Tillbaka till startsidan?

Det är smällen man får ta..


Kan bli dåligt med uppdateringar idag och imorgon då jag jobbar E-turer (16-01). Men jag ska försöka att få till i alla fall ett inlägg per dag. Önska mig lycka till, känns som att jag har lite bloggtorka.

Jag har i alla fall en recension
att publicera, men den kommer närmare helgen. Sen hade jag tänkt visa en sponsorpresent jag fått, annars vet jag verkligen inte vad jag ska publicera i min blogg. Kanske ska försöka ta mig ut någon dag och fota fina bilder. Det är ju så vackert väder ute nu så det spritter i hela kroppen.

Ta hand om er där ute..


Tävlingarna i slutspurten..


Idag avslutas två av mina tre tävlingar.. Missa inte er chans till vinst.Vinn ett Sheer Cover kit från Super Glandin i valfri nyans. Klicka på bilden för att komma till tävlingsinlägget.Vinn en av tre varor från SmartaSaker.se, du väljer själv vilken av de tre du vill ha. Klicka på bilden för att komma till tävlingsinlägget.


Tävlingarna avslutas ikväll klockan 19.00, så passa på att vara med och tävla nu.
Jag har ju även igång en tävling i samarbete med BrilliantSmile där jag kommer att ha hela sex vinnare. Den tävlingen avslutas på fredag, så ni kan ju passa på att vara med och tävla där med.Vem vill inte få ett bländande vitt leende? Med BrilliantSmile får du garanterat det. Klicka på bilden för att komma till tävlingsinlägget.


Ibland måste man få lyxa till det..
Allstar igår med brudarna då vi ändå var och shoppade i Luleå. Vi hade en riktigt mysig och trevlig middag. Åt god middag, drack gott och åt goda efterrätter.


Tack och adjö..


Nu försvinner jag.. Bort från världskartan i minst 24 timmar, kommer inte att kunna kontaktas och kommer inte att finnas för allmänheten. Hejdå!


You killed off so much, I held dear in my heart..
Vårfint i Piteå idag..
No one's gonna cry on the very day you die..
Mitt i jobbnatten..


Sitter på jobbet och fördriver tiden. Är inte så trött som jag trodde att jag skulle vara, utan än så länge går det ganska bra. Kanske beror på att jag fått i mig några koppar kaffe?

Jobbar med Pernilla i natt och bara det gör ju att tiden går fortare. Att ha en trevlig och snäll person att prata och skratta med är guldvärt då man jobbar natt. Eller vad säger ni? Vi har även fått äran att jobba med Erika fram till klockan 01.00. Det kunde inte ha blivit bättre.

Mellan 21.30 och 01.00 gick tiden jävligt sakta, den sniglade verkligen fram. Men efter 01.30 och fram till nu har det bara låtit tjong och helt plötsligt är klockan 04.30, det betyder att jag har cirka 4 timmar kvar av mitt pass innan jag får fara hem och dundra i säng. Det ska verkligen bli guld.

Önskar verkligen att jag får fler nätter snart, det är verkligen klockers att jobba natt.

Vad anser ni om nattjobb, är det något som ni skulle tänka er att göra? Fördelar, nackdelar?I'll never have to feel alone..
Tävling i samarbete med Brilliantsmile..


Nu startar vi tävling nummer tre. Denna gång gäller det den berömda tandblekningstandkrämen från Brilliantsmile.

Den är verkligen omtalad, och jag älskar denna tandkräm. Bland det bästa jag har provat, man känner sig väldigt frisk i munnen och tänderna blir verkligen vitare. Min absoluta favorit tandkräm och nu ska jag göra sex personer väldigt glada. Jag kommer att dra sex vinnare, hur tycker ni att det låter?För att vara med och tävla gäller följande:

Skriv "Jag är med" i en kommentar, lämna din mailadress, gilla min blogg på Facebook här och Brilliantsmile på Facebook här. Lämna gärna ert Facebook namn. Svara gärna på frågan: Vem skulle du ge ditt vackraste leende till?

Kom ihåg att följa reglerna, annars diskvalificeras du! Mailadressen är viktig!
Tävlingen avslutas den 2 mars kl 19.00!


En tävling kommer att dyka upp ikväll..


Vet ni vad? Jag kör igång en tredje tävling på bloggen ikväll. En kort tävling på en vecka eller så. Jag hoppas att ni vill vara med och tävla. Det kommer att bli hela 6 vinnare. Missa inte er chans att vinna!


