Tillbaka till startsidan?

Passa på innan tävlingen är slut..


Imorgon är sista dagen man kan vara med och tävla i tävlingen om ett hårvårdskit från Happyhair, så jag föreslår att alla ni som vill vara med och tävla kikar in i inlägget och tävlar nu. Jag kommer att dra en vinnaren imorgon kväll, som sen kommer att kontaktas via mail och publiceras på bloggen under veckan.

Kika in här!



Fy fanken, aldrig i livet..


Fy för alla dessa lurare på nätet. Aldrig att jag tänker sätta in pengar på någons konto då personen enbart går att kontakta på mail och vägrar svara på ens frågor. Om man skickar ett mail med massor med frågor, och säger att man bor i samma stad och vill komma och kika på produkten i annonsen, och får till svar att man kan sätta in x antal kronor på personens konto så skickar personen produkten. Visst låter de normalt? Svar nej! Svarade inte på någon fråga och aldrig att jag tänker ha produkten skickad till mig då jag fan bor i samma stad.

Jag och Nils skickade varsitt mail till denna person för att se vad personen i fråga skulle skriva. Och han svarade exakt likadant till oss båda även om vi skrev helt olika saker. Sjukt störande. Han skrev att han har fått tonvis med mail angående produkten och att man skulle sätta in pengar på hans konto så skickar han produkten. Seriöst? Om någon verkligen sätter in pengar på hans konto efter det där mailet då är de dumma i huvudet, det märktes långa vägar att det inte var seriöst. Och om han var seriöst, hur smart är det då att skicka samma mail till alla som skrivit till en? Man lurar ju x antal personer om det är en del som är så korkade att de flyttar över pengar. Man pratar klart med en eventuell köpare innan man skickar ut hur betalning och skippning/hämtning ska gå till.

Aja, nu känner jag att det bara blev en massa babbel. Men är grymt irriterande, kommer aldrig köpa nått av en som enbart har kontakt med en via mail, och som skickar samma mail till alla som kontaktar en. Nej, nej och åter nej.

Nog om det, nu har jag avreagerat mig lite grann. Nu går jag och sover, god natt!


Strövat, strövat och strövat..


Har varit på en shoppingrunda idag med Anneli, Emmie, Sara och Elisabeth. Nina var även med en kortis. Var riktigt trevligt. Vi gjorde stan, tog någon timme och då tog vi allt lugnt och fint, samt att vi tog en fika. Var riktigt mysigt och trevligt.

Hittade en del grejer som fick följa med hem, inga dyra grejer direkt. Fann ett par byxor på rea och nå linnen och t-shirtar. Sen lite små grejer. Vi skaffade oss även en ny dammsugare idag, en som verkligen tar bort all smuts från golvet och som inte bara drar omkring det. Känns riktigt skönt.

Jag tror inte att jag kommer att lägga upp nå bilder denna gång från min shoppingrunda, men däremot så kommer det att komma upp bilder på lägenheten åt veckan. Ska jobba i helgen så jag orkar inte nu, det blir åt veckan.

Hittade mig inga gardiner till sovrummet, får hålla utkik. Det bör ju dyka upp förr eller senare :)


Mycket men ändå lite kvar att göra..


Kvällen har handlat om att städa, plocka och fixa. Har fått ordning på riktigt mycket nu, känns bara bättre och bättre. När man flyttar så tar det ju ett ganska bra tag innan man får till det som man vill ha det, och jag tror att jag är på riktigt god väg.

Köket är nästan klart, det ska upp en tavla på Manhattan bridge ovanför köksbordet samt en klocka på väggen uti fönstret. Sen är allt i tiptop där. I hallen är allt i princip klart. Vi funderar på om vi ska måla något motiv på väggen bredvid hatthyllan, men vi är osäkra. Blir i såna fall senare, så hallen är klar för stunden. Sovrummet är nästan klart, det fattas ett par gardiner (ska ha både gröna och vita gardiner i fönstret) samt en duk eller tablett till byrån. Sen ska spottarna upp i hyllan ovanför sängen och två tavellister ovanför byrån. Så nästan helt klart. Vardagsrummet behövs bara städas till på skrivbordet, dra kablarna ordentligt samt hänga upp en tavla. I toaletten fattas bara handdukshängare, följde inga med lägenheten samt att jag vill ha nå eget. Finare så.

