Tillbaka till startsidan?

Tävling i samarbete med BrilliantSmile..


 
Nu har du chansen att vinna BrilliantSmile's senaste nyhet. Ett Remin gel kit (värde 398:-), en liten munskölj och en liten tub Whitening boost.
 
Remin Gel Kit motverkar ilningar, isningar, skyddat mot karies och ökar tandytans jämnhet och vithet. Med andra ord så kommer du att göra dina tänder en jätte tjänst! Se till att få glada tänder så du kan skicka iväg bländande leenden till dem i din närhet.

Regler:
 
För att vara med och tävla måste du skriva "Jag är med!" i en kommentar, lämna din mailadress, gilla min blogg på Facebook här och BrilliantSmile på Facebook här. Lämna sedan ditt Facebooknamn i kommentaren så jag kan kolla upp att du har gillat.

Allt lämnas i en och samma kommentar. Gör man inte allt så är man tyvärr inte med och tävlar.
 
Tävlingen avslutas Fredag den 7 december kl 19.00!


Keep Calm and Carry On..


 
Alla som känner mig vet att jag är en riktig skalnörd. När jag ägde min iPhone 4 hade jag över 30 skal som jag böt mellan, och tror ni att det kommer att bli likadant med min iPhone 5? Förmodligen om inte ännu värre.

Har redan samlat på mig 4 olika skal och har 3 skal påväg hem, och då har jag bara haft min iPhone 5 i lite över 2 veckor. Mina senaste tillskott är ett rött enkelt skal, lätt och tunt ifall man vill vara lite diskret. Ett plånbok skal, prefekt om man är på vift. Då vet man alltid vart man har telefonen och du missar inte att ha med dig pengarna heller. Mitt absoluta favoritskal just nu är mitt "Keep Calm and Carry On"-skal. Har alltid velat ha ett sånt och nu tog jag slag i saken och skaffade mig ett. Så satans snyggt.
 
 
Säg mig, vad med detta skal är inte bland det finaste man sett? Jag fullkomling älskar det.
 
De flesta skal jag köper nu för tiden är ifrån eBay. Man får tag i så mycket fint för en super billig peng via den sidan. eBay är mitt nya tradera, jag älskar den sidan. Mitt "Keep Calm and Carry On"-skal är dock från Fyndiq. Även det är en underbar sida med fina skal för billiga pengar.
 
Är ni på jakt efter nya skal så kika in på Fyndiq och eBay. Jag kan garantera att ni hittar minst ett skal som ni kommer att älska.


Make a brilliant choice.. Use BrilliantSmile..


 
För någon vecka sen fick jag hem ett paket från BrilliantSmile innehållande deras senaste produkt - Remin Evo Gel. Jag älskar verkligen BrilliantSmiles produkter men jag försökte att inte låta det påverka vad jag tyckte om den senaste produkten.
 
 
BrilliantSmile Remin Evo Gel är deras senaste tillskott till BrilliantSmile familjen och den ska hjälpa till mot isningar och ilningar i tänderna. Remin Evo Gel återmineraliserar tandemajlen med upp till 70%. Den minskar ilningar, skyddar mot karies och ökar tandytans jämnhet.

Efter tandborstning, 1-2 gånger / dag, sätter man en ordentlig dos med Remin Evo Gel i betskenorna och stoppar in i munnen. Betskenorna ska sitta på plats i ca 5 minuter. Snabbt, smidigt och enkelt.
 
Jag har alltid haft problem med ilningar och isningar i tänderna oavsett, speciellt då jag dricker kallt vatten. Alla som känner mig vet att jag älskar riktigt iskallt vatten, men ilningar och isningar har satt stopp för det riktigt kalla. Nu kan jag återigen dricka mitt kalla för mina ilningar har minskat drastiskt.

Lär nog aldrig sluta med BrilliantSmile, dem uppfyller alla mina behov och alla deras produkter är underbara.
Jag kommer att starta en utlottning i bloggen gällande ett Remin Evo Gel kit, en liten tub BrilliantSmile withening boost tandkräm och en liten munskölj. Så håll utkik efter er chans att få prova dessa fantastiska produkter.


Månadens tampongbox från Tampons For Free..


Denna månads tampongbox är utsmyckad med reklam från Aco/Intim. Boxen är super snygg och reklamen är ju faktiskt riktigt relevant för oss kvinnor. Det följde även med ett litet informations häfte gällande ACO Intimate Care, då man får all nödvändig information om deras produkter. Moisturing gel prov samt ett fint erbjudande på ACO Intimate Care Cleansing Mousse från internetapoteket apotea.se.

 
Jag gillar verkligen ACO's produkter, dem är så skonsamma och användarvänliga, så det är verkligen kul att se Tampons For Free ha ett samarbete med dem.
 

 
Vill ni också få gratis tamponger i brevlådan? Och få möjlighet till fina VIP-utskick?
Då tycker jag att ni ska gå in på Tampons for free och registerar er. När ni fått ert första tampong-utskick så behöver du bara blogga om det, och maila länk till: kontakt@tamponsforfree.se. Svårare än så är det verkligen inte. Ni måste även se till att svara på frågorna kring utskicket för att vara garanterad nästa utskick. Glöm inte det!


Ingenting förvånar mig längre..


Så som många andra, så brukar jag sitta på Facebooks köp och sälj sidor. På ett sätt tycker jag att dem är jätte bra, för man får tillgång till att sälja iväg sina grejer snabbt och smidigt. Man kan ha tur att möta ett gäng trevliga människor och man får snabbt tillgång till mycket av det man söker. Men sen finns det en hel del negativa grejer med de där sidorna. Många med väldigt otrevlig attityd och otrevligt sätt, vissa som anser att bara för att det är Facebook så bör de få sakerna som säljs nästan gratis och dessa som tycker att det är okej att kommentera och lägga sig i andras annonser.

Nu senast så kommenterade jag på ett bord som jag hade velat köpa. Surrade med säljaren en stund och någonstans i allt surr så missade jag att säga "Jag köper det". Sånt som händer, inget jag är direkt brydd över. Men då dyker det upp en kvinna som säger att hon köper bordet. Det gör fortfarande mig inget att hon sa så, det är ändå säljaren som beslutar hur hon vill göra, så jag bestämde mig för att skriva "Jag vill också köpa :)". Vad hände då? Jo, denna kvinna väljer att kommentera: "Men nu var jag före dig att säga de Jennie". Som att jag inte visste det redan? Onödigt att påpeka det uppenbara, och att på det, dessutom, låta så otrevlig. Nog fan förstod väl jag att hon var först, jag kan väl läsa jag med? Bara för att hon var först betyder inte det att säljaren väljer att sälja på en gång till henne, utan hon kanske vill köra bud.

Det jag i alla fall vill få sagt är att ska man sitta på köp och sälj sidor så kan man i alla fall var trevlig mot varandra och inte ta saker för givet. Innan man kommenterar onödiga grejer så kan man vänta och se vad säljaren säger. Och sen måste man tänka på att vissa saker på köp och sälj faktiskt har höga värden, så att tro att man ska köpa allt super billigt eller nästan gratis är korkat.

Tänk er för med hur ni beter er och att allt kommer inte gratis. Vill ni ha något får ni vara beredd att betala lite, saker är inte gratis.Det lilla gör mer än vad man tror..


Idag är det lite kyligt ute. Snön har dalat ner i både små och stora mängder, skönt med lite vitt på backen. Jag må ogilla vintern, men jag tackar inte nej till lite snö på backen som ger lite ljus i mörkret.

Stora delar av dagen har jag suttit uppkrupen i soffan med min mysiga filt och mitt plugg.Do you wanna make your phones trendy?..


I måndags fick jag ett paket med posten, det visade sig innehålla ett skal från MyTrendyPhone Sverige. Ett supersnyggt skal som jag har suktat efter ett tag, och nu har jag äntligen det i min hand.
 
 
MyTrendyPhone har ett brett utbud på tillbehör, och senaste tillbehören att dyka upp är så klart till iPhone 5. Eftersom att iPhone 5 är det senaste på marknaden från Apple, så är den även hetast på tapeten just nu. Har ni en 5:a eller funderar på att skaffa en så tycker jag absolut att ni ska surfa in på MyTrendyPhone och kolla in deras utbud. De har en hel del grejer, bland annat: iPhone 5 skal, iPhone 5 fodral och iPhone 5 tillbehör. Det finns även tillbehör till andra smartphones, om du nu inte har en iPhone.
 
 
Och på tal om iPhone 5. Jag hämtade ut min 5:a igår och jag är super nöjd. Vilken härlig telefon. Lätt, användarvänlig, snabb och smidig. Jag är helt förälskad och skalet från MyTrendyPhone passar perfekt. Helt klart det snyggaste skalet jag någonsin ägt.
 
Ta och surfa er in på deras sida, vem vet.. Ni kanske finner ert dröm-tillbehör där!


Ibland undrar jag hur korkad människan egentligen är..


Hur kan vuxna människor bete sig så illa? Alla har vi fått lära oss att man ska fråga och inte anklaga.. Varför är det då så få som frågar om de vill veta något innan de anklagar?

Jävligt onödigt. Speciellt då det är vuxna människor vi pratar om. Man får aldrig nå svar via anklagelser, lär er att fråga istället.