Tillbaka till startsidan?

Don't even bother..


Jag är så irriterad, förbannad och frustrerad. Hur kan man göra såhär mot andra människor? Jag blir så tokig för man gör bara inte såhär, oavsett. Sen dessa jävlar som ser vad som hänt men inte gör något, de bara ignorerar. Ser skiten, vänder på klacken och går. Bryr sig inte ens om att tala om för en vad som har hänt. Vart sitter felet hos dem? Finns det ingen idag som bryr sig om sina medmänniskor?

Min magkänsla sa att det nya skulle innebära en massa skit, och vet ni vad? Min magkänsla hade helvetes rätt..


Ändringar i designen..


Har gjort lite ändringar i min design, vet inte riktigt om jag är nöjd men det får i alla fall vara såhär ett tag. Är inte helt säker på att jag gillar det.

Vad tycker ni?


Akvarium fantaster är vi allihopa..




I måndags och igår har vi fixat med akvarierna som vi har hemma. I mitt akvarium har vi bytt stenar, från vanliga fula stenar till svart grus. Vart mycket bättre. Sen satte vi i tre växter och sju nya fiskar. Plastväxterna var så tråkiga och sen tyckte jag att malen, Guldis och Lillis förtjänade lite mer sällskap. Min skål ser verkligen mer levande ut nu, och alla fiskar kommer överens utan några som helst problem. Valde enbart snälla fiskar till min skål eftersom att jag inte vill att någon ska vara och nafsa i Guldis fina stjärtfenor.

Nu har jag Guldis (den stora oranga slöjstjärten), Lillis (den lilla vita slöjstjärten), malen, fem stycken svarta neontetror och 2 guppy's i skålen. Vart riktigt bra och jag är nöjd med min skål. Det är ganska rogivande att sitta och titta på fiskar.

Till Nils akvarium (har inga bilder, kanske ska ta senare och visa?), har vi också tagit bort alla plastväxter, satt dit tre stycken levande växter, köpt en stor, ny och fräsch pump och bytt ut lite fiskar. Nils har haft en massa barber (tigerbarber). När jag träffade honom hade han fem stycken, men nu var de bara två stycken och de var gigantiska. De terroriserade skalaren och de var riktigt jävliga, så vi pratade med han på djurmagasinet och hörde om de tog emot fiskar, om de gick att byta in. Onödigt att spola ner levande fiskar i toaletten.
Det gick bara bra, så han skulle få 5 stycken Kardinaltetror för hans två stora barber. Slutade med att han fick med sig sju stycken Kardinalisar hem och fyra stycken Platy.
I hans akvarium lever nu en skalar, två malar, fyra platy, sex stycken kardinaler (den sjunde är redan borta :/), sex stycken svarta neontetror och tre stycken blodtetror.

Kan hända att det kommer en till skalar till hans akvarium, Anneli och Mika är i valet och kvalet på om de vill ha kvar deras. Den ska tydligen vara jätte dominant och elak mot de andra fiskarna. Kanske går bättre ihop med våra skalar? Kan hända att vi ska prova och se.

I vilket fall som helst så är det rent och fint i våra akvarium nu. Mer liv och mer plats.


Roligare att leka med färg på andra..


Eftersom att det är inne med färgstark sminkning i vår så valde jag att göra en gul/grön sminkning på Emmie i lördags. En sminkning som hon trivdes väldigt bra med och som jag vart riktigt nöjd över.

En väldigt lätt sminkning.

Det jag använde:
Primer (för att skuggorna ska sitta bättre och för att pigmenten i skuggorna ska synas mer) - Eyeprimer Tinted från Make up store
Skuggor från en palett - en gul och två olika nyanser av grönt
Mascara - Falsies Volum'Express från Maybelline
Eyeliner - Fine Liner Eye Stylo från Isadora




Våffeldagen var en bra dag..




Lite bilder från i fredags. Vi var hos Anneli och Mika, käkade våfflor, drack lite vin och bara umgicks. Var riktigt trevligt. Jag färgade håret på Anneli, grabbarna såg film, vi surrade, skrattade och jag fotade. Har en hel del festliga bilder på Anneli i min mobil.

Grymt kul.


Im beautiful in my own way..




Jealousy is such an evil thing, and that's what you full of. Nobody wins when your full of envy.
Ibland önskar jag att jag kunde få dig att förstå vilken jävla jobbig människa du är, men det är lönlöst.


It's all about my hair...




Detta har jag beställt från forhair.se i onsdags och fick det i brevlådan i fredags. Det är lite produkter och grejer till håret.

