Tillbaka till startsidan?

Hair, Hair, Hair....


Var och bokade en klipp- och färgningstid så nu ska jag få ordning på håret helt och hållet :) Så på måndag, då blir det förändring. Har lite planer på vad jag vill göra med mitt hår, får väl se vad det blir. Jag hoppas på det bästa ^^

Näe, jag vet inte vad jag ska skriva. Har lite bloggtorka känns det som, har inget direkt sug på att skriva.


Lite förändringar..


Igår färgade jag och Emmie hår. Vi tyckte att det var på tiden och att det skulle vara kul :) Så vi gjorde henne mörkare, och mig ljusare :) Hennes hår vart väldigt bra, hon passar i mörkbrunt hår :)

Såhär blev jag:



Man ser inte allt mitt hår, eftersom att jag har det uppsatt :) Man kan säga att jag är tillbaka till standard ;)

Skjortan jag har på mig köpte jag även igår :) Var på tiden att jag skaffade mig en skjorta ^^ Vad tycker ni?


Knock on wood..


Tur att vi har helvetes mycket pengar till övers denna månad, annars hade jag varit redigt förbannad på det som hände igår. Termostaten i kylen la av igår kväll, och med det förstördes stora delar av våra kylvaror *suck* 
Det var inte trevligt, så nu har man nyss kommit hem från att inhandla allt nytt igen. Det kostade mycket pengar, men nu är de det de är. Inte så mycket att göra åt.

Ikväll blir det en lugn kväll. Ska väl försöka mig på att plugga, trots huvudvärken. Ett måste är ett måste :) 
Nils är nöjd, han har lyckats få igång Xbox:et och flashat in en ny firmware i dvd:n till Xbox:et, så nu kan han sitta och spela sina spel. Mika var vänlig och fixade en "skit" dator till honom så han kunde fixa allt. så nu har han en "flash:ar" burk. Karlar ;P

Jag kollade på en typ av byrå/köpmandisk igår att ha här hemma. Men den hade redan hunnit fara, det var synd. Jag är så sugen på en typ apotekardisk/köpmandisk så jag ska hålla utkik efter en sån att ha utmed mitt akvarium. Så man kan få till lite grann av röran vi har. Behöver lite låder osv till en massa papper och skolböcker, samt massa elektronik som Nils har samlat på sig ;P

Näe, nu har jag inge mer vettigt att skriva.


Let's get this party started!


Ikväll är det fest :) Inflyttningsfest..

Så jag har ej tid att skriva. Kommer bilder senare :) Har även en pappa på besök.. Trevligt!

Skriver mer senare i helgen!


Svar på kommentar!


Jag hade tänkt svara på denna kommentar som jag fått :) Eftersom att den är anonym så svarar jag på den såhär, gillar egentligen inte anonyma kommentarer.

Att alla tycker och tänker olika är en självklarhet, och kan man dessutom diskutera det som vettiga människor är det ännu bättre. Varför ta allt så seriöst? Visst, politik är en seriös grej men man behöver inte vara så hetlevrad och enbart leva i sin egna bubbla och tro att ens egna tankar och åsikter är det enda rätta, tror man inte som dem så är man inget värd. Det är just alls egna tankar och åsikter som är intressanta. Mina vänner är inte jag vän med pga deras åsikter om politik, utan just för att de är bra och fina människor. De tillför något bra till mig, och om de sen inte röstade som mig, spelar mig ingen roll. Så länge man kan diskutera allt som vanliga människor. 

Tack för din kommentar, även fast vi anser olika (jag röstade dock inte på SD, men jag gillar deras politik) så är jag glad över att du skriver vettiga saker till mig. Men nästa gång kan du gärna skriva ut ett namn (omän det bara är ett smeknamn), och inte vara anonym :) För jag brukar inte acceptera anonyma kommentarer, men gjorde ett undantag.


Holly crap! ;P


Jag säger som min goda vän Anneli sa till mig igår..

