så det går inte att beställa någon design från mig för stunden. Jag har en design som jag har lovat att göra, självklar ska jag göra hennes design klar. När den riktigt blir klar kan jag inte lova, men så snart som möjlig hoppas jag. Jag små arbetar på den lite då och då, enbart för att jag inte har ork och tålamod till att sitta flera timmar/dag längre.


Till resten av er, så kommer jag inte att göra något. Endast hela beställda designer som jag lovat göra.


Jag känner att jag måste få lite distans från bloggdesignandet, samt att jag måste få tillbaka tålamodet. Vill även lära mig lite nya saker i både PS och html, innan jag sätter igång igen. Skulle vara kul att komma tillbaka och vara riktigt duktig, så jag ska arbeta vidare, fast inte med beställningar. Kanske dyker det upp någon gratisdesign eller nått sånt, vad vet jag.


Den som lever får se :)Svar på kommentar!Svar: Alltså, jag har som inga bilder som jag finner inspirerande eller så. Det blir lite svårt då. Jag funderar på att köra en frågestund i min blogg, men jag vet inte om jag kommer att få nå frågor. Har många läsare, men få som vågar skriva till en av någon knasig anledning.

Tack så mycket, jag kände att det var dax att fixa något. Har inget sug att fixa någon design till andra, men att små lulla med min egna går bra då jag känner för de. Har som inget tålamod att sitta för stunden. Blir less efter en 10-20 min. Hade tänkte göra om headern närmare jul, så den blir lite mer julig. Men just nu får den se ut såhär :)

Kram!


Bloggtorka..


Snacka om bloggtorka jag har. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Känner mig helt tom...

Har ni några tips om vad jag ska skriva om? Finns det något ni skulle vilja veta nå om, eller se mer av? Snälla, ge mig lite tips nu :)

Så, vad vill ni läsa om?


Yaaay!


På tisdag kl 9 händer det :) Ska äntligen bli dax.. Intressant, intressant :)


Satans helvetes hundar!


Seriöst, när ska allt ta slut?

I vårat hyershus bor det folk med hund, vissa som har hund sköter det väldigt bra. Man ser aldrig hunden lös och man hör den aldrig. En stor eloge till dem, de vet hur man ska sköta hunden.

Sen har vi de två människorna som inte har någon som helst aning om hur fan man ska göra när man har hund. En av dem lämnar sin hund ensammen i flera, flera timmar om dagen, utan att ens verka bry sig om att hunden mår dåligt av det. Hunden gnyr, skäller och ylar i flera timmar om dagen, eftersom att den inte klarar av att vara ensammen. Varför in i helvete lämnar man den då ensam? Har man ingen som kan ta hand om den, så antingen gör man sig av med den eller ser till att fixa det på något sätt. Är inte meningen att den ska störa omgivningen. För det gör den, en av våra grannar jobbar nattskift, hon får inte sova pga den där hunden. En annan av grannarna får inte plugga ifred pga hunden, och vi tycker att det är helvetes störande att bli störd i tid och otid. Inte trevligt att vakna på sina lediga dagar av att en hundjävel bara ylar och ylar.

Denna kvinna som har denna stora hund, påstår att hunden inte lever om om dagarna. Hon säger att hon har stått och lyssnat på hunden och den lever bara om en liten stund, sen är den tyst. Hur fan kommer de då sig att vi hör den? Konstant? Näe, bovärden är inkopplad. Förhoppningsvis gör han nånting åt saken nu, då vi är 3 stycken som har gnällt angående det där.