Det är en paddelborste, så jag lättare kan borsta till det medan jag fönar det och kan skapa mer volym. Borsten jag hade var värdelös, man ville nästan inte ens borsta sig med den. Denna borste är riktigt härlig att ha och göra med, lätt att använda och gör inte ont när man borstar. Jag får volymen jag är ute efter och den är lätt att använda (vissa borstar är nästan tunga i handen - denna är lätt).
En Osis Dust it. Den jag har nu börjar vara slut, så då var de dax att införskaffa en ny. Helt klart den bästa produkten till mitt hår. Det enda jag använder i håret för att kunna busa till det.
En Osis Flatliner, ett värmeskydd när man använder hårfön och plattång - vilket jag alltid gör i princip.
Och en Osis SoftN'straight, även detta är ett värmeskydd fast i form av en kräm som man masserar in i håret. Har än så länge bara testat Flatliner'n och den är riktigt bra. Grymt mycket bättre än värmeskyddet jag hade tidigare.

Mitt förra värmeskydd gjorde håret helt äckligt, det kändes inte som att håret var otvättat det fast det var nytvättat. Fick tips om dessa två värmeskydd och då tänkte jag prova båda. Osis har grymt bra produkter, så jag kan nog garantera att jag kommer att gilla båda värmeskydden.


Det där med shopping är ganska kul ändå ;)


Nu har jag tänkt visa er lite nya inköp som gjordes då jag och Anneli gjorde stan i fredags. Självklart kom jag hem med mer än vad jag hade tänkt mig. Men vad gör det, har man fått lite extra pengar så har man helt klart rätt att unna dem på sig själv.



En tunika från Gina, som var på rea.
En kofta från BikBok som jag spanat in jätte länge, och nu äntligen passade på att köpa.
En lite större College-tröja, grymt skönt att ha på sig lata dagar ;) Till den tröjan köpte jag även ett par vita mjukisbyxor, båda plaggen ifrån Cubus. (Bilden på byxorna och tröjan tillsammans ser blå ut, det är ljusets fel när jag tog kort).
Mascara, Volume Million Lashes från Kicks.
Tre stycken nagellack i olika färger, grymt läckra att mixa tillsammans på naglarna, dessa kommer också ifrån Kicks.
En ögonskuggsborste ifrån HM.
Två stycken kajalpennor, en vit och en svart ifrån Kicks.
En shower gel ifrån HM som luktar vanilj och äpple, den luktar riktigt gudomligt.
Tre par lösögonfransar ifrån Cubus.

Var även på bolaget och köpte en flaska vin, var och storhandlade mat på ICA och köpte det som behövdes till myskvällen hos Anneli och Mika. Var en grymt lyckad dag.


Vinst med posten..




Fick ett paket med posten idag och självklart visste jag ju vad det paketet innehöll. Det var min vinst. Var med i en tävling i Emmas blogg om produkter från Stockholmsgruppen.

Detta var de produkter som låg i det cylinderformade paketet:



En body lotion, Citrus fresch. En 15 min face mask och en face moisturizer. Dessa kommer helt klart testas inom kort..


Tillåt mig att skratta..


Mognadsnivån är hög på de elaka kommentarerna, eller så inte. Två små enkla tips till er som känner att de promt måste lämna elaka kommentarer i min blogg. Nummer ett, lär er att stå för vad ni tycker och säger. En anonym kommentar är enbart fegt. Nummer två, lär er för fanken att stava eller skriva bra meningar. Kommentaren nu sist, seriöst? Jag vill bara skratta. Personen som skrev den var då helvetes dålig på både stavning och meningsbyggnad.

Alla ni fega människor där ute som lämnar elaka kommentarer anonymt, gör er själva en tjänst och sluta läs min blogg. Jag skiter fullständigt i vad ni skriver till mig, för de kommentarerna åker direkt i soporna. Men ni stackars jävlar där ute, varför plågar ni er själva med att läsa min blogg om ni stör er så mycket på mig eller de runt omkring mig? Är inte de jobbigt för er?

Som sagt, gör er själva den tjänsten.. För eran egen skull, för jag skiter som sagt i vilket.


. . . . .


Bloggtorkan är ett faktum! Återkommer då jag har lite att skriva!


I can see more than you think..




Blir snart sägen, har en fullspäckad dag framför mig imorgon och jag måste upp kl 6 för att ta emot Tindra. ^^

Var på salongen idag och fixade botten, men det vart inte som det var tänkt i alla fall. Är fortfarande inte tillräkligt kall i botten, utan måste göra om allt ytterligare en gång. Fast eftersom att håret har blonderats nu tre gånger på 2 dagar så ska det få vila i två veckor. Har fått en ny tid som jag ska in och få allt fixat, förhoppningsvis funkar det då. Mitt hår är lite bångstyrigt. Först var det topparna som inte ville bli tillräckligt kalla, och när vi fått till dem så är det botten som tjorvar. Men vad sak man göra ;P

Jag följer modet i alla fall. Det är på modet att vara kall i topparna, asklik och sen vara röd/orange i botten.. Tur att jag inte är orange, jag är lite guldig :P Men så vill jag i vilket fall som helst inte ha de. Jag vill ha hela håret i samma färg :)

Aja, nog pratat om detta.. Känns bra i alla fall, jag och min kusin (min frisör) är då på samma plan i alla fall och tänker likadant när det kommer till fixet av mitt hår :)


Hårprodukter kan man inte få för mycket av!


Nu har jag klickat hem lite produkter till håret :) Billigt och bra, riktigt bra sida. När produkterna har kommit så ska jag visa er vad det är för något. Ska även testa produkterna och skriva lite recensioner om vad jag anser om produkterna. Jag hoppas de håller måttet och att jag faktiskt kan tipsa er om något.


Im not gonna change anything 'cuz of you..




Förstärkaren är ställd på radio, bandit strömmar genom högtalarna i full volym, jag har ringt de samtal jag behövde ringa och nu ska jag skriva klart ett arbete så är det överstökat. Känns som en bra dag detta.. Emmie kommer senare i eftermiddag, efter att jag varit på salongen och fixat botten. Då ska vi leka med lite smink, ska bli intressant.

Har jag tur så kan jag få ihop nå bra som jag kan visa er, inte för att jag gör dessa inlägg för att göra alla mina läsare glada.. Jag gör det för att jag gillar smink, oavsett om jag är duktig eller inte så lär jag mig något :) Och sen gör jag det för att söta Ida ville att jag skulle ge lite tips på hur jag sminkar mig, och andra, för att hon gillar mina sminkningar. Det känns grymt kul..

Nu skolarbete!

~ Det ni håller på med stavas avundsjuka, lägg ner. ~


That's the truth.. Learn to live with it!


Vi börjar alla på botten, ingen är expert från början. Att klaga på dem som är villiga att lära sig och som verkligen försöker även fast det kanske inte är världs bäst, finast eller precis som man själv vill att de ska vara är bara idiotiskt. Är du nå mycket bättre själv? Var du det själv i samma stadie? Nej, alla är vi dåliga i början. Sluta klaga på dem som försöker lära sig, och sluta klanka ner. Det tjänar du inget på.

Att man vill lära sig är något bra, det visar bara att man är villig. Visar att man har modet att prova nya saker. Förrän du själv provar och bevisar att du kan bättre ska du bara vara tyst. Man kan inte jämföra äpplen och päron med varandra, skaffa vett och ransaka dig själv innan du klagar på någon annan.


Just leave me the hell alone.. (Lösenordsskyddad)




Done, done and done.. at the moment ;)




Då har man varit till frissan idag. Ska tillbaka imorgon igen för vi fick inte till samma färg i botten som på längderna. Färgen på längderna är en den färgen jag vill ha på mitt hår, lite askliknande. Grymt bra blev det. Vi kapade det ännu mer i nacken, behöll mer på längderna fram och klippte en liten snelugg. Vart riktigt nöjd med klippningen, som vanligt, och färgen i längderna. Kommer att bli jätte bra då jag har fått samma färg i botten. Sen är de bara underhålla det med färning av utväxt och klippning :)

Har hittat färgen och frisyren jag vill ha, i alla fall för stunden. Grymt bra blev det och är sjukt nöjd! Kan inte få till det så bra på bild dock, bilderna ovanför är det bästa jag kan göra för närvarande. Det ser bättre ut i verkligheten.

Vad tycker ni? Visst passar jag bättre i kallare blondfärg än varm, gulaktig färg? Det tycker jag i alla fall :)


Off we go and get it done..




Nu har jag gjort mig klar för att fara iväg. Jag ska och fixa håret, färga utväxten och klippa mig ^^ Som ni ser på bilden till höger så har jag en redig utväxt, och de var bara ca en och en halv månad sen jag sist var till frisören. Mitt hår växer som ogräs. Men nu ska jag i alla fall få håret fixat, kommer att bli jätte skönt.

