Tillbaka till startsidan?

Nytt år ytterligare en gång..


Gott nytt år på er. Hoppas att ni får en fin afton. Själv spenderar man nyårsafton på jobbet, men inte gör de mig nå.

Ta hand om er och passa händerna om ni ska skjuta raketer.



Sometimes I just want to scream..


Allt är så satans tråkigt. Det är så tråkigt så jag känner att jag vill ställa mig och skrika rakt ut. Jag är så less, fyfan.

Visa saker i livet ångrar man så mycket. Jag ångrar att jag ens brydde mig över att bli vän med dig, du var ett stort misstag.



Riktigt mysigt och trevligt..


Sitter i soffan med Madeleiné och Hjärtat, vi kikar på Eldsjälsgalan och har lotter för att spela miljonbingot. Vi har det riktigt mysigt.

Vi har ätit gott idag så mys passar verkligen. Till middag blev det Fläskfilé, friterad klyftpotatis och bea-sås. Nu har vi dukat fram med fruktsallad, glass, vaniljvisp, ostbågar, lite plockgodis och julmust. Riktigt härligt.

Man måste passa på att mysa då man sen jobbar hela helgen.


 



All you've got left is your self..


I will not be forgotten, This is my time to shine.
I've got the scars to prove it, Only the strong survive.
I'm not afraid of dying, Everyone has there time.
I've never favored weakness, Welcome to the pride!

 



Dags att göra det rent och fint igen..


Idag är det städning som gäller, städning på hög nivå. Har mycket städning och tvättning att fixa, så denna dag passar grymt bra till det eftersom att jag jobbar hela helgen och då finns det inte tid.

Får även hjälp av
syster att få ordning här. Det kan behövas.

Jag kan tycka att städning kan vara kul,
så länge jag har viljan samt att det inte är något måste. Vad tycker ni om städning?



Sleeping beauty need to sleep..


Har strosat på stan idag med de fina flickorna Madeleine, Sofie och Emmie. Hittade lite grejer som jag vill ha/köpa men jag har blivit så snål. Lägger inte ut hur mycket som helst och vill inte bara köpa för att jag kan.

Fick i alla fall med mig en tjocktröja
och ett linne till mig samt en t-shirt och mjukisbyxor till Hjärtat. Sen hämtade jag ut lite mediciner.

Har varit en riktigt bra dag.
Har fått allt fixat på banken också. Vi hade möte där i eftermiddag och det var givande. Nu är allt med pensionen fixad, ett månadsspar i fonder är startat och försäkringar är kollade. Känns riktigt bra, jag är grymt nöjd.

Nej, nu är jag så trött att ögonen
står i kors. Så blir det då man knappt sovit nå på långt över 48 timmar allt som allt.

God natt!



Ja, fyfan!


Har inte sovit en blund sen igår mitt på dagen, fick mig bara nån enstaka timmes sömn igår och ännu inte fått mig sömn. Tror ni att jag kommer att vara trött ikväll? Förmodligen!

Dags att göra sig klar för att dra vidare.


Darn, darn, darn...


På över en vecka så har jag endast fått en enda god natts sömn. De senaste två nätterna har jag fått, sammanlagt 6-7 timmars sömn.

Trodde verkligen att jag skulle få sova i natt, men inte. Det blev verkligen inte så. Jag var riktigt trött mellan 22-01 men somnade inte. Det är verkligen tragiskt. Måste nog ta en sömntablett kommande natt, jag måste verkligen få sova.

Faan, jag VILL sova!



Bleeding..


I remember when all the games began.
Remember every little lie
and every last goodbye.
Promises you broke, words you choked on
and I never walked away. Its still a mystery to me

 



Christmas is all over..


Hade en riktigt trevlig och mysig julafton igår. Dock tog jag tyvärr inga bilder, eller jo, på mig och Hjärtat. Men det är inte riktigt såna bilder jag ville lägga ut. Det var för trevligt igår så jag glömde helt bort att fota.

När vi kom till Svedjan så blev det Kalle och hans vänner med lite fika och mys. Efter det vart det en förrätt vid namn små smörgåstårtor. Man fick varsin liten smörgåstårta på en rucola-bädd. Riktigt gott faktiskt. Sen surrades det ganska friskt innan middagen. Till middag åt vi prinskorv, julskinka, köttbullar, pressad potatis, rådjurssadel, rökt fläskfilé och några kalla sallader. Väldigt annorlunda middag, men riktigt god. Skönt med en jul utan standard julmaten, fy sate så less man blir.