Ni har väl inte missat mina två pågående tävlingar? I den ena tävlingen kan ni vinna ett Sheer Cover kit från Super Glandin (för att komma till inlägget klicka här) och i den andra kan ni vinna en av tre varor från SmartaSaker.se (för att komma till inlägget klicka här). Hur trevligt vore det inte att få vinna någon av dessa tävlingar? Masa er in och tävla nu!


Nu kan jag hitta mig appar som behagar, oavsett pris..


Snacka om smidigt det är att skaffa ett iTunes presentkort, ladda sin appstore med en viss summa pengar och sen köpa appar, musik, spel och dylikt med den summan. Riktigt enkelt.

Jag köpte mig ett sånt iTunes kort idag, och nu har jag 150:- på min appstore som jag kan spendera hur jag vill. Behöver jag inte tänka på att ha pengar på mitt konto som är kopplat till iPhone'n, utan nu är det bara tuta och köra. Jag brukar inte köpa så mycket grejer, men nu kanske man kan unna sig någon app som man har suktat efter.Har ni köpt iTunes kort någon gång? Har ni någon app på er iPhone som ni skulle kunna tipsa mig om?


En värld full av idioter, står du först i kön..


Vissa människor är ju bara helt dumma i huvudet! Använd det ni har innanför pannbenet. Man kan inte lämna liv hur som helst, du måste ju fatta att alla levande varleser behöver en annan levande varelse bredvid sig, inte dygnet runt men den ska fan inte vara ensam mer än 8 timmar. Hur riktigt funtad är du egentligen?

Kanske på tiden att vissa människor börjar använda den hjärna dem föddes med och se till att faktiskt göra saker rätt. Det du gör mot denna levande varlese är vanvård, och det leder till plågeri. Förstår du inte hur allvarligt det är? Skulle du vilja att någon gjorde så mot dig?

Nä, skärpning!

(Har du problem med mig och det jag säger, kan du ta det med mig. Jag är öppen för disskution!)


Buzzador kampanj..
Jag är just nu med i en kampanjBuzzador där man får prova LoveFilm.se gratis i två månader. Man får hyra hur mycket film, serier och spel man vill och kan under de två månaderna. Vi hyr nästan bara spel till Xbox'et då vi vill testa några spel innan vi köper dem. Än så länge har vi hunnit ha hem fyra skivor, tre spel och en serie. Det går riktigt fort att både skicka tillbaka skivorna och att få nya.

Kan säga att det är riktigt kul att vara med i Buzzador och prova grejer. Är du inte en Buzzador så tycker jag verkligen att du ska klicka dig in på deras sida och bli en.

Gillar ni film, serier och tv-spel men tillhör inte kategorin som vill köpa de? Då kan jag absolut rekomendera LoveFilm.se till er. Enkelt, snabbt och smidigt samt att det inte är så farligt dyrt för att få hyra obegränsat.


Suckerpunch you in the face, stand back and laugh..


 Ändringar gjorda..


Nu har jag gjort om min design lite grann då jag kände att det var på tiden. Har inte gjort något speciellt egentligen, utan ville bara ändra lite grann. Komma bort från stilen jag hade. Själva grunden är ju som nästan som den alltid varit, med lite andra ändringar. Känns riktigt bra. Tror att jag kommer att låta designen vara såhär ett tag.

Har nog aldrig haft en design som gått i ljusblått tidigare, inte vad jag kan minnas i alla fall.
Vad tycker ni om den nya designen?

(Om ni inte ser den nya designen så tycker jag att ni ska uppdatera sidan genom att trycka f5)


I walk the line..
My friends mean the world to me..


 

 Kul att göra andra glad..


Nu är Pernillas design på plats. Det går så smidigt att göra en design till någon som verkligen vet hur hon vill ha det. Pernilla hade sett en av mina tidigare designer, gillade grunden på den och ville ha något liknande. Självklart fick hon det.

Såhär blev hennes design.
Jag hoppas du blev nöjd.

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.Du är värd att hyllas..


Här kommer fredagens hyllning, bättre sent än aldrig. Denna gången är det Mizca som vill hylla en av hennes guldklimpar.

Hej!