Visar väl bilder när jag kommer hem. Hade tänkt göra ett smink-inlägg också, men kom på att det inte var någon idé då jag har ungefär samma sminkning nu som på det senaste smink-inlägget. Om någon vill ställa upp på att bli sminkad idag så kan jag göra ett inlägg senare ikväll? Bara skrika till så ^^


Design till Diana färdig ^^


Nu har jag gjort en design klar till min kära vän Diana, grymt söt tjej som ville att jag skulle göra en design till hennes nya blogg. Och självklart ville jag ställa upp på det. Det tog ganska lång tid eftersom att blogg.se bråkade ganska mycket med mig, och sen ville jag få kodningen bra.

Detta vart resultatet:

En stilren, beige design. Så som jag gillar att göra dem nu för tiden. Den vart riktigt bra och hon vart riktigt nöjd. Känns riktigt kul att man kan göra ens vänner glada och nöjda. Jag lär mig mer och mer i designväg känns det som.



Säg hej till ögonstenen Tindra..




Här har ni en bild på världens finaste Tindra. En söt stövar tik som vi har beslutat oss för att vara hundvakt åt när paret som äger henne behöver och då vi har tid. Har haft henne några timmar igår och några timmar idag. Det har gått jätte bra och hon är urgullig.

Eftersom att det är jakt i henne (mannen jagar med henne) så trodde jag att hon skulle vara, som många andra jakthundar mellan jaktsäsongerna, helt hyper. Att man skulle behöva anstränga sig massor för att hon skulle bli slutkörd och för att hon skulle vara lugn. Men icket, den lugnaste jakthunden jag har varit med om. Så länge hon får sig 2-4 promenader / dag (behöver inte ens vara långa) så är hon nöjd och sover så sött på sin bädd.

Känns riktigt bra, och det har gått riktigt bra. Ska vara med henne någon dag i veckan också medan mannen jobbar och kvinnan skulle göra några ärenden.

Visst är hon gullig? Den sötaste stövaren jag har sett, tror det är för att hon har två stövar raser i sig.


Små shopping..




Detta shoppade jag i fredags då jag tog en sväng på stan med Carro. Vart bara en liten rek inför fredag då vi ska ta en till runda. Har hittat en grymt fin kofta jag ska köpa, bland annat. Får väl se om jag hittar mig något annat.

Det jag kom hem med är i alla fall en tröja ifrån Gina, den var på rea så kostade mig inte mer än 49:- och en ögonskuggspalett från HM, ordinariepris 70:- men eftersom att jag hade en rabattcheck så kostade den mig 20:-. En billig och bra småshoppings runda.

Vi har även köpt tre nya tvättkorgar då de vi har är ganska slitna. Nu har vi tre tvättkorgar där vi sorterar tvätten på en gång utefter hur vi brukar tvätta det. Ganska skönt. Då är de bara att ta en av korgarna när man har tvättid.


I could'nt stand waiting..


Shit vad jag är dålig på att uppdatera. Men så går det då man är upptagen och trött, jag hoppas att ni inte överger mig bara för att jag är seg.

Jag ska vila maten lite grann nu, sen blir det lite uppdateringar och sen film. Blir ingen sen lördagskväll för oss, vi ska upp vid 8 imorgon och jag har varit vaken sen tidig morgon imorse så jag är super trött.

Nu sluta knappa ner ord via mobilen och fortsätta kika serier med underbara hjärtat.


Det borde vara olagligt att vara såhär trött..


Längtar massor till imorgon! Kommer uppdatering imorgon istället med det nya jag köpt. Är för trött idag, ska bara slappa i soffan en stund nu, sen sova så jag orkar upp relativt tidigt imorgon och ta emot ögonstenen!

God natt ^^


Hoppas alla har en lika bra fredag som jag ^^


Kommer snart ett inlägg om två nya inköp jag har gjort idag :) Ska även ta mig tid att svara på lite kommentarer, har några stycken som bara ligger och samlar damm. Jag har inte glömt bort er, jag har bara inte orkat ta itu med att svara. Hoppas ni har förståelse för de.

Ska snart laga lite middag. Fläskfilé, potatisgratäng och beasås ^^ Kommer att bli kanon. Men först ska jag skicka in lite skolarbeten till min lärare.


Jag älskar min laptop..


Nu är jag med och tälar om ett laptopfodral från ILOVEMYLAPTOP.SE, inne hos Alexandra.


Gah, Im gonna kill you!


Stilnoct:en börjar värka, dax att sova. Godnatt!


sometimes I wish that I could kill you, and get away with it..


Ni är dumma i huvudet och jag föraktar er! Dra åt helvete och lämna mig och min blogg ifred!

Jag blir så fruktansvärt less folk som inte fattar att jag vill att de ska lämna mig ifred. Ignorera mig, gör vad fan som helst, så länge jag slipper se eller höra ifrån er. Så länge ni ger fan i att snoka i min blogg. Jävla idioter!

