Tillbaka till startsidan?

Lite allmänt babbel på kvällskvisten..


Nu har jag äntligen fått ihop min dator :) Tror ni att jag är nå glad?

Samt att vi har storstädat lägenheten nu ikväll inför morgondagen. Kommer att bli kanon, en hel del folk och förhoppningsvis massor med skratt. Får väl se vad kvällen slutar med.

Jag ska även försöka fixa fram en vinnare i tävlingen i samarbete med Vuxenshoppen. Har lite mycket nu i helgen, men jag ska göra mitt bästa för att fixa klart tävlingen.

Sen får ni inte missa att jag vill ha era tips på produkt till nästa tävling. För att vara med och tipsa om vilken produkt ni skulle vilja se i en tävling i samarbete med Mytrendyphone så klickar du dig in här!


Hundvakt..


Har besök av lilla Java idag medan Anneli & Mika är i Haparanda på Ikea. När hon kom så la vi oss och sov en stund, Java somnade till och med före mig. Väldigt oväntat..



Äntligen!!


Nu har de äntligen släppt en app för blogg.se.. Dock enbart för iPhone, och då är de väl satans tur att jag skaffade mig en för cirka en månad sen ;)

Undra när de släpper samma app för android. Finns många android ägare som vill ha denna app, det kan jag lova! :)



Vinnaren av Super Glandin Tävlingen - Sheer Cover kit..


Nu har jag dragit vinnaren i Sheer Cover tävlingen och för att det ska bli så rättvist som möjligt så har jag använt mig av Random.org eftersom att man bara tävlade om en lott. Det ger alla en lika stor chans till vinst vilket känns tryggt för mig och mina tävlare, man låter slumpen avgöra. Den räknar ut vinnaren åt mig utan att jag behöver göra en massa onödiga lappar i en skål.

Den har nu tagit fram en vinnare och vinnaren blev:

Vinnaren blev Maria. Ett stort grattis till dig, ett mail är skickad till dig och jag hoppas att du svarar snarast. GRATTIS! Hoppas du blir nöjd med produkten.



Finally..


Nu är det fixat så åt veckan kommer jag att få en dator. När den har kommit, blivit ihopsatt och allt är installerat så kommer jag äntligen att kunna blogga som vanligt igen. Kommer kunna blogga, göra designer, redigera bilder. Ja, allt som jag gjort tidigare. Gud så härligt.

Längtar som satan tills den kommer..


Står still, still, still..


Jag ligger för närvarande i influensan, därav står bloggen stilla. Har inte ork med den medan jag är sjuk. Återkommer då jag piggnat till. Hoppas att ni läsare har klarat er ifrån höstens jobbiga influensa..


I feel like Sleeping beauty..


Idag är jag trött, trött, trött. Det blev lite dricka igår, fick mig tre glas martini av Sofie och sen shot:ade jag Jäger med Sofie, Nils och Olle. Känns ganska bra att det inte blev någon hård fest, utan den var ganska lugn och stilla. Men vi var inte hemma förrän efter tre någon gång, och somnade inte förrän runt 5-6 tiden, så därav är jag riktigt trött.

Ska i alla fall lägga mig i tid ikväll för imorgon blir det Luleå med tjejerna.


Öldrickande, middagsbjudning, födelsedag & tävling!


Sitter för närvarande och dricker en öl, det var inte igår måste jag säga. Men måste ju passa på då suget faller in. Väntar för närvarande på våra middagsgäster. Anneli & Mika är inbjudna på tacos hos oss ikväll, det var inte igår det heller. Så det kommer att bli rikitigt trevligt.

Sen fyller ju söta Sara 23 år idag, ett stort GRATTIS till dig vännen! Så blir nog att traska över till dem ikväll och fira henne. Hon bor ju bara några meter ifrån oss så det är nära och bra. Får väl se om man fest-dricker eller inte. Är mest bara sugen på en öl, inge annat. Men man vet aldrig vad kvällen har att erbjuda.

Från det ena till det andra. Jag har precis dragit igång en Facebook tävling för alla mina följare/bloggläsare. Så är ni intresserad av att tävla så tycker jag att ni ska gilla min Facebook här, och för er som redan följer mig så är de bara för er att knata in på Facebook och tävla!

Ha en riktigt fin lördag allihop, det vet jag att jag ska ha i alla fall.


Vädret gör en helt knäckt..


Jag är trött till tusen och jag ska ut och jobba i natt. Tur att man är van att vara vaken på natten fast man är trött :) Blir att ta en liten stunds vila efter maten så man orkar med. Ska inte vara några problem.

