Tillbaka till startsidan?

It's geting harder and harder to breathe..


 
Ojojoj, jag är verkligen inge duktig på att blogga. Trodde att jag skulle vara back on track denna vecka, men icket. Aja, jag återkommer när jag åerkommer. Har ganska mycket bilder att lägga upp och en hel del att skriva om. Så det är inte så att det står still på den fronten, men det kommer när det kommer.


I'm so confused, so hard to choose..


 
Såhär ser jag ut idag, lite mer i ordning fixad än vanligt eftersom att jag ska i väg och hänga med lite jobbkollegor ikväll. Ska bli riktigt trevligt. Äta lite gomiddag tillsammans och dricka lite gott. 
 
Blir att dricka med måtta ikväll då jag ska in på Nolia imorgon med Hjärtat och hans föräldrar. Vill inte vara bakis då man trängs med människor, huga. 
 
Nej, nu ska jag knata vidare. Ville bara säga hej till er allihopa och visa att jag lever. Förhoppningsvis så kommer det att bli mer bloggande åt veckan, känner ett litet sug efter att skriva. Men inte tillräckligt för att hålla igång den som tidigare. Men snart så. Ni får ha det så bra så länge.


I need a break from reality..


Ni får ursäkta om bloggen har varit lidande på sistonde, men jag vill inte ägna all min lediga tid åt att skriva inlägg då det faktiskt har blivit sommar utomhus.

Jag kommer att komma åter med samlad kraft, när vet jag inte. Men ni kan ju hålla utkik och ni är mer än välkomna att lämna en kommentar eller två.

På återseende!