Vilket bra intiativ du har på din blogg :)
Jag vill gärna hylla Jessica .. hon fick barn tidigt och har klarat det galant. Jag tycker hon är en otroligt bra mamma, tar hand om sin dotter på bästa sätt och även om hon var under 15 år när hon blev mamma så körde hon på på bästa sätt ändå. Hon har klarat sina hinder och jag är säker på att hennes dotter får den uppfostran som Jessica vill ge henne. Hon bör uppmärksammas bara för att hon är söt, klok och en toppen ung mamma =)
http://mammajessica.webblogg.se/Jag som lämnar denna hyllning heter Marica (men många i bloggvärlden uppfattar mig mer som Mizca) .. jag har haft kontakt med Jessica från och till i några år och har fått finfina designers av henne blandannat. Jag skriver själv en blogg som Jessica ibland kommenterar :)
Skriver du Mizca så bör hon veta vem jag är.

Tack för intiativet :)
Kramar
www.Mizca.se

 


Gör som Marica och skicka även du in din hyllning på guldklimpen i ditt liv.

Skicka ett mail till jenniemariajohansson.blogg@gmail.com. Berätta vem ni vill hylla och varför (vore bra om ni skickade med en bild på personen samt kanske lite information exempelvis bloggadress och dylikt om det finns). Lämna gärna lite information om er själv så jag vet vem jag ska lämna hyllningen från.


Det är pågång..


Jag har en hyllning på lager, men jag kan inte lägga upp den då jag väntar på lite information.. Tänkte bara meddela er att den är på gång, och förhoppningsvis kommer den upp i helgen. Gör den inte det, så lägger jag upp en annan och lägger in denna senare. Håll en tumme att det löser sig snarast.


Glöm inte bort att hylla någon som förtjänar det..

Skicka ett mail till jenniemariajohansson.blogg@gmail.com. Berätta vem ni vill hylla och varför (vore bra om ni skickade med en bild på personen samt kanske lite information exempelvis bloggadress och dylikt om det finns). Lämna gärna lite information om er själv så jag vet vem jag ska lämna hyllningen från.


Inget kan hindra oss nu..


Nu är lägenheten städad. Ska snart skölja ur Lillmyrans hår då vi färgbombat henne, sen ska jag duscha själv, fixa håret, sminka mig och Lillmyran, klä på mig (vet inte vad jag ska ha på mig idag dock) och sen blir det att äta lite middag. Får se vad jag hittar på för något.

Sen ikväll kommer nära vänner
och vi hade tänkt köra lite myspys med alkohol, musik, skratt, surr, spel och bara njuta av varandras sällskap. Tyckte att jag kunde dra ihop mina nära och ha lite mys då jag fyllde år förra helgen men inte kunde fira det. Jobbade då, men inte i helgen.

Jag tror att det kommer att bli kanon,
speciellt då Lillmyran är med! Kan inte bli bättre.. Nu ska jag göra lite nyttigheter, på återseende gott folk.Sanningen när den svider som mest..


Kanske på tiden att inse att sjunker man i mina ögon så hittar man aldrig tillbaka.
Du kommer aldrig in i mitt liv igen. Du har fått nog många chanser..
Lär av dina misstag för en gång skull!Mycket bättre än massa skit..


Nu är klockan efter tre och jag har ännu inte somnat. Har äntligen fått Lillmyran på plats igen, hon har verkligen varit saknad. Nu fattas bara den mellersta, men det kommer i sinom tid.

Just nu ligger jag i sängen och myser. Kikar lite serier och känner att ögonlocken blir tyngre och tyngre. Är inne i en period där sömnen inte är så bra, då är det bra att tv:n kan funka som ett sömnpiller. Hjälper mig att bli trött utan tabletter, även om det är sent som sate nu så vet jag att jag får sova lite i alla fall.

 Att det aldrig går som jag vill..


Har suttit och pysslat med design, både till mig själv och en beställning. Jag håller seriöst på att bli galen. När jag satt tidigare med beställningsdesignen så gick det hur bra som helst, men nu ikväll då jag satt med min egna så buggade bara blogg.se. Så satans irriterande att den alltid ska bugga i uppdateringen och så vidare när jag sätter mig med min egna design. Det slår banne mig aldrig fel.

Irriterad är jag verkligen. Får se om jag ens orkar stta mig och pyssla med design nå mer ikväll, eller om jag ger upp.


Se till att hylla er nära och kära..