Har haft fint besök av Anneli och Java idag.
Riktigt trevligt. Vi spelade lite spel, kollade utbildningar och bara var. Sen har Tindra varit här hela dagen. Och hon kommer tillbaka imorgon. Nils tar emot henne på morgonen, sen hämtar dem mig på jobbet, jag vilar nån timme. Umgås med Tindra en stund, går ut och går och sen far jag på mitt möte med min jobbcoach. Efter mötet blir det en promenad med Tindra och sen invänta hennes husse. När hon har farit hem ska jag nog dundra i säng. Lär vara helt slut.

Inte mycket till nöjen och roligheter för mig
imorgon med andra ord. Men det är lugnt, det är ju fredag. Kan jag sova nån timme på kvällen och sen ha filmmys med Hjärtat eller nå. Det blir bra.

Nu ska jag sluta babbla och ta och käka lite grann.


Suckerpunch you in the face..


Idag trillar regnet ner från himlen i lilla Piteå. Det är inge trevligt väder, men det ger en tillfälle att göra annat.

Jag har rensat ut bland alla våra produkter på toaletten. Jag har svårt att förstå hur man kan samla på sig så mycket. Jag har mycket grejer som helst, i både smink, hår och hudvårds väg. Det är helt knas hur jag kan ha så satans mycket. Ska göra en ordentlig rensning och kasta gamla produkter och ge bort sånt jag inte använder. Än så länge har jag bara rensat igenom alla duschprodukter och dylikt. Det tog sin lilla tid, eftersom att våran duschhylla var överfull. Ska ta tag i resten så snart som jag skrivit klart allt detta.

När jag är klar med toan blir det nog att städa i ordning lite i resten av lägenheten också. Men det ger inget att storstäda eftersom att det kommer en hund imorgon och på fredag. Hund + regn = stöööök och grisigt. Vilket gör att det inte är någon idé. Men ska i alla fall plocka i ordning lite grann.

Jag har fortfarande inte hittat sladden till kameran
så jag kan inte visa några bilder på lägenheten än. Ska leta lite mer nu när jag plockar undan. Håll en tumme att jag hittar den :)


Tävling i samarbete med Vuxenshoppen!


Nu har jag tänkt dra igång tävlingen i samarbete med Vuxenshoppen. Den tävlingen som jag gav er lite smyg information om. Det rör sig om en valfri AXAMI-BH från Vuxenshoppen. Det vill säga en helt vanlig BH som man kan använda till vardags eller när man, under vissa tillfällen, vill klä sig lite finare.



"En kombination av sensuella broderier, glamourös satin, söta spetsar och mycket unik still. Kvinnliga linjer, fascinerade modeller." - Saxat från Vuxenshoppens hemsida.

REGLER:

Tävlingsreglerna är mycket simpla. Skriv "Jag är med" i en kommentar, svara på frågan "Hur många Axami-set säljer Vuxenshoppen?" - Svar finner ni här! Lämna en länk till den Axami-BH du skulle vilja vinna samt din mailadress.

För större chans att vinna:

Skriv om tävlingen på din blogg och länka till både mitt inlägg och Vuxenshoppen. Lämna länken i din tävlingskommentar så jag kan kika på inlägget.

GLÖM INTE ATT LÄMNA MAILADRESSEN! VIKTIGT ATT KOMMA IHÅG SÅ VINNAREN KAN KONTAKTAS!

Tävlingen avslutas Fredag den 30 September kl 19.00!


Smyg information om kommande tävling..


Det kommer att dyka upp en tävling under kommande vecka i samarbete med Vuxenshoppen. En tävling som rör enbart tjejer och produkten som tävlas ut är en produkt som alla tjejer använder och har användning för. Det är fortfarande inga leksaker, mitt samarbete med Vuxenshoppen gäller inga leksaker utan endast tillbehör och andra grejer som kan vara bra att ha eller som man verkligen har användnig för.

Så jag tycker att alla tjejer där ute ska vara med och tävla i kommande tävling. Att vinna denna produkt vore guld, för den är inte billig att inhandla. I alla fall inte om man vill ha bra kvalitét. 

Nu har ni fått lite smyg information om kommande tävling. Jag hoppas, som sagt, att alla tjejer där ute som läser min blogg är med och tävlar. Jag vet att det är något som kommer att komma till anvädning.


Tips: Smarta flaskor att ha i handväskan?


Har ni varit in nå nyligt på Savidermas webbshop? Har ni inte det så tycker jag att ni ska kika in där.

Just nu har de små prover i söta flaskor som säljes från 15:- och frakten är gratis. Vore det inte härligt att kunna köpa en provflaska och testa om man gillar produkten innan man köper de större flaskorna? Om man har provat Savidermas produkter och gillar dem så varför inte då köpa provflaskor och ha i handväskan eller med sig när man åker iväg över en helg eller natt?

