Tillbaka till startsidan?

Ja, så ligger det till..


Ont i fötterna har jag. Har varit i Skellhell med bästa Anneli idag. Shoppat och surrat. Eller, shoppat? Fick nästan ingen med oss hem.. Vi har blivit ganska snikna med åren tror jag. Hade tänkt hitta lite grejer till hemmet, men de har inte så mycket butiker i Skellhell för ens hem. Så det blev som inget med det. Köpte lite underkläder och en parfym till Hjärtat istället.

Nu har jag precis städat i ordning lite grann här hemma, ska ta och plocka lite mer innan jag känner mig nöjd. Sen ska jag antingen få besök eller lösa lite korsord, det beror lite på. Har en ensam helg i helgen, och det är ganska skönt. Kommer att sakna Hjärtat massor, men någon var tvungen att stanna hemma för att ge Mew medicin. Längtar dock tills Hjärtat kommer hem för då får jag kramas också får jag nya möbler till köket! Dubbel vinst..

Nu åter till plocket, på återseende.


Valuable time is wasted by living in the past..
Jag känner mig så nöjd med mig själv. Äntligen, efter många års letande, har jag nu hittat det som funkar för mig för att borsta av och bort allt det negativa i mitt liv. Nu är det lika enkelt som en axelryckning, och ärligt talat så kan jag äntligen skratta åt alla knäppheter som pågår. Igår skrattade jag så mycket att jag trodde att jag skulle kikna, varför och pågrund av vad tänker jag inte gå in på. Men helvetes roligt var det.

Ibland kan det vara jävligt kul att möta människor som har sitt huvud, åt helvete för långt upp, i sitt egna arsle. Väldigt underhållande faktiskt. Det tåls ju att tilläga att de som vill ta åt sig är mer än välkommen att göra det. Inte riktigt mitt bekymmer om man tar åt sig av en text som inte är skriven eller riktat åt något direkt håll, eller?

Dagens måtto till alla er där ute är:
Glöm och gå vidare. Det uttrycket finns av en anledning, så det kanske vore bra om man anammade det ibland också?


5 vill ha från HM..

Åh, dessa sakerna vill jag ha från HM men hittade ingen av de sakerna när jag var i HM butiken här i stan. Kanske måste internet-shoppa lite grann? Finns hur mycket fint som helst från HM, men väldigt orealistiskt av mig om jag skulle införskaffa allt jag vill ha. Blir någon grej då och då.

Får se vad som händer och sker, men hur som haver så vill jag verkligen ha dessa saker!
Kliar lite i fingrarna..


Äntligen blir det ordning och reda..


Yaay! Nu kommer det äntligen att bli som jag planerat. Köket ska göras om, få sig ett ordentligt lyft. Byta köksbord, rusta upp alla möbler, fixa allt som ska fixas, små detaljer och stora saker. Tänker inte berätta om mina planer för vårt kök, men jag kan säga att jag är väldigt exalterad och väntar med spänning på resultatet. Det kommer att bli kanon.

Här får ni en bild på ett av mina projekt till köket..


 Bloopers kan vara riktigt roliga..

Wakiepakie, sunshine..


God morgon alla glada.

Förhoppningsvis har jag fått lite mer ordning på mina dygn nu och förhoppningsvis så får jag sova rätt och bra. Somnade strax efter klockan 1 i natt, och när alarmet ringde 7.30 så var jag inte taggad på att kliva upp. Men jag tog tjuren vid hornen och gjorde det ändå.

Nu fattas det lite frukost i magen, en dusch med tillhörande aktiviteter (påklädning, fixning av hår, smik osv) samt att jag hade tänkt se till att få dammsugat. Det dras in så mycket grus denna tiden på året, så man har en hel sandlåda hemma.

Väntar även på att Emmie ska vakna eller något, i alla fall se till så hon har mobilen igång. Har försökt ringa men kommer bara till röstbrevlådan. Den där människan är fan inte lättast att få tag på, det kan jag lova er.

Nej, dags att göra någon nytta.


Ändring förnöjer..


Idag har vi köpt oss en kökslampa, äntligen. En lampa jag har velat ha länge och nu har vi äntligen införskaffat den.

Nu är den på plats och det vart riktigt bra. Vi möblerade lite i köket och fixade och nu ser det ut som jag vill, nästan i alla fall. Har lite små detaljer som ska fixas och förhoppningsvis så hittar jag de detaljerna imorgon.Ursäkta de dåliga iPhone bilderna, men det är bättre än inget. Ville bara visa den fina lampan. Vårt kök är jätte mysigt nu, nästan så man vill spendera mycket tid där inne.Så less så jag vill bara kräkas..


Fyfan vilken natt jag har haft. Har inte fått mig en sekunds sömn under natten. Däremot på morgonen strax efter klockan 8 så lät det pang, och där låg jag och sov tills Hjärtat kom hem på lunchen. Vaknade med ett ryck ur en mardröm och trodde inte att jag skulle kunna sova något mer, och det ville jag inte heller. Men fan ta mig, nog fan somnade jag igen.

Orkar inte med skit nätter nå mer. 2-3 nätter innan i natt så sov jag bara 3-5 timmar / natt också nu en sömnlös natt, det är fan inte kul. Jag vill inte sova på dagen, jag vill sova på natten som alla andra människor. Ikväll ska jag fan somna och få sova hela natten, om jag så måste klubba till mig själv med en stekpanna!


Spela bingo eller inte?


Hur många av mina läsare brukar spela bingo? Vilken sida brukar ni använda er av? Det är många som spelar bingo och tycker att det är jätte kul. Jag har bara spelat det någon enstaka gång och jag har tyckt att det har varit riktigt kul. Jag har dock aldrig spelat om pengar, eftersom att jag har varit så rädd för att förlora. Men jag har spelat gratisbingo några gånger.

Jag har många gånger funderat på att spela lite bingo. Dock vill jag helst spela på en riktig bingobräda och inte på internet. Det verkar roligare att lyssna när det ropas upp nummer, man kan spela med några nära vänner och bara njuta av upplevelsen. Att spela över internet är inte riktigt samma sak, det blir inte samma upplevelse.

Man kan ju även spela bilbingo på vissa ställen i landet om man känner för det, då behöver man inte sitta instängd i en bingohall. Men bilbingo förstår jag mig inte riktigt på heller. Hur gör man då? Blir det inte bara bökigt att sitta i bilen och spela bingo?Vad föredrar du?
Att spela bingo på internet eller i verkliga livet?
Har du spelat bilbingo någon gång?


