Tillbaka till startsidan?

Det finns inte så mycket tid..


Det har varit en jätte konstig vecka, med åt helvete för mycket att göra. Jag ska sätta mig ned och uppdatera bloggen då tid finns. Just nu blir det bara en kortis eftersom att jag måste göra mig i ordning inför förfesten som ska vara här innan det är dags att knata in på PDOL-området!

Ha en bra lördag allihop!


Tävling i samarbete med Saviderma..


Nu kör vi i gång en tävling. Det är en tävling i samarbete med Saviderma och det gäller en ansiktsvatten och en peeling. Savidermas produkter är tillverkade av naturliga råvaror och fri från mineraloljor, syntetiska parfymer och parabener. Helt naturliga produkter som är bra och skonsam mot huden.



"Jag tävlar om två produkter från Saviderma hos Jennie. Kika in du också för att vara med!"

REGLER:

1 lott: Skriv "Jag är med" i en kommentar, gilla min blogg på Facebook här och Saviderma på Facebook här. Glöm inte att lämna din mail-adress.

2 lotter: Gör ovanstående samt posta ett inlägg på din blogg där du länkar till detta inlägg samt Savidermas hemsida. Ni får givetvis använda er av min bild+text.

OBS! SUPER VIKTIGT ATT NI KOMMER IHÅG ATT LÄMNA ER MAIL-ADRESS, SÅ JAG KAN KONTAKTA VINNAREN.

Tävlingen avslutas den 12 augusti kl 19.00!


En snabb uppdatering..


Mattläggarna kommer på måndag och byter golv i kök, hall och sovrum. Kommer att bli super bra. Hoppas bara att målaren inte kommer så långt efter. Har massa planer nu som jag vill sätta i bruk. Vill få ordning på rummen, men det är så svårt då man väntar på människor som ska dyka upp och fixa grejer till en.

Från det ena till det andra. Jag har produkter från Saviderma liggandes här hemma som jag ska lotta ut till er. Anledningen till varför den tävlingen har blivit lite förskjuten är för att det har varit fullt upp med flytt och jobb. Men jag tänkte lägga upp den som senast på söndag. Så allt från ikväll då jag kommer hem från jobbet till söndag 00.00. Håll utkik!

Nu ska jag göra i ordning det sista för att fara och jobba, arbetar mellan 11.45 - 21.30 i kväll!


En lyckans dag..


Vi har precis haft bovärden på besök och jag måste bara säga att det är helt klart den bästa bovärden vi har haft hittills. Han är riktigt trevlig och snäll.

Han ska trycka på NCC så de ska komma och ta bort handikapphyllorna i köket, göra så vi får nya skåp i köket, fixa så alla skåpluckor blir målade och byta bänkskivor. Han har även satt tillbaka de borttagna uttagen i köket, så nu kan vi koppla in tassimon, micron och diskmaskinen utan att de ska behöva slåss om att få ett uttag.
Sen har han satt oss som prio ett på måleri-/tapetseringslistan så inom 2-3 veckor bör hela lägenheten ha blivit omtapetserad och ommålad. Sen bör de komma från JB-golv till veckan och börja byta golvet i köket och hallen. Fick bekräftat från bovärden idag att vi även får nytt golv i sovrummet. Så alla rummen förrutom vardagsrummet kommer att bli omgjort. Det känns riktigt skönt.

Jag är så glad idag så det finns inte. Känns så grymt skönt med en bovärd som är snäll och verkligen vill att man ska få allt fixat så snart som möjligt.


Flytten tar all vår tid..


Eftersom att vi är mitt uppe i flytten så kommer jag att vara jätte dålig på att uppdatera, bara så ni vet det :)


Svar på kommentar..



Vi ska flytta till Djupviken. Har fått en lägenhet där i ett bra område, och nycklarna fick vi redan idag så vi börjar i helgen! ;D




Förhandstitt på planlösningen..


Nu hade jag tänka visa er planlösningen på våra nya lägenhet. Känner att det kommer att bli extremt mycket surr om nya lägenheten, om rensning, flytt osv. Ni lär vara spyless att läsa om allt när jag är klar, det kan jag nästan lova.