Ni glömmer väl inte bort att hylla någon i er närhet? Det finns alltid någon liten människa där ute som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Se nu till att förgylla vardagen hos denna någon.

Skicka ett mail till jenniemariajohansson.blogg@gmail.com. Berätta vem ni vill hylla och varför (vore bra om ni skickade med en bild på personen samt kanske lite information exempelvis bloggadress och dylikt om det finns). Lämna gärna lite information om er själv så jag vet vem jag ska lämna hyllningen från.

Vad väntar ni på? Sätt igång!


I see your true colors, shining through...


Vissa människor är bara för tragiska. Det är nu alla lögner avslöjas och sanningen kommer fram.
Jag säger inget, så har jag inget sagt. Lika bra att överlåta det till andra, så kan det inte bli något strul från min sida.


Tampons for free och retarDEX..


I måndags fick jag hem mitt VIP-paket från Tampons for free. Denna gång är samarbetet med retarDEX. Det man fick hem var deras munvårdsprodukter för friskare och bättre andedräkt.

Vem vill inte lukta bra i munnen? Det vet då jag att jag vill i alla fall.Som SheSocial-medlem fick man retarDEX munskölj, tandkräm och munspray samt tampongboxen från Tampons for free. Ska bli väldigt intressat att prova detta. Munsprayen har jag redan hunnit testa, och den gjorde verkligen sitt jobb, snacka om fräsh man kände sig i munnen.Vill ni också få gratis tamponger i brevlådan? Och få fina VIP-utskick?
Då tycker jag att ni ska gå in på Tampons for free och registerar er. När ni fått ert första tampong-utskick så behöver du bara blogga om det, och maila länk till: kontakt@tamponsforfree.se. Svårare än så är det verkligen inte. Ni måste även se till att svara på frågorna kring utskicket för att vara garanterad nästa utskick. Glöm inte det!


01.38, gissa om jag är seg..


Nu är jag hemma efter min sjätte E-tur på raken. Snacka om att det tär att jobba sex dagar, 16-01 och bara sova 4-6 timmar / natt. Jag är riktigt knäckt, så knäckt och trött att det har gjort mig övertrött.. och imorgon ska jag fan ha sovmorgon! Blir inget jobb för mig imorgon, det orkar jag verkligen inte.

Har haft en riktigt bra kväll med ett lugnt ö-vak och underbart sällskap. Riktigt trevligt har jag haft det. Kul att hitta fler kollegor som man kommer bra överens med och som är så lättsamma. Kan inte bli annat än bra.

Nej, sova var det.
God natt på er!


Min dag idag..


Ett stort grattis till mig själv. Idag blir jag hela 24 år. Fyfanken vad tiden rusar iväg, man hinner ju knappt vara med.

Min födelsedag ska självklart firas på jobbet, eftersom att jag jobbar mellan 16-01. Jag hoppas på en lugn och fin kväll.

Har precis blivit bjuden på Thai-mat av Hjärtat. Vi beställde hem och satans så gott det var. Snart blir det lite efterrätt och kladdkaka. Sen en snabb vila och iväg på jobbet.Du är värd att hyllas..


Nu har jag lottat fram ännu en hyllning, och denna gång kommer hyllningen från Ping Lonngren (finns ingen blogg-adress, tyvärr).

Hyllning till mina underbar bästa kompisar Sussi och Fener, jag älskar dom med hela mitt hjärta! ^^ ♥ Dom e helt underbara som alltid finns där när alla andra sviker ♥ De finns inga personer i hela värden som e ens inärheten så underbar som dom e ♥

 

 


Gör som Ping Lonngren och skicka även du in din hyllning på guldklimpen i ditt liv.

Skicka ett mail till jenniemariajohansson.blogg@gmail.com. Berätta vem ni vill hylla och varför (vore bra om ni skickade med en bild på personen samt kanske lite information exempelvis bloggadress och dylikt om det finns). Lämna gärna lite information om er själv så jag vet vem jag ska lämna hyllningen från.


Det kommer mera...


Igår fick jag hem lite mer produkter, så om jag känner mig riktigt snäll så startar jag upp ytterligare en tävling till veckan. Där det kan bli hela 3, alternativt 6, vinnare. Har inte riktigt bestämt mig än.

Jag ska spåna lite mer på det. Nu ska jag gå och göra mig klar för jobbet och se till att få något i magen.


Allmänt babbel om allt och inget..


