Tillbaka till startsidan?

Nu är snart 2012 till ända..


 
Hoppas att ni får en fin nyårsafton, för det ska vi ha. Jag och Hjärtat är egentligen krassliga i form av feber och förkyldning men är det nyårsafton så får man bita ihop och gilla läget. Det finns bara ett nyår 2012-2013 och då får man göra det bästa för att fira det på ett bra sätt.
 
Vi har nyss avnjutit två av de tre rätterna i middagen jag lagat idag. Maten måste smältas lite grann innan vi äter desserten. Det är även uppkorkat och intaget några alkoholhaltiga drycker. Detta kommer att bli ett underbart och lugnt nyår i form av massa alkohol, nära vänner och massa mys med spel och lite annat. Orkar inte med några stora tillställningar, så en lugn och stilla nyår med vänner blir jätte bra.
 
 


People change, thing's go wrong. Shit happens and life goes on..


Ikväll åker vi hem från Arvidsjaur. På ett sätt kommer jag att tycka att det blir skönt, och på ett sätt är det tråkigt. Det är mysigt att spendera tid här, bli ompysslad och få mysa med världens gosigaste katter. Men samtidigt skönt att få rå om sig själv, göra som man själv vill utan att ta hänsyn till andra än sig själv och få träffa sina nära vänner igen. Vi har ju varit borta i över en vecka, och jag vet av en människa som verkligen har saknat oss. Kul att vara saknad i mellanåt. 
 
Jag har haft lite planer på att få sminka, fixa frisyr och få ta lite porträttbilder på någon under de första dagarna på det nya året. Men jag är utan modell, hade en i åtanke men det kommer inte att bli av. Så om du är intresserad av att vara försökskanin åt mig så jag får testa systemkameran, säg till! Annars får jag ta fina utomhuskort på lite andra saker. Det mesta ordnar sig. 
 
Upp och ned, ned och upp.. Grisen gal i granens topp!


Vad säger man när det väl kommer till kritan?.. (Lösenordsskyddad)




Man tager vad man haver..


Eftersom att jag varken har med mig kamera eller en dator som har PS, så har jag svårt att publicera bilder som ser bra ut på bloggen. Ni får vara nöjda med iPhone-bilder tills vidare. 

Igår kom vi fram till Arvidsjaur vid 16 tiden. Från Porjus var det ganska risigt väder, en hel del snörök och snömodd. Föll även en del av det vita från himlen. Men vi tog oss fram oskadda, även om man var lite orolig vissa stunder. När vi väl kom fram blev vi bjudna på fläskfilé och klyftpotatis. Det var verkligen gott. Resten av kvällen spenderades med att kika tv och bara vara. Somnade strax före klockan 23 eftersom att jag var så trött. 
 
Idag har vi inte hunnit med så mycket mer än att vara en sväng på bolaget, Ica och Dollar. Vi inhandlade alkoholen för nyårsafton samt lite små tjafs att ha hemma. Nu hoppas vi på att nyårsafton blir bra, men det tror jag då. Vi ska äta finmiddag och mysa på i goda vänners sällskap. 
 
Nej, färdig skrivet. Nu ska jag se om jag kan hitta mig ett spel eller två att roa mig med medan Hjärtat och Svärfar skruvar och Svärmor är och jobbar. Tjoflöjt!
 
 
Bjuder på en gammal bild så länge!


Let's start it all over again..


Imorgon sätter det igång igen. Då ska man färdas nästan 40 mil ytterligare en gång, fast denna gången så kommer inte Piteå vara vår slut destination, utan Arvidsjaur. Vi ska mysa där i någon dag innan vi beger oss hemåt. Håll en tumme för oss att vi tar oss, utan problem med däcken. 
 
Vi får se hur mycket trafik det kommer att vara efter inlandsvägen imorgon. Förhoppningsvis inte så mycket. Här får ni se de tre rutterna man kan ta till Arvidsjaur. Vi kommer ta första för den är närmast och går fortast. "Bara" ca 5 timmar..
 
 


Viktigt att mottaga möjligheterna som dyker upp..