En arg Jennie är verkligen ingen rolig Jennie..

Innan du tar åt dig, läs igenom noga och kolla om de verkligen skulle stämma på dig. Är du en av de få jag verkligen ogillar, tja.. då gäller kanske, kanske inte. Ni kommer aldrig få veta vad och vem allt handlar om i alla fall!


Just the way I like it..


Har precis städat i ordning i lägenheten :) Nu är det fixat allt som var tänkt att fixas idag, förrutom tvätten. Den ska i maskin klockan 16 ^^

Ska snart iväg och kika på nå nya tvättkorgar oxå. Det behövs då våra är gamla och ganska slitna..

Förövrigt så är sömnen helt cp igen :/ Somnade vid 4 imorse och då tog jag mig självklart inte upp förrän vid 13.30 tiden :/ Aja, får ta en tablett och lägga mig tidigt ikväll och hoppas på tidig morgon imorn!


Tävling med grejer från Viva La Diva..


Jag tävlar hos Millah om en ögonskuggspalett från Viva La Diva


When the tired eyes have trouble to see..


Jisses vilken tröttsam dag detta har varit. Ville inte kliva upp i morse, har haft svårt att hålla upp ögonen under dagen och är väldigt trött nu. Har varit stirrig som attan idag, har inte kunnat leta information till mitt arbete som vanligt, utan har fått ta några pauser emellan åt för att ens ha en chans att fokusera.

Hoppas på en bättre och mindre tröttsam dag imorgon!


Thunderstruck..




Just go with it..


Sitter hos Anneli och har pluggdag..

Skriver på mitt arbete inom etiken och fy sjutton så irriterad jag blir.. Jag ska egentligen inte skriva kring såna här ämnen då jag bara blir förbannad. Men samtidigt är det bra att jag blir förbannad då jag ska fördjupa mig och skriva ganska mycket egna åsikter. Kanske kommer nå bra ur det?

Längtar som attsiken till på lördag.. Kommer att blir grymt kul!


Im so happy and excited...


Träffen ikväll gick riktigt bra. Satt och surrade i nästan 2 timmar. Det känns så rätt och bra, hoppas det håller i sig hela tiden. Nu längtar jag som attsiken till på lördag.

Så underbart vacker, en riktig ögonsten!


De där med väskor är bra grejer...




Här är väskan som jag inhandlade igår från Cubus. Den var på rea, betalade endast 79:- för den. Riktigt fin, av bra kvalitet och väldigt rymlig. Får plats med alla mina skolgrejer samt datorn i den utan problem. Går enkelt att stänga och har fack för mobilen, pennor, zippfack för andra saker osv.

Jag gillar den grymt massor! Riktigt behändig..


Dagens Jennie ^^




De finns alltid två sidor av ett papper, två sidor av en berättelse. Det man får höra är inte alltid sant, är du säker på att du vet sanningen?


This should be interesting..


Vill bara säga god morgon på er :) Nog för att jag varit vaken i drygt en och en halv timme men ändå.

Har hunnit städa upp köket, starta en diskmaskin, äta frukost och höra på grannarnas skrik (de lever om än).. Ska alldeles strax göra mig i ordning och sen om drygt en och en halv timme ska jag bege mig till Anneli för plugg. Blir väl att sitta där i en 6-7 timmar och plugga, som vanligt.

Sen ikväll ska vi iväg på ett trevligt och intressant besök, vad det gälller får ni veta ikväll alternativt imorgon! Önska mig/oss lycka till..


Det blev godmorgon, sen godnatt!


Trött som attsiken idag.. Blir snart att sova, spela ett spel och sen är de sängen som hägrar. Har lite nya inköp att visa er imorgon.

Dagen idag har bestått av möte med lärare och plugg med Anneli. Morgondagen består av att vakna tidigt, plugga med Anneli och sen fara och träffa Tindra! :) Ska bli spännande..

God natt!


Wakiepakie! God morning sunshine..


Vaken, grymt skönt. Har varit vaken och uppstigen sen 06.00, grymt! Har tagit mig en dusch och nu chillar jag här. Ska snart bege mig mot klädkammaren och toaletten för att sätta fast kläderna och ansiktet, haha!

Har lektion med min lärare idag, vi ska gå igenom lite grejer så kanske det är lättare för mig att skriva provet. Prov och jag är inte direkt bästa vänner. Att skriva långa uppsattser och annat tjafs är mer min grej än att skriva prov. Vi ska i alla fall gå igenom idag så får vi se om jag skriver provet idag eller vad som händer.