Om SD är rasistiska och nazistiska hade de inte ens fått komma med i riksdagen, då Sverige har stränga lagar som förbjuder sånt. Gör de nå snesteg eller de visar sig vara rasistiskt och nazistiskt så åker de ju ut. Vad är det att oroa sig över? Låt dem få visa vad de går för, svårare än så är det ju faktiskt inte!

Jag står fortfarande fast vid att jag ej anser att de är rasistiska och nazistiska, och då får folk säga, tycka och tänka vad de vill. Jag tror enbart att de kan gynna sverige att de är med i riksdagen, om nu resten av pariterna vågar vara mogna nog att prata med dom. För stunden är de bara ett gäng fjollor, då de inte ens kan diskutera med folk som vuxna människor oavsett vad folket tycker och tänker.

Nä, nu orkar jag inte diskutera politik längre. Men jag står fast vid vad jag tycker och tänker. Och tror folk att de kan ändra på det, så tror de fel. Vill ni inte vara vän med mig pga det så är det eran förlust. Jag är inte en sämre människa för det, men ni är tydligen de då ni inte kan acceptera och respektera mig.

Alla har rätt till sina egna åsikter, lär er att leva med det!


Nu får ni fan lägga av, lär er acceptera och respektera istället!


Alltså, när ska detta sluta? 

Vem fan bryr sig hur folk röstat egentligen? Och att folk har röstat på SD.. Vad spelar de för jävla roll? 
SD's politik är inte rasistisk, ta och läs den själv så får ni se. De som alla har hakat upp sig på är deras invandringspolitik. Vad är det för fel med att hjälpa invandrare på plats i deras egna länder än att de ska behöva flytta hit och känns sig isolerade? Vad är det för fel med att bara ta in de som verkligen behöver det? Sverige tar in mer än vad vi klarar av i dagens läge, och på vilket sätt är det bra? Det gynnar ingen, varken oss svenskar eller invandrarna. 

Jag har inte röstat på SD i valet, men allt snacka om att inte prata med folk mer om de har röstat på SD. Och att man inte ska vara vänner länge är bara så fruktansvärt löjligt. Herregud, har människor inte rätt till egna åsikter? Jag trodde att man hade rätt i dagens samhälle att uttrycka sina egna åsikter och ändå bli accepterad. Seriöst, lär er att acceptera och respektera folk.

Anledningen till varför SD kom in i riksdagen är för att många tycker att invandringspolitiken är dålig, och jag kan inte annat än hålla med! Den är åt helvete, men ingen av de restrerande partien gör något åt de. De pratar inte ens om de, självklart är de då SD som blir uthängd som dåliga då de vågar säga nått.

Om SD var så rasistiskt hur kommer de då sig att många invandrare röstat på dem? (inte bara, men väldigt många invandrare har faktiskt röstat på dem) Jag skulle aldrig försvara ett rasistiskt parti, och de gör jag inte heller. Att SD hade en dålig valfilm, de får de själva stå för. De gör dem som sagt, INTE rasistiska. Jag är inte på något sätt rasistisk, men ändå anser jag att SD har helvetes bra politik. Sån politik behöver vi idag, eftersom att varken det rödgröna eller de blåa blocken har något vettigt att komma med.

SD har inget emot invandrarna i sig, utan enbart invandrarPOLITIKEN. Det är inte rasism eller främligsfientligt som ni vill få det till att vara.

Nä, skärpning folket! Det är ni som beter er dåligt, inte SD.


So f*cking fun!


Huga vilken gårdag :) Skit skoj, och mycket alkohol.. Vissa fick i sig vääldigt mycket mer än andra *skrattar*

Skoj var det i alla fall, en sån fest måste ni göra om Sara & Olle :)

Var hemma sent och somnade ännu senare, så nu är jag ganska seg. Blir att försöka plugga lite grann och sen kika på valvakan, måste ju se vad som händer.

Blir inget långt och roligt inlägg för stunden, orkar inte.


Wait for me..


Nu har vi kommit hem från att ha varit och grattat min kusin Sara, som blir 22 år idag. Grattis igen gums! Hoppas du har haft en bra dag.

Innan vi for till Sara & Olle så åt vi middag, kycklinggryta med kokos och bandspaghetti. Den vart väldigt stark, så jag åt bara lite grann. Men den var riktigt god. Som vanligt så älskade Hjärtat det, och de känns bra.

Imorgon blir det fest, inflyttnings/födelsedagsfest på djupviken :) Så det är inte säkert att jag lär blogga så mycket imorgon, men då kanske jag skriver desto mer på söndag. Vi kan ju alltid hoppas, eller hur?

Hade även tänkt lägga in fler bilder, känner att jag har lite mer bilder jag vill visa. Bara för att :)

Näe, nu väntar soffan med ett glas Portello (den bästa drickan) och lite dill-chips.


. . . .


Det är efterfrågan på mina designer, det känns väldigt bra :)


Missade ju att visa..


Ja, i inlägget om det som var i vårat hem så missade jag ju att lägga in våra kökslampor. Var dock ett tag sen vi köpte dem, men jag har aldrig visat er vad vi hittade för fint till köket :)
Dessa små gulliga lampor får pryda vårat fönster ett tag. Jag valde brunt eftersom att svart och vitt är så ledsamt. I alla fall om det blir för mycket, och vi har haft för mycket av det på sistonde. Nu blir det lite varmare ton hemma hos oss, med lite brunt, vinrött och annat fint. Jag är långt ifrån klar, det ska bytas gardiner i köket och bytas duk på barbordet, köpas ny duk till vardagsrumsbordet och lite annat lull-lull.

Det är det lilla som gör det stora, tycker jag i alla fall. Vad tycker ni?


Känns bra!


Känns ganska bra att det är några som är intresserad av designen som jag har till försäljning :) Kanske ska försöka knåpa ihop någon mer snart?


Det nya i vårat hem..


Vi har gjort lite ändringar i våran datorhörna. Vi har hängt upp en hylla i mitten ovanför skrivbordet, enbart för att få undan lite saker, var så mycket som skulle få plats på skrivbordet annars. Sen satte jag ett snöre mellan väggfästena på hyllan, och satte klädnypor där :) Vart faktiskt bra, för då fick man undan massa papper som annars hade legat och skräpat.

Sen har vi mitt akvarium som kommer ifrån Mamma. Mina två som "bäbisar" Guldis och Lillis har det jätte bra där, dom trivs verkligen. Mycket plats åt dom och massor mer syre då jag har skaffat en pump. Detta akvarium står i ett av hörnen i vårat vardagsrum, riktigt mysigt. Kommer att komma en bild snart där ni ser exakt vart den är placerad :)

Såhär ser vårat vardagsrum ut för tillfället :) Bruna gardiner, då jag vart less de svart/vita. Och två små lackbord som soffbord istället för det stora Ramvik bordet med glasskiva. Vart less att de vart skitigt så fort samt att de var så stort och otympligt. Mycket smidigare med dessa två. Men ombytlig som jag är, så vill jag ha ett annat vardagsrumsbord nu :) Tur att dessa var billiga, och att de går att använda vart som helst senare :) Inget man behöver sälja iväg om man skaffar nytt. Funkar perfekt att ha dem som sidobord på soffan då vi skaffar större lägenhet eller hus. Ni ser även de nya soffkuddarna jag skaffat till soffan, vart less att det även där var svart/vitt, samt att dessa kuddar är både behagligare och finare.

Det var de jag hade att visa er för stunden, vad tycker ni? Har jag lyckats inreda vardagsrummet bra? :)


Det kommer..


Jag hade tänkt lägga upp en massa bilder och visa er igår, men det blev aldrig av. Kanske ska försöka lägga in de bilderna idag, eller vad säger ni?

Lite bilder som jag lovat är väl aldrig fel :)


Hundvakt!