Sen har vi 2 små ettriga hundar, som bor längst på kanten på vårat hus. Två små kinesiska nakenhundar, som aldrig är kopplade. Hon bara släpper dem lösa och verkar inte bry sig om att de små jävlarna faktiskt är elak mot folk. Nils blev påhoppad av en av de där hundarna för ett tag sen, de bet tag i baksidan på hans lår, han hade märke efter det jätte länge. Han valde att inte säga något eftersom att det var dottern som var ute med hunden. Men idag när han var påväg till ica, så blir han påhoppad igen, av den andra hunden. Denna hunden hugger tag i Nils jacka och det var bara tur att jackan inte gick sönder, för det rev massor i den. Nils vart då förbannad och sa till ägaren att det är koppeltvång på hundar i Sverige, koppla dem. Denna kvinna sa då att hennes hundar är sååååå snälla så de finns ingen anledning att koppla dem. Seriöst? Är en hund snäll om den hoppar på en människa och biter tag i allt den kan få tag i? Hon påstår att hennes hundar hoppar på folk för att den älskar människor? Oh inte, det är de enda jag säger. Nils stod iaf i minst 10 minuter och försökte få denna kvinna att fatta att det är koppeltvång och att hundarna ska vara kopplade. Genom att han sa att de skulle kopplas vart hon förbannad på Nils och bad han hålla käften. Ännu en gång.. Seriöst? Vad är det som är så svårt med att bara koppla de satans hundarna?

Bovärden är inkopplad här oxå, vi vart så helvets less över att man aldrig får vara ute utan att nästan behöva gå omvägar, för att de ettriga hundarna gör utfall mot en. Han skulle kontakta denna kvinna och säga att det är koppeltvång, och att hennes hundar måste kopplas. Om inte det hjälper, då är det Polisen nästa. Vi har bilder från då Nils blev påhoppad sist, så det är inte direkt svårt att anmäla henne för att hon bryter bland annat mot koppeltvången.

Vad är det för fel på människor? De verkar inte ha vett och veta hur fan man ska göra när man har hund. En hund är inte snäll då den gör utfall mot en, att den var snäll då hon höll godis i handen de är ganska självklart, vilken hund är inte snäll då den ser att den ska få godis? Dumma jävlar! Jag blir riktigt irriterad på sånt här.

Vet ni inte hur man ska göra för att ha hund, så skaffa fan inte hund! Idioter!


Väldigt seg..


Ursäkta min dåliga uppdatering, det kommer att komma en utförlig update angående min praktik och annat inom kort! :) Håll till godo..


Extremt..


Jag är riktigt trött.. Blir fan att lägga sig och slöa på soffan tills det är läggdax. Orkar inte sitta vid datorn :/


Hemma nu..


Nu har vi landat hemma :) Lite små skönt sådär.

Vi var tvugna att köra ganska sakta och försiktigt eftersom att vi hade en ganska baktung bil. Vi hade lastat bagaget med nått i motorväg som Lidas skulle ha, så vi for förbi roknäs och lämnade av de sakerna där. Sen for vi hem.

Det har varit en lugn och fin helg, har inte gjort speciellt mycket. Vilket är skönt, för febern är borta och jag känner mig mycket piggare än tidigare. Kommer nog att bli bra nu.

För stunden sitter Nils och håller på att skruva ihop sin nya dator. Han har varit i veckan och köpt lite grejer av Mika, om jag minns rätt så ska det vara väldigt bra grejer. Kraftfullt och klarar av mer än standard datorerna. Moderkort, processor och minne, resten har vi ju redan. Så det kommer att bli en väldigt bra dator, som ska användas som server/htpc. Det kommer att bli prima.

Själv så ska jag gå och ta mig en filtallrik och min medicin, sen ska jag chilla och leka i PS innan det är dags att sova.

Vad har mina läsare gjort idag/kväll?


Svar på kommentar!


Hej Anni :)

Självklart kommer jag att höra av mig nån dag för en promenix. Kommer bara att ha ganska mycket i veckan, eftersom att jag ska vara på andra avdelningar och få lära mig mycket nytt. Men jag tycker absolut att det ska klämmas in en promenad någonstans, när har du själv tid? Puws på dig med! ;D


Uppdatera för att se!


Om ni inte ser min nya design, så råder jag er att uppdatera sidan. Annars kanske ni är fast på den gamla eller att sidan ser konstig ut :)

Vart lite ljusare såhär i vintermörkret..

Vad tycker ni om det nya?


Ändringar hit och dit..


Ja, som vanligt är jag och ändrar hela tiden. Kan aldrig bestämma mig, tydligen. Men så är det ibland.

Har fått ett mail av en tjej som vill att jag ska göra en header åt henne, ska sätta mig och kika på det lite senare. Sen har Caroline sagt att hon vill att jag ska göra ett skrivbordsunderlägg till henne :) Så jag ska bara vänta på lite instruktioner från henne, så ska jag sätta igång med det också.

Fast jag kan inte sitta så mycket ikväll, och i veckan på grund av praktiken. Men det ordnar nog sig, inget av det tar speciellt lång tid.


Det är kul att luras, och överraska folk :)


Fan vad nöjd jag är nu :D

Har suttit med Emmies design hela dagen typ, utan att hon har vetat något. Kände för att överraska henne med en ny design, och eftersom att Emmie inte vill ha något avancerat utan bara något fint och stilrent så är det helvetes lätt att slänga ihop en design till henne på bara någon timme.

Sagt och gjort, så gjorde jag det nu ikväll. Lurade i henne att jag skulle göra en färgkarta med lite olika nyanser för att lättare hitta fina färger då jag ska göra designer eller skrivbordsunderlägg. Hon skickade massa koder till mig, utan att ens veta att jag ville bara få fram några färger hon tyckte var fina som jag kunde använda mig av i designen.

Sen när allt var klart och designen var inlagd på hennes blogg, skickade jag länken till hennes blogg på msn med kommentaren: "ska det se ut såhär?!.. :O", hon gick in och fick sig världens chock. Designen var ändrad. Hon trodde att hela hennes blogg hade kraschat eller nå.. Men nej, en ny design väntade.

Hon vart överlycklig och älskade färgkombinationen. Så hon är nöjd och glad, och jag är helvetes nöjd och glad. Vart en väldigt fin design och jag får vara riktigt glad över att jag lyckades lura henne lite grann ;D

Jag har lagt in en bild på hennes design i mitt portfolie, men tänkte göra ett undantag och även lägga in den här.

Såhär ser Emmies nya design ut:

 

Vart bra, enligt mitt tycke. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg :)


Att utvecklas är helvetes kul!


Jag har hittat ett nytt intresse när det kommer till design :) Nu är det inte bara bloggar som gäller, utan jag har börjat designa egna skrivbordsunderlägg.

Var in på en blogg för ett tag sen och kikade runt lite grann, tjejen som har bloggen håller på mycket med design i alla dess olika former och hon gör skrivbordsunderlägg. Jag vart nyfiken och satte mig och började pyssla själv, och lyckades knåpa ihop ett. Så nu är jag fast i det träsket med.

Funderar på att göra några skrivbordsunderlägg som ni kan få använda er av om ni vill, fast det blir lite senare. Sen kan jag även försöka mig på att göra ett unikt skrivbordsunderlägg utifrån dina egna önskemål om du skulle vilja?

Bara säga till, jag kan försöka mig på det mesta :) Roligt att lära sig något nytt ^^


Jag ångrar ingenting!


Var till läkaren igår pga att jag har haft feber i 3 dagar helt utan anledning, har ingen förkyldning som ligger och spökar, ingenting. Så jag ringde Cederkliniken, frågade dem om det fanns något jag kunde göra hemma, och om de kanske hade någon aning om varför man har feber bara sådär. De ville att jag skulle komma in på undersökning eftersom att feber utan anledning inte är bra.

När jag kom in där så tog de en lite prover på mig, kollade blodvärdet, snabb sänkan, lämnade urinprov och gjorde endel kvinnliga undersökningar med ultraljud och vanligt eftersom att det fanns risk att febern berodde på min spiral. De kvinnliga undersökningarna gick bara bra, allt var som det skulle så spiralen berodde det inte på. Snabb sänkan hade bra värden, lika så blodvärdet. En kvinna ska ligga över 117 i blodvärde, och jag låg på 132 och det tyckte dom var jätte bra.

Däremot så visade urinprovet att jag hade mycket röda och vita blodkroppar samt äggvita i mitt urin. Vilket tyder på urinvägsinfektion, så nu blir jag behandlad mot det. Skulle det vara så att febern fortsätter efter behandlingen eller inte går över nu under behandlingen, så ska jag tillbaka. Då kan det vara något annat som är galet.