I wanna fly high as an eagle..


Är det någon av mina läsare som ska ut och resa eller är ressugna? Det vet jag att jag är. Jag skulle vilja fara ut och resa, se världen. Eftersom att jag aldrig har varit utanför Sveriges gränser så lockar omvärlden extra mycket. Det är planerat att jag och Hjärtat ska resa iväg åt våren. Vi har ett resmål i sikte och vi håller på att spara ihop pengar, men frågan är ju bara vad ska man flyga med och med vilket bolag ska man boka? Man vill ju komma undan ganska billigt.

Jag har fått många tips från arbetskollegor och vänner angående vilken sida som man ska kolla resor och hotell på. Men jag tror att jag har hittat sidan jag kommer att använda mig av. Hitta billiga flygresor hos Bokasmart.se. Det är en shoppingagent där du kan jämföra priser på flyg, hotell, hyrbilar och sistaminuten-resor. Hur bra låter inte det? Att man kan jämföra priser är ju riktigt bra.Nu är jag riktigt sugen på att dra iväg.
Vart skulle ni villja resa?
Har ni någon speciell plats ni vill åka till?


John Carter of Earth becomes John Carter of Mars..
Igår var jag och Hjärtat på bio och såg John Carter i 3D. Riktigt bra film faktiskt. Enda nackdelen med att se den på bio var att den var 2,5 timmar lång och man satt väldigt obekvämt. Men helt klart en film jag kommer att se igen hemma. Eftersom att det är en Disney film så är den inte lika fartfylld som man hoppats att den skulle vara, men den var bra i alla fall. Jag fastnade för en speciell karatär, vilken nämner jag inte.

Filmen handlar om John Carter, en veteran från inbördeskriget, som hamnar på Mars. En konstig planet som bebos av 12 meter höga barbarer. Han blir en fånge hos dessa varelser. När han flyr så möter han en prinsessa som är i desperat behov av hjälp.

Den låter inte så bra på papper, men när man sett trailern så fastnar man.Har ni sett denna film? Om inte, då tycker jag verkligen att ni ska göra det.
Så långt in på djupet du någonsin kommer att komma..


Nu ska ni få er en ordentlig titt på vem jag är eftersom att jag börjar vara riktigt less på människor som tror att dem känner mig. Börjar vara less på människor som tror att dem vet hur jag är.

Jag ogillar verkligen dessa besserwissers som tror att bara för att de råkas veta av en så känner dem en. Bara för att man får höra saker från människor som har umgåtts med mig betyder inte det att dem vet något ändå. Det finns ingen som känner mig lika bra som jag själv gör, det finns ingen som kan påstå att de känner mig för dem har inte bott med mig, kommer inte göra det och har dem gjort det så kommer dem alrig att göra det igen. Vissa av dem har inte spenderat mer än någon vecka med mig sen jag var 17 år gammal, hur fan kan människor då påstå att de känner mig? Och människor som inte spenderat mer än en, två timmar med mig, om ens det, hur fan kan dem påstå att de känner mig och vet hur jag är?

Jag om något vet exakt hur jag är och hur jag funkar. Är jag Guds bästa barn? Svar nej. Kommer jag aldrig att vara och det har jag verkligen aldrig påstått heller. Skyller jag allt som händer omkring mig på alla andra? Svar nej. Varför skulle jag? Det krävs alltid två för att det ska bli skit. Synd bara att vissa inte fattar vinken när dem ska lägga av och inte förstår att de faktiskt har en pjäs med i spelet också, medvetet eller omedvetet. Tror jag att det enbart är fel på alla jag är ovän med/ogillar? Verkligen inte, det krävs som sagt två. Att två personer är som varandras natt och dag spelar stor roll för om man ogillar eller gillar varandra. Beteende, personlighet och vart man är i livet spelar stor roll för att man ska kunna gilla varandra. Jag kan inte vara falsk och umgås/prata med människor som jag ogillar eller som på någotvis gjort orätt mot mig. Jag accepterar ingen skit, och det kommer jag aldrig att göra. Triggar jag människor ibland till att bli irriterad på mig? Självklart. Finns inget bättre än att skapa reaktioner hos folk, och då bryr jag mig inte om det är en bra eller en dålig reaktion. Det är absolut inte min bästa egenskap, men sån är jag. Jag skapar reaktioner hos folk, och ser vad summan av kardemumman blir. Kan man inte ta mig för den jag är, och förstå mig har man inget med mig att göra.

Jag är en person som man antingen älskar eller hatar, det finns inget mellanting. Det har jag vetat i många många år, och stör jag mig på det? Nej! Jag skiter blanka fan i vilka som älskar mig och absolut i vilka som hatar mig. Det rör mig inte i ryggen. Jag skiter i om människor har svårt för mig och anser att jag är hopplös, det är deras problem. Verkligen inte mitt. Vill man spendera sina dagar med att hata mig och ständingt gå omkring och vara irriterad på mig? Varsågod! Det är deras huvudvärk och dem kommer aldrig någonsin att må bra med all skit bubblandes inom sig. Men det är inte mitt problem, så länge jag mår bra skiter jag i resten. Mitt välbefinnande och mitt tycke går före allt annat, oavsett.


Tror jag att jag vet och kan bäst?
Absolut inte. Jävlas jag, och retas kring det och "låtsas" att jag vet och kan bäst? Självklart. Men kan ni inte ta när jag retas, då har ni inget kring mig att göra. Jag är inte mer än mänsllig, även om vissa verkar vilja tro annat. Jag är riktigt envis och ibland vägrar jag erkänna att jag har fel på en gång. Men när det kommer till kritan har jag inga problem med att säga att jag gjorde/hade fel. Så länge jag har gjort/haft fel. Jag tar verkligen inte på mig skulden för något jag inte gjort. Och jag vägrar acceptera och tolerera att man felaktigt anklagar mig för saker och ting. Jag har inga problem med att säga vad jag tycker och tänker och jag har absolut inga problem med att vara ärlig. Fråga mig rakt ut och du får höra exakt som det är, inget mer och inget mindre. Det är inget svammel från mitt håll. Säger jag direkt till ditt ansikte vad jag tycker och tänker utan att vi ens diskuterat kring det? Verkligen inte, jag vill inte såra i onödan. Jag tiger hellre och håller det för mig själv än att jag sårar en människa bara för att jag kan. Vill man verkligen veta vad jag tycker, tänker och anser kring saker och ting så är det bara att fråga. Man får endast raka och ärliga svar från mig. Finns ingen annan som kan ge bättre svar kring vad jag tycker än jag, hur mycket man än skulle vilja lyssna på skitsnack som cirkulerar.

Jag har gjort många fel och mycket misstag i mitt liv. Ångrar jag att jag har gjort det? Absolut inte. Det har lärt mig så mycket och hjälpt mig att bli den jag är. Ogillar jag att jag är som jag är? Verkligen inte. Jag tycker om mig själv, jag tycker om att jag är den jag är. Jag tycker om att jag är rak och inte tar skit från någon. Jag tycker om att jag har ett temperament som heter duga och att jag inte pallar med skit, skitsnack, en massa trams och barnsligheter. Jag tycker om att jag snabbt kan skaka av mig skit, säga "Jag bryr mig verkligen inte" och sen gå vidare med mitt liv. Jag tycker om att jag är en tjej med skinn på näsan. Att jag är stark och klarar av att axla mer än vad jag borde göra. Jag tycker om att jag är envis, så envis att har jag bestämt mig för en sak så kommer ni ALDRIG lyckas rubba det.  Jag tycker om att jag inte ger människor andra chanser, för de visar sig alltid att dem inte förtjänar det. Jag tycker om att jag är en tjej som ogillar när man vänder kappan efter vinden. Som ogillar när människor bara tänker dit näsan räcker.

Har ni bott med mig de senast 5-6 åren? Har ni bott med mig överhuvudtaget? Har ni ens sett hur mitt liv ser ut? Har ni sett och vet ni allt jag har varit med om? Vet ni hela min livshistoria och hur jag har haft det? Svar nej! Ni vet verkligen inget om mig, för ni känner mig inte. Ni kanske tror att ni vet min bakgrund och ni kanske tror att ni vet hur mitt liv har sett ut. Ni har så fel så ni vet inte. Det finns bara en människa som har fått en verklig inblick i mitt liv och hur jag har haft det. Vad som har gjort mig till den jag är idag, och det är min sambo. Den enda som verkligen vet allt om mig. Tror ni verkligen att bara för att man umgås med er, är er "vän", säger att man står er nära och så vidare så har jag berättat allt för er? Skulle inte tro det. Jag släpper inte in vem som helst innanför min skyddsbariär. Det kan ni glömma.

Jag älskar mig själv, och hur mycket ni än försöker bryta ned mig med era påhopp och glåpord så kommer ni aldrig att lyckas. Att man använder sig av glåpord, påhopp och personangrepp visar bara ett tecken på omognad. Vill man verkligen säga vad man tycker och tänker om någon, och påstår man sig vara en ärlig människa så undviker man påhopp, glåpord och personangrepp. Man behöver inte ifrågasätta en annan människan personlighet och beteende, eller påpeka det. Man kan säga rakt ut hur det ligger till utan att försöka trycka ner människor.Detta är jag och ingen annan.
Kan ni inte ta det, så vet ni vart dörren finns.
Jag tvingar ingen att vara kring mig, och jag vill inte vara kring falska människor.


You've gotta reach down, dig deep, and break ground..En låt som går varm för tillfället.. Grymt härlig och väldigt passande då man är ute och promenerar eftersom att den får en automatiskt att öka tempot.

Dog eat dog.. It's a strange world..


Ett gott skratt förlänger livet..
Äpplen, äpplen, äpplen..


Nu har vi fått oss ännu en Apple produkt i vårt hem. Denna gång är det inte jag, utan Hjärtat, som skaffat sig en ATV. Nu kan vi enkelt och smidigt kolla serier och filmer via XBMC i sovrummet. Riktigt skönt faktiskt.. Tidigare hade vi en Popcorn Hour i sovrummet, men den kan ju inte spela vilka ljudformat eller videformat som helst. Nu har vi äntligen något som kan spela allt, så nu kan vi se vad vi vill.You gotta fight 'til it hurts and then you do it again..


På söndag kommer det att komma ett inlägg som jag har suttit och skrivit på i några veckor nu. Ett inlägg som beskriver vem jag är, vad jag tycker och hur jag fungerar. Ni kommer att få en blick om vem Jennie är.

Det är så många som har bildat uppfattningar om mig, som är så långt ifrån verkligheten man kan komma. Jag är inte lätt att ha och göra med, nej. Det vet jag, men jag är i alla fall mig själv och ingen annan. Och jag låter inte andra människor hunsa med mig hur som helst.

Skulle ni vilja läsa om mig, så föreslår jag att ni håller ett öga på bloggen på söndag. Den enda som kan berätta om mig, är jag själv. Jag vet mer om mig än någon annan människa någonsin kommer att göra.Can't feel no pain..
-
Ingen soffpotatis..


Usch, jag har blivit krasslig. Frossa, tät i snoken, tung i huvudet, ont i lederna.. Förkyldning är verkligen inte roligt, men tyvärr svårt att undvika ibland.

Har lite saker som måste göras idag, så även om jag är krasslig så blir det inte att ligga på latsidan.5 wanties från Lagerhaus..


Här har ni fem, av alla saker, jag vill ha från Lagerhaus. Jag verkligen älskar den affären, så underbar och man hittar sig alltid något därifrån. Oftast så vill jag ha en massa ljuslyktor, då jag verkligen älskar ljus. Finns inget mysigare än ljus!

Thermosmugg är ett måste om man ska ut i naturen. Lanter för blockljus, hade velat ha två av dessa och stoppa i sovrummet. En metall korg till köket. Bara att trycka fast på kaklet också har man perfekt förvaring till disksvamp och proppen till diskho'n. En ljuskykta till uteplatsen alternativt till byrån i hallen och sist men inte minst så skulle jag vilja ha två turkosa ljusstakar. Dessa skulle jag vilja ha på hyllan, i vardagsrummet, ovanför tv'n.

Det finns hur mycket som helst, som mer än gärna skulle få följa med mig hem. Men det vore jätte dyrt och väldigt orealistiskt att köpa med sig allt man vill, eller hur?


Bloopers kan vara riktigt roliga..

I think I’m better off alone..


The Clearing..
All you want to say sometimes is "I told you so!"Grillpremiär..
Igår var det grillpremiär, och det smakade gudomligt. Längtar redan till nästa gång.

Gårdagen var full med skratt, gomat, kaffedrickande, surr och trevligheter. Var riktigt kul att kunna dra ihop hela gänget och bara umgås, för det sker ju inte allt för ofta.