Såhär mycket uppdateringar var det länge sen jag gjorde på så kort tid. Men inte gör det nått, bara kul att jag känner att viljan till att skriva finns där och att jag har saker att skriva om.

Idag är det över -30 grader här i Kurra. Vi hade först tänkt trotsa kylan och bege oss in till Kiruna för att kolla på lite mellandagsrea, men jag tror inte det blir något av det. Jag har ju fått mig det jag ville från mellandagsrean.

En kompis var helt underbart snäll och åkte till Luleå från Piteå för att köpa en grej åt mig. Han fick tag i den och jag är överlycklig! Smart som han är så köpte han en åt sig själv också. Nu är ni allt lite nyfikna på vad som är införskaffat..

Vi har blivit med systemkamera! Snacka om att den kommer att gå varm på nyår. Äntligen har jag fått kameran jag suktat efter ett tag..

 



Då var julafton över för i år..


Nu är julafton över, inte klagar jag för det. Har haft en jätte mysig julafton med Kalles jul, julmat, paketöppning och mys. Lekt och busat med världens bästa lillebror. Han har fått precis vad han ville ha i julklapp, eller i alla fall majoriteten av det. Kläder är ju inte direkt något en 4:a åring bryr sig om, utan han har leksaker på hjärnan. 
 
Han fick sig en traktor, en grävmaskin, en ambulans, kläder samt en spelkonsol med över 100 spel. Kommer inte ihåg vad den hette, men jag kan tala om att han var glad. Spelnörden där. Nu får man äntligen ha telefonen i fred. 
 
Själv fick man ljus, ljuslyktor, handdukar, vinställ, världens mysigaste tofflor och ett kortspel. Jag och Hjärtat fick gemensamt en maskroslampa i början på december av mamma och Ulf som julklapp. Sen har Hjärtat fått ett skal till mobilen, parfym- och dusch set, verktyg och en törsta hjälpen (en ölhatt).  Vi har även fått oss vinterväder i form av en ny jacka och nya täckbyxor av Hjärtats föräldrar. Verkligen mer julklappar än vad vi väntade oss.
 
Om allt går som planerat så kommer jag att ge mig själv en julklapp, dock ska en nära vän till mig införskaffa den åt mig (då jag inte själv kan åka och inhandla den imorgon). Så håll alla tummar och tår att den finns i lager då han åker och köper den. Vad det är får ni veta om jag får tag i den. Iiih, så spännande.
 
Nej, nog surrat. Dags att lägga sig och sova lite grann. Ny dag imorgon, som absolut kommer att innehålla en massa bus och spelande med Tobias. Bjuder på en fin bild på Hjärtat och lill-Bias så länge. Tjoflöjt!
 


God jul på er på självaste julafton..


Nu är det julafton och vi sitter för närvarande och kollar på Kalles Jul, som varje år. Synd bara att de kortat ner de bästa klippen, är ju inte samma som förr.

Snart blir det julmiddag och sen blir det paketöppning. Hoppas ni alla har en riktigt mysig jul.



Mot sherwoodskogen..


Ligger för närvarande i soffan hos mamma och Uffe och chillar. Vi kom fram vid 15-tiden och resan gick jätte bra. Vi hade bra väder och det var väldigt lite trafik. Enda nackdelen är väl att det har varit ca -30 grader under större delen av resan.. Men det gick bra ändå. Vi var hel garderad med allt man kan tänkas behöva.

Just nu så står ögonen nästan i kors. Har sovit väldigt dåligt och lite på sistone. Men jag överlever. Blir snart sängen så. Tjoflöjt!

 



Dags för lite skönhetssömn kanske?..


Efter att ha varit vaken i ca 22 timmar och sen bara sovit ca 3 timmar på det så ska jag nu sova.. Måste få lite sömn så man orkar med resan imorgon. Vore ju tråkigt om jag somnade i bilen och lämnade Nils vaken ensam.

Uppdaterar mer under helgen. Sov gott alla där ute, och festa lugnt ni som är ute och svirar. 

 

 



Ser verkligen inget ljus i denna tunnel..


Då var det dags igen.. Klockan är snart fem och jag har fortfarande knappt sovit en sekund. Det märks att min kropp inte riktigt gillar att jag inte får sömn på natten. Magen krånglar värre än förr, bränner och gör ont. Magsyra som läcker, och det är fanimej inte skönt. 
 
