Tillbaka till startsidan?

So don't be dumb. Don't trust anyone..


 
The Lonley Island feat. Adam Levine & Kendrick Lamar - YOLO (you only live once)


Meningslöst inlägg, men så blir det lite nu och då..


Idag är jag trött och hängig, så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Blir ett meninglöst inlägg, men vad fan. Bättre än inget, eller?
 
Idag har jag suttit och pluggat, pluggat och pluggat. Imorgon är det praktiskt och sen blir det att plugga, plugga och plugga igen. Ganska kul om man har motivation och orken.. Hittade upp dem båda mot slutet av min pluggstund. Efter det så åt vi korvstroganoff och pasta till middag innan vi begav oss ut och kikade lite i affärer.
 
Vi landade först på Elgiganten där vi kikade runt lite grann.. Finns några saker som gärna hade fått följa med hem, men det får vänta ett tag. Sen for vi på ÖB och Dollar innan vi masade oss hemåt. Kul att få kika på något och bara strosa, även om inget speciellt inhandlades.
 
När vi kom hem så beställde jag min födelsedagspresent. Hjärtat hade beslutat att i år så skulle jag få välja min egna födelsedagspresent, och efter mycket letande så kom jag fram till vad jag behöver. Ni får se det då det kommer, eller att jag sparar det och visar på min födelsedag!
 
Nä, nu ska jag spela lite datorspel innan jag ska krypa till kojs. Har en spännande dag framför mig imorgon!


When you stop chasing the wrong things, You give the right things a chance to catch you..


 
Igår blev vi, som sagt, bjudna på middag hos en killkompis. Det blev fläskfilé och potatisknytten med svartpepparsås och beasås. Fick oss en överraskning då vi kom dit, eftersom att vi trodde att det skulle bli potatisgratäng, men det blev det inte. Super gott var det i alla fall och trevligt hade vi det. Vi hade tagit med oss en kladdkaka som efterrätt, som avnöjts en stund efter maten. Verkligen mys!
 
 
Efter middagen och efterrätten så spelade vi lite sällskapsspel. Det blev Trivial Pursuit och sen vanliga, hederliga kortspel. Åt lite godis och chips och bara mös på. Jag spöade grabbarna i Trivial och sen spöade en av grabbarna mig i kortspelandet, även om det var nära att jag skulle ha spöat dem där också.
 
 
När vi blev less på att spela en massa spel så drog jag fram kameran och fotade Doppel. Han ville egentligen inte bli fotad så majoriteten av bilderna är jätte dåliga, men lyckades få några bra kort ändå. Kattskrället som attackerade mig några gånger under kvällens gång. Han älskar hår som är uppsatt i svans, så kul att leka med. Jag är inte lika förtjust i att han attackerar mitt huvud, men det skiter han i. Haha, han hann dock aldrig få tag i varken mitt huvud eller mitt hår.. Men försökte gjorde han allt.
 
Vi hade det riktigt  mysigt och trevligt i alla fall.
Hoppas att ni hade en lika härlig lördag som vi!


We are what we repeatedly do...


 
Idag blir vi bjudna på middag hos vår killkompis, ska bli fläskfilé och potatisgratäng.. Verkligen gott. Sen blir det antingen lite sällskapsspel eller någon film ikväll, den som lever får se. Skönt oavsett vilket att åka till någon annan och göra något, än att bara vara här. Skönt att lämna över värd-ansvaret till någon annan, haha.
 
I natt har vi haft en tjejkompis sovandes hos oss. Det var lite struligt så hon behövde komma iväg en stund, och självklart lånad vi ut vår soffa till henne. Vi spelade lite datorspel och chillaxade, ganska skönt faktiskt. Dock somnade inte jag och Hjärtat förrän klockan 7 imorse och sen vaknade vi kl 11.40, så lite trött är jag allt.. Men det går vägen. Vi låg och pratade och sen gick det bara inte sova, även fast vi la oss kring klockan 3, sånt som händer.
 
Nej, nog surrat. Dags att göra lite grejer innan vi drar iväg. Hoppas att ni får en fin lördag!


Life has its ups and downs...


Idag är inte en sån där super bra dag, dels för att jag har dejtat toan halva natten och dels för att jag fått sova som en kratta. Men det är bara att gilla läget. Har fått behålla allt jag har ätit sen jag klev upp, så det är ju ett positivt tecken.
 