En varm och solig dag i Piteå..(Två bilder är iPhone bilder, så de är inte lika bra som de andra två. Men de funkar)

Var ut i solen med mina underbaringar! Vi hade det riktigt mysigt och trevligt. Plumsade i snön i gympadojjor och leggings. Riktigt kul. Det kommer att komma bättre bilder under helgen, detta är bara en sneak-peak på vad jag tagit för bilder idag.

Är så glad idag, glad för att jag tog mig ut och fota. Glad för att jag har världens bästa vänner som alltid är ärlig mot mig och jag mot dem. Glad för att vi ska ha grillpremiär hos oss ikväll. Glad för att livet leker och allt går som jag vill. Var länge sen jag var såhär glad och sprallig.Ett gott skratt förlänger livet..
Solkatterna..Äpplen hit och dit..


Apple har ju en del produkter. Datorer, mp3-spelar, telefoner, mediaspelar och alla dess tillbehör.

Som ni vet så äger jag en iPhone. Jag lovade dyrt och hederligt att jag aldrig skulle skaffa mig en Apple-produkt eftersom att jag inte gillat Apples beteende gentemot andra tillverkare på markanden, men det gick ju som det gick. Anledningen till varför jag böt från Android (som jag älskar dyrt och hederligt) är för att det blev för mycket valmöjligheter. Jag hade sån beslutsångest över hur mina teman skulle se ut. Det var för enkelt att ändra hit och dit (då deras operativsystem är öppet). Då kom beslutet att jag skulle skaffa mig en iPhone för den är låst, man kan inte ändra i dess operativsystem. Eller, jo de kan man visst. Om man jailbreakar telefonen, men det vill jag inte.

Kanske låter konstigt att jag böt telefon enbart för att Android har ett öppet operativsystem och för att det blev för mycket att välja bland, men så var fallet. Jag höll på att bli galen och kunde aldrig bestämma mig hur insidan på telefonen skulle se ut. Nu är jag hel nöjd (älskar ändå android mer, men denna telefon var inte så pjåkig), jag kan inte ändra hur som helst utan insidan ser ut som den gör och telefonen används som en telefon och inte bara en grej jag kan ändra i. Känns riktigt skönt.Nu är ju fallet så att jag även blivit sugen på en dator från Apple. Är grymt sugen på en Macbook, men frågan är ju: Vad ska jag ha den till? Att blogga från, vad mer? Känns lite smått onödigt att kasta ut så mycket pengar (en Macbook är fan inte billig) på en dator som jag endas använder för bloggning och surfning i sängen. Eller vad säger ni?

Ska jag spara och skaffa, eller ska jag inte? Det är den eviga, svåra frågan..


Trisslotter eller tialotter?


Brukar ni skrapa lotter någon gång? Jag har skrapat lotter någon enstaka gång, men det är inte alls ofta. Anledningen till varför det är så sällan är för att jag tycker inte att det inte ger mig så mycket. Jag brukar inte ha turen att vinna något mer än en ny lott och på sin höjd dubbla det jag lagt ut. Har aldrig vunnit mer än så. Men jag kanske ska ta och prova min tur snart igen? Någon gång bör jag väl ha chans till lite större pengar?
Om jag skulle välja mellan trisslotter och tialotter så skulle det självklara valet vara triss. Man har större chans till vinst, om man nu skulle lyckas ha turen. Fördelen med en tialott, i jämförelse med en trisslott, är att du enbart lägger ut en tio krona och du har chans till hyffsat bra med pengar. Men jag föredrar att skrapa trisslotter, om jag nu måste välja.

På Svenska Spel kan man skrapa sina triss- och tialotter online. Jag tycker att det tar bort hela nöjet med att skrapa en lott. Vad tycker ni? Jag vet att skulle jag vinna så skulle jag föredra att hålla vinstlotten i handen än att bara kunna se den på datorskärmen.

Brukar ni skrapa lotter? Vilka lotter föredrar ni och varför?


Wella Pro Series och Posh..
Jag har fått hem två produkter från Wella som jag ska prova och dela mina åsikt kring. Som medlem på Goodiebag får man erbjudanden om att få hem en goodiebag innehållande vissa produkter som man senare ska dela sin åsikt kring.

Denna gången är det produkter från Wella Pro Series. Deras Air Mousse Volume och Hair Spray Max Hold. Jag har alltid tyckt om Wellas produkter, dem är riktigt bra och de luktar gudomligt.

Eftersom att jag har väldigt bångstyrigt hår så behöver jag produkter som ger ett starkt fäste och som sitter hela dagen. Hårsprayen sitter riktigt bra och riktigt länge, helt klart en ny favorit. Den ger långvarig stadga och hjälper till att hindra flygigt och frizzigt hår. Helt klockrent. Air Mousse Volume ska trolla fram volym i håret och ge bättre grepp. Den ska vara lätt att borsta ur, lätt att använda, hålla i upp till 24 timmar och ge ett skydd mot UV-strålning. Jag tycker verkligen att den funkar riktigt bra. Precis som förväntat.

Jag har alltid höga förväntningar när det kommer till Wella, eftersom att deras produkter har hög standard. Än så länge har jag aldrig blivit besviken. Deras produkter är underbara och väldigt snälla med mitt hår.

Tidningen Posh följde även med i min goodiebag. Den har verkligen gett mig lite tips och idéer på vad jag ska blogga om den närmsta tiden.Tycker ni att ert hår förtjänar enbart det bästa? Då kan jag verkligen rekomendera att ni provar dessa produkter. Är ni modeintresserade och gillar att läsa om kändisar så kan jag rekomendera att ni köper ett exemplar av Posh.


Vad tycker ni om Wella? Har ni bra eller dåliga erfarenheter från deras produkter?


Tävling i samarbete med Brilliantsmile..


Nu drar jag igång ytterligare en tävling med Brilliantsmile. Denna gång får den lyckliga vinnaren deras två underbara produkter.

Vem vill inte få vitare tänder? Jag tror nog att nästan alla vill blända sin omgivning med ett underbart vitt leende och nu har du chansen att lyckas med det. Du behöver inte fara till någon salong och bleka tänderna och du behöver inte bleka tänderna hemma heller med en massa produkter. Nu har du chansen att bleka tänderna i samband med att du borstar dem morgon och kväll. Helt underbart eller hur? Snabbt, smidigt och väldigt enkelt.