Min blogg är ganska tråkig för närvarande. Det blir så då man jobbar konstiga pass, eller konstiga och konstiga. Jag jobbar onsdag-lördag 16-01. Vilket betyder att jag kommer att jobba på min födelsedag. Men vet ni vad? Det gör inte mig nå, då kanske jag slipper tänka på den där jävla åldersnojjan. Hatar verkligen att bli äldre, jag behöver det inte. Är nog gammal tycker jag.

Eftersom att jag jobbar lördag, på min födelsedag, så blir mina planer förskjutna. Det blir en fin middag med Hjärtat på söndag, han ska bjuda på gomiddag. Sen hade jag lite små planer, men jag får skjuta dem till en annan helg, en helg jag inte jobbar på.


En produkt att testa och recensera..


Idag fick jag ett paket med posten, detta paket innehöll ett Sheer Cover kit från Super Glandin. Ska bli väldigt spännande att prova denna produkt och recensera den. Har varit väldigt sugen på att prova den sen jag först hörde talas om den, eftersom att det är så många som säger att den är så bra.Har ni provat Sheer Cover? Vad tycker ni om produkten?


Ny vinnare i Barnkalaset tävlingen..


Nu har jag dragit en ny vinnare då den tidigare vinnaren inte svarade på mailet. Den nya vinnaren är..Ett mail har skickats till dig och jag hoppas att du och ditt barn blir glad över oblaten/tårtbilden.
Ett stort grattis till er!Se till att vara med och tävla i mina två pågående tävlingar. Ett Sheer Cover kit från Super Glandin och En av tre produkter från SmartaSaker.


Tävling i samarbete med SmartaSaker...


Nu kör vi en tävling i samarbete med SmartaSaker. De är snälla och sponsrar till denna tävling. Vinnaren får välja mellan tre olika saker.

Hos dem kan du köpa smarta saker och presenter och roliga prylar som passar till de flesta. Har man tur så hittar man fiffiga lösningar till vardagsproblem.De tre produkterna du har att välja mellan om du vinner är:

• 2 stycken paket med färgskiftande Spalampor - Fräcka spalampor som lyser upp badet. Du kan fästa dem med sugpropp eller så låter du dem flyta omkring. Du kan även fästa dem på väggen i duschen.

Nödladdare till iPhone/iPod - Ett smart extra batteri till din iPhone/iPod. Detta smarta extrabatteri ger dig upp till 250 timmar extra sandbytid, 20 timmars speltid eller 5 timmars taltid. Liten nog för att ha med sig i väskan eller fickan så nu behöver du inte oroa dig nå mer för att batteriet ska ta slut i skogen, till havs eller i busskön.

Klacksparare - Nu kan du skydda dina klackar, känsliga ytor och gå utan att sjunka ner i grus och gräs. Trä klackspararen över din klack och du behöver aldrig mer balansera på tårna vid trädgårdsfester, förstöra klackarna vid grusgång eller förstöra känsliga ytor.


"Jag är med och tävlar om en av tre varor från SmartaSaker.se hos Jennie."

TÄVLINGS REGLER:

För att vara med och tävla måste du skriva "Jag är med" i en kommentar, lämna din mailadress, samt besvara frågan: Vart ligger SmartaSaker's butik i Stockholm? Svaret finner ni på SmartaSakers hemsida.

För lite större chans:
| Gilla min blogg på Facebook här | Gilla SmartaSaker på Facebook här | Följ mig på Bloglovin' eller Blogkeen |
| Skriv om tävlingen på din blogg (ni får använda er av min bild+text) |

DET ÄR VIKTIGT ATT NI FÖLJER ALLA REGLER! GÖR NI INTE ALLT SÅ BLIR NI DISKVALIFICERAD FRÅN TÄVLINGEN! GLÖM INTE MAILADRESSEN, UTAN MAIL KAN JAG INTE KONTAKTA VINNAREN.

Tävlingen avslutas Onsdag den 29 februari kl 19.00!

(Inga kommentarer publiceras förrän tävlingen är avslutad så ingen kan fuska!)


Tävling i samarbete med Super Glandin..


Nu drar jag igång en tävling i samarbete med Eva på Super Glandin. Denna gång gäller det en produkt som man bara har hört bra saker om. En produkt som alla tjejer bör få prova minst en gång i sitt liv. Det gäller ett Sheer Cover kit.
Är ni intresserade av att tävla lite grann?"Sheer Cover Mineral Foundation är mineralfoundationen som ger dig tre funktioner i en produkt: Underlagskräm, puder, solskydd och hudvård.