Nä, jag är inte direkt sugen, egentligen, på att sitta här och skriva. Ska kika vidare på ebay efter lite smått och gott, samt kolla efter nå kläder. Måste beställa hem lite kläder eftersom att vissa plagg håller på att falla i bitar. Så går det då man inte är speciellt brydd över kläder och har en liten garderob.
 
Hur har ni det en fredag som denna? Bättre än mig hoppas jag!


The best things in life aren´t things..


 
Idag har vi varit och storhandlat, äntligen! Nu har man mat så man klarar av att leva ytterligare en månad. Vi passade även på att köpa oss varsin tidning, i väntan på tidningarna vi prenumererar på (som kommer nästa veckan). Jag inhandlade en fototidning för att få lite tips kring fotografering och Hjärtat köpte en speltidning, så nu har vi lite intressant läsning innan ikväll innan det är dags att sova.
 
Läser du några speciella tidningar?


I don´t stop when I´m tired, I stop when I´m done...


 
Igår kom UV-filtret som vi köpt från ebay. Kul med nya filter och lite annat smått och gott till kameran. Det behöver inte alltid vara dyrt för att vara bra, så ska bli spännande att se hur bra detta filter är, och avsett vilket så är det ett bra extra skydd.
 
Endel säger att UV-filter bara är onödigt, och att det förstör bildkvaliltén, medan andra säger att det är bland det bästa man kan skaffa till kameran. Vi skaffade som ett extra skydd till objektivet samt att jag vill se om det kan ge bättre färgreducering i bilderna.
 
Vad har ni för filter till er systemkamera?


Whoever said that diamonds are a girls best friend, never owned a dog...


 
 | Modell: Anneli Lindström & Java | Fotograf: Jennie Johansson | Canon EOS 1100D + EF-S 18-55 III |


Don't let stupid things break your happiness..


 
| Fotograf: Jennie Johansson | Canon EOS 1100D + EF-S 18-55 III |


Let's light up the world with some candles..


 
Alla som känner mig vet att jag älskar ljus och ljuslyktor. Bara i vardagsrummet så har jag 35 ljuslyktor och allt som allt så har jag kring 70 ljuslyktor i hela lägenheten som brukar tändas var och varannan kväll. Ni kan ju gissa om det går värmeljus!
 
Mina senaste favoriter är dem på bilden. Har dem tre i turkost också har jag tre till likadana fast i grönt. Hur snygga som helst! Enkla och fina, samt att de lyser så fint när man har tänt ljus i dem.
 
Brukar du tända ljus hemma? Är du som mig, en ljusgalning eller föredrar du vanliga lampor?


Spelkvällar när dem är som bäst..



I lördags hade jag en trevlig och lugn kväll med grabbarna. Vi åt tacos till middag och sen spelade vi bara en massa spel. Surrade, skrattade och hade det allmänt trevligt. Det är så mysigt att bara umgås på vanligt hederligt vis och inte bara en massa "socialisation" på internet.
 
Vi började så klart med middagen, och gott var det. Då man inte äter Tacos så ofta så är det ju gudomligt gott då man väl äter det. Efter maten så satte vi igån med en massa spel. Först spelade vi Skitsnack, det var ett väldigt udda spel och vi var verkligen inte duktiga på att bygga meningar. Många skratt blev det i alla fall. Sen fortsatte vi med Touché och avslutade med en match Monopol. Tja, ni ser kanske vad grabbarna tyckte om Monopol.. Jag blev vinnaren med råge, så man kan snacka om att jag hade tur. Men det är inte vem som vinner som är det viktigaste, utan att man har kul med varandra och det hade vi.
 
Mer såna här kvällar, jatack! Vem som helst som är sugen på att spela lite spel får mer än gärna höra av sig. Det finns plats för fler personer i vårt kök.


Sometimes you have to be updated..


Har gjort ett header byte på bloggen. Vart less den jag hade där, samt att den inte kändes riktigt jag. Nu är det en header som påminner väldigt mycket om vissa av mina gamla headers, men då är den mer mig. En header jag verkligen tycker om.
 
Nu fattas det bara att byta bakgrunden på bloggen, då jag inte tycker att den riktