Tillbaka till startsidan?

I came out of the darkness with a bullet in my hand..Hittade solbrillorna som jag letat så länge på HM idag. Har kikat efter dem tidigare men aldrig sett dem, och idag så lyckades Emmie fiska fram ett par. Lyckliga jag! Solbrillor har jag i mängder, de kan man inte få nog av.

Jag kommer att dra vinnarna i tävlingen i samarbete med BrilliantSmile under denna vecka och sen presenteras dem på bloggen under helgen.


This is the road to destruction, that I never can leave..


Jäklar vad min blogg har blivit lidande för att jag jobbar. Verkligen inte bra. Måste se till att ta tag i bloggandet nu, går ju inte att ha det såhär dött.

Har jobbat ganska mycket i veckan, och som (o)väntat så har jag jobbat idag. Började min tjänstgöring klockan 07.00 imorse och klev av mitt dunderpass klockan 17.00 i eftermiddag. Nu har jag ledigt hela en(!) dag. Eller ledig och ledig. Jag är hundvakt, tur att det är lindrigt. Efter söndag startar karusellen igen och jag jobbar, dock bara 3 dagar(!) nästa vecka. Skönt med en lite lugnare vecka, har varit ganska mycket jobb på sistonde. Men ganska skönt att ha jobbat, och pengarna det ger. Så satans härligt att kunna röra sig obehindrat.

Fick en ganska fin lön denna månad, men nu ska vi inte prata pengar här. Bara onödigt. Men glad är jag. Vi passade på att köpa oss en mixer igår då det fanns möjlighet. En bra mixer dessutom, så nu kan vi göra smoothie's och shake's. Vi gjorde choklad milkshake igår, satans så gott det var.

Nä, nu återgå till att surfa runt på internet i väntan på att maten ska bli klar. Hjärtat är gullig och tillagar stuvade makaroner och köttbullar. Mumma! Det kurrar ganska friskt i magen min. Sen blir det att bege sig ut och busa med hundar. Kommer att bli mycket trevligt. Ska ta med kameran och ta lite kort så jag får lite bilder att visa er. Det kommer att komma bilder allt eftersom, förrutom i detta inlägg då jag inte orkar beskära bilderna i rätt storlek och fixa till dem.Så liten som den kan bli..


Världen är då väldigt liten.. Fick just reda på att en som jag jobbar med är släkt med mig. En kusin till min morfar jobbar på bygget, väldigt oväntat. Jag har vetat att jag har släkt lite varstans, eftersom att släkten är så stor. Men det kom lite som en chock att man jobbar med släktingar.

Ja, en ganska trevlig överraskning i alla fall.


För kriget det kan, förgöra en man..


Varför är det alltid svårt att somna då man vet att man börjar jobba klockan 07.00 dagen efter? Det är inte lätt, inte för mig i alla fall.

Någon timme hoppas jag på i alla fall. Håll en tumme för mig är ni snäll..Maybe I'm a different breed..
Det grönskar så fint i Piteå nu att det verkligen börjar spritta i kroppen. Vårkänslorna är här och man är gladare och piggare. Jag älskar verkligen sommaren, och nu är det nära. Riktigt nära.

Träden knoppar, gräset grönskar, blommorna blommar och alla kryp är i farten. Det kan inte bli bättre.. Eller, det kan det nog visst. Vi kommer snart att få känna mer sommar än vad det kommer att vara här på ett tag. Längtar verkligen.


They are nothing but desperate housewives..
Plågsamt att komma på att avsnittet man ser nu av Desperate Housewives är det absolut sista. Jag har hängt med Desperate sen första avsnittet och jag vill verkligen inte att det ska ta slut. En serie som man inte kan annat än älska. Nu blir det verkligen att fixa så man kan se serien igen från början.