Idag är vi hundvakt åt lilla Valentin, även kallad Valle och massor annat. Vanligast hos oss är ValleBalle Vattenskalle, Valdorf, Valenski, Vallzor och Valter ;P

Han har varit här sen 06.30 och hur länge han stannar vet jag inte. Det beror på när Carro är klar med allt hon skulle göra. Hon hör väl av sig! För stunden ligger han och sover på skrivbordet. En av fördelarna med en liten hund, de får plats lite överallt :)

Nyaste bilden på Valle, tagen idag! :) Visst är han stilig?



Nejjas design färdig!


Nu har jag lagt in designen till Linnéa på hennes blogg. Hon ville ha en design med höst-tema som gick i beiget. Så hon fick en enkel och stilren design av mig.

Bild finns i mitt Portfolio.


Irritation..


Jag blir ganska irriterad på folk som tror att de ska få allt gratis.

Har fått en kommentar av en som tycker att alla mina designer bör vara gratis, varför tycker du de? 
Har nån någonsin tänkt tanken att när man gör en design så lägger man ner extremt mycket tid och energi på att göra just den designen? Varför ska man lägga ner mellan 4-12 timmar på en design som vem som helst ska ta del av? Det känns lönlöst.

Är man väldigt duktig (finns många duktiga bloggdesigners) så är det väl klart att man ska ha betalt för det man gör? Jag har inte tyckt att jag ska ta betalt för att jag har inte varit tillräckligt duktig. Men nu utvecklas jag varje dag och att jag då lägger ut en design som kostar några kronor, vad gör det?

Den designen jag la ut, arbetade jag 10-12 timmar på. Är då 20kr så himla mycket begärt tycker ni? En design som jag verkligen kämpade med, och lade ner så mycket tid på, ska inte jag få nått i utbyte? Och 20kr, herregud.. Är det så farligt? Jag har sett designers som tar mellan 100-500 kr för en design, och jag la ut min för 20kr! Gnäller man för de har man verkligen inget vettigt liv, och absolut inget vettigt att göra.

Som sagt, har man lagt ner mycket tid och energi på något så är det självklart att man ska få något för det. Sluta gnälla för att man tar betalt för designer och kan ni inte sluta gnälla, lär er för fan själva då! Lär er Photoshop och alla HTML-grunder och dylikt som man behöver, och gör allt själv så jag slipper höra gnället!

Enerverande delux!


Shieet!


Igår hade jag nytt läsarrekord på min blogg :) Kan säga att det är ganska trevligt, får väl se om det fortsätter stiga, beror ju på om folk stannar kvar eller inte :)
Det är i vilket fall som helst riktigt trevligt! Välkommen alla nya läsare!

Idag har jag bara sovit typ, har varit riktigt trött sen jag var vaken över 30 timmar innan jag somnade. Så jag förtjänade att sova länge och mycket inatt/dag!

Vad som händer ikväll vet jag inte. Pratade med Carro igår om att vi skulle hitta på nått ikväll, men hur det blir med det vet jag inte än. Sen har vi ju de där biobiljetterna vi fick, så vi måste gå på bio innan fredag. Torsdag är sista dagen dom funkar, så det gäller att passa på. Vi hade tänkt höra med Anneli och Mika om de kanske ville följa med oss :)

Sen hoppades jag att min nya datormus skulle komma idag, men icket. Då kan vi ju hålla tummarna att den ska komma imorn :) 

Näe, nu ska jag kila vidare för stunden!


Mitt besök hos tandis!


Nu har jag kommit hem från tandläkaren. Har varit och plockat mina stygn, och ont som fan gjorde det. I alla fall när hon plockade bort stygnet som var på utsidan om tanden näst längst in (nu längst in). Jag är så uppsvullen där, men har ingen infektion i alla fall. Det är skönt.

Hon spolade även hålet (där visdomstanden en gång satt) för att se så det inte var nå skit där som irriterade, och vet ni vad? Det var kliniskt rent! Fanns inget i mitt håll, zipp nada! Inte ens blodproppen som skulle sitta där fanns kvar, tydligen så kan de lösas upp av sig självt. Skumt! 

Så hon trodde att jag hade det för rent och tomt i mitt hål, därav har jag irritationer i tandköttet. Det behövs alltid lite smuts eller att proppen är kvar för att det ska må som bäst. 

Känns då skönt att veta att jag har bra mun hygien då det finns ett hål i munnen som är helt tomt och rent. Annars brukar det vara skit lätt att det åker ner både det ena och det andra då man äter. Men jag har varit extremt noga, jag har tuggat all mat på andra sidan och sköljt munnen med vatten efter varje måltid. Ville inte ha massa skit i hålet.

Aja, nog pratat om detta! Är kanske inte det trevligaste inlägget jag gjort, men behövde skriva av mig lite! :)


Det var ju passande..


Läste mitt horoskop igår, och där stod det såhär:

Även om du börjar kunna se ett slut när det gäller en angelägenhet,
är det något annat som tar sin början som följd av detta.
Ladda upp med tålamod och försök att klargöra för dem som inte
riktigt förstår idéen med att gå vidare.

Passar riktigt bra då det har ordnat upp sig med en sak för mig, äntligen. Ja, då startar nästa grej på nytt.
Inte hade folk vett att bara låta det vara, nejdå! De var tvugna att dra upp det, vad är det som är så fel
med att bara acceptera hur jag vill ha det då jag accepterar deras beslut? 

Jag tvingar inte dom till nå, varför är de så att de ska tvinga mig till sånt jag inte vill? Och ställa frågor åt mej, då de
inte ens har vett att lyssna på mig. Utan de svamlar bara bort det, himlar med ögonen eller bara skrattar åt en?

Det är respektlöst!


Ett tips!


Om ni nån gång vill sätta in pixelbilder på er blogg så kan jag tipsa er om Sannas pixelbilder. Hon lägger ut pixelbilder på sin blogg som vem som helst får använda. 

De flesta pixelbilderna som ni ser på min blogg är gjorda av henne. Hjärtat i rubrikerna i menyn är gjort av mig, men resten har hon knåpat ihop och jag har lånat av henne. Hon är grymt duktig på det hon gör, både i designväg och när det kommer till PS. 

Jag vänder mig alltid till hennes blogg när något inte går som jag vill, där finns det mesta jag behöver för att kunna fortsätta knåpa på designerna.

Så, kika in på hennes blogg om ni behöver något. Ni kommer inte att ångra er! :)


Då var de på plats!


Nu är min nya design på plats. Har arbetat med denna design i drygt 10 timmar. Men nöjd är jag, väldigt nöjd faktiskt.

Vad tycker ni om min nya design? :)

Jag har även gjort en ny design till min underblogg (design-bloggen), vill ni kika på den designen klickar ni här.

Vad tycker ni om den designen då?

Alla ärliga svar uppskattas!


Valdorf på besök!


Idag är jag hundvakt åt söta ValleBalle VattenSkalle :D Han väckte mig imorse genom att ställa sig på min bröstkorg, slicka mig i ansiktet och små fnysa :P haha, han ville ut. Han är som söt.. 


Jag vet inte annars vad jag ska skriva, har inte så mycket att skriva just nu.. Får väl se om jag uppdaterar senare, känns lite som att jag är i en torke-period.. Vet inte riktigt vad jag kan tänkas skriva om.

Är det något speciellt ni läsare vill läsa om? :)


Sofies design!


Sofie hade en gratisdesign ifrån Tescho.se som hon gillade, fast hon ville göra lite ändringar i den designen och då hjälpte jag henne med den. Därav tänker jag inte ta åt mig hela äran för hennes design, eftersom att grunden är gjort av Tescho men ändringarna är gjord av mig.

Om ni vill kika på hennes design så kan ni se den här, eller så klickar ni in på mitt portfolio.


Min starkaste egenskap är:


Styrka:

Du går genom livet med högt huvud. Vet att du råkar ut för läxor i livet som är, just det, läxor. det är bara att se på och gå igenom. Du känner dig själv och är redo för vad som än komma skall. Du är en förbild för många. Se till att du väljer dina vänner med hjärtat.