Efter det blir det pluggdag, lunchning och kaffesurpling hos underbara Anneli. Har saknat våra pluggdagar massor så nu får jag ta vara på dem, då de äntligen börjar kicka igång. Har extremt mycket arbete att göra, så det behövs.

Nu ska jag göra mig i ordning..


Need to sleep..


Nu tar jag en tablett och trillar i säng.. Har saker att göra imorgon, från tidiga morgonen så jag kan inte vara vaken i natt och sova bort hela dagen.

God natt!


Till alla League of Legends freaks.. ;P



Så kul video.. Knaserier på hög nivå!


Sometimes it's just weird..




Action, Science-Fiction, Skräck, Äventyr

Två astronauter vaknar upp ombord på en rymdfärja. De vet inte var de befinner sig eller vad deras uppdrag går ut på, men begriper genast att allt inte står rätt till. Då de börjar utforska farkostens mörka korridorer upptäcker de att de inte är ensamma ombord.

Skådespelare: Dennis Quaid, Ben Foster, Cam Gigandet mfl.


Denna filmen har vi sett ikväll och jag vet inte riktigt om jag vill tipsa om den eller säga att ni inte bör se den. Den var riktigt bra, riktigt dålig, skrämmande och riktigt konstig bitvis. Den var nästan allt i ett. Dock var den riktigt äcklig ibland, jag är verkligen glad att jag inte var på den där rymdfärjan i alla fall, så mycket kan jag säga.

Vill ni se den så se den, ni kan ju meddela mig sen om vad ni tyckte om den. För jag vet inte riktigt vad jag ska tro om den.

Har du sett den? Vad tycker du?


You are so f*cking annoying!


En sak jag har funderat på är.. Varför måste vissa ljuga? Är de så desperata efter uppmärksamhet att de måste ljuga? Eller i alla fall hitta på saker, bara för att jag ska höra det? Tror du verkligen att jag bryr mig?..

Jag förstår inte vitsen, jag lämnade dig bakom mig för evigheter sen. Du har inget i mitt liv att göra, jag vill inte höra om ditt liv och du behöver inte dra rövare bara för att du tror att de ska intressera mig. Inget med ditt liv intresserar mig, har de aldrig gjort och de kommer de aldrig att göra.

Tack och adjö!


And they call it puppylove..


Min längtan efter att få ta hand om en liten hund har nu vuxit sig ännu större.. Det finns ingen där ute som är i behov av en hundvakt eller en fodervärd en lite längre tid? Vill inte ha en hund på heltid riktigt än, men jag skulle mer än gärna ta en hund en två, tre månader eller så. Hundvakt dagtid, hundvakt en längre period, vad som helst. Finns det någon som är i behov av något sånt? Kontakta mig..

Jag vill ha en liten vän att ta hand om..


Sova?.. Måste man göra sånt också?..




(Bild från google.se, men det är en exakt likadan resårbotten)

Glömde ju att säga att vi har köpt en resårbotten till våran säng. Vi var i behöv av en resårbotten, för det var inte speciellt bekvämt att ligga i sängen tidigare. Nu har vi en resårbotten som är riktigt bra, den är inte för hår och inte för mjuk. Kommer att bli jätte bra.

Vi köpte den bättre begagnat. Paret som hade resårbotten har haft den i ett gästrum så den är legad i max 20 gånger. Riktigt bra, speciellt till de vrakpris vi fick den för.

Nu ska de sovas gott när jag får till att kunna sova! ;D


Fixas och trixas överallt..


Nu är det gjort lite ändringar i designen. Som vanligt vart jag snabbt less det gamla och sen hade jag lite och göra nu i natt då jag ändå inte kan sova :/ Lite sent att ta en tablett nu också..

Jag har i alla fall bytt bakgrund, ändrat header, lagt till en dropdown, ändrat profilbild, fixat kommentars rutorna lite grann, lagt till en egen font som rubrik, ändrat färger och lagt ihop menyn och content. Lite små fix sådär. Vart ganska nöjd.

Vad tycker ni? Vart de bra?..


Nuthead..


Har suttit och spelat nu ikväll, första matchen gick sådär, och andra matchen käpprätt åt pipan. Man ska inte spela med idioter, synd att de alltid lyckas para ihop mig med dem då... De skulle reporta mig för att jag hade den svagaste champen och för att jag dog mest, det var ju logiskt? Eller så inte..  Vad förväntar de sig utan hjälp? Att jag ska ta ut alla och överleva? Idioter..

Måste ta ut lite aggressioner nånstans ;)


Im gonna kick your......