Till en början återfanns produkten endast på läkarmottagningar där den rekommenderades till patienter med hudproblem. Snart efterfrågades Sheer Covers välgörande egenskaper och lystergivande finish även av människor utan problemhud.

Resultatet talar för sig själv –
det ser och känns naturligt samtidigt som det håller hela dagen.
Sheer Cover® är ett mineralpuder som varken innehåller olja, parfym, färgämen eller talk.
Mineralerna blandas med hudens naturliga oljor och ger ett naturligt utseende.

Fina linjer minimeras och eventuella skönhetsfläckar döljs.
De ljusreflekterande mineralerna ger en fantastisk lyster!
Sheer Cover® ger ett vackert resultat som varar hela dagen.

Sheer Cover mineralpuder har fömågan att täcka linjer, mörka ringar, åldersfläckar, fräknar, solskador, ärr, akne eller brustna blodkärl.
Mineralpudret är mycket fint och lättapplicerat för det bästa och naturligaste resultat!

Ger ett naturligt resultat och känns lätt på huden.
Ljusreflekterande partiklar av bland annat ädelsten minimerar intrycket av fina linjer, porer och andra ojämnheter.
Innehåller zinkoxid och alpha bisabolol som har anti-inflammatoriska egenskaper och som lindrar irritation och rödhet.
Innehåller  växtextrakt (rooibos) som skyddar huden mot fria radikaler.

Innehåller inte konserveringsmedel, kemikalier, parfymer, silikoner, mineraloljor, talk eller andra ämnen som täpper till porerna.
  • För ett naturligt vackert utseende!
  • Mineralpuder - hetast inom makeup just nu!
  • Lovordas av professionella makeupartister!

Sheer Cover® kit innehåller:

2 nyanser av Sheer Cover® Mineral puder
1 Duo concealer 
1 Foundation Powder brush

Finns i tre färger/nyanser: Light/ Medium/ Tan" - Saxat från Super Glandin's hemsida.TÄVLINGS REGLER:

För att vara med och tävla krävs att ni skriver "Jag är med" i en kommentar, vilken nyans på kitet du vill ha, lämna er mailadress, gilla min blogg på Facebook här samt gilla Super Glandin på Facebook här. Lämna ert Facebook namn (under de namnet ni gillat sidorna) så vi kan kontrollera att du verkligen gillat.

DET ÄR VIKTIGT ATT NI FÖLJER ALLA REGLER! GÖR NI INTE ALLT SÅ BLIR NI DISKVALIFICERAD FRÅN TÄVLINGEN! GLÖM INTE MAILADRESSEN, UTAN MAIL KAN JAG INTE KONTAKTA VINNAREN.

Tävlingen avslutas Onsdagen den 29 februari kl 19.00.


I just don't care about you anymore..


If you were dead or still alive, I don't care.
Just go and leave this all behind, Cause I swear.
I don't care.. At all!Fixat och donat, rent och fint..


Idag har vi varit duktiga och storstädat lägenheten, vi har som gjort söndagar till städdag här. Riktigt smidigt, då vet vi vad vi har och göra samt att man känner sig riktigt bra efteråt. Då har man städat iordning för kommande vecka. Man känner sig så mycket bättre då hemmet är nystädat och allt är i ordning.

Vi har även varit duktiga och hängt upp en tavla i köket. En tavla som har stått och väntat på att få bli upphängd i drygt 6 månader. Nu har den äntligen fått komma på plats. Tänkte visa er en bild på våran fina tavla i köket.Bilder tagna med iPhonen så det är inte bästa bilderna, men de duger för att visa i alla fall. Ni ser även den lilla bokhyllan som mickron står på. Den bokhyllan köpte vi i slutet på januari för att bli av med grejer på diskbänken. Passade in ganska fint.

Nu är det bara lite små grejer kvar att fixa innan hemmet är riktigt komplett. Konstigt egentligen att man kan bo i en lägenhet ett bra tag innan man fått i ordning alla grejer. Det dröjer innan man får den ordning man vill ha. Vi har nästan allt på plats, det är som sagt bara lite små grejer kvar som ska göras.


Ser ut att bli en annan vinnare..