I vilket fall som helst, så hade jag tänkt visa er planlösningen, och sen kommer det att komma ett inlägg med de nya möblerna jag har tänkt köpa till sovrummet. Kommer att bli nån ny möbel i vardagsrummet också. Sen får vi se hur det blir med köket.

Jag tror att det där kommer att bli super bra. Vi har än så länge bestämt att hallen och badrummet ska målas vitt. Anledningen till varför vi vill att hallen ska vara vit är för att då kan vi göra fina svarta motiv på väggen som sen blir lätt att måla över om vi skulle flytta. Sovrummet ska gå i ljustapet, nästan vitt med en fondvägg i någon fin tapet. Vi ska sätta en fondvägg på ytterväggen i sovrummet eftersom att sängen kommer att stå mot den väggen och då är det finare med fondtapet där. Sen får vi se vad vi har för golv att välja mellan, ska bli riktigt spännande.


Har vi tur så får vi nyckeln till lägenheten tidigare, jag hoppas verkligen det. För då kan man köra grejer pö om pö hela tiden utan att stressa. Samt att man kan fara in och bestämma vilka tapeter och sånt som vi vill ha. Så mycket smidigare, för det bor ju ingen där nu. Men vi måste ändå vänta ett tag.

Jag hoppas på att de finns tillgängliga. Sen får vi se vad som händer. Idag rensas det i alla fall på vinden. Nils skulle komma under lunchen med ett släp så vi får kasta skräpet vi redan nu har liggandes. Så det inte blir för mycket. Kommer att bli bra.



Snabbt in och lika snabbt ut..


Nu har jag gjort helg från jobbet :) Vilket betyder att imorgon kommer jag att platsa min rumpa uppe i förrådet och rensa, rensa, rensa. Förhoppningsvis får jag mycket gjort.

Lär har lite tid över till bloggen också, så det kommer att komma några inlägg i helgen. Nu ska jag lägga mig, är riktigt trött.


Rensa, rensa, rensa..


Har precis kommit ner från vinden. Har hållt på att rensa och sortera i flera timmar, Emmie var med mig de första timmarna och jag kan tala om att hon fyndade grejer. Hon fick med sig massor med kläder, böcker, ett skoställ+hatthylla samt andra små grejer. Det finns massor med grejer där uppe som kommer att åka direkt i soporna, så då är det tur att Emmie ville plocka lite grejer. Förhoppningsvis så vill hon plocka lite mer grejer. Har en nessesär med grejer som hon ska få kika på, lite sminkprylar med annat.

Vi har inte ens hunnit gå igenom hälften av alla saker där uppe än. Tur att vi har hela helgen ledigt för att packa och rensa.

Nu ska jag ta och kika runt på nätet efter fler inredningsprylar, har kommit på i vilka exakta färger sovrummet ska gå i. Ska bli intressant och se om jag hittar det jag vill ha.

Lite gamla bilder på vårat nuvarande vardagsrum bara för att det ska finnas en bild i inlägget.



Äntligen blir det ordning och reda..


Vi fick ett samtal igår om att vi har fått en ny lägenhet, satans så skönt. Så det innebär att vi har fullt upp med att packa, rensa, städa och fixa. Vi får flytta in i den nya lägenheten redan i slutet på denna månad, så vi har en hel del att göra. Samt att vi har massor förråd att städa ur i denna lägenhet medan det knappt finns utrymme i förrådet i den nya lägenheten. Förrådet i den nya är mini litet, vi rymmer typ 4 vinterdäck och några kartonger i det, and that's it! Ska bli intressant och se hur det ska gå. Men då är det en större längenhet så man rymmer mer grejer inne. Vi ska dock köra bort en massa skräp, och sälja bort en hel del grejer. Ska även ge bort en hel del prylar till vänner och bekanta, prylar som är i bra skick och som jag ändå tänkt kasta eftersom att jag inte lär ha någon användning för det, bättre att ge bort än att kasta i onödan.