Av de blekningsprodukterna jag har provat så är helt klart Brilliantsmile bäst. Deras tandkräm och munskölj tillsammans ser till att dina tänder blir skinande vita utan en massa extra arbete.Nu har ni chansen att vinna en tandkräm och en munskölj från Brilliantsmile. Hur låter det?

TÄVLINGSREGLER:

Skriv "Jag är med" i en kommentar och lämna din mailadress. Gilla min blogg på Facebook
här och Brilliantsmile på Facebook här. Lämna ditt Facebooknamn. Sist, men inte minst, berätta för mig vem du skulle ge ditt absolut vackraste leende till och varför.

KOM IHÅG ATT FÖLJA REGLERNA. GÖR DU INTE DET ÄR DU INTE MED I TÄVLINGEN! JAG PUBLICERAR ENDAS GILTIGA BIDRAG. KOM IHÅG ATT LÄMNA DIN MAILADRESS, UTAN DEN ÄR DU INTE MED I TÄVLINGEN. VINNAREN KAN INTE KONTAKTAS UTAN MAIL!

Se nu till att följa reglerna så ni inte missar denna underbara chans.

Tävlingen avslutas: Fredag den 30 Mars klockan 19.00!


If you were dead or still alive.. I don't care..


Jag hittar nya favoritlåtar nästan varje dag.. Denna låt är den som har gått mest varm de senaste 2-3 dagarna.
Lyssna och njut, den är riktigt bra!I try to make it through my life,
In my way, there's you...
I try to make it through these lies.
And that's all I do.

Just don't deny it,
Don't try to fight this.
And deal with it,
And that's just part of it.

If you were dead or still alive
I don't care,
I don't care...
Just go and leave this all behind
Cause I swear, (I swear)
I don't care...

I try to make you see my side,
I always try to stay in line.
But your eyes see right through,
That's all they do.

I'm getting buried in this place
I've got no room your in my face
Don't say anything just go away

If you were dead or still alive
I don't care,
I don't care...
Just go and leave this all behind
Cause I swear, (I swear)
I don't care...

(Cello solo)

I'm changing everything,
Cause you won't be there for me.
I'm changing everything,
Cause you won't be there for me.

If you were dead or still alive
I don't care,
I don't care...
Just go and leave this all behind
Cause I swear, (I swear)
I don't care...

If you were dead or still alive
I don't care, (I don't care,)
I don't care... (I don't care.)
Just go and leave this all behind
I don't care, (I swear,)
I don't care...
...At all.
Bloopers kan vara riktigt roliga..

5 appar jag använder dagligen..
Facebook: Man är ju alltid in där och kollar. Är väldigt svårt att hålla sig borta från denna app då allt går så snabbt och smidigt.

Bloglovin': Denna app är verkligen ett måste. Jag tror seriöst inte att jag kan klara mig en dag utan att kolla denna app. Alla bloggar jag vill följa finns ju med där.

Blogg.se: Självklart använder jag ju mig även av blogg.se's egna app dagligen. Är alltid in och kollar om jag har fått nå kommentarer och dylikt. Sen är det jäkligt smidigt att kunna blogga från mobilen då man är på språng.

Blocket: Har man tur kanske man hittar något man letar efter, därav kan jag inte vara utan denna app. Vi har några grejer som vi letar efter till hemmet, och då blir det automatiskt att man kollar blocket först.

Instagram: Redigera bilder, kolla bilderna som dem jag följer lagt upp. Helt klart en underbar app.
Vilka appar använder ni er av dagligen? Vilka appar kan ni verkligen inte vara utan?
Tipsa mig gärna om era favoritappar!


Dead to the world..


Bubblor kan verkligen vara farliga, man kanske drunknar.. Det vore väl illa? Fast samtidigt, är man oförsiktigt kanske man får skylla sig själv? Tja, jag vet inte..Jag har faktiskt aldrig brytt mig..


Det finns seriöst inget värre än när människor gör påhopp på en och anklagar en för saker som inte stämmer. Hur fan kan man säga saker till människor utan att ens veta sanningen? Utan att veta hur saker och ting ligger till? Är man verkligen så paranoid att man tror att bara för att det inte är som man vill, ser konstigt ut eller bara verkar annorlunda så har någon annan människa varit där och förstört?

Tusen frågor men jag kommer inte att få svar på en enda av dem eftersom att personen, som attackerar mig gång på gång och beter sig riktigt illa, inte kan föra en diskution med mig. Utan det ska ständigt göras påhopp, och man ska ständigt anklaga någon för något, och denna någon ska alltid kasta ur sig en massa glåpord. Jag accepterar inget av det. Kan man inte föra en vettig diskution så behöver man inte prata med mig. Punkt slut.

För att förtydliga vad allt handlar om så har en person anklagat mig för att vara in på dennes blogg och raderat grejer. Hur jävla korkad får man lov att vara? Det är ett brott, inte fan tänker jag begå ett brott för några bilder som jag skapat! Jag gjorde en design till dig, du valde att ta bort min länk och vägrade sätta tillbaka den, vad gjorde jag då? Jo, jag loggade in på min sida på nätet, där jag samlar alla bilder jag gör till designer så att jag lätt ska komma åt internetadressen till dem eftersom att de adresserna ska in i kod- och stilmallar, också raderade jag dem därifrån. Raderas dem därifrån så försvinner dem från din blogg. Förstår du eller ska jag ta det igen?

Har man bilder på sin blogg som är skapad av någon annan än en själv så måste man ha tillåtelse av upphovsmannen för att få ha bilderna publicerade. En länk till min sida räcker för att jag ska tycka att det är okej (när det gäller design). Tar man då bort denna länk, så begår man ett brott. Man har ingen rätt att ha bilder, skapade av andra människor, på sin sida på internet utan tillåtelse. Allt som jag har skapat och man använder ska vara länkat, är det inte det så ser jag till att det försvinner. Antingen att jag raderar dem från min "databas" på nätet (om nu bilden är kopierad direkt från bloggen eller används via internetadress) eller att jag anmäler det (om bilden är nedladdad på sin egna dator och sen uppladdad igen. Jag kan faktiskt kolla vilka bilder som är mina eftersom att 99% av dem är Copyrightskyddade. Den andra 1% bryr jag mig inte om att skydda då jag inte bryr mig om vem som använder dem). Det är inte svårare än så, och då spelar det ingen roll vem som har bilderna. Samma regler för alla, oavsett. 

100 % ärlighet och noll tolerans, jag accepterar inte detta. Har du inget vettigt att säga, och kan prata med mig som vanligt utan ständigt ska sms'a dina påhopp (är du rädd för att ringa?) så behöver du inte prata med mig alls. Jag vill inte ha något med dig att göra, tyvärr. Se nu till att lämna mig ifred, för jag vill inte veta av dig eller höra ifrån dig. Ta ditt skitsnack och sprid det vidare, gör dig till offret som du alltid gör. Jag bryr mig inte om vad du säger eller vad du gör. För alla som lyssnar på ditt skitsnack är inget värda i mina ögon i vilket fall som helst. Lyssnar man på skitsnack så är man inte okej, inte i mina ögon.

Till den berörda: Tack för tiden jag fick med dig. Den har gett min massor med nya erfarenheter som jag har lärt mig massor ifrån. Tiden har gett mig massor mer än jag någonsin kunnat drömma om. Så på den punkten vill jag tacka dig. På andra punkter vill jag be dig lämna mig i fred. Jag vill inte vara delaktig i saker som har med dig att göra, inte för att vara elak utan för att jag vill inte beblandas med saker som får en att må dåligt. Redan när det sket sig så sa jag till Nils dessa exakta ord: "Vet du vad? Jag bryr mig inte." (Finns många som hört det, så kolla upp om du inte tror mig!) Och sen dess har jag inte brytt mig, inte ens lite grann. Har inte ens ägnat en tanke åt dig förrän det började komma en massa sms, glåpord och skit. Det enda jag begär nu är att du gör likadant. Lägg allt åt sida och sluta bry dig. Bry dig inte om det som har varit, för ingen mår bra av att leva i dåtid. Lägg det åt sidan, för jag har aldrig försökt förstöra för dig (som du verkar tro), jag har aldrig velat dig nå illa (som du verkar tro) och jag har aldrig hoppat på dig. Du har fått göra ditt och jag har helt sonika sagt att jag inte bryr mig. Ta då och lyssna på mig. Som jag alltid har sagt förr, den enda som kan säga sanningen kring mig, vad jag sagt och gjort och hur jag varit är enbart jag. Finns ingen annan som kan säga något då ingen annan är i mina skor dagarna i ända. Bara jag som vet vad som snurrat i min skalle. Det är bara jag som kan ge sanningen till dig. Så lägg nu ner din Hata-Jennie kampanj som du har igång, sluta snacka om mig, sluta bry dig och låt det bara vara. Gå vidare med livet och lev i nuet. Gör det bästa av ditt liv, men se till att lämna mig i fred. Har jag inget med dig att göra så ska du inte ha något med mig att göra. Rätt ska vara rätt.

All skitsnack som du sprider kommer fram i slutändan och den enda som kommer att ta skada av det, och som det kommer att förstöra för, är dig själv. Jag sjunker inte till din nivå, jag tänker inte hoppa på dig. Men se till att du vet vad fan du pratar om innan du sprider din skitsnack och innan du anklagar mig. Jag har inte rört din blogg, vare sig du vill tro det eller inte. Jag har viktigare saker för mig än att röra din blogg. Sen får du tro, tycka och tänka vad du vill. Det rör mig inte i ryggen. 

Långt inlägg, men så är det. Nu har jag sagt mitt och nu behöver jag inte säga något mer.
Finns inte ett enda ord till att yttra, vare sig om den berörda personen, om händelsen och händelserna som har varit eller något annat kring det. Nu är det klart.

Jag lever i nuet. Jag har det bra och jag mår bra. Finns inget som kan förstöra det. Allt som har hänt har bara gjort mig starkare. Det är inte första gången denna personen gör något i stil med detta, så jag börjar faktiskt bli van. Därav har jag extremt lätt att skaka av mig det. Så ni som vill snacka om allt som har varit, snacka om mig och vill veta allt på grund av nyfikenhet kan göra det i er egen ensamhet. Jag vill inte ha med er och göra heller, falska och snokande människor har ingen plats i mitt liv. Tack och adjö!


Kony 2012 - Sprid vidare..Kolla in videon och sprid den vidare.
Denna video har hittills haft över 72 miljoner visningar på Youtube och den postades den 5 mars.
Den sprider sig som en tok runt om på nätet. Hela videon handlar om att tillkänna göra Joseph Kony och det är inte känd på ett bra sätt. Man vill tillkänna ge honom så alla får veta vad han har gjort, vad han gör och vem han är så han kan åka fast. Ingen människa har rätt att göra som han gör mot de stackars barnen/ungdommarna.

Har ni verkligen inte sett videon så tycker jag att ni ska ta och göra det. Den är 30 minuter lång, och ni kommer inte att ångra att ni sett den. Den berör verkligen.Sprid nu allt detta vidare. Ju mer det sprids, desto bättre!


Just another day att work..


Tror ni att det blev någon fotografering igår? Svar: Nej!

Jag kom hem, åt middag och sen slocknade jag. Tror jag sov i tre timmar innan jag vaknade. Våfflor har en tendens till att göra mig helvetes trött. Men satan så gott det är. Hade inga större problem med att somna om i natt. Men nog är jag ganska sliten idag.

Det är alltid så lugnt och skönt på avdelningen jag är på i helgen. Förrutom just min jobbhelg i helgen. Igår var det kaos mitt på dagen, mycket spring, ringa samtal och surr. Men tillslut fick jag ordning. Idag är det avloppsproblem och lite kaos. Men det funkar, förhoppningsvis har allt lugnat ned sig fram till lunch. Men skönt att det händer nått i alla fall, blir ganska tråkigt då det är stiltje.

Ha en fin söndag allihop!


Capture a moment..
Är grymt sugen på att fara ut och fota. Blir dock lite svårt att göra det då man jobbar hela helgen mellan 7-17. Kanske att jag kan få mig någon bra bild då jag kommer hem, om jag inte är för trött.

Håll en tumme för mig att jag faktiskt kan och hinner fota lite i eftermiddag.


Early morning..


Ikväll blir det mys med lite gott och serier. Börjar ju jobba klockan 07.00 imorgon så det blir en tidig kväll. Hoppas bara att grannarna håller sig lugna..Haha..


Ibland ser man saker som gör att man bara vill kräkas!.. Kuvad? Svar: Ja!Alltid vid din sida..


Här får ni en bild på sängramen efter att vi satte en dekal på den.

"Sida vid sida. Tillsammans. Hand i hand".

Verkligen passande och det piffade verkligen upp lite grann. Jag skulle vilja ha fler dekaler i hemmet men jag tror att det blir för mycket om jag sätter nå mer.Programuppdatering iOS 5.1 släppt..


