Tillbaka till startsidan?

Månadens SheSocial utskick från R.E.D.D Free..


 
VIP-utskicket från R.E.D.D free och SheSocial har kommit!
Kampanjen är med Reddville's helårspartner Pronaxen och innehåller "Pronaxen Deluxe Survival kit" - En snyggpillerask från Pronaxen (självklart utan tabletter i), Hårinpackning från Maria Nila, Mascara från Oriflame och Ett armband från Indiska. Armbandet är jätte fint och det ska bli spännande att testa mascaran och hårinpackningen. För dig som har mensvärk så finns nu ett förmånligt prova-på-erbjudande från Pronaxen med 20% rabatt hos apotea.se, ange kampanjkoden pronax20.
 

 
Vill ni också få gratis tamponger i brevlådan? Och få fina VIP-utskick?
Då tycker jag att ni ska gå in på R.E.D.D Free och registerar er. När ni fått ert första tampong-utskick så behöver du bara blogga om det, och maila länk till: kontakt@tamponsforfree.se. Svårare än så är det verkligen inte. Ni måste även se till att svara på frågorna kring utskicket för att vara garanterad nästa utskick. Glöm inte det!


Beauty is Golden..


 
 
Denna månadens GlossyBox har kommit. Verkligen spännande!
Månadens tema är "Beauty is Golden" och är inspirerad av augustis gyllene sommarljus. Boxen innehåler MEXX Energizin Woman Showergel + EdT, Be a bombshell Onyx black eyeliner, Claudia Nailpolish, L'oréal Paris Nude Magique CC Cream och Neccin nr 1 Dandruff Treatment. Ska verkligen bli spännande att trsta dessa produkter, speciellt den färgkorrigerande och återfuktande krämen Nude Magique CC cream och schampoot från Neccin. Hoppas att dem håller måttet och fungerar bra på mig!
 
Prenumererar ni på GlossyBox? Är det någon speciell produkt i denna box ni finner extra intressan och ser framemot att prova?


If I knew all about this one thing..


 
Sitter i min ensamhet i lägenheten och bara är en stund.
Hjärtat och en killkompis till oss är och fixar xenon-ljus på vår bil. Det är bra, då ser jag bättre nu när höstmörkert kommer smygandes. Om jag hade velat så hade jag fått följa med, men kände inte mig så sugen på att stå i ett garage och pillra. Är helt trött, slut och tung i huvudet så det är skönt att få lite ensamtid och bara vara. Sitter och glor lite serier, ska skutta i duschen och sen funderar jag på att spela lite datorspel eller bara slöa och glo serier. Tufft val..

Bilden på underbara Hjärtat är tagen då vi var i Storforsen med pappa och Maritha. Visst har jag en snygg sambo? Världens finaste och snällaste grabb.


Everybody hurts but it's never enough..


 
Snacka om att det är mycket surr om hus på bloggen.
Men det får ni gilla, eftersom att det tar stor plats i vårt liv just nu. Var och tittade på ett hus igår, men det var inte helt rätt. Kändes inte rätt, vi kollade mest på det huset för att få en hum om hur stort 98 kvm i en 1 ½ plans villa yttrar sig och för att känna av hur stor tomten känns. Själva tomten och kvadratmetrarna fungerar helt klart, så länge huset har det vi är ute efter. Men detta hus, som vi nu kollade på, var inte riktigt oss. Går säkert att få till bra, men det var en hel del arbete och det kändes verkligen inte som vårt hus då man klev in. Så letandet fortsätter. På ett sätt är det jobbigt, men på ett annat sätt är det ganska kul att gå på visningar. Man lär sig mer och mer för varje gång. Har en husvisning redan imorgon, ska bli spännande och se vad det blir av det. 
 
Bilden är tagen av Hjärtat då vi var i Storforsen med pappa och Maritha. Har en hel del fina bilder därifrån. Får väl se vilka bilder jag bestämmer mig för att visa. 


Låt ingen tala om vad du ska tro på..


 
Vet att det är dags att uppdatera bloggen eftersom att den ekar ganska tomt.
Men vet inte vad jag ska skriva. Är så mycket som pågår och snurrar just nu, men inget jag vill dela med mig av. Annars går allt som det ska. Har två husvisningar inbokad denna vecka, ska bli spännande. Har lärt mig att inte ha några förhoppningar, men jag hoppas verkligen att vi ska hitta något snart. Denna väntan är jobbig.
Annars har jag ett möte inbokat senare i veckan, ska umgås med en kompis ikväll och surra lite grann. Var ett tag sen vi sågs och bara snackade massa dynga. Sen är det inbokat en hel dag med Sara på fredag, vi ska chilla på, umgås och ha kul, samt att vi faktiskt ska försöka oss på att koka palt. Det ska bli spännande och riktigt roligt. Är dags att jag kommer ut ur min bubbla lite grann, måste bege mig ut bland folk och hitta på roliga saker. 
 
Bilden är tagen från då pappa och Maritha var upp på besök och vi for och hälsade på farmor i skogen. Om inte alla vet vad det är för djur, så är det en ren! Helt okej bild, hade hoppats på att få en bättre bild. Men renen var ganska rädd av sig så detta var det bästa jag fick. 


Jag kan svälja dina lögner eller välja att ta strid..


 
 
Ska snart bege mig mot affären och handla lite inför middagen.
Men tänkte att jag snabbt skulle skriva ett inlägg innan, men ärligt talat så vet jag inte vad jag ska skriva. Känns som att det inte finns så mycket att förtälja. Har massor med tankar och funderingar, men inget jag vill dela med mig av. Livet består för närvarande av att jobba, äta, sova och leta hus. Det är väl ungefär allt vi gör för tillfället. Går ganska segt på husfronten, vi har hittat oss tre hus som vi har varit intresserade av men när man hittar nått så är det oftast inget att ha. Det är i alla fall inget jag vill lägga mina pengar på, för mycket att göra. Man ska inte ha bråttom då det kommer till hus, men det är fan segt att leta. Tänk om man kunde hitta drömhuset på en gång, till ett bra pris och utan att behöva renovera upp det de första man gör. Det skulle vara drömmen. 

Bilden är tagen i Storforsen. Vi var ju dit en sväng med Pappa och Maritha och fick oss ett gäng super fina bilder. Har lite mer bilder jag tänkte visa senare.


Don't ever change yourself for someone..


 
Den som inte ringer dig, ring inte..
Den som inte letar dig, leta inte. Den som inte tycker om dig, gilla inte. Den som inte saknar dig, sakna inte. Den som inte skriver till dig, skriv inte. Kom ihåg att det är ödet som sätter människor i ditt liv, men det är upp till dig att bestämma vem som stannar och vem som går. Ge inte en andra chans när det finns andra som vill få sin första chans. Värdesätt dig själv. Älska dig själv. Tigg inte eller be om kärlek. Kärlek är något man har, känner och ger.
 
Pappa och Maritha åkte hem tisdagkväll, och lite tomt och ensamt blev det. Men jag hoppas att det inte dröjer så många år till nästa gång de kommer upp. Förhoppningsvis så har dem ett eget rum nästa gång, så stackarna inte behöver sova i en resesäng och en soffa.