Enligt ett test som jag gjorde. Kan säga att mycket av det stämmer, och det sistnämnda stämmer absolut. Jag har lärt mig att välja mina vänner med omsorg.


Sleep sleep sleep!


Vilka konstiga dygn jag har haft. Så trött som jag har varit de senaste 2 dagarna har jag inte varit på länge.

Natten till tisdag sov jag 8 timmar, sen under tisdagen så slumrade jag till några gånger. Hade problem med att hålla ögonen öppna, sen sov jag 8 timmar natten mellan tisdag och onsdag. Klev upp kl 8 på onsdagen och hade hoppats på att vara vaken, men icket. Somnade på soffan och sov till kl 15 :S 
Var vaken till kl 21, sen gick jag och la mig med Hjärtat och sen somnade jag före 21.30, sov till kl 6 imorse. Så nog kan man säga att jag har sovit alltid, det är typ det enda jag har gjort.

Känns i alla fall bra att jag sov i natt fast jag sov hela gårdagen typ. Så mitt dygn är inte förstört även fast jag sovit så mycket.

Näe, nu ska jag hitta mig nå lunch. Är mega hungrig!


Minnen..


Har idag gått igenom usb-stickan som Emmie lånade ut till mig i lördags. Den är full i gamla bilder, från den "gamla goda tiden", haha! 

Många bilder och videoklipp som är extremt roligt att titta på, finns även mkt man bara vill radera på stört, men vafan.. Det är minnen, man kan inte radera de tycker jag :) Eller, visst finns de vissa bilder man kan radera.

Tänkte bjuda på nån bild, bara för att jag känner för de :)



© Copyrights..


 
Bilderna på bloggen är tagna eller skapade utav mig, om inget annat anges.

Bilderna får inte användas fritt utan tillåtelse.
Vid publicering på internet är man skyldig att fråga mig, samt att mitt namn ska anges tillsammans med länk till min blogg. Bilderna får inte ändras eller reproduceras i publika sammanhang utan upphovsmannens tillåtelse.
 


Design prat!


Jag lade ut min gratisdesign på bloggdesign.nu så att den går att få tag på offentligt :) Och jag har redan, ca ett dygn efter den lades ut, haft x antal nedladdningar och visningar. Tydligen så gillades den, så jag ska väl sätta mig och göra fler designer, bara enkla gratisdesigner som vem som helst kan ta del av :)

Lite finare och roligare kanske än vanliga stilmallarna som blogg.se erbjuder :)

Jag är glad över att folk gillar det jag gör. Ska försöka fixa mer, inom kort. Ska bara finna tid.


Strömlöst..


Vi har haft strömavbrott nu på morgonen, exakt hur länge vet vi inte. Men ett tag i alla fall.

Det var lite skumt då jag satt igår och tänkte på hur mysigt det skulle vara om det blev strömavbrott under nån timme någon kväll i höst, då kan man tända ljus och mysa. Tja, man kan väl inte få allt som man vill, därav kom den på morgonen istället :P

Ja, det är väl bättre än inget :)


Funderingar!


Har planer på att sätta mig och spåna på en ny design :) En kanske med höst tema då det för tillfället är just det, höst! 

Är för nervös och orolig inför operationen imorn, så vette klåå'n om jag kommer att lyckas somna. Den som lever får se.

Har lite tankar som snurrar i skallen, orkar dock inte skriva ner dem :P


Underbar helg! :)


Vilken underbar fest det var igår. Riktigt trevligt, många trevliga människor och helt underbar stämning. Kan nog inte få det så mycket bättre än sådär. Måste vi absolut göra om. Vi var runt 15-18 pers, riktigt trevligt.

Diana var på plats, och de var de jag hade sett framemot hela dagen typ. Så söt tjej, lika söt som då vi var mindre. Vi blandade kvällen med både seriöst prat och massa svammel. Jag skrattade så jag hade ont i magen, det var riktigt skoj. Nu ska vi bara planera in så att vi kan ta en fika på stan och bara umgås. Du är underbar Diana, glöm inte det!