Kika in på deras webbshop och beställ hem några prover. Det är guldvärt att kunna testa produkten till ett billigt pris innan man köper de större flaskorna.



Tävling om ett Sheer Cover Kit från SuperGlandin..


Jag drar igång en tävling innan jag drar iväg till skogen. Denna gång gäller det en Sheer Cover kit i valfri färg i samarbete med Eva och SuperGlandin. Är ni sugna på att prova detta kit så tycker jag absolut att ni ska vara med och tävla.


"Sheer Cover Mineral Foundation är mineralfoundationen som ger dig tre funktioner i en produkt: Underlagskräm, puder, solskydd och hudvård.
Till en början återfanns produkten endast på läkarmottagningar där den rekommenderades till patienter med hudproblem. Snart efterfrågades Sheer Covers välgörande egenskaper och lystergivande finish även av människor utan problemhud.

Resultatet talar för sig själv –
det ser och känns naturligt samtidigt som det håller hela dagen.
Sheer Cover® är ett mineralpuder som varken innehåller olja, parfym, färgämen eller talk.
Mineralerna blandas med hudens naturliga oljor och ger ett naturligt utseende.

Fina linjer minimeras och eventuella skönhetsfläckar döljs.
De ljusreflekterande mineralerna ger en fantastisk lyster!
Sheer Cover® ger ett vackert resultat som varar hela dagen.

Sheer Cover mineralpuder har fömågan att täcka linjer, mörka ringar, åldersfläckar, fräknar, solskador, ärr, akne eller brustna blodkärl.
Mineralpudret är mycket fint och lättapplicerat för det bästa och naturligaste resultat!

Ger ett naturligt resultat och känns lätt på huden.
Ljusreflekterande partiklar av bland annat ädelsten minimerar intrycket av fina linjer, porer och andra ojämnheter.
Innehåller zinkoxid och alpha bisabolol som har anti-inflammatoriska egenskaper och som lindrar irritation och rödhet.
Innehåller  växtextrakt (rooibos) som skyddar huden mot fria radikaler.

Innehåller inte konserveringsmedel, kemikalier, parfymer, silikoner, mineraloljor, talk eller andra ämnen som täpper till porerna.
  • För ett naturligt vackert utseende!
  • Mineralpuder - hetast inom makeup just nu!
  • Lovordas av professionella makeupartister!

Sheer Cover® kit innehåller:

2 nyanser av Sheer Cover® Mineral puder
1 Duo concealer 
1 Foundation Powder brush

Finns i tre färger/nyanser: Light/ Medium/ Tan" - Saxat från Super Glandin's hemsida.

TÄVLINGS REGLER:

För att vara med och tävla krävs att ni skriver "Jag är med" i en kommentar samt vilken nyans ni vill ha på kitet,  lämnar er mailadress, gillar min blogg på facebook här samt gillar Supergladin på Facebook här.

DET ÄR VIKTIGT ATT NI FÖLJER ALLA REGLER! GLÖM INTE MAILADRESSEN, UTAN MAIL KAN JAG INTE KONTAKTA VINNAREN.

Tävlingen avslutas Fredag den 23/9 kl 19.00.


Åker till Arvidsjaur över helgen..


Som det ser ut just nu så kommer det inte att bli några inlägg från mig i helgen. Vi drar en sväng till Arvidsjaur och vilar upp oss. Behöver få komma bort lite grann, och där har jag ingen dator samt att jag vill inte vara otrevlig och sitta vid datorn.

Kommer det något inlägg från mig så är det i såna fall från min nya mobil. Men det återstår att se.

Ha en trevlig helg allihopa så hörs vi åt veckan igen!


Recension av Pjur Woman Bodyglide..


För någon vecka sen fick jag hem ett glidmedel vid namn Pjur Woman Bodyglide från Vuxenshoppen som jag skulle prova och sedan recensera. Nu har jag provat produkten några gånger och tycker att jag kan ge en korrekt och rättvis recension.


Såhär beskrivs produkten:
Ett silikonbaserat glidmedel med fantastisk glidförmåga som tillför extra fuktighet. Används invärtes eller på huden. Gör huden sammetsmjuk och skyddar den. Blockerar ej porerna. Smak och lukt fri. Innehåller inte olja eller fett. Fri från kemikalier och konserveringsmedel. Allergitestad och inte testad på djur.

Användning: Exakt applicering, droppe för droppe i droppfri tub. Kladdfri. Behövs bara några droppar för bättre glid. Kan användas över hela kroppen och kan användas dagligen. Fungerar även med kondom och andra latexprodukter.

Effekt: Några få droppar ger ett bra glid. Torkar inte ut och kladdar inte. Fungerar bra på hela kroppen och lämnar huden mjuk och silkeslen.