När ska det bli ett slut på detta? Jag vill kunna sova normalt..
 


Det var på tiden med en uppdatering..


Nu har jag uppdaterat designen på min blogg. Breddat min content lite grann och fixat. Kände verkligen inte för att göra en jul- och nyårs inspirerad design, utan jag ville ha en ljus och enkel som gör att man blir glad. Behöver det såhär mitt i mörkret.
 
Vad tycker ni om denna då? Jag är jätte nöjd, skönt att enbart ha en meny att hålla reda på. Vart så less på att inte kunna fixa designen så snygg som jag vill med två menyer. Nu är den super bra, är jätte nöjd. Ska dock gå igenom och ändra lite typsnitt, har jag tänkt i alla fall. Kanske kolla på en annan bakgrund. Men själva grundkonceptet på bloggen är jag jätte nöjd med.


Hur ofta har man inte velat göra något eget?..


Jag har hittat en sida som jag gillar, den heter Caseapp och där kan man göra sina egna skal. Hur underbart är det inte med skal som man har designat själv? Jag skulle vilja göra en hel drös med egna skal, men det skulle bli dyrt som attan i längden. Att göra ett skal kostar 299:-.
 
Tänkte i alla fall dela med mig av ett skal jag skulle vilja göra. Så sött, gullpluttar.
 
 
Hur gulligt vore det inte att ha världens sötaste katter på sitt skal? Fick jag välja att göra ett skal, och enbart ett, så skulle detta vara mitt självklara val. 


Tänk om det vore så enkelt..


Då var det dags igen, vinter och rusk. Sömnproblem och skit. Jag gillar verkligen inte vintern. Inte bara att det är kallt och blött, jag har även så satans svårt att sova. Förstår inte varför det ska vara så just under vintern, den årstiden då det är som mörkast och man vill bara krypa ihop under täcket, i sängen, och bara mysa och sova. Men icket då, då ska jag vara som piggast och sitta och uggla för mig själv. Tur att jag i alla fall har tv:n som hjälper till att underhålla mig lite grann, och som tröttar ut mig tillslut. 
 
Jag önskar verkligen att jag kunde somna lika lätt som Hjärtat. Han lägger bara huvudet på kudden och vips så sover han. Fuskigt, men sånt är livet. 
 


Vinnaren i BrilliantSmile tävlingen..


Nu är vinnaren i BrilliantSmile tävlingen dragen och det blev: Veronica Hedlund. Grattis till vinsten.

Eftersom att jag sitter på mobilen så har jag lite svårt att länka.

Jag har i alla fall skickat ett mail till dig Veronica. Grattis ytterligare en gång!



Tävlingen avslutad..


Tävlingen i samarbete med BrilliantSmile är avslutad, och vinnaren presenteras inom kort. Det var inte så jätte många som deltog i tävlingen, men jag förväntade mig inte så många deltagare heller. Har ju inte direkt varit aktiv på bloggen.

När jag fått igång datorn igen ska jag ta tag i bloggandet. Viljan till att skriva finns där, men det blir bara inget av det.

Allt löser sig med tiden, eller hur?


Detta med att blogga har fallit mellan fingrarna..


Shit vad jag är seg på att blogga. Men det har sina anledningar. För att nämna några: vart riktigt less på att blogga där ett tag, men nu finns suget men inte tid eller ork. Har haft så mycket med studierna att jag inte tänkt tanken på bloggande och nu mitt i allt så har min dator gått sönder. Eller gått sönder och sönder.. Den funkar, men den är seg som sirap och får blåskärm typ tre - fem gånger per tionde minut typ. Inte så trevligt. Inväntar alla delar för att fixa den..

Förhoppningsvis kommer jag snart tillbaka med samlad kraft och energi. Jag kan ju inte ha en blogg som jag aldrig skriver i, det funkar ju inte. Speciellt inte en sån gammal blogg som var jätte aktiv där ett tag, fy skäms på mig!

Men jag är snart åter, hoppas det blir förr än senare, eller vad säger ni?