Tillbaka till startsidan?

'Nothing' usually means I don't want to tell you..


 
På mina två lediga dagar har jag suttit och lekt i Photoshop. Tanken var att sätta ihop en design, men inte att jag skulle byta design. Fastnade så för det jag satt och pysslade med så det blev ett designbyte. Jag gillar verkligen att den är så enkel med rena gråa färger, några inslag av rosa och väldigt stilrent. Jag ville ha en enkel design som inte tog över hela bloggen, utan jag vill att mina bilder ska vara i fokus och det tror jag verkligen att det blir nu.
 
Vad tycker ni? Hiss eller diss?


Så underbart mycket att se framemot..


Jag är verkligen seg på att berätta mina hemligheter för er. Men jag har verkligen inte haft någon ork eller ens varit sugen på att blogga den senaste veckan eftersom att det har varit så mycket annat.
 
Då jag känner mig på topp igen och suget att blogga kommit tillbaka så kommer jag att berätta allt det roliga som händer i mitt och Hjärtats liv just nu. Det är väldigt roliga saker för oss båda, och vissa saker är mer roliga för mig än vad det är för Hjärtat medan andra saker är lite roligare för honom och mer skrämmande för mig. Men det kommer att bli bra.. Ser verkligen framemot denna vår, den kommer att bli underbar.
 
Detta kommer nog att bli vårt bästa år, ett underbart år med massa underbara händelser, underbara saker och förhoppningsvis underbara människor att dela det med.


Månadens utskick från Tampons For Free..


 
Har fått hem ett utskick från Tampons For Free, och denna gången har de ett samarbete med HPV-vaccin.se.
 
Verkligen en tänkvärd kampanj. Är dock rätt osäker på om jag kommer att vaccinera mig, dels pga min rädsla för nålar, men även för att jag inte är speciellt förtjust i vaccinationer. Tar dem, oftast, endast om jag verkligen måste.
 
Har ni funderat på att vaccinera er mot HVP?
 

 
Vill ni också få gratis tamponger i brevlådan? Och få fina VIP-utskick?
Då tycker jag att ni ska gå in på Tampons for free och registerar er. När ni fått ert första tampong-utskick så behöver du bara blogga om det, och maila länk till: [email protected]. Svårare än så är det verkligen inte. Ni måste även se till att svara på frågorna kring utskicket för att vara garanterad nästa utskick. Glöm inte det!


Halva priset på alla Savidermas produkter..



Från och med idag har jag ett erbjudande till er som räcker hela februari ut. Ni har möjlighet att få 50 % rabatt på alla Savidermas produkter, och allt ni behöver göra är att uppge jenniemariajohansson som meddelande i kassan.
 
Så klicka er in på deras hemsida och beställ era favoriter nu på en gång. Har ni aldrig testat Savidermas produkter så har ni nu det perfekta tillfället till att prova dem till halva priset.


En nervös dag med blandade känslor..


 
I natt blev det ingen sömn alls, utan imorse fick jag mig 2-3 timmars sömn. Kan säga att hjärnan är trött och hela jag är helt seg. Nästan som att jag vandrar runt och pratar i slowmotion. Men så är det ibland och förhoppningsvis får jag mer sömn i natt. Behöver verkligen det.
 
Imorgon startar en av mina "hemligheter", och jag kommer att berätta för er antingen imorgon eller åt helgen om det. Men spännande är det och verkligen kul. Hoppas att allt kommer att gå bra.
 