Idag har det varit en lugn dag, har sovit mest. Inte för att jag var bakis utan för att vi somnade inte förrän mellan klockan 6-8 imorse. Så har varit och är ganska trött. Inväntar att Carro snart ska dyka upp. Vi ska se film och bara mysa med lite godis, chips och dricka. Kommer att bli ett perfekt avslut på denna vecka.


Dagens aktiviteter är få :)


Idag tog vi oss en sovmorgon till kl 10.30 ungefär :) Var riktigt skönt, inte planerat men skönt. Vart lite senare igår än planerat så. 

Idag har vi inte gjort så mycket mer än att vara och handla grogg-virke och lite ingredienser till dagens lunch och middag :) Vi har försökt få tag i Mika oxå, skulle behöva lite grejer från fixarna samt att jag vill veta om min data-mus har kommit än :) Jag går och väntar och väntar, vill ha den nu :) Ska bli bekvämare med en lite större mus än den jag har nu, den är så liten så man får lite ont i handen när man sitter med PS och designer. Så nu väntar jag för fullt :) 

Annars är de inte så mycket, vi ska bara ta de lugnt idag. Ha lite fredagsmys, är inte ofta vi har det så. Ska bli härligt.


Designen uppdaterad igen! ;P


Nu har jag pillat en hel del med min blogg, och som ni alla kan se så är den omgjord - igen! Anledningen till detta är för att jag inte riktigt ville ha det svarta, jag var inte direkt bekväm i det. Det var så mörkt och dystert. Nu är det ljusare och trevligare. 

Detta blir mitt sista inlägg för ikväll/natt, sängen väntar på mig! Hörs imorn kära läsare!


Nennan's design färdig!


Nu har jag gjort klart och installerat designen till Linnéa (Nennan). Har lagt upp en bild på hennes design i mitt portfolio, och vill ni se designen live så kan ni göra det här.


Full rulle :)


Idag har vi varit riktigt duktiga. Lägenheten är storstädad, det enda som fattas är skurningen. Lär sova gott i natt, då man har varit upp i varv hela dagen. 

Vi kommer att bli ett redigt gäng på lördag verkar det som, vad jag kan få det till för stunden så kommer 10-12 stycken + oss själva :) Så Nils får sig en redig födelsedagsfest :) Är du fest sugen? Hör av dig ;D

Hjärtat håller på att laga mat för stunden, så vi får oss lite middag i magen. Vi har faktiskt varit duktiga idag och ätit frukost, lunch, middag :) Det händer sällan.. Men idag har det blivit av :) Får hoppas att jag kan sova som vanligt nu framöver så man kan äta normalt och sova normalt.. Skulle vara kanon :) 

Det verkar även som att kortisontabletterna och salvan tillsammans hjälper mot utslagen. Dom har redan börjat blekna, vilket känns skönt. Jag hoppas de försvinner nu, men vi får se. Jag tar inte ut nått i förskott..

De som skulle kolla på vårat bord har ännu inte hört av sig, sega människor. Ogillar folk som säger att de ska komma och sen hör man inte ifrån dem nå mer.. Hmm, dom skulle ringa och komma på eftermiddagen, nu är snart kvällen här och inte ett pip. Aja, får väl se vad som händer där med..

Jag har tagit lite kort idag, har köpt ett till set med nya kuddar till soffan :) Så jag tänkte att jag skulle visa er, sen ska jag visa er hyllan ovanför skrivbordet, våra nya gardiner, lamporna vi köpte till köket för några veckor sen som jag inte visat och lite annat smått och gott :) Men det tar jag senare i ett annat inlägg, orkar inte nu. Antingen senare ikväll eller imorgon, och för stunden lutar det åt imorgon. Men vi får se!

Nu ska jag kika lite tv och invänta middagen.


God morgon allihopa :)


Ytterligare en natt med 8 timmars sömn, förhoppningsvis så lyckas jag hålla det såhär nu. *hoppas hoppas*

Nu på morgonen blir det frukost och sen dra igång hög musik och städa :) Ser ut som ett bombnedslag här. Så det ska storstädas och fixas till, så det blir ordning och reda till på lördag :) Jag har även ringt Cederkliniken nu på morgonen, så jag väntar på att de ska ringa tillbaka. Ska höra så att det är okej att dricka alkohol fast jag tar kortisontabletter, förhoppningsvis är de inga problem. Men känner att jag måste fråga.

Näe, frukost var det. Skriver mer senare!


Full dag i morgon :)


Nu blir det snart sängen :) Ska upp i tid imorgon, ungefär som i morse. Fast imorgon har jag mer att göra. Det ska städas, jag ska göra klart en design och det ska pluggas. Så det gäller att vara uppe en vettig tid.

Har även medicin som ska tas på morgonen så. Nu säger jag godnatt!


Socialpsykiatri!


Nu har jag lämnat in mitt andra uppdrag i kursen jag läser nu :) Väldigt intressant.. Socialpsykiatri. Påminner mycket om Psykiatri, så det är mycket som jag redan har läst och vet. Men har även fått lära mig lite nya saker.

Längtar och hoppas att jag får praktik inom Psykiatrin.. Ska bli spännande och intressant :)


Besök på vårdcentralen!


Det gick bra på vårdcentralen idag. Fick veta att jag har nässelutslag tydligen, varför kunde inte första läkare säga att det var det? Näe, jag var tvungen att gå till Cederkliniken för att få vettiga svar och vettig hjälp. Usch, dumma kommunala vårdcentral. Cederkliniken var väldigt bra. Tror att det kommer bli lättare och bättre för mig att söka hjälp för besvär nu, än tidigare. Har en mega bra läkare.

I vilket fall som helst så skrev hon ut kortisontabletter till mig, som jag ska ta. 4 tabletter åt gången en gång per dag, sen ska jag smörja mej med betnovat i 4 veckor. Sen skrev hon ut mer Attarax till mig. Jag fick Attarax mot sömnen i våras, så att jag skulle få sova på nätterna. Men sen mitt första besök på PVC så fick jag det mot klådan. Nu skrev hon ut ett recept på det, med största förpackningen så jag har 3-4 dagar mot klådan och så att det sen finns tabletter kvar ifall sömnen uteblir och bråkar med mig. Hon var väldigt förstående och trevlig.

Blir det mycket strul med sömnen i höst så har jag inga problem med att gå tillbaka till henne och be om hjälp. Äntligen en läkare som jag, än så länge, har lite förtroende för. Privata kliniker är bättre än kommunala, det är det enda jag har att säga.

Nu hoppas vi på att utslagen försvinner och håller sig borta. Håll tummarna för mig! :)


Lite nytt! :)


Nu hade jag tänkt visa er lite nytt som har införskaffats :) 

Jag har köpt hem nya gardiner, i brunt. Enbart för att få en annan färg i hemmet än bara det svarta. Vart riktigt fint, ska ta ett kort senare på dem där de hänger så får ni se :)

Jag har även köpt nya kuddar till soffan, i denna röd färgen. De är riktigt fina och riktigt härliga att vila på en stund. Jag gillar dom..

Ett nytt påslakanset till sängen, fast i grön, har klippt in en bild på det gröna i denna bild. Riktigt fint, och väldigt härligt set. Ett 8-dels bäddset, så nu matchar hela sängen :) 

Har även köpt en sån här oversize tröja till mig själv. Riktigt bekväm och fin. Har funderingar på att ha den på mig på lördag, men jag är osäker.

Det var lite av vad som är nytt här. Finns massor mer som jag vill ha, hade tänkt visa er de med sen.


Varför, varför, varför?


Nu har eksemen blossat upp igen på min vänstra axel, jag trodde att jag var kvitt dem för gott nu, men icket. Alltså fungerade inte den starkaste kortisonsalvan, usch! Har fått en tid på Vårdcentralen kl 14.15, skönt. Nu kanske jag får vettig hjälp. Det kliar som fan!