Det skumma är bara att detta är första gången som jag har urinvägsinfektion utan symtom, annars brukar jag alltid ha symtom och stora problem, men inte denna gång. Det är skönt, men känns väldigt skumt. Sen är det första uvi:n på vääldigt länge, så det var väl bara en tidsfråga innan de skulle dyka upp igen..

Skönt i alla fall att man får hjälp på en gång på Cederkliniken, och att de är villig att hjälpa en. Hade jag gått till PVC hade jag aldrig fått den hjälpen på en gång, utan de hade skickat hem mig och sagt att jag skulle ta febernedsättande för jag har ett virus på gång, eller så hade de plockat min spiral utan att vara säker på om det ens är den som orsakar något.

Jag ångrar inte att jag bytt vårdcentral och min läkare är den bästa! Hon är helt fantastisk.

Nils var ju också till läkaren, han hade en tid före mig. För att kolla upp sitt utslag i hårbotten samt för att få förnyat recepten på värktabletterna för knäna.

Han har samma läkare som mig, och även han tycker att hon är klockren och hans förtroende för läkare är minimalt. Hon gav han en spruta med kortison i knät, som förhoppningsvis ska hjälpa. Han kommer att ha ont i en vecka ungefär, sen hoppas vi att den funkar och funkar den så kan han ha turen att de sitter i upp till 2 år. *håller tummarna* Sen fick han sina recept förnyade och fick en extra stark tablett på recept för knät, Tramadol. Jag vill egentligen inte att han ska äta såna tabletter, men måste han så måste han. Han ska använda dem i nödfall, då han har kraftig värk.

Angående utslagen i hårbotten så fick han utskrivet två olika vätskor som han ska smörja med i ca 10 veckor, men han får inte börja förrän nästa vecka. Hon var och skärde loss en bit av hans utslag för att undersöka vad det kan vara, så förhoppningsvis får han svar inom kort.

Vi har fått den hjälp vi behöver, och vi är nöjda. Äntligen någon som verkligen tar en på allvar och är villig att hjälpa.


Arvidsjaur över helgen..


Sitter för tillfället i Arvidsjaur :) Vi landade här igår kväll, och efter vägen var det riktigt risigt väder. Snöade massor, massa snörök och bara allmänt dåligt. Var ingen mysig färd, men vi kom fram i alla fall.

Nu ska jag skriva 2 andra inlägg, som inte passar i "babbel" kategorin :)


Dax att sussinanna ;D


På tiden att lägga sig nu, så man orkar med morgon dagen.

Sen får vi se vad som händer imorgon, kan inte säga något för stunden.

God natt alla :)


Nytt igen :)


Nu har jag gjort om designen ytterligare en gång :) Fast denna gången har jag inte gjort designen på några timmar över en dag, och sen bara lagt in den utan att vara helt nöjd. Denna gången är det faktiskt tagit mig några dagar att göra den :) Och jag är faktiskt nöjd med den, mer nöjd än jag varit med andra.

Vad tycker ni om denna design?


Jackan.. och annat smått & gott!


Yay, har äntligen fått mig en vinterjacka :) Den kom idag.. Och den är perfekt.


Såhär ser jackan ut :) Den var väldigt skön, och varm. Kommer att vara perfekt i vinter.

Vi har även varit på stan idag, kikat på lite saker. Köpt present till Åsa (svärmor), eftersom att hon fyller år till veckan. Jag passade även på att köpa mig en ny t-shirt och ett linne.

Igår köpte vi en till tavellist som vi ska hänga i hallen ovanför den andra (ovanför köpmandisken), kommer att bli perfekt och väldigt bra när vi har fått upp den. vi har varken orkat eller hunnit så långt än :)

Trevligt att ha möjlighet att köpa sig lite saker ibland, då man har möjlighet till det.


Sleepless..


Vad gör jag vaken nu? Bör egentligen sova.. Men är inte så trött som jag trodde att jag skulle vara.. men de kommer nog :)