Inte riktigt klart, men inte allt för mycket kvar att göra heller. Antingen under helgen eller åt veckan kommer jag att fixa lite bilder på lägenheten så får ni se vad fint vi har fått det. Rummet jag gillar bäst är sovrummet, skulle kunna bosätta mig i det rummet och aldrig gå därifrån.

Nej, nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon för att städa och fixa.
Godnatt!


Äntligen är det på plats..


Nu har alla möbler kommit, och de är ihop monterade och på plats. Vart riktigt bra. Dock får ni inte se några bilder än, eftersom att jag inte är helt klar. Så ni får vänta en liten stund till. Jag hade tänkt ta en vända på stan, antingen här i Piteå eller så far jag till Luleå, för att kika på nå gardiner och lite småprylar. Behöver gardiner till sovrummet så det blir bra där. Sen behöver jag någon duk eller tablett, så textiler är det som ska kikas på mest.

Från det ena till det andra, ni glömmer väl inte bort mina tävlingar? Passa på att vara med och tävla. Allt som krävs är en kommentar eller en fråga.

  



Måndag den 22 augusti 2011..


Sitter för närvarande på Hjärtats jobbdator. Det var den jag fann när jag satte mig vid köksbordet för att kika på honom när han lagar mat, så då blev det att jag lånade den en liten stund.

Nils är duktig och lagar mat, innan han ska fara iväg och skruva i den andra bilen. Själv så har man städat och dolat hela dagen. Diskat en hel del och plockat, samt hjälpt kusin Sofie med att få ordning på SD-kortet till mobilen. Vi lyckades spara cirka 90% av allt hon ville ha kvar, resten gick tyvärr inte att spara. Men hon ska skatta sig lycklig att hon i alla fall fick en stor del av grejerna. Sen efter maten så ska jag få besök av Anna. Jag ska vara hundvakt åt Smoke i några dagar. Ska bli kul, att få ha den lilla storklumpen på besök ett tag.

Sen, från det ena till det andra, fy satan så glad jag är. Jag är jätte glad och lycklig. Vi har seriöst hittat den bästa lägenheten, på det bästa stället. Lugnt, fint och jätte mysigt. Jag sover bra om nätterna och jag trivs som fisken i vattnet. Samt att jag har börjat umgås mer med Sara, vilket känns guld. Har saknat att umgås med henne, då vi var som ler och långhalm under skolåren, men gled isär efter det. Nu är vi grannar och ses nästan varje dag. Är riktigt härligt.

Det kan inte bli bättre.
Jasg är nöjd och glad, samt att jag har fått lite mer jobb. Chefen ringde idag och ville ha mig och jobba i helgen, och självklart tackade jag ja! :D Jag hoppas det skakar lös mer jobb i höst, jobb behövs verkligen.

Nu ska jag äta middag och invänta Anna. Vi hörs senare kära bloggläsare. Hoppas alla har och har haft en lika bra måndag som jag!


Missa inte mina tävlingar..


Ni glömmer väl inte att vara med och tävla i mina tävlingar? Ett hårvårdskit i samarbete med Happyhair och ett glidmedel från Vuxenshoppen. Missa inte chansen till att vinna. Allt som behövs är en fråga eller en kommentar!



Tävlingen i samarbete med Happyhair slutar den 31/8 och tävlingen i samarbete med Vuxenshoppen slutar den 4/9. Missa inte chansen till att vinna!



Att vara med Hjärtat är det bästa som finns..