Ska bli grymt skönt att få en större lägenhet, jag har redan börjat planera massor. Vi ska få ganska mycket omgjort i den lägenheten. De ska byta golv i köket och hallen, det ska tapetseras om i sovrum och kök. Samt att väggarna i hallen och i badrummet ska målas om. Kommer att bli jätte bra tror jag. Mitt projekt i den nya lägenheten blir sovrummet, medan jag har gett Hjärtat fria händer när det kommer till inredning av vardagsrummet. Han är jätte duktig på inredning och fix så då får han ta hand om vardagsrummet så sköter jag sovrummet. Jag ska göra sovrummet i ljusa färger. Mesta dels vitt, ska införskaffa lite nya möbler senare, typ i slutet på augusti eller nå sånt. Tror att det kommer att bli jätte bra. Kan visa er i ett inlägg senare lite grann om vad jag har planerat :)

Just nu kan jag inte göra så mycket, sitter mest och kollar runt på möbler och inredning. Väntar på att Hjärtat ska komma hem med kartonger så man kan sätta igång.

 

Hejdå gamla lägenheten! Kommer att sakna våran nuvarande lägenhet när vi väl har flyttat. För jag gillar lägenheten i sig, planlösningen och allt (även om det är lite trånigt). Jag kommer då absolut inte att sakna området och våra grannar, ska bli grymt skönt att slippa dem!



Ursäkta min seghet..


Var länge sen jag uppdaterade här, tyvärr så är det mycket i juli månad så det blir helvets svårt att finna blogg tid. Men jag ska göra mitt bästa.

Jag kan ju uppdatera er om allt det senaste. Vinnaren i tävlingen är dragen, ska bara presentera vinnaren på bloggen men det får bli vid ett senare tillfälle. Det kommer att komma upp en tävling i samarbete med Saviderma i veckan, så ni kan ju hålla utkik efter den.

Jag har en recension som kommer att komma upp i veckan också. Eller egentligen är det två recensioner. Men jag lägger upp en till att börja med. Det gäller en produkt som jag har testat i samarbete med Vuxenshoppen. Och nej, det är inga leksaker. Tror inte att jag skulle vara så bekväm med att recensera leksaker på min blogg. Det är lite för privat tycker jag. Eller vad tror ni? :P


Svar på kommentar..


 

Tack så jätte mycket Signe. Jag har faktiskt designat min blogg själv, så du kan tyvärr inte hitta den någonstans. Det var synd att du inte lämnade länk till din blogg så jag fick kika in på din sida och svara. Kram på dig!



Skal för alla tänkbara stunder..




Här har ni de tre skal som jag har fått i brevlådan under veckan. De röda och de svarta kom idag medan de zebramönstrade kom i måndags. Jag har köpt dem allihop via tradera. Det svarta och det röda är från en auktion som sidan Phone Stuff har på tradera. Det tredje skalet är köpt via någon privatperson som köper in saker.

Nu har jag i alla fall, allt som allt, fyra skal som jag kan pendla mellan. Dessa tre samt ett grönt skal. Känns som  bättre att ha ett skal på telefonen för då slipper man onödiga repor, skador och slitage.


Svar på kommentar..



Ärligt talat så har jag ingen aning om rabattkoden för fri frakt hos Happyhair fortfarande är aktuell, men jag kan försöka ta reda på det. Har inte fått höra att den är borttagen, så den bör fungera. Om någon använder den, så kan nu ju vara vänliga och berätta om den funkade eller inte :)

 

Men jag ska ändå se om jag kan få kontakt med min kontakt på Happyhair och höra om den är aktuell. Blir nog inte det lättaste nu under semestertider. Men förhoppningsvis får jag ett svar förr eller senare.



Lugn och skön ledig dag..


En ledig dag idag. Har varit riktigt skönt, ska jag ta och tala om. Passade på att ta en rejäl sovmorgon och det var behövligt, sen har jag städat och diskat. Sånt där allmänt tråkigt som måste göras. Nu ser det ganska bra ut i lägenheten. Är lite små fix kvar, men det ska jag delegera till Hjärtat i helgen tänkte jag, då han ändå är ledig och jag jobbar ;P

Sen har jag fått paket idag och tidigare i veckan, så jag tänkte visa upp vad det är jag införskaffat. Sen väntar jag fortfarande på paketet till tävling, det bör dyka upp snart. Hoppas jag i alla fall.

Kommer nog nått fler inlägg senare ikväll. Blev bara en snabbis nu eftersom att jag snart ska iväg och handla, sen blir det att umgås lite grann med Emmie.


I veckan är jag riktigt risig på att uppdatera..


Men fy vad jag har varit dålig på att uppdatera här. Och sämre lär det bli, tyvärr. Denna vecka jobbar jag 6 av 7 dagar, vilket resulterar i att jag inte orkar skriva i bloggen. Jag hoppas att ni har överseende med detta.

Tävlingen jag hade tänkt lägga upp i söndags får vänta, för det kommer produkter i veckan som jag mest troligt lägger upp en tävling på åt helgen. Så ni vet om det. Så länge kan ni ju passa på att tävla i den pågående tävlingen.

Nu ska jag få mig nått i magen, sen sova. Har en A-tur (7.00-16.45) imorgon, så måste se till att vara lite utvilad.


This life choose me, i'm not lost in sin..


Söndag idag. Sista lediga dagen innan monsterveckan börjar. Till vecka kommer jag att jobba 6 av 7 dagar, 9 timmar per dag. Intensivt, men ändå ganska roligt. Jag, som jag sagt så många gånger tidigare, gillar verkligen mitt arbete. Visst har det sina upp- och nedgångar men vad fanken, man kan ju inte bara se det negativa i allt. Det finns faktiskt bra saker också.

Idag hade vi tänkt ta en kortis på kyrkmarknaden, men vi uteslöt det. Marknaderna är ändå inte speciellt speciella, samma visa år ut och år in. Det blev att fara och handla lite istället och nu sitter jag och väntar på att Hjärtat ska bli klar med maten. Han är så duktig och lagar middag idag (som många andra dagar). Jag har tappat suget för att laga mat för närvarande, jag hoppas att det kommer tillbaka snart för det är ganska kul att laga mat. I alla fall om man får laga efter eget behag utan tvång. Menmen, ibland blir det tvång då man måste äta varje dag.

Nej, vad jag babblar på om inget. Detta vart nog inte så roligt inlägg, men ändå. Har skrivit lite grann i alla fall. Det lär dyka upp fler inlägg, och sen var det planerat att det skulle dyka upp en till tävling. Får väl se om jag lägger ut den eller väntar på produkter från ett företag jag samarbetar med. Ska få grejer hemskickat som jag ska lotta ut till er. Så håll utkik.

Random bild från mitt arkiv. Tagen i Arvidsjaur förra året då det var översvämning.



It's always darkest just before the dawn..


Lördag idag och jag tvättar. Tvättar för fulla muggar, inget roligt lördagsgöra men måste man så måste man. Har inte så mycket tid på veckorna till att tvätta. Håller även på att städa upp lite grann här hemma, det ser ut som ett bombnedslag. Men det blir lätt så ibland, tur att det bara är papper och kläder som ligger lite huller om buller, så det är inte så svårt att städa och det tar inte så lång tid.

Nils är och skruvar i våran "nya" bil. Om man kan kalla en gammal bil för ny vet jag inte, men den är ny för oss. Blir nog jätte bra när de får den i rullning. Blir tråkigt att säga hej då till Vråålvon, men Nils ville byta och då gör vi det. De kanske har fått den klar mot slutet av sommaren, det beror på hur mycket tid han och Lidas kan lägga på att åka till Roknäs. Men det kommer nog att bli jätte bra när det är klart.

Fina Vråålvon förra våren/sommaren. Vi har några fina bilder tagna på han, och jag delar med mig av en.

Han lär nog vara där ute till ikväll någon gång, och jag lär städa till ikväll. Jag har tvätt till kl 19, sen ska det städas och fixas. Det måste lagas middag också, och det blir ju när Nils har kommit hem och sen blir det nog bara att chilla. Orkar inte göra så mycket idag, speciellt inte då Nils jobbar från morgonen imorgon.

Vi lär nog sitta och se nå serier/lyssna på musik och spela det nya sällskapsspelet jag har köpt. Riktigt roligt spel, det heter Touché. Är det någon av mina läsare som har spelat det spelet?


Tävling i samarbete med Scandinavian Health & Beauty..


Nu tycker jag att det är dags att köra igång en tävling. Det är en tävling i samarbete med Eva på Scandinavian Health & Beauty. Det gäller en Super Glandin Anti Pigment Hand Creme.