Från det ena till det andra, jag blev överlycklig för cirka en timme sen då Hjärtat ringde. Han har varit i Kalix hela dagen och jobbat och det såg verkligen mörkt ut där ett tag. Han ringde hem mitt på dagen och var då dyngsur, och lite grinig över att allt inte gick så smidigt som det skulle. Det såg ut som att han skulle bli tvungen att finna sig ett hotell i Kalix och stanna kvar där tills imorgon. Varken han eller jag ville det, men det löste sig. Stackarn är på väg hem nu och ska tillbaka imorgon före fan på morgonen, men varken han eller jag ville sova ifrån varandra. Kanske är löjligt för vissa, men det går typ att räkna på två händer kring hur många dagar vi varit ifrån varandra sen vi träffades, och ingen av oss tycker om det. Vi vill sova med varandra och vi vill spendera tid med varandra. Så han tog ett snabbt beslut att fara hem och sova med mig i natt för att sen fara tillbaka imorgon, inte roligast. Men vi får i alla fall sova med varandra!
 
Nu är han bara minuter från att komma hem så jag ska gå och sätta igång duschen åt honom och se vad jag ska laga för mat åt oss. Sen blir det skutt i säng, så jag lär inte skriva mer förrän imorgon eller åt helgen. Ha en bra kväll och natt.


This is the world I know, unreliable and so cold..


 Jag har typ en miljon tankar som snurrar i min skalle, många frågor men står här helt ensam och tom utan svar och utan att förstå något alls. Det enda jag vet med säkerhet är att inget någonsin kommer att bli sig likt igen.
 
Egentligen finns det hur mycket som helst som jag hade velat få ur mig, men jag vill inte skriva om hela mitt privata liv hur öppet som helst för vem som helst att läsa. Jag tror att den privata bloggen ska få sig ett besök, för jag kommer aldrig någonsin att kunna somna med allt detta inom mig.
 


En vacker bukett från en underbar vän..


 
Fick mig ännu en bukett med tulpaner idag. Underbara Anna kom förbi och surrade en stund, med sig hade hon både tulpaner och semlor. Hur fantastisk är inte hon egentligen? Vi surrade om lite ditt och datt och hade det riktigt trevligt.

Alla skulle ha haft sig en vän som Anna. Lätt och enkel att ha och göra med, super trevlig, snäll, ärlig, underbar, omtänksam.. Ja, listan kan göras riktigt lång, men det är lite av alla bra egenskaper hos henne och jag kan tycka att det är synd att vi lever lite olika liv som leder till att vi inte träffas så ofta. Men när vi väl träffas och surrar så är det som att vi träffas varje dag.
 
Tusen tack vännen för blommorna och semlan.
Liten och enkel uppskattning som, helt klart, gjorde min dag.


Tulpaner gjorde min dag..


 
Världens bästa sambo kom hem med en bukett tulpaner till mig på sin lunchrast. Lite förvånad vart jag allt, var inte beredd på att få blommor på hans lunchrast. Men hur mysigt och underbart är det inte att få blommor av sin kärlek på sin födelsedag? Jag älskar den där, enkla och lätta, uppskattningen som blommor kan ge. Speciellt om det är blommor från den man älskar. Hur underbart som helst.
 
Hans egna sätt att säga: Grattis på födelsedagen älskling!. Riktigt gulligt av honom, och det gjorde helt klart min födelsedag lite bättre.
 
Visst är dem vackra? Jag älskar tulpaner.


Så vardagligt och vanligt som det kan bli..


Fredagkväll och jag har det mysigt i soffan med min underbara filt, Hjärtats bärbara dator och tv-serier igång i bakgrunden på tv'n. Har haft en riktigt seg dag idag och jag tror att det är den där förbannade förkyldningen som spökar. Vaknade upp med tät näsa, tjock i halsen och världens huvudvärk. Inte ens lite mysigt, men det går ju en hel del virus just nu så. Bara att gilla läget.
 
Hjärtat nördar framför sin stationära med en massa spelande, bra avslappning för honom efter en fullpackad jobbvecka. Hade jag inte varit så trött och hängig så hade jag joinat honom i spelvärlden, men jag orkar inte. Inte ens lite grann. Jag tror att jag ska ta fram min stickning och sitta med den en liten stund innan det är läge att skutta i säng, vilket är ganska snart. Men lite stickning är bättre än inget. Håller äntligen på att lära mig att sticka sockar, men jag behöver lite svärmor-hjälp för att sticka hälen. Så jag får påbörja andra sockan tills vi åker upp till Arvidsjaur igen.
 