Har varit på en liten tripp med Hjärtat idag. Vi åkte imorse och kom hem runt 17 tiden. Var riktigt mysigt och trevligt. Vi skrattade och hade det jätte kul. Måste vi göra om snart, fast åka till nått annat ställe.

Jag älskar dig snygging, tack för en riktigt underbar dag. Du är bäst ♥



Tävling i samarbete med Vuxenshoppen.se..


Jag hade tänkt dra igång en till tävling. Denna gång i samarbete med Vuxenshoppen, och precis som sist så är det inga leksaker eller något pinsamt. Utan det är nått som vem som helst kan behöva, och som kan vara nödvändigt ibland.

Jag hade först tänkt att behålla de båda glidmedel jag fick från Vuxenshoppen och göra en jämförelse-recension. Men jag kände att jag ville vara snäll och låta er ha chansen att vinna ett glidmedel.


Ja, denna gång gäller det ett glidmedel vid namn AQUA Glide. Ett glidmedel som rekomenderas av Vuxenshoppen och som anses vara bland de bästa glidmedel som finns. Varför inte ta chansen att vinna denna produkt och få testa den själv?

REGLER:

För att vara med och tävla måste ni gilla min blogg på Facebook här samt skriva "Jag är med" i en kommentar. Glöm inte mailadressen, utan den kan inte vinnaren kontaktas!

FÖLJER NI INTE REGLERNA SÅ BLIR NI DISKVALIFICERADE, SÅ SE TILL ATT VARA NOGA! GLÖM INTE MAILADRESSEN, SÅ VINNAREN KAN BLI KONTAKTAD.

Tävlingen avslutas den 4 september kl 19.00!


Mysigt med en lite tripp...


Jag var på ikea igår med Anneli. Vi gick och strosade lite grann, och fann lite saker som fick följa med hem. Jag har inte tänkt visa er nå bilder på nå förrän möblerna kommer och allt är i ordning i rummen.

Vi hade en jätte trevlig dag i Haparanda. Vi besökte Ikea, Candy World, Hemtex och Skopunkten. Fick med mig lite grejer hem, som sagt. Och nu längtar jag verkligen tills vi har fått ordning hemma. Vi bor fortfarande i en flyttkartong, tyvärr. Men åt veckan då blir det ändring på saker och ting. ÄNTLIGEN!


Tävling i samarbete med Happyhair..


Nu drar jag igång en tävling i samarbete med Happyhair igen. Det var länge sen sist, men nu är det äntligen igång igen. Denna gången gäller det i första hand er som har löshår eller som kommer att skaffa löshår.

Tävlingen gäller ett hårvårdskit för löshår. Det är mirakel för håret.

Grön flaska: Den gröna sprayflaskan innehåller vårdande näring till håret, Leave-in treatment. Det återfuktar håret som ibland har tendenser till att torka ut och bli risigt. Man kan spraya det i vått eller torrt hår vid behov.
Rosa flaska: Den rosa sprayflaskan innehåller silicon spray. Det lägger sig som ett skyddande hölje runt hårstrået och ger håret en fräsch lyster. Skyddar vid styling och dylikt. Gör håret lätt att reda ut, fritt från statisk eliktricitet och trassekfritt. Kan sprayas i både vått och torrt hår.



"Jag är med och tävlar om ett hårvårdskit från Happyhair hos Jennie. Kika in och tävla du med!"

REGLER:

1 lott: Ställ en fråga till mig på blogresponse (frågerutan i menyn till höger), skriv en kommentar i detta inlägg om att du är med samt lämna din mailadress.

2 lotter: Gör ovanstående samt publicera ett inlägg på din blogg om tävlingen samt länka till Happyhair och detta inlägg. Ni får självklart använda er av min bild+text.

Viktigt att ni följer alla regler. Gör ni inte det så kommer ni att diskvalificeras från tävlingen.
OBS! KOM IHÅG MAIL-ADRESSEN, ANNARS KAN INTE VINNAREN KONTAKTAS!


Tävlingen avslutas den 31 augusti kl 19.00!


En hel del grejer till vårat hem..



Finns massor på Ikea som jag vill ha hemma, men färgmässigt och rent praktiskt skulle det inte riktigt fungera. Här är dock ett urval av grejer som ska få följa med hem när jag väl får Nils att vilja fara. Att få han och följa med är svårare än svårast, undanflykter hela tiden. Aja, så är det väl med de flesta karlarna.

Jag hade i alla fall tänkt berätta lite grann för er vad det är för grejer och vart jag ska ha dem.

1. Lykta bordslampa, grön. Självklart ska denna söta lilla lampa få stå på sängborden i sovrummet. Det blev denna lampa eftersom att jag vill ha ett litet mysigare sken och jag tycker att dessa avger det.
2. Dvala örngott, gröna. Dessa örgott ska jag ju självklart använda i sängen på de nya kuddarna som jag kommer köpa. Två kuddar i en dubbelsäng är lite lite för mig, så det blir två till och eftersom att detaljerna ska vara grönt  i sovrummet så blir det där jätte bra.
3-4. Halsted dörrmatta. Den första hade jag tänkt ha innan för dörren i hallen och den andra på uteplatsen så man inte drar in så mycket skit när man är där ute.
5. Knappa taklampa. Lampa till sovrummet, tror att denna kommer att göra sig riktigt bra där inne. Hittar ingen annan lampa som jag vill ha, och denna har jag tittat på ett tag men aldrig riktigt vetat vart jag ska ha den. Nu har jag hittat stället.
6. Valbrog kuddfodral och Fjädrar innerkudde. Dessa ska ligga på sängen då den är bäddad. Prydnadskuddar.
7. Gosa Vädd kudde. Vill som sagt ha fler kuddar och dessa duger gott och väl.
8. Indira överkast. Ett överkast till sängen. Ser framför mig exakt hur jag vill att det ska se ut. Och det krävs lite mer än detta överkast, men det är en början. Så vi börjar här.

Vad tror ni om detta? Jag tror att det kommer att bli jätte bra när det väl är klart. Alla möbler jag har beställt kommer ju åt veckan, så då har jag massa ihopsättning att göra. Snacka om att jag längtar. Jag verkligen älskar Ikea! :D


Tamponger bör vara gratis..




Förra veckan fick jag hem ett nytt tampongpaket från Tampons for free, och som tack för att jag hade bloggat om dem i deras "Akta musen-kampanj" fick jag hem en produkt från den nuvarande kampanjen med Acnicyl.

Jag fick hem en Everyday Creme. En fuktgivande ansiktskräm för fet och oren hud. Ska bli intressant att testa denna produkt. Har ni tur kommer det upp en recension.

Tycker ni att det är onödigt att slösa pengar på tamponger och att tamponger bör vara gratis? Då tycker jag absolut att ni ska bli medlem på Tampons for free. Där får ni gratis tamponger hemskickade och enda förutsättningen för att ni ska få nästa leverans är att ni svarar på några korta frågor angående kampanjen på paketen. Helt klart värt det, man sparar pengar samt att det tar bara några minuter att svara på formuläret.


Vinnaren i Saviderma tävlingen dragen!


Ett stort grattis till dig. Vinnarmail har blivit skickat till dig, som jag hoppas att du svarar på.


Avslutad..


Tävlingen i samarbete med Saviderma är avslutad och vinnaren kommer att presenteras i början av veckan. Tack till alla som har varit med och tävlat. Det kommer att dyka upp tävling i samarbete med Happyhair och Scandinavian Health & Beauty. Så håll koll om ni är sugna på att tävla! :D


Äntligen klart..


Nu är allt som ska göras om i lägenheten klart. Nya tapeter, ommålat och nya skåp+bänkskivor. Känns riktigt bra, nu fattas bara möblerna som ska in i lägenheten också. Fast de kommer att komma, jag beställde dem i förrgår från Ikea så de dyker upp om ett tag. Kommer att bli kanon när allt väl är på plats.

Och tapeterna i sovrummet vart massor bättre än jag trodde att de skulle bli. Satan vad nöjd jag är. Nu är hela lägenheten ljus och fin. Nils ska få hänga upp spegeln i hallen så snart han kommit hem.

Nu ska jag hitta nått vettigt att göra, finns hur mycket som helst hemma hos oss!

En dum fråga förtjänar inget svar!


Så jävla härligt..


Åh, imorgon är målaren klar med vår lägenhet. Tror ni att jag är lycklig över det? Då är lägenheten klar och vi kan flytta in på riktigt.

Idag var första heldagen som han har varit här, och han har redan hunnit med att tapetsera köket, måla första varvet i badrummet och hallen samt spackla i sovrummet. Imorgon så kommer han att måla andra varvet i badrummet och hallen samt slipa och tapetsera i sovrummet. Sen FÄRDIGT! Jag är så glad.

NCC har även varit idag och fixat våra skåp i köket, så nu är alla skåp riktiga skåp. Samt att de har bytt bänkskivorna. Så nu har vi nya, fräscha bänkskivor i fin färg.

Bilder kommer självklart upp så snart det är klart och fixat. Då alla möbler är fixade och på plats. Kommer verkligen att bli kanon.


Jag bitter? Sen när?..


Jag fick en anonym kommentar i morse om att jag är väldigt bitter.. Hmm, och min fråga tillbaka är: "Vad grundar du det på?".

Jag är långt i från bitter, men jag har dock haft en helvetes jobbig sommar. En sommar jag inte ens önskar att min värsta fiende ska behöva vara med om. Ger inte det mig rätten att låta lite "bitter, irriterad, negativ" ibland? Samt att det är ju min egna blogg, och låter jag bitter så är ju det mitt bekymmer, eller? Det finns absolut ingen människa i världen som har tvingat dig att läsa min blogg.

Är så less på alla som kommer med anonyma kommentarer och påstår saker som verkligen inte stämmer. Ni har ingen jävla aning om vad som försegår, hur fan kan ni då påstå nått? En mening skriven på internet går att tolka på olika sätt, eller?

Meningen jag skrev: "Ja, fyfan! Alltid nått.." Hur får du den till att det verkar som att jag är bitter? Gör ni era egna tolkningar av mina meningar, då kan ni ju stå för dem också. Berätta vad fanken ni grundar det på, samt ge fan i att vara anonym.


. . . . .


Ja, fyfan! Alltid nått..


Grejerna till vårat sovrum..


Jag hade tänkt visa er lite möbler som ska införskaffas till lägenheten och dylikt. Vi köpte en sängram igår till sovrummet, precis en sån ram som jag tänkt mig, i exakt samma färg som jag tänkt mig. Dock hade vi tänkt skaffa en ram till våran 140's säng, men det blev en 180's säng nu. Men inte gör det nått, lite mer utrymme till mig. Jag älskar att ligga tvärsöver hela sängen.


Det blev en vit Malm sängstomme och till den stommen ska jag ha två Malm sängbord med lådor. Tror att det kan bli riktigt bra. Ni får ursäkta röran på bilden men vi bor lite som i en flyttkartong än, och det är för att vi inte kan skaffa alla de möbler vi vill förrän målaren har varit och gjort allt det han ska.


Ännu mer grejer till sovrummet.
Mot väggen mitt emot sängen har jag tänkt ha en Malmbyrå med tre lådor. Ovanför sängen ska vi ha en 190's lackhylla med spottar i, samt att mot väggen där dörren sitter ska vi ha två stycken Billy bokhyllor. Alla möbler kommer att gå i vitt och jag tror att det kan bli jätte bra. Det enda jag är osäker på är vilken av de gröna lamporna på bilden jag vill ha på sängborden.

Eftersom att sovrummet ska gå i vitt och grönt så tyckte jag att det blir jätte bra med görna lampor, men jag är så osäker. Vilken lampa tycker ni?