Sammanfattning: Ett riktigt bra glidmedel. Måste vara bland det bästa jag har provat. Eftersom att den inte torkar ut, kladdar och funkar på hela kroppen är den guldvärd. Som glidmedel behövs inte många droppar för att tillföra extra glid och man behöver absolut inte mer glidmedel än de få dropparna du tar. Vissa glidmedel torkar och kladdar vilket kan göra upplevelsen obehaglig, det gör inte denna produkt.
Glidmedelet kan även användas som massageolja. Återfuktar huden, ger ett bra glid och lämnar huden silkeslen efteråt. Det fungerar riktigt bra och även här behöver du inte många droppar för att kunna ge din parter/kompis/vad som en riktigt behaglig massage.

Jag har inget negativt alls att säga om denna produkt. Jag rekomenderar den verkligen till alla som är ute efter ett bra glidmedel.

Betyg: ♥♥♥♥♥ / 5

Ps: Du kan köpa produkten här!


Recesion av Laybag från Mytrendyphone..


Fick för någon vecka sen en Northold Laybag hållare hemskickad från Mytrendyphone som jag skulle prova och sedan recensera. Nu har jag använt min Laybag flitigt och tycker därför att en recesion är passande.


Såhär beskrivs produkten: " Laybags är tillverkade av högkvalitativt microfiber som inte bara är behagligt att röra utan kan även användas till rengöring av din mobilskärm. Den kan tvättas i tvättmaskin (följ tvättråden noga). Fyllningen i Laybag'en består av små plastkulor som anpassar sig fint till varje yta och alla mobiler" - Saxat från Mytrendyphone's hemsida.

Användning: Passar alla mobiler och används som hållare samt rengöring av mobildisplay. Kan användas på benet, skrivbordet eller på framsidan av din bil. Laybag's sägs vara den perfekta platsen för din mobiltelefon.

Effekt: Får telefonen att ligga på plats och rengör displayen i ett naffs.

Sammanfattning: Den perfekta platsen för mobiltelefonen och ett riktigt bra Iphone tillbehör (även andra mobiler om man inte har Iphone). Den anpassar sig lätt till alla ytor och mobilen ligger jätte bra i bag'en. Den rengör även displayen riktigt bra, den tar hand om fettfläckar och dylikt på ett effektivt sätt och lämnar displayen skinande ren på under 1 minut. Helt klart den bästa hållaren jag har testat till mobilen. Det är även ett riktigt stort plus att den är så lätt att använda var som helst, helt enkelt en grym hållare.

Är du sugen på en lätt, enkel och anpassningsbar mobilhållare? Då tycker jag helt klart att du ska skaffa dig en Laybag. Du kommer verkligen inte att ångra dig!

Betyg: ♥♥♥♥♥ / 5


Vinnaren i Vuxenshoppen tävlingen är..




Avslutad..


Tävlingen om Aqua Glidmedel är avslutad. Jag har haft mycket att göra så en vinnare dras ikväll och kontaktas via mail.


Var god dröj..


Jag hade tänkt visa er lite bilder från våran lägenhet, men jag har tyvärr inte möjlighet. Kan inte föra över bilderna från Digitalkameran till datorn, eftersom att jag inte vet vart sladden är. Samt att jag har inget redigeringsprogram så jag kan inte anpassa bilderna efter bloggens storlek.

Så ni får vänta ett tag till innan
det dyker upp nå bilder. Just nu sitter jag och bloggar från våran server. Inte direkt smidigast, men enda datorn jag har för närvarande. Min laptop sålde jag ju för cirka två veckor sen, så jag är datorlös för ett tag. Håller på att spara ihop så jag kan skaffa mig en stationär dator. Vill hellre ha det i denna lägenheten än en bärbar. Sitter ju ändå bara i vardagsrummet med den, och det är ju i vardagsrummet som vi har skrivbordet. Då är de likabra att ha en stationär.

Ni lär ju märka när det dyker
upp nå bilder på bloggen. Ska i alla fall försöka fixa ihop nå bilder till mina två recensioner så jag kan lägga upp dem snart.


Vinnaren i Happyhair tävlingen är..




Tävlingen i samarbete med Happyhair är nu avslutad..


Tävlingen i samarbete med Happyhair är avslutad och vinnaren är dragen. Jag har mailat vinnaren, och så fort jag fått bekräftelse på det mailet så publiceras vinnaren här. Så till alla er som var med och tävla, kika på mailen och se om ni har fått något vinnarmail.

Har ni inte fått nått vinnarmail så misströsta inte. Det kommer fler tävlingar på bloggen inom kort. Ska klura lite grann på vilken typ av tävling jag ska dra.

Sen har jag ju en pågående tävling, så har ni missat den tycker jag absolut att ni ska kika in på den här. Den avslutas på söndag så pasas på och tävla nu.