Efter middagen så surrades det,
öppnades julklappar, spelade julklappsbingo, spelade spelet Från A till Ö och bara mystes på. Kan säga att det var en riktigt skön, lugn och mysig jul.

Kom dock i säng åt helvete för sent i natt så nu är jag tröttare än tröttast. Blir snart sängen, kommande vecka kommer att bli riktigt trevlig, samt att jag kommer att jobba.


Mysig jul över hela Sverige?


God jul på er allihop. Hoppas att ni får b mysig afton.

Vi sitter för närvarande hos Hjärtats farbror med respektive och myser. Kalles jul är på tv, tilltugg på bordet och ljus tända. Riktigt mysigt har vi det.

Det kommer att bli en lite annorlunda julafton. Det blir inte julmat, som alla andra äter. Visst, det kommer att finnas skinka, korv och köttbullar, men det är inte det som är huvudrätterna egentligen. De finns bara där i fall man inte tycker om maten som ska ätas. Jag vet en enda rätt, resten blir lite överraskning. Jag avslöjar inget för er nu, utan jag bloggar mer om det senare ikväll.

Nu ska det fikas och mysas.



Dan före doppardan..


Sitter och spelar Bingolotto, mysigt då det är uppesittarkvällen och allt. Åsa har dukat fram kola, biskvier, pepparkakor, godis och julmust. Vi har det riktigt mysigt och bra här.

Hur spenderar ni eran kväll såhär dagen före julafton?

 



Monkey see, monkey do..


Skit natt! Har fortfarande inte sovit en sekund. Jag kommer att ha en jobbig dag idag. Det ska städas, packas och åkas iväg. Ska även skriva lapp åt kattvakten samt spela Bingolotto ikväll, kommer att vara tufft eftersom att jag lär få jätte dåligt med sömn.

Hur ska jag orka med? Det ordnar sig, jag bör väl vara van vid det här laget?

Bjuder på två bilder denna morgon. En bild på världens sötaste lillebror samt en bild på dagens klädsel.

 



I burn it down..


You think you know me, you don't know shit
I've seen the world through your eyes and it makes me sick
I question all of your answers, they're fucking lies
I won't conform to your system, I'd rather die



******** är ett helvete och jag hatar detta..


Nu är min privata blogg uppdaterad, skönt att få skriva av sig lite grann. Det behövs verkligen.

Lösenord till bloggen lämnas inte ut till vem som helst, det skadar inte att fråga men förvänta er inte heller att jag kommer att acceptera att ni får läsa.



Design till..


Idag har jag gjort en enkel och stilren design. Till vem jag har gjort den kan jag tyvärr inte säga, så ni får ingen länk heller så ni kan se den i action, eftersom att personen som äger bloggen inte vill att den ska vara för allas ögon, om man säger så. Däremot kan jag visa er en bild på den.



Some people don't deserve to....


Fy fan så jävla less jag är.

Idioti!


Don't let the bedbugs bite..


Idag har det verkligen varit full rulle. Började med att jag inte sov en sekund under natten som var, kunde inte sova samt att jag inte riktigt ville då jag bara drömt mardrömmar de senaste nätterna.

Var vaken hela natten, följde med Hjärtat då han åkte imorse. Blev avsläppt hos Emmie. Vi surrade strunt och hade deep-talk, riktigt trevligt. Strax efter klockan 10 drog vi på stan för att kika lite. Hittade en tröja och ett par jamisar, det var allt. Efter vi gjort stan drog vi på Coop där det inhandlades hårfärg. Äntligen ser håret bättre ut än de gräsliga som var, dock inte vad jag väntade mig men helt okej. När vi var klara på Coop så hämtade Hjärtat oss också åkte vi med han hem under hans lunch. Emmie färgade mitt hår och sen for hon iväg på möte. Under tiden passade jag på att ta en powernap på ca 1 timme, riktigt skönt men trött som fan var jag när jag vaknade igen.

Hjärtat kom hem runt 16.30 och då drog vi och mötte upp Sylvia och Louise (Nils gammelfarmor samt hans morfars syster), vi for och åt middag tillsammans och sen satt vi och surrade en stund hemma hos Sylvia. Riktigt mysigt.

Nu ligger jag nedkrupen i sängen, under täcket med katterna där under och Hjärtat vid min sida. Eftersom att jag varit vaken mellan 35-40 timmar och bara powernap'at en timme så hoppas jag på en god natts sömn nu. Har svårt att hålla de vackra blå öppna.

 



Rännande och rännande..


Idag har vi varit och handlat julklappar, lite sent jag vet. Men det gick bara finfint. Mindre än en timma och vi hittade allt vi sökte. Ganska skönt att få det bortgjort.

Vi var även in på Clas Ohlson och hörde kring granen vi hade beställt. Vi beställde granen den 27 november och vi hade fram till idag fortfarande inte hört ett pip därifrån. Vi gick in där idag och pratade med dem, de hade granen inne men de vet inte varför ingen hört av sig. Lite surt, svar ja! Men men, vi struntade i granen detta år i alla fall. Vi åker bort över jul så det ger inte så mycket att ha en gran då, men till nästa år ska vi se till att skaffa en stor, fin och bra en och se till att vi får den i tid.

Sen från det ena till det andra, anledningen till varför jag var så grymt glad i onsdags var för att jag hade vunnit en tävling på söta Idas blogg. Jag vann Twins Crew's senaste skiva. Riktigt roligt och jag är jätte glad.

 



All I ever wanted was an answer..


Jag fick mig en kommentar i eftermiddag av en tjej som undrade om det hade hänt något då jag skrivit så mycket korta texter och små citat på bloggen.

Svaret på den frågan är: Nej. Det har inte hänt något. Texterna ni ser på bloggen och Facebook (för er som har mig som vän där och er som kollar mig via andra) är ifrån musik. Jag lyssnar väldigt mycket på musik och hittar jag en låt som jag verkligen gillar så tar jag snuttar ur den låten och lägger upp det på bloggen.

Ibland relaterar jag till visa delar av olika låtar, men oftast är det bara random uttag eftersom att jag gillar hela låten.

Nu fick ni veta det, så ni behöver inte oroa er. Kul att få frågor om vad jag skriver, riktigt roligt att svara och när det gäller en fråga som säkert många undrar över så är det bäst att svara i ett inlägg.

Nu ska jag kika lite serier med Hjärtat och bara vara.

 



Karma is a bitch..


If weak minds are filled with judgment,
It’s out of our control.
We know that they will not accept us,
the fearless must endure.
And then we try to reach for something,
beyond all that is known.
They hate that we continue forward,
they surrendered long ago.

 

 



En blomma för ett år..


Fick tre fina liljor av Hjärtat i fredags då han kom hem från jobbet. Han ville att jag skulle känna mig uppskattad och älskad så han köpte liljor, som han vet att jag tycker om! De är så otroligt vackra!

Jag har en underbar sambo,
och självklart hade han en mening med blommorna mer än att jag skulle känna mig uppskattad och älskad. Han köpte tre liljor och varje lilja representerar ett år av de tre år som vi varit förlovade. Hur gulligt är inte det? Tre liljor för tre år som förlovade.. Han är ju bara för bra för att vara sann! Världens finaste och underbaraste.

Älskar dig av hela mitt hjärta! Tack för att du finns och för att du är du!

 



Vinnaren av en valfri vara från Evas underkläder..


Nu är vinnaren i tävlingen i samarbete med Evas underkläder dragen. Jag vill passa på att säga tack till alla som var med och tävlade. Tyvärr så var inte alla med i utlottningen eftersom att många inte hade följt de obligatoriska reglerna. Vill ni vara med och tävla så är det viktigt att ni följer alla regler.

Vinnaren är i alla fall:



Ett stort grattis till dig. Ett mail är skickat till dig och jag hoppas att du blir nöjd med varan du har valt.



Förhoppningsvis kommer det upp någon mer tävling åt veckan, så håll utkik så kanske du har turen att vinna.
Tusen tack till alla er som var med och tävlade, jätte kul att så många ändå ville vara med.


No sleep for the wicked..


Hela natten har spenderats i soffan med syster och Hjärtat. Vi har sett två filmer redan och nu snackas det om att se en tredje. Har inte sovit en sekund än så tror inte jag kommer att palla en till, men jag gör ett tappert försök. Tråkigt bara att vi tydligen ska se en komedi, jag hade velat se någon thriller/rysare. Aja, bara le och vara glad eller något liknande.

 



Någon gång under helgen..


