Tillbaka till startsidan?

Snart ett nytt år med nya möjligheter..


Gott nytt år till er allihop ute i vida världen.
Hoppas att ni alla får en bra kväll med mycket skratt och mys, en kväll att minnas med glädje. Nyårsafton är vår dag - mitt och Hjärtats förlovningsdag, så vi kommer alltid att minnas nyårsafton som något speciellt, oavsett. 

Vi har nyss fått i oss god mat, efterrätt och god dryck. Snart blir det dags för en drös sällskapsspel, riktigt trevligt. Jag bjuder på nyårsbilderna lite senare.
Taggar: Gott nytt år!, Nyår, Nyårsafton


Skogspromenad i de värmländska skogarna..


 
I lördags var vi ut på en liten skogspromenad.
Jag, Hjärtat, pappa och Azlan var ut på en liten skogspromenad på ett ställe, som i folkmun kallas Mana, i lördags. Vi gick läng en bäck som heter Örbäcken - riktigt fint. Man kan verkligen inte tro att det är vinter här, man kan verkligen inte tro att dessa bilder är tagna den 28 december. Självklart följde kameran med och jag fick mig några bilder som blev ganska bra. 
 
Lördagkväll spenderade vi med att kolla en film och bara vara. Nästan varje kväll har varit riktiga slapparkvällar sen vi kom hit - har blivit några filmer och lite serier. Mysigt att bara vara och varva ner med tv.
Taggar: Fotografi, Hagfors, Natur, Skog, Värmland


Lite sena bilder från julafton..


 
Delar med mig av fyra bilder från julafton.
Men eftersom att jag inte är så intresserad själv av att glo på hundra bilder med julmat, och hundra bilder på julklappar så har jag inte lagt upp några. Några enkla bilder innan ris á la maltan och sen bild på min pappa och Hjärtat. Vi hade en lugn och mysig julafton utan några större konstigheter. Riktigt mysigt och bra, i bra sällskap. 


Bloggutmaning365 av Liie.se..


Jag har bestämt mig för att vara med i Liie.se's bloggutmaning365. 
Detta innebär att det kommer att publiceras minst ett inlägg om dagen i 365 dagar från och med 1 januari på min blogg - och dessa inlägg följer ett visst tema vecka för vecka. Ska bli intressant och se om jag kommer att klara av att fullfölja detta eller om jag ger upp efter ett tag. Fördelen är ju att jag kan skriva ett gäng inlägg i förväg och tidsinställa dem. 
 
Utmaningen är upplagd som så att varje vecka innehåller ett visst tema, och de fyra första dagarna ska man svara på random frågor som har och göra med det temat. Alla torsdagsfrågor börjar på "Om..", på fredagar ska man tipsa eller länka, lördagar ska man hissa och dissa och söndagar innebär att man ska göra en 5-i-topp-lista. 
 
Jag tänker inte skriva ut hela listan här just nu, men ni får gärna klicka er in HÄR och läsa listan i dess helhet. Tänkte bara lägga upp de första två veckorna så ni kan se lite om hur det kan se ut.
 
VECKA 1 - 2013 / 2014
 
001. Hur tror du den här 365dagarsutmaningen kommer gå för dig?
002. Ser du ett nytt år som en chans att börja om eller är det bara som vilken tid på året som helst?
003. Länka till ett inlägg du skrivit från 2013 som du tycker borde läsas igen
004. Hiss & Diss - 2013
005. 5 saker du vill göra under 2014
 
VECKA 2 - BARNDOMEN
 
006. Vad vad populärt när du var liten?
007. Hur var du som barn?
008. Var det något du gillade som barn som räknades "höra till det andra könet"?
009. Om du fick chansen att gå tillbaka till att vara barn igen, skulle du ta den?
010. Tipsa om en lek du lekte som du tycker barn idag borde testa på också
011. Hiss & Diss - Händelser från barndomen
012. 5 leksaker du tyckte extra mycket om som barn
 
Detta ska verkligen bli spännande. Hoppas verkligen att jag kommer att hålla hela året ut, den som lever får se.
Taggar: Utmaningar


Snyggt och stilrent, precis som jag vill ha det..


 
Ny design på plats på bloggen - äntligen!
Började bli jävligt less designen jag hade, den var rörig och bara allmänt jobbig. Vet inte hur jag tänkte när jag skapade och publicerade den. Denna är jag dock väldigt nöjd med, den är enkel och stilren. Har även breddat content på den så jag får plats med större bilder i mina inlägg - äntligen! Fotar man mycket och vill publicera sina bilder så vill man givetvis att de ska synas i så stor storlek som möjligt. Detta kommer att bli perfekt. Är så nöjd så!
 
Värt att tänka på dock är ju att gamla inlägg kommer att se lite konstiga ut eftersom att bilderna inte är lika stora i de inläggen som de kommer att vara i de nya - och jag kan inte fixa i ordning alla de bilderna och inläggen heller. Så ni får ha lite överseende, och eftersom att det nu är fixat att bilderna ska gå hela vägen ut till kanterna, så kommer de gamla bilderna även att ligga väldigt konstigt i inläggen. Hittar jag någon mirakel lösning som löser det snabbt och enkelt så ska jag fixa det, fram tills dess får ni ha överseende med det. 
 
Vad tycker ni om denna design? Själv så gillar jag den massor.. Stilren och enkel.


Dan före dopparedan..


 
Julafton imorgon och snön lyser med sin frånvaro, i alla fall i södra Sverige där vi befinner oss just nu. 
Har fått veta att det kommit en del snö hemma i Piteå, vilket nog ger lite julkänsla där. Men här finns det lika lite julkänsla som det finns snö - åssit och inget. Får i alla fall spendera jul och nyår med pappa och Maritha. Första julen och nyåret som Hjärtat spenderar nere i söder. Oavsett om det finns snö på backen eller inte så har vi det riktigt mysigt och bra. En skön semester. 
Resan ner var ju inte lika kul. Att sitta i en bil i över 12 timmar är ju ingen höjdare. Men fördelen med att köra bil är ju att man kan rasta vart man vill, när man känner för det och man kan köra vilken väg man vill. Man kan bestämma allt helt själv och köra den väg som passar en bäst för stunden. 
 
Jag vet att jag har varit sjukt dålig på att uppdatera och jag tror inte att jag kommer att uppdatera så överdrivet mycket nu såhär innan nyår. Men man kan ju alltid hoppas att jag kan få mig ett litet il eller två. Håll en tumme för mig!