Jag har inte fått svar på mitt mail, som skickades till vinnaren av den valfria oblaten/tårtbilden från Barnkalaset. Vilket betyder att om inte vinnaren svarar på mailet senast imorgon kväll så kommer jag att dra en ny vinnare. Rätt ska vara rätt, man kan inte vänta för länge med att svara. Så nu vet ni det, ni som var med och tävlade kan ha en ny chans imorgon att vinna en valfri oblat/tårtbild.

Håll koll på bloggen imorgon kväll. Då får ni veta vad som händer och sker..


En bit över -30 grader utomhus..


Idag har vi det riktigt kallt i lilla Piteå. Men det hindrade inte mig och Hjärtat från att dra på oss så mycket kläder vi bara kunde och traska ut en kort stund. Kan ta och tala om för er att det är den första och sista promenaden i denna kyla. Även om det inte var så kallt för att man är påklädd, så ser man knappt nå eftersom att ögonfransarna fryser ihop och ögonen blir som is. Inte mysigt.Haha, jag ser psyko ut. Men det bjuder jag på. Tänkte bara visa er en liten bild från vår promenad. Ni ser ju så frusen man blir.

Hur kallt har ni där ni bor?


Aliquando et insanire iucundum est..
Du är värd att hyllas..


Nu har jag lottat fram ännu en hyllning, detta är en hyllning som gör mig tårögd och oerhört glad..
Hyllningen är inskickad av Kim.

Hej.
Jag skulle vilja passa på att hylla Jennie "Ninniie" Johansson,
helt enkelt för att hon verkligen förtjänar det och för att det börjar bli på tiden
att hon får en dos uppskattning :-)
Vi har pratats vid en hel del under de åren vi känt varann,
dock via telefon/SMS/MSN/Facebook, you name it.

Även om vi aldrig träffats i verkligheten, detta dels på grund av
långa avstånd och tyvärr på grund av brist på tid från min sida,
så har hon ändå blivit som en bästa vän för mig.
Hon känner mig bättre än vad även en del av mina riktiga vänner gör
och har inte bara delat glada och roliga ögonblick, utan även funnits där
som ett fantastiskt stöd under svårare stunder.

Det kan låta klyschigt, men hon har verkligen ett hjärta av guld
och hon vet precis hur jag känner mig. Oavsett tid och plats.
Hur mycket åt skogen saker och ting än har varit,
så har hon alltid fått mig att le igen.

Det finns så många exempel jag skulle kunna nämna,
men jag antar det skulle ta både lång tid och väldigt många tecken att göra det.
Det känns, ärligt talat, som jag aldrig kommer kunna tacka henne nog,
för att hon är den person hon är och för allt hon gör.
Tänkte iallafall göra ett försök med denna hyllning.

Tack för att du finns, vännen. Du betyder verkligen
oerhört mycket för mig, även om jag är kass på att visa det ibland.
Oavsett vad som händer och sker, så kommer du alltid att vara
en av mina  närmaste och allra bästa vänner.

/Kim aka "Kimmiie"Tusen tusen tack vännen för den super fina hyllningen! Du är guldvärd! ♥


Gör som Kim och skicka även du in din hyllning på guldklimpen i ditt liv.

Skicka ett mail till jenniemariajohansson.blogg@gmail.com. Berätta vem ni vill hylla och varför (vore bra om ni skickade med en bild på personen samt kanske lite information exempelvis bloggadress och dylikt om det finns). Lämna gärna lite information om er själv så jag vet vem jag ska lämna hyllningen från.


Helvetes iskallt ute..


Tror ni att jag tycker att det är nå kallt? Idag går jag inte utanför lägenheten så länge det inte är akut. Fyfan.. Fick veta att det var -32,-33 grader imorse, tur att jag sov då..Vinnaren av en valfri tårtbild/oblat från Barnkalaset.se..


Vinnaren är nu framtagen i tävlingen i samarbete med Barnkalaset.se.Ett stort grattis till dig! Hoppas din dotter blir glad över oblaten. Jag har skickat mail till dig..


Ni missar väl inte tävlingen i samarbete med Vuxenshoppen? Jag tycker att ni bör vara med och tävla, vinstchansen är riktigt hög. Era kommentarer publiceras inte av respekt till er. Men kika er in här och var med och tävla. Kanske blir du den lyckliga vinnaren.


Onsdagsmys..
As true as it can get..


Tur man har världens bästa Hjärta som bara säger snälla saker!