Tillbaka till startsidan?

Oh so true..
Äntligen har jag skaffat mig en Fotosida..


 
Jag har skapat mig en dedikerad fotosida. Har haft funderingar på det länge, men nu äntligen har jag tagit mig i kragen och gjort en.
 
Sidan heter JM Photography, och kommer ifrån mitt tilltalsnamn och mellannamn - Jennie Maria. Då sidan är så nystartad så har jag inte hunnit lägga upp så många fotografier där än. Men det kommer att komma allt eftersom att bilder redigeras, och en del av dem kommer givetvis att visas även på denna blogg. Men majoriteten av alla bilder kommer att hamna där. 
 
Kika er in och säg vad ni tycker och tänker. Era åsikter skulle betyda väldigt mycket.
 


Månadens utskick från R.E.D.D Free..


 
Har fått hem ett utskick från R.E.D.D Free (Tidigare Tampons For Free) och denna gången har de ett samarbete med Oriptan.
 
Oriptan är ett receptfritt läkemedel mot migrän. En av fem kvinnor lider av migrän, och tyvärr så är jag en av dessa. Tur som var så kommer det inte ofta, men när de väl kommer så blir man liggandes i 1-2 dagar. Jag har aldrig provat Oriptan, men kanske vore en tablett att testa när migränen knackar på? 
 
Lider du av migrän? Har du provat Oriptan?
 

 
Vill ni också få gratis tamponger i brevlådan? Och få fina VIP-utskick?
Då tycker jag att ni ska gå in på R.E.D.D Free och registerar er. När ni fått ert första tampong-utskick så behöver du bara blogga om det, och maila länk till: kontakt@tamponsforfree.se. Svårare än så är det verkligen inte. Ni måste även se till att svara på frågorna kring utskicket för att vara garanterad nästa utskick. Glöm inte det!


Så sant som det var sagt..
Long time no see..


Länge sen jag skrev något nu. Men det har varit väldigt mycket på sistonde. Har haft nästan lite för mycket att tänka på och göra. Bloggar bara lite snabbt från mobilen nu så ni vet att jag lever!

Tänkte i alla fall meddela er om att det kommer att komma en tävling på bloggen i samarbete med BrilliantSmile! Så håll utkik. Kommer att lägga upp tävlingen inom kort, så fort jag får lite tid.