Jag och Anneli beställde skor förra veckan från Skopunkten.. Fick mina skor i tisdags men har inte visat dem, så jag tänkte göra det nu. Jag ska premiär använda dem idag ute, får väl se hur det går med all nysnö som landat på backen.



De är grymt sköna, och väldigt snygga. Ångrar inte att jag valde dessa skor framför ett annat par.


Hemma, hemma, hemma! :D


Nu är jag äntligen hemma.. Ganska skönt. Det har dock varit en ganska lugn dag på jobbet, inte mycket som hänt. Nu ska jag se om jag får i mig nått att äta, sen får vi se om det blir sängen på en gång eller vad som händer. Det återstår att se ;)


Sitter på jobbet och filosoferar..


Sitter för närvarande på jobbet och har rast.. Skriver från mobilen och det är lite halv omständigt! Har precis ätit så nu ska jag vila några minuter innan det drar igång igen. Dagen har varit ganska lugn än så länge, har bara jobbat sen 11.45 men hela kvällen är kvar. Vad som helst kan hända. Runt 14 fikat var det lite halv struligt, har en patient som inte alltid har öronen med sig. Men det gick bra, hoppas bara att denna patient är lugn resten av kvällen.

Är ganska trött idag. Vart ingen tidig kväll igår som jag hade hoppats. Är ganska less nu på att sova så dåligt och så konstigt. Hoppas att det vänder snart. Ska försöka ta mig i säng direkt jag kommit hem, förhoppningsvis så har de varit lugnt så jag inte är upp i varv. Håll tummarna för mig!


Som ett paket på posten..




Idag när Nils hämtade posten så möttes han av ett paket i brevlådan. Gissa om jag var chockad då det visade sig vara till mig?.. Jag var inte alls beredd på att få nå paket i veckan. Men se på attsiken, det var till mig. Jag vart överlycklig, tänk att nå så litet som ett paket kan göra en glad. Jag hade ingen aning om vad det var i paketet, så själva överraskningen gjorde mig glad. Det visade sig att jag hade vunnit en tävling jag var med i för nån vecka sen.. Detta fanns i mitt paket..



En urgullig rosa vibrator från MyLoveToys.. Jag hade vunnit en tävling hos Johanna-Sofia. Tusen tusen tack!

Det är grymt kul att bli överraskad såhär, speciellt då man är nere. Har varit glad idag och mått ganska bra sen jag vart överraskad. Riktigt kul..


You smell like.. burning! (Lösenordsskyddad!)




Im not allways on top.. :/


Mår egentligen inte tillräckligt bra för att ta itu med bloggen. Nej, jag har ingen sjukdom i form av magsjuka, influensa eller nå sånt, jag orkar inte kröjma för minsta lilla. Däremot har jag andra problem, som jag inte tänker avslöja här. För privat. Skriver om det i min privata lösenordsskyddade blogg istället, så enbart de jag tycker om som står mig nära får läsa.

Ska snart bege mig iväg till Anneli, vi ska och hämta ut ett roligt paket.


It's all about survival.. (Lösenordsskyddad)




Arbete för hela slanten :)


Idag kommer jag inte att uppdatera så mycket, tyvärr. Fick sova någon timme under förmiddagen och nu sitter jag och väntar. Blev utringd på jobb för ca 20 min sen. Så jag ska iväg och jobba en C1:a. Ska bli trevligt.

Hörs senare mina läsare, ha tålamod med att jag är seg på uppdateringarna.


.......................


Less! Riktigt jävla less.. Att jag aldrig får ha mina dygn normala, att jag aldrig får sova som jag ska och att allt med sömn är en plåga och alltid skiter sig. Fyfan! Jag pallar inte sånhär skit!


Give me spring or summer.. right now!




Jag och Anneli såg vårt första tecken på vår igår, så underbart! En liten nyckelpiga satt på insidan av deras inglasning på balkongen. Det var cirka +10 och vi såg denna söta lilla sak. Tänk att något så litet kan göra en så glad.

Vill verkligen ha vår nu, helst av allt vill jag ha sommar. Men våren funkar så bra den med, man blir så glad och sprallig när vårkänslorna kickar in, man blir så mycket mer piggare eftersom att ljuset förändras. Man mår helt enkelt bättre, i alla fall jag. Vår och sommar är de årstider jag mår som bäst, för det är då jag sover som bäst, äter som bäst och lever som bäst.

Gud vad jag längtar!


Your amazing.. just the way you are!


Jag hade massa nya bilder som jag hade tänkt visa er, men eftersom att usb:n bråkar med mig så kan jag inte koppla telefonen till datorn, så ni får kort och gott vänta!..