Jag kommer att dra en vinnare under helgen till tävlingen i samarbete med Evas underkläder. Nu kan jag inte länka dem eftersom att jag bloggar från mobilen. Kan inte säga riktigt när jag drar vinnaren, men under helgens gång.

Tack till alla er som deltagit i tävlingen och lycka till allihop.



I remember everything..


I feel like running away
I'm still so far from home
You say I'll never change but what the fuck do you know?
I'll burn it all to the ground, before I let you in
Please forgive me, I can't forgive you now.
 



Sista chansen!




Om lite mer än fem timmar avslutas tävlingen i samarbete med Evas underkläder.
Passa på att vara med och tävla.


I'ts time for you to grow up..


You've got a gun
I've got a gun
Let's write a tragic ending
Don't wanna be this way again
Don't wanna be the one to blame

 



A hundred ways to hate..


Ligger i soffan och bara är. Är inte ens i närheten av trött så att försöka sova funkar inte. Har försökt men som vanligt skiter det sig.

Jag trodde att Madde skulle vara lite social med mig men tji fick jag. Hon är bosatt i mobilen med ett ragg så här får jag glutta på tv i min ensamhet. Tråkigt men så är det.

Dagen idag har varit lugn, är bara riktigt irriterad över att jag är i en svacka när det gäller sömnen. Men det vänder förhoppningsvis snart. Håll en tumme för mig och min sömn.

Bjuder på en bild på mig så länge. Eftersom jag bloggar från mobilen så blir det iPhone-bild.

 



Passa på att vara med och tävla..




Nu är det bara
två dagar kvar innan tävlingen i samarbete med Evas underkläder avslutas så passa på att vara med och tävla nu. Vore ju grymt att få vinna sig lite underkläder såhär kring juletider. Eller hur?


Oh na na..


Ja, jisses.. I natt sov man dåligt så det blev lite långvila i sängen. Skönt, men i efterhand mår man dåligt över att man inte får sova på natten. Tänk om man fick en hel natt sömn och vaknade tidigt på morgonen. Fyfan så jävla skönt..

Aja, förhoppningsvis så ordnar det sig snart. Hatar dessa jävla sömnproblem och jag hatar att jag har värre sömnproblem på vintern än på sommaren, helt jävla sinnes!



Im singin' in the rain..


Jag är så sjukt glad.. Varför får ni se och veta senare. Fick mig en jätte glad överraskning när jag vaknade.

Sen har jag fått jobb också, jag kommer att jobba nyår, 30/12, 31/12 och 1/1.. Har även fått två pass i januari på boendet. Känns riktigt bra. Nu ska jag fixa till mig och göra mig klar, har nyss klivit ur duschen. Jag, Nils och Madde är bortbjudna på fika ikväll. Kommer att bli mysigt.

Bjuder på en jätte din bild på Madde och Mew. Eftersom det är mobilbloggning så blir det bara mobilbilder för närvarande.

På återseende.



He loves everyone..


Madde fick sig en vän nyss. Mew la sig på hennes mage och var mysig. Mysfarbrorn, han är snäll och mysig med alla. Världens raraste kisse.

 



Det är inte bara hunden som är människans bästa vän..


En katt på axeln och en katt i knät. De tar hand om mig medan jag har huvudvärk och illamående (förmodligen på gång med migrän). Söta små vänner..

 



Cykel genom fönstret?..


"Du som tjänsteman har ingen rätt att stå bakom min dörr och lyssna på vad jag gör eller kika in genom mina fönster. Det är hemfridsbrott, vad jag gör i min egna lägenhet är min ensak. Det du gör är hemfridsbrott, det är som att kasta in en cykel genom mitt fönster!"

Öhm, okej? Vissa människor är verkligen inte smarta. Men väldigt roande, tur är väl det. Var längesen man skrattade så mycket.


When everything comes around, your always by my side ♥




It's okey for me to hate you for all the things you've done!


Was there ever any question, on how much I could take?
You kept feeding me your bullshit, hoping I would break.
You pulled me under just to save your self..

Fuck you!



Without friendship you got nothing..


Ikväll blir det mys i väldigt goda vänners sällskap. Man är glad att man har nära och bra vänner, vad skulle man ha gjort utan dem? ♥


Vintervitt i lilla Piteå..


Nu har snön kommit, och vi får väl se om den stannar kvar eller försvinner. Om den är här för att stanna så hoppas jag att det inte kommer nå mer, det räcker gott och väl som det är nu. Jag är inte så förtjust i snö, men det blir lite mysigare med lite snö. Det blir ljusare ute, jag är inte så förtjust i mörkret.

På sistonde har jag börjat ogilla mörker mer och mer, så det är ganska sjönt med lite ljus.



Bilden är tagen utanför lägenheten alldeles nyss.
Visst är det ganska mysigt och fint?

Har ni fått nå snö där ni bor?


Ibland vill man bara fly verkligheten..


Ibland önskar man att man kunde vara lika bekymmerslös och fri som när man var liten. Tänk så enkelt man hade det då. Man behövde aldrig oroa sig för boende, mat, kläder eller att klara vardagen överhuvudtaget. Ens underbara föräldrar skötte allt.

Jag tror att många av oss inte ens tänker en tanke på att faktiskt tacka föräldrarna för allt de gjort för oss, och berätta för dem hur mycket de betyder för oss. Min familj betyder allt för mig och jag är dem evigt tacksam för allt de gjort för mig. Kärlek till hela min familj!

Jag bjuder här på en bild på mig och min yngsta lillasyster Madde. Här var vi inte gamla, men det var härliga tider. Madde kan, som vanligt, sällan vara seriös på bild!

 



Det gjorde verkligen min kväll..


En kommentar från sötaste Ida som helt klart är värd att lyftas fram. Denna kommentar gjorde mig kväll, helt klart. Så snällt och sött. Super fina människor som kommenterar och säger fina saker. Ni är helt klart värda att lyftas fram.

Har ni några tips på hur jag ska lyfta fram de läsare som verkligen berör och som gör mina dagar/kvällar till extra bra? Vad tycker ni jag ska hitta på?

 



52 Weeks of Romance..


Idag fick jag hem ett paket från Vuxenshoppen. Paketet innehöll en sponsors present som jag fick för att jag har reklam för deras företag på min blogg.



Paketet bestod av 52 Weeks of Romance. Ett trevligt sätt att få mer närhet och romantik i vardagen. Ska bli väldigt intressant och spännande att prova och se vad det blir av det hela.

52 Weeks of Romance
innehåller sensuella kittlingar, snuskiga överraskningar och lekfulla spel. En frestande upplevelse som sätter lite exta gnista i vardagen.

Är ni sugna på att piffa upp lite grann i eran vardag så tycker jag att ni ska kika er in på Vuxenshoppens hemsida.
Förrutom 52 Weeks of Romance för 129:- så har dem även 52 Weeks of Naughty Nights för 129:-.


I'ts never okey..


Inaktiv i helgen. Har hänt för mycket skit, återkommer senare när allt är som det ska.


Mew och Ivy..






De sötaste kattsingarna som tycker om att sova. I princip det enda de gör. Antingen så sover dem eller så jagar dem varandra. Tur att dem är söta i alla fall.

De har anpassat sig väldigt bra till våran lägenhet och de verkar trivas. Inga problem än så länge, och det känns jätte bra. Skönt att de, som annars är så känsliga angående miljön, har anpassat sig så bra.

Har ni några husdjur?


Ramonas design klar..


Har precis blivit klar med en design till Ramona. Hon ville ha den väldigt enkel och stilren med något litet färginslag. Hon fick precis som hon ville och hon blev nöjd.

Det där med att göra stilrena och enkla designer är min grej, det går fort, kunden blir nöjd och jag blir nöjd. De blir som bra om man får göra det stilrent.


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.


Massageoljor från Vuxenshoppen..


För någon vecka sen fick jag reda på att jag hade vunnit 3:e pris i en tävling som Vuxenshoppen höll på sin hemsida. Detta pris var 100:- att handla för på deras internetsida. Inte fy skam att vinna det. Jag visste exakt vad jag skulle köpa. Något som vi har pratat om att införskaffa ett tag, men det har inte blivit av.



Jag valde att köpa massageoljor.
Fick betala några kronor extra för att få tre stycken, men det är de värt. Dessa massageoljor luktar gudomligt gott, de är riktigt härliga att arbeta med, väldigt dryga och de försvinner lätt med vatten när man duschar. Helt klart värt de ynka kronorna de kostar.

Är du på jakt efter massageoljor som är lagomt kletiga, inte torkar för fort och som är lätt att tvätta bort? Då tycker jag absolut att du ska gå in här och kolla på vad Vuxenshoppen har för utbud.

Dessa massageoljor är från Swede och kostar 59:- per flaska.