Super Glandin Anti Pigment Hand Creme tar bort pigment- och åldersfläckar på händerna.

är effektiv mot pigment-och åldersfläckar på händerna

förhindrar bildningen av melanin på händerna

verkar även mjukgörande och skyddar händerna

innehåller solskyddsfaktor

är fri från parabener



"Jag tävlar hos Jennie om en Anti Pigment Hand Creme från Scandinavian Health & Beauty."

 

REGLER:

1 lott: Ställ en fråga till mig på bloggsvar (frågerutan i högra menyn), skriv "jag är med" i en kommentar och lämna din mail-adress.

2 lotter: Gör ovanstående samt gilla min blogg på Facebook här, Scandinavian Health & Beauty på Facebook här och posta ett inlägg om denna tävling på din blogg. Du får givetvis använda dig av min bild + text, glöm inte att länka till både mig och Scandinavian Health & Beauty.

VÄLDIGT VIKTIGT ATT NI KOMMER IHÅG MAIL-ADRESS SÅ VINNAREN KAN KONTAKTAS OCH ATT NI LÄNKAR TILL MIN BLOGG OCH SCANDINAVIAN HEALTH & BEAUTY! FÖLJER NI INTE ALLA REGLER SÅ DISKVALIFICERAS NI FRÅN TÄVLINGEN!

Tävlingen avslutas den 10 juli kl 19.00!


Aktuellt..


Här ser ni alla aktuella länkar till inlägg med diverse olika tips. Det kan vara allt ifrån rabattkoder till diverse inlägg om produkter eller internetsidor som är ett måste att besöka.

Fraktfritt hos Happyhair | Bangerhead.se, produkter till hår, hud och naglar

Här kommer det att fyllas på och bytas ut länkar allt eftersom. Så ett tips till er är att hålla utkik i detta inlägg, för rätt vad det är så dyker det upp nått ni kan få nytta av, något ni kanske behöver veta.


Tävlingar..


Här är alla länkar till allt som har med tävlingar och göra samlade. Är det något ni vill veta, vilka tävlingar är pågående? Vem vann i den senaste tävlingen? Eller något liknande, så behöver ni bara klicka på den länken så kommer ni direkt till den kategorin.

Pågående tävlingar | Avslutade tävlingar | Kommande tävlingar | Vinnare | Jag tävlar | Jag vann

Vad tycker ni om mina tävlingar? Lämna gärna en kommentar med era åsikter, det skulle betyda mycket att få lite konstuktiv kritik. Finns det något jag kan ändra, göra bättre eller tycker ni att allt är bra? Let me know!


Recensioner..


Är det så att ni vill läsa de recensioner jag gör? Då kan ni klicka på länkarna nedanför så kommer ni direkt till den kategori ni har klickat på. Sen är det bara att läsa.

Hårvård | Hudvård | Smink | Andra recensioner

Alla recensioner jag skriver är baserad på mina egna åsikter. Det är vad jag tycker och tänker om produkten som räknas, tycker du nå annat än mig? Skriv en kommentar och berätta gärna vad du tycker om de olika produkterna som recenseras.


Prenumerara på min blogg?


Är ni sugna på att följa min blogg? Det kan ni göra på tre olika sidor, och dessa tre sidor är dessa:

Bloglovin' | Facebook | RSS | Blogkeen

Alltid kul med läsare som följer min blogg. Om ni väljer att följa min blogg via nån av dessa tre sidor, så får ni gärna säga till i en kommentar och lämna eran bloggadress så jag får kika in eran blogg. Kanske gillar jag eran blogg och börjar följa er?


Mina blogg-länkar!


Här finner ni länkar till diverse olika sidor. Kan vara allt ifrån länkbyten med någon, bildsidor och spelsidor. Dessa länkar finns här för att ni ska kunna se vad jag gillar för sidor och vilka jag har gjort länkbyten med. Ni får gärna kika in på någon av dessa sidor.

DeviantART | Digitalframkallning | Leauge of Legends | Topplistan | We♥it | KREATiV - Bloggbakgrunder

Det lär nog fyllas på med länkar här allt eftersom, så glöm inte att kika in i detta inlägg lite då och då. Ni finner detta inlägg genom att klicka på fliken "länkar" i min meny ovanför headern.