De sista tre avsnittet av Desperate Housewives sänds de tre kommande veckorna på Kanal 5, tisdagar klockan 21.00. Missa verkligen inte slutet, i alla fall inte om ni ser DH. Nu kanske ni inte ska läsa vidare om ni inte vill veta vad jag tycker om slutet eftersom att det är en liten spoiler, men jag kan inte vara tyst. Jag gillade verkligen slutet fram till den sista minuten. Hur kan dem göra sådär mot oss tittare? Prata om hemligheter som inte förblir gömda också bara sluta avsnittet. Man blir verkligen nyfiken. Att dem inte bara kunde sluta med att hon körde så fint runt kvarteret, det hade varit ett perfekt slut på serien. Jag hatar då dem avslutar serien med nyfikenhet och lite frågetecken, ska man lägga ner serien så kan man knyta ihop den fint och inte lämna några lösa trådar.

Vad tycker ni om Desperate Housewives?


Can't hear the words you say, but it doesn't really matter..
Fly into the distant.
Disappear for a while.
I can't make sense of this,
but we're here today alive.Bloopers kan vara riktigt roliga..


Can't you just go somewhere on vacation?..
Eftersom att jag aldrig flygit så kan jag inte säga vilket resesätt jag föredrar. Är dock lite smått rädd för flygplan och för att vara i luften, tänk om man kraschar? Jag vet att flyg är det säkraste färdsättet, men det känns inte så för mig. Förmodligen för att jag aldrig har varit i luften.

Vi har då bokat biljetter och jag ser verkligen fram emot en semester. Vilket färdsätt vi ska resa med och vart vi ska resa kommer jag inte att avslöja riktigt än. Eftersom att alla behöver inte riktigt veta vad vi ska göra med våran semester. Men ni nyfikna personer där ute kommer att få reda på allt, men ni får vara nyfikna ett tag till.

Jag längtar verkligen tills vi far, men jag får vänta ett tag till. Tur att tiden går riktigt fort.


I feel like shit, but atleast I feel something..
Jag saknar katterna, faktiskt mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Måndag morgon låg jag i sängen och bokstavligen ralade efter Knorre, och det tog ett bra tag innan jag kom på att dem inte var kvar hemma. Saknar att ha mys Knorre under täcket tätt intill kroppen och lilla Ivanpivan som en papegoja på axeln.

Om lite mer än en månad får vi nog, förhoppningsvis, tillbaka dem. Gull-katterna.


A liar’s ambition, praised like a king..
You won’t go far, with the life that you’re living.
Every day in every way, you are getting weaker.


jenniemariajohansson @ instagram..
Följ mig gärna på instagram - jenniemariajohansson..Give me a reason..


Myser med Knorre. Det gäller att passa på nu då svärföräldrarna har tänkt kidnappa kattsingarna. Vi fick ett samtal imorse om att de har tänkt komma och hälsa på under söndag förmiddag och i samma veva som de hälsar på så tar dem med sig katterna och lite andra grejer upp.

Katterna har ju ändå inplanterad semester dit upp under juni, men de var tydligen alldeles för kort tid enligt Per och Åsa. De vill ha dem redan nu, så då får de väl låna dem ett litet tag extra då.

Nu ska jag fortsätta kramas med Knorre som ligger och spinner under mitt täcke. Ska försöka få lite sömn också.When they judge, you show them your true colors..
Cause they don't even know you, all they see is scars. They don't see the angel, living in your heart.
Let them find the real you, buried deep within. Let them know with all you've got, that you are not your skin.


Every day in every way we are getting stronger..
Sitter, som säkert många andra, bänkad framför tv'n och kikar hockey vm. Verkligen spännande, och riktigt bra matcher. Har hittat mina två favoriter i Tre Kronor, Loui Eriksson och Viktor Fasth. Så bra spelare, och Fasth är helt klart Tre Kronors bästa målvakt.Bloopers kan vara riktigt roliga..Im right by your side..
Denna låt vill jag tillägna världens bästa Emmelie "Emz" Nordberg. En av mina bästa vänner och världens finaste tjej. Första gången jag hörde denna låten högg den rakt in i mitt hjärta, den etsade sig fast och det enda jag tänker på är Emz. En tjej som är starkare än man någonsin kunnat ana, som betyder oerhört mycket för mig och som verkligen är en ängel.

Paint yourself a picture of what you wish you looked like
Maybe then they just might feel an ounce of your pain


Emz har verkligen ett hjärta av guld och tyvärr blir hon rätt ofta missförstådd och vissa har tendenser till att dömma ut henne bara genom att se henne. Ingen verkar veta vad dem verkligen går miste om. Hon är en klok tjej med hjärtat på rätt ställe, öppen och ärlig med väldigt mycket skinn på näsan. Starkare än Bamse själv och väldigt omtänksam. Helt klart en av dem bästa.

Emz, oavsett vad som skett, sker och kommer att ske, så ska du veta att du aldrig kommer att vara ensam.
Det kommer alltid att finnas någon där för dig, som stöttar dig och hjälper. Som förstår och som kan vägleda dig in på rätt spår igen. Jag har stått vid din sida i över 10 år nu, och jag kommer alltid att stå vid din sida. Resan du genomgår, genomgår du inte ensam. Känslorna du känner, känner du inte ensam. Smärtan, rädslan och paniken du kan känna, kommer du aldrig att känna ensam. Jag delar alla stunder med dig. Glädje, smärta, rädsla, längtan, upprymdhet.. Ja, allt.

Cause they don't even know you all they see is scars
They don't see the angel living in your heart

Jag älskar dig för den du är, inte för vad du kan vara. Kom ihåg det. Så länge du är dig själv, och trivs med dig själv så är jag glad. Det är det enda som betyder något.


Månadens SheSocial utskick från Tampons For Free..


Idag fick jag denna månads SheSocial utskick från Tampons for free. Månadens samarbete är med BIC. Ett företag som har en hel del produkter. Produkten som står i fokus i detta utskick är BIC Soleil rakhyvel och lödder.Tampongboxen som följde med detta utskick var riktigt stilren och enkel. Jag har inte ogillat en enda design på Tampons for free's boxar än så länge.Vill ni också få gratis tamponger i brevlådan? Och få fina VIP-utskick?
Då tycker jag att ni ska gå in på Tampons for free och registerar er. När ni fått ert första tampong-utskick så behöver du bara blogga om det, och maila länk till: kontakt@tamponsforfree.se. Svårare än så är det verkligen inte. Ni måste även se till att svara på frågorna kring utskicket för att vara garanterad nästa utskick. Glöm inte det!5 skal som gärna får pryda min iPhone..Dessa 5 iPhone skal får mer än gärna pryda min iPhone. Skal är bland det bästa jag vet. Jag älskar verkligen att förnya mig och byter gärna skal 2-3 gånger i veckan. Hjärtat tycker att jag är lite småjobbig då jag sitter och gluttar efter skal hela tiden men tycker man om något så gör man det. Vi kom fram till att jag har 14 skal för tillfället till iPhonen, och mer vill jag ha. Jag kommer att ha värsta samlingen innan jag är klar.

Har verkligen blivit lite av en apple- och skalnörd. Finns så mycket jag vill ha, men så lite jag kan skaffa för tillfället. Men det kommer, något skal då och då och jag är nöjd!


It's finally done..


Äntligen har jag gjort om min bloggdesign. Har verkligen varit riktigt less på det blåa, och nu känns det mer fräscht och somrigt. Denna gången var jag klar med designen på några korta timmar, annars brukar det ta dagar då jag inte riktigt vet vad jag vill ha. Men denna gång var det enkelt.

Vad tycker ni? Hiss eller diss?

(Ser ni inte den nya designen så tryck f5)


Tävling i samarbete med BrilliantSmile..


Nu är det dags igen för en tävling i samarbete med BrilliantSmile. Denna gång gäller det deras senaste och absolut nyaste produkt på marknaden - BrilliantSmile whitening boost toothpaste.
BrilliantSmile Whitening Boost toothpaste är en gelbaserad intensivkur som gör dina tänker vitare. Snabb borttagning av ytliga missfärgningar och beläggningar utan någon skadlig slipverkan. Med hjälp av aktiva ingredienser löser Whitening Boost upp ytliga missfärgningar.

Whitening Boost används 2 gånger dagligen i 2 veckor, därefter används används BrilliantSmile whitening+toothpaste som underhåll i minst 2 månader innan en ny intensivbehandling kan genomföras.Är du sugen på att vinna dig en tub med denna intensivtandkräm? Då tycker jag att du ska vara med och tävla. Reglerna är väldigt enkla och jag kommer att dra hela fyra vinnare. Hur bra låter inte det?

TÄVLINGSREGLER:

- Skriv "Jag är med!" i en kommentar samt lämna din mailadress. Gilla BrilliantSmile på Facebook här och gilla min blogg på Facebook här. Lämna erat Facebook-namn så jag kan kontrollera att vinnaren verkligen har gillat.
Berätta med några korta ord varför just du bör vinna en av dessa fyra tuber.

 

VIKTIGT ATT NI SKRIVER EN MOTIVERING, LÄMNAR FACEBOOK-NAMN OCH MAILADRESS. UTAN DESSA KAN NI INTE VINNA!

Tävlingen avslutas Söndag den 27 maj kl 19.00!Kill them with your kindness, ignorance is blindness..
Idag har vi verkligen haft underbart väder. Strålande sol och nästan molnfritt, enda nackdelen är att det har blåst lite kyliga vindar. Men kyliga vindar kan jag ta varje dag så länge det är soligt. Har avnjuttit en glass i det fina vädert idag, verkligen härligt.

Sommaren är på gång, och jag är överlycklig!


Vinnaren av ett kalaspaket från Barnkalaset.se..
Vinnaren av en Bumper från MyTrendyPhone.se...
Give me some lovin'...


Jag har haft världens mysigaste farbror att kelas med idag. Imorse kastade han sig framför mig och bokstavligen bad om kärlek! Han är så söt..Ett länkbyte är gjort..
Jag har gjort ett länkbyte med en tjej vid namn Zandra. Hon driver bloggen ZandrasNyaDagbok. Kika gärna in hos henne och lämna en kommentar!Skulle ni vilja göra ett länkbyte med mig? Kontakta mig då på min mail: jenniemariajohansson.blogg@gmail.com, så fixar vi det!


En snabbkik här inne..


Vinnarna från tävlingarna kommer att presenteras i början av kommande vecka. Så håll utkik på bloggen då.

Just nu är det sängen nästa. Har jobbat i natt, och nu börjar jag bli trött så dags att vila någon timme och sen upp och göra lite allt möjligt. Lite saker som jag måste stå i idag.

Ha en fortsatt bra söndag allihop!


Welcome to a world where dreams become nightmares!..


Blev att jobba ikväll (16.00 - 21.30), imorgon (7 - 17) och sen natt lördag (21.15 - 07.15). Inte mig emot, mer pengar i min kassa.

Har egentligen inte så mycket att säga. Det bakades bullar för fulla muggar hemma hos oss igår, och än är jag inte klar. Det ska bakas ännu mer, någon långpannekaka och några cupcaces hade jag i alla fall tänkt mig. Får väl se vad det blir. Men det får vänta tills i början av nästa vecka tror jag.

Nu åter till sysslorna!


Baka, baka liten kaka..


Idag står bakning på schemat, och jag ska precis kila iväg och fixa allt.. Har ni några tips på något gott att baka så får ni gärna säga till! Recept vill jag ha, många recept. Har ni något finurligt så hojta!


Trött, tröttare och sen tröttast, eller?


Drygt 3,5 timmar kvar av jobbnatten. Natten har varit bra och lugn, vilket har gjort mig riktigt seg. Längtar verkligen efter mitt täcke och min kudde just nu.

Jag tycker att det är jätte skönt och kul att jobba natt. Tror banne mig att jag ska höra mig för angående att kanske bara jobba natt nästa sommar. Har fått mig två månader i sommar, fast det är dags- och kvällspass. Ah, vi får se vad det blir.

Nu fixa klart med kaffekok och sen tömma diskmaskinen. Ha en fortsatt bra natt allihopa!