Denna tapet ska vara fondväggen i vårat sovrum. Jag tror att det kan bli jätte bra. Dock är den grönare i verkligheten än vad den är på denna bild. Resten av väggarna kommer att gå i vitt. Jag tror att det kan bli jätte bra.

Det där var vårat sovrum. Ni kommer självklart att få se hur det ser ut när allt är klart. Förhoppningsvis lyckas jag få sovrummet som jag vill.



Recension av Spanska Flugan från Vuxenshoppen.se..


Jag fick hem Spanska flugan för ett tag sen av min kontakt på Vuxenshoppen. Nu har jag testat den och det är därför dags att skriva en recension. 


Såhär beskrivs produkten: Uppkåtningsklassikern! Spanska flugan ökar lusten och gör dig kåt och villig hela natten.

Användning: Ta 5-10 droppar i ett glas med exempelvis kaffe eller läsk och din partner blir kåt och villig. Ska intas cirka 30 min innan önskad effekt och effekten kan variera kraftikt från person till person. Många får mycket stark effekt och vissa andra känner lite mindre.

Effekt: Ska öka din sexlust så du är kåt och villig.

Sammanfattning: Ja, vad ska jag säga om denna produkt? Har testat den några gånger och första gången pirrade det till rejält i kroppen och jag var lite mer intensiv. Min sambo har inte märkt av den alls, och alla andra gånger jag testat den så har jag inte känt av den alls. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om denna produkt om jag ska vara ärlig. Den smakade riktigt illa, och funkade ganska dåligt.

Det är tur att man egentligen inte behöver nå uppkåtningsmedel ;) Men kul att testa!

Slutbetyg: ♥ / 5

OBS! Är det så att ni är sugna på att testa denna produkt så tycker jag absolut att ni ska göra det. Alla människor reagerar ju olika på den. Testar ni den så får ni gärna berätta om den funkade eller inte!


Recension av Anti Pigment Hand Creme från Scandinavian Health & Beauty..


Jag fick hem en Anti Pigment Hand Creme för ett tag sen av Eva från Scandinavian Health & Beauty. Nu har jag testat den och det är därför dags att skriva en recension.  



Såhär beskrivs produkten: Tar bort pigment- och åldersfläckar på händerna!

• är effektiv mot pigment-och åldersfläckar på händerna
• förhindrar bildningen av melanin på händerna
• verkar även mjukgörande och skyddar händerna
• innehåller solskyddsfaktor
• är fri från parabener

Super Glandin Anti Pigment Hand Creme är effektiv mot pigment- och åldersfläckar på händerna. Hand Cremen verkar även mjukgörande och skyddar dina händer. Den innehåller även solskyddsfaktor.

Användning: Använd dagligen, eller när det behövs.

Effekt: Tar bort och är effektiv mot pigment- och åldersfläckar.

Sammanfattning: Vad ska jag säga om denna produkt? Jag har inte märkt att den tar bort pigment- och åldersfläckar. Kanske för att jag inte är så gammal att jag har så mycket pigment- och åldersfläckar?
Den gör i alla fall ens händer riktigt mjuka och lena. Den bästa handkrämen jag har testat, i alla fall när det kommer till mjuka, lena och fina händer. Jag gillar att den är fri från parabener och att
den luktar riktigt gott. Detta är en handkräm som jag kan sitta och sniffa på hur länge som helst.

Slutbetyg: ♥♥♥♥ / 5


Bring me everyone..


Jag har inte gått och dött, men har däremot legat i magsjuka. Visst låter det mysigt? Det var de verkligen inte.  Har inte spytt nå mer sen igår kväll, så förhoppningsvis är jag kvitt den nu. Men jag behöver ändå vila upp mig idag, och tro mig. Det ska jag göra. Är öm i magmusklerna, och har ont i skallen.

Vila, vila, vila! Bästa botemedlet ;)