Alla ni med iPhone, iPad och iPod touch, har ni sett att Apple har släppt en mindre uppdatering? Det är en uppdatering som innehåller några små nyheter och ett gäng buggfixar. Uppdateringen släpptes i samband med att den nya iPad'en lanserades.Apple beskriver uppdateringen såhär:

Den här uppdateringen innehåller förbättringar och buggfixar, bland annat:

• Japanskt språkstöd för Siri (tillgänglighet kan variera under introduktionsperioden).
• Bilder kan nu raderas från bildströmmen.
• Nu finns det alltid en genväg till kamerafunktionen på den låsta skärmen för iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS och iPod touch (fjärde generationen).
• Kamerans ansiktsavsökning markerar nu alla upptäckta ansikten.
• Kameraprogrammet i iPad har ny design.
• Genius-mixar och Genius-spellistor finns tillgängliga för användare av iTunes-matchning.
• Ljud i TV-program och filmer har optimerats för att låta högre och klarare på iPad.
• Podcastreglagen på iPad kan nu styra uppspelninghastighet och har en 30-sekunders bakåtspolningsfunktion.
• Fixar buggar som påverkar batterilivslängden.
• Löser ett problem som ibland gjorde att ljudet försvann under utgående samtal.
Hur många av mina läsare har en Apple enhet? Surfplatta, mp3 eller mobil?5 musik favoriter..Första låten är min absoluta favorit låt. Den är så grym!

Bedtime story..


Har nyss kommit hem från jobbet. Har varit en riktigt bra kväll ikväll. Men trött är jag och huvudvärk har jag.

Har precis krupit ner i sängen, lagt mig nära Hjärtat så jag får kramar, dragit täcket nästan upp till hakan, fått Mew vid min andra sida och startat en film. Jag har det riktigt mysigt! Med det säger jag, God natt!There's a place in the dark where the animals go..


 Månadens SheSocial utskick från Tampons For Free..


Idag fick jag denna månads SheSocial utskick från Tampons for free. Månadens samarbete är med Sebamed.
Hudvårdsprodukter för dig med känslig hud. Sebamed är en parabenfri hudvårdsserie som är utvecklad av dermatologer.
Alla deras produkter har PH 5,5 för att värna om hudens egna skyddsbarriär.Produkterna man fick var: Shower Oil, Hand & Nail Creme och Liquid Face & Body Wash.
Alla dessa produkter rengör huden utan att torka ut den, och det låter bra för mig som redan har väldigt torr hud.
Ska bli väldigt spännande att testa dessa produkter, jag älskar verkligen att prova nya produkter.

Självklart innehöll även utskicket denna månads tampongbox. Riktigt fin och stilren box.

Vill ni också få gratis tamponger i brevlådan? Och få fina VIP-utskick?
Då tycker jag att ni ska gå in på Tampons for free och registerar er. När ni fått ert första tampong-utskick så behöver du bara blogga om det, och maila länk till: kontakt@tamponsforfree.se. Svårare än så är det verkligen inte. Ni måste även se till att svara på frågorna kring utskicket för att vara garanterad nästa utskick. Glöm inte det!


Sponsorpresent från Denta.se..
Idag fick jag hem tre stycken Denta tandblekningspennor från företaget Denta.se. Eftersom att jag har reklam på min blogg för detta företag så fick jag dessa som sponsorpresent.

Ska bli väldigt
intressant och se om dessa pennor fungerar, har aldrig tidigare hör talas om tandblekningspennor. Men då har jag inte varit så insatt i tandblekning heller.

Har ni provat tandblekningspennor någon gång?
Om inte, kika på på Denta.se och införskaffa era egna pennor!


Never let me go..


Kan man inte sova så kikar man på film istället. Hjärtat ligger och snarkar, Mew ligger kloss mot min kropp och jag kikar film med tända ljus. Riktigt mysigt faktiskt..

 

Skitkass bild, men det är smällar man får ta då man bloggar från mobilen och då man fotat i mörker!

 Max199kr.se.. En sida där man kan fynda..


Har ni sett att Vuxenshoppen har startat en till sida? En sida där man kan köpa diverse tillbehör för max 199 kronor? Det är inte alltid man har råd eller möjlighet att köpa sig något, speciellt inte om priserna överstiger det man förväntar sig. Hur bra är det inte då med en sida där man kan köpa sig grejer, och grejerna kostar max 199 kronor? För mig låter det jätte bra. Du hittar prodokter från 19 kronor till 199 kronor.

Jag har redan hittat mig lite grejer jag ska införskaffa, och här får ni se tre av de grejerna.

Jag tycker att ni ska kika in på Max199kr.se, rätt vad det är så hittar ni exakt vad ni letar efter för en billig slant. Vem vet, produkten du suktat efter ett tag kanske finns där på nedsatt pris?

Vad väntar du på? Klicka dig in!Lite allmänt om ditt och datt..


Imorse då jag vaknade mådde jag verkligen inge bra. Frossade, snorade, hade ont i magen och nös titt som tätt. Efter att jag hade fått vila ett tag så gick det mesta om, och jag bestämde mig för att följa med Anneli på en runda på olika affärer. Riktigt trevligt att umgås lite med henne och bara strosa.

Jag fick med mig lite små tjaffs hem och sen köpte jag även fem meter tyg så nu ska det sys en gardin till köket, tror att det kommer att bli jätte bra. Anneli har fått äran att sy gardinen då hon är jätte duktig på det, den hon sytt till sig själv är ju jätte fin.

Klockan var strax efter 16 då Anneli lämnade av mig hemma och några minuter efter det dök Hjärtat upp. Vi packade ihop våran sovrums-tv och tog tillbaka den till affären. Det var för mycket små tjaffs på den som inte uppskattades, så vi fick oss en annan tv istället. En väldigt mycket bättre, och med fler in- och utgångar, HD-ready och mycket, mycket mer. Helt enkelt en tusen gånger bättre tv.

Medan vi var i butiken så dök en killkompis till oss upp, han ville ha hjälp med att kolla ut en tv han skulle köpa. Självklart ska han vara värst. Han fick med sig en 60":are hem. För stor för mitt tycke men han var nöjd och glad. Det är förresten hans tv i inlägget under, så ni vet det. Inte våran!

Nu ska jag dra med mig Hjärtat och se till att få upp väggdekalen i sovrummet, fast jag ska inte montera den på väggen. Har ni lite tur kanske ni får se bild på det sen.Ja, jisses..


Lite väl stort, eller? Haha..-


My will is easy to decide,
for there is nothing to divide.
My kin don't need to fuss and moan -
"Moss does not cling to rolling stone".

My body? Ah, If I would choose,
I would to ashes it reduce,
and let the merry breezes blow
my dust to where some flowers grow.

Perhaps some fading flower then
would come to life and bloom again.
This is my last and final will.
Good luck to all of you,

 Recension av Sheer Cover från Super Glandin..


För lite mer än en månad sen fick jag hem ett Sheer Cover kit från Super Glandin. Mineralsmink som känns och ser naturligt ut.


applicerat och innehåller även alpha bisabol som har anti inflammatoriska egenskape
Såhär beskrivs produkten: Sheer Cover Mineral Foundation som ger dig tre funktioner i en produkt. Underlagscreme, puder, solskydd och hudvård. I början återfanns produkten endast på läkarmottagningar där den rekomenderades till patienter med hudproblem. Resultatet talar för sig själv - det  både ser och känns naturligt samtidigt som det håller hela dagen. Sheer Cover innehåller varken olja, parfym eller färgämnen. Fina linjer minimeras och eventuella skönhetsfläckar döljs och huden får en fantastisk lyster.

Sheer Cover mineralfoundation består av 100% naturliga mineraler och innehåller varken tillsatser, kemiska färgämnen, parfym, silikon eller talk.

Användning: Börja med att rengöra ansiktet och smörja in med fuktgivande hudkräm. Låt krämen absorbera helt. Använd sedan ansiktsprimer i ansiktet (Sheer Covers egna Base Perfector, eller din egna favorit). Låt den absorbera ordentligt innan du börjar med concealern. Blanda båda nyanserna av concealern med fingertopparna för att hitta rätt nyans för din hudton. Applicera på utsatt område med pensel, finger eller svamp.
Nu är det dags att applicera mineralfoundation. Dra en rand av varje nyans utmed hakan och se vilken som passar din hudton bäst (den kommer att vara din grundnyans för blandning). Använd locket på en av behållarna och börja blanda tills du får rätt nyans. När rätt nyans är nådd doppar du den yttersta spetsen av din puderborste i foundationen och knackar av överflödet. Borsta försiktigt ut mineralfoundation över ansiktet i cirkelformade, mjuka rörelser. Applicera ett tunt lager i början då det inte krävs mycket för att täcka.

Effekt: En perfekt hy där du döljer skönhetsfläckar, rodnader, skavanker och mörka ringar under ögonen. Låt din naturliga skönhet lysa fram. Du kommer att se och känna dig vackrare än tidigare med denna mineralfoundation.

Sammanfattning: Min första tanke när jag började sminka med Sheer Cover var att det var en bökig och omständig produkt då man var tvungen att blanda hit och dit. Men det ändrades ganska fort då jag fick se resultatet. Sheer Cover täcker verkligen det den ska täcka, och gör att hyn ser perfekt ut och får ett fantastiskt lyster. Det lätta, enkla och fina resultatet gör att man inte känner sig sminkad överhuvudtaget.

Det enda som gör att den inte får full pott är att det tar ganska lång tid att sminka sig. Det är en del steg att gå igenom och man måste invänta absorbering. Det tar lite längre tid än andra produkter jag har testat, men man får så fin hy och den är i övrigt lätt att ha och göra med så väntan är helt okej.

Verkligen en produkt jag kan rekomendera till alla er där ute.

Slutbetyg: ♥♥♥♥ / 5Här har ni några bilder på mig när jag använder mig av Sheer Cover..
Är ni sugna på Sheer Cover? Då tycker jag att ni ska kika in på Super Glandin's sida och beställa er ett eget kit. Ni kommer inte att ångra er, det kan jag lova.


Sponsorpresent från Vuxenshoppen..


För några dagar sen fick jag hem en sponsorpresent från Vuxenshoppen. En present för att jag håller i tävlingar, recensioner och har reklam för deras sida på min blogg.I paketet låg en nyhet, en ny produkt i Sverige. Y-bullet heter produkten och det är ett vibrerande ägg som man kan koppla in i datorns USB uttag, eller i en väggadapter. Man behöver på så vis inga batterier. Den har ett kontrollreglage med olika hastigheter och är tillverkad av kända Lady Calston.

Ganska intressant produkt, fast samtidigt låter den ganska osmidig då den måste kopplas in i ett vägguttag/en dator. Det där med att den inte behöver batterier är både en för- och en nackdel.

Är ni intresserad av att skaffa er en egen y-bullet så tycker jag att ni ska klicka er in hos Vuxenshoppen och beställa en. Det är för närvarande 25% rabatt på den.

Ordinarie pris: 149:-
Nu: 99:-


Vinnarna av tandblekningstandkräm från BrilliantSmile..


Nu har jag lottat fram sex stycken vinnare av varsin tandkräm från BrilliantSmile. Vinnarna blev inga andra än:

Ett jätte stort grattis till er allihop. Mail har blivit skickade till er, så ni kan ju se till att svara så snabbt som möjligt. Hoppas att ni kommer att gilla BrillantSmile's tandkräm lika mycket som jag gör.


Vinnaren av ett Sheer Cover kit från Super Glandin..


Vinnaren av ett Sheer Cover kit från Super Glandin är ingen annan än:Ett mail har skickat till dig, så se till att svara så snabbt som möjligt. Ett jätte stort grattis till dig, hoppas du blir nöjd med kit'et.


Vinnaren av en av tre varor från SmartaSaker.se..


Vinnaren av en av tre varor från SmartaSaker blev ingen annan än:Ett mail har skickats till dig, så se till att svara så snabbt du bara kan! Ett stort grattis till dig, jag hoppas att du blir nöjd med din produkt!


Snygga/roliga dekaler är något för mig..


Vi har skaffat dekal till toalettdörren. Både jag och Hjärtat har kollat mycket efter dekaler som ska få äran att pryda vårt hem, men nästan aldrig hittat något. Men förra veckan blev det jackpot. Fick tag i dess fina dekaler till toalettdörren och en fin dekal till sängramen. Den till ramen får ni se senare eftersom att den inte är på plats än..

Använder du dig av färdiga dekaler eller skapar du dem själv?
Imorgon är det fredag..


Tävlingarna i samarbete med Super Glandin och SmartaSaker är avslutade. Vinnarna dras imorgon. Så ni får vänta med spänning en dag till.

Nu ska jag börja bege mig mot jobbet. Ha en bra kväll allihop.