Detta blev ett vardagsinlägg med lite allt möjligt i innehållet. Orkar inte skriva specifika inlägg varje gång, utan ibland måste man få använda bloggen lite som en dagbok och fylla den med det vardagliga som sker. Eller vad säger ni? Nog kan det vara kul att läsa om en persons vardag i mellanåt istället för att bara ha specifika inlägg? Har hur mycket som helst att skriva och berätta om egentligen, men jag känner inte att jag vill berätta om allt ännu. Det kommer när det kommer. En roligt och bra nyhet kommer då att avslöjas/berättas åt veckan. Så en av alla mina "små" hemligheter kommer ni att få reda på inom kort.
 
Imorgon kommer våra närmsta vänner hit för att fira min födelsedag i förskott. Vi ska ha en liten "get-together" med fika, lite alkoholhaltiga drycker, sällskapsspel och allmänt mys. Jag kände inte för att fira min kommande födelsedag med buller och brak, utan bara ha en lugn tillställning med de närmsta och jag kände inte för att ha födelsedagsfika på en måndag eftermiddag/kväll (fyller ju egentligen på måndag) så då passar det bättre med en helgdag.
 
Äsch, nog skrivet nu. Det blev ett längre inlägg än vad jag hade tänkt, men verkade ha en hel del på hjärtat.
 
 
Bjuder på en gammal bild på Mew. Min lilla Knorre, världens mysigaste farbror!


Sometimes you're like sleeping beauty..


Här är det inte speciellt mycket aktivitet. Har haft en hel del att göra och då har bloggen tyvärr blivit lidande.

Igår hade jag fin besök. Anna kom förbi en sväng innan hon började jobba, lämnade av Smoke och surrade bort en stund. Riktigt trevligt. Synd bara att det sker allt för sällan.

Idag har det varit full rulle och jag har varit trött som en gnu. Eller, snarare ÄR trött som en gnu. Fattar inte varför jag varit så trött idag. Jag har fått mina timmars sömn men ändå är ögonlocken tunga som bly. Blir snart att skutta i säng.

Det kommer att bli en hel del att göra den närmsta tiden och mycket som måste fixas innan maj. Har en hel del att se fram emot i vår.

Nej, se klart mitt avsnitt av Hell's Kitchen, pinka Smockan och sen skutta i säng. Har en hel del att skriva om så ska försöka knåpa ihop några inlägg imorgon.



I may not be there yet, but I´m closer then I was yesterday..


 
Igår kväll kom vi hem från Arvudsjaur. Lugn och skön helg har vi haft utan några måsten, riktigt härligt. Har myst på med Mew och Ivy, kelisarna där. Mew har legat mellan våra huvuden på en egen kudde under nätterna, kelgrisen där!
 
Har även tagit oss lite tid till att köra, och det var bra och gick bra. Annars finns det inte så mycket mer att säga om helgen. Den har varit super bra. Får väl se om vi åker upp nästa helg också eller om vi blir hemma. Måste nästan passa på att fara upp nu då man inte har annat att göra, men vi får se.
 
Samtalet jag fick i torsdags (som var så positivt), har blivit ännu mer positivt. Mer än så säger jag inte, utan det hade jag tänkt avslöja lite senare. Kan säga att jag är glad, super glad och det kommer att bli riktigt kul.


Let's hope for the best..


Jag har varit lite inaktiv de senaste dagarna, men det har sina anledningar. 
 
Just nu sitter vi hos svärföräldrarna i Arvidsjaur och bara myser. Ska vara här tills imorgon kväll. Mysigt att få mysa med katterna igen och bara få vara social med familjen. 
 
Fick ett väldigt roligt samtal i torsdags, väldigt kul. Får väl se vad som händer. 
 
Jag har inte min egna dator med alla bilder och allt, så det blir lite bildlöst..