Idag har jag pluggat med Anneli, var extremt produktiv.. eller så inte. Men hann läsa lite grann i alla fall. Vi har även varit och fikat med tjejen som Anneli är kontaktperson till, det var riktigt trevligt. Efter det spenderade jag drygt 1,5 timme på en salong, väntade på att Anneli skulle bli klar. Hon vart riktigt fin i håret, men tyvärr kan jag inte visa er.

Jag har även köpt en form av inpackning till mitt hår, som tydligen ska göra så att min hårfärg blir lite kallare. Den är ganska gulaktig just nu, och det gillar jag inte. Så jag ska prova den där inpackningen några gånger. Vet inte om jag ska ta de före eller efter att jag har klippt och fixat till mig igen, eller om jag ska börja med den på en gång. Är ju dock inte länge kvar tills jag ska på salongen, drygt 18 dagar. Vi får se vad det blir av allt..

Här får ni en bild på Anneli som är tagen i september. Söt är bara förnamnet på vad denna flicka är! ♥



Vad är Leauge of Legends?..




League of Legends är ett onlinebaserat lagspel. Man spelar i team på 3 eller 5 spelare, på 3v3 eller 5v5 banor. Spelet går helt enkelt ut på att vinna över motståndarlaget. Det är ganska mycket tänka i spelet, man måste planera sina drag, vilka grejer man ska köpa och hur man ska spela. En match på 5v5 spelare tar mellan 30-90 minuter beroende på.

League of Legends är ett gratisspel, så det är bara ladda hem och börja spela.



Hur går då spelet? Vad ska man göra?..

Jo, spelarna delas in i lag på tre eller fem spelare beroende på vad man väljer. Antingen tar man "blind pick" och paras ihop med spelare i ungefär samma level, eller så sätter du ihop ett eget team och möter de som är jämlika ditt team. Varje lag startar på varsin sida av kartan, nära ett så kallat Nexus (kärnan i din bas). En match vinns inte förrän motståndarlagets Nexus är förstört, eller när de andra laget gett upp. För att man ska lyckas komma åt Nexus och förstöra det så måste man kämpa sig igenom en mängd kanontorn, Turrets.

Under spelets gång är det upp till spelarna att försöra så många av motståndarlagets Champions (spelfigurerna) och Minions (små icke-spelbara figurer som regelbundet avgår ifrån basen för att attackera motståndarlaget) och de neutrala monsterna i skogen för att kunna gå upp i level. Alla spelare startar på level 1 i början på matchen och kan komma upp till level 18 som mest. Man kan köpa en mängd olika Items som gör ens Champion starkare, dessa Items köps med guld som man får när man dödar Minions eller Champions.



Alla som känner sig sugna att testa tycker jag ska göra det. Det är grymt kul spel, och det är ett väldigt bra tidsfördriv. Jag trodde inte att jag skulle gilla detta spelet först, men se på fan.. Nog fastnade jag där jag med.


Design till Emma färdig..


Har precis gjort en design till Emma. Hon ville ha en design som var ljus och stilren, och detta lyckades jag knåpa ihop. Hon vart nöjd och jag fick betalt. Har bara tagit betalt för 2 designer tidigare, så det känns lite konstigt. Men jag kanske bör vänja mig snart?

(Klicka på bilden för att komma till hennes blogg)


League of Legends..




Har fastnat i spelträsket idag.. Jag och Nils har suttit och spelat och bara varit idag, det har behövts. Efter gårdagen så behövde jag något som kunde göra mig lite glad.. Fast, spelandet gör en inte alltid glad. I alla fall inte då man spelar med idioter ;P Men sånt är livet ibland..

Vi spelar i alla fall League of Legends, om jag inte har nämnt det tidigare.. Riktigt kul faktiskt..

På grund av problemen som blogg.se har haft, så blev det inte så mycket uppdateringar i dag som jag hade velat.. Inte direkt något jag kan göra åt, och jag orkar inte sätta mig och överdriva med uppdateringar nu, så det får bli senare.

Blir snart att lägga sig och sova, så jag orkar plugga imorgon. Får väl se när och om Anneli har tid att plugga imorgon, annars sitter jag ensammen några timmar också tar vi pluggdagen på fredag istället :)


Tomorrow.. Let's hope for tomorrow..


Har varit väldigt off idag, av personliga själ.. Men igenom det så kommer de att komma fler uppdateringar imorgon. Det enda jag har gjort idag är att fixa lönepappret och varit med det till chefen, plockat i ordning lite och gjort klart en design.

Är som sagt off, humöret är inte på topp och jag mår inte helt 100%.. Men såna dagar ska man ju måste genomgå också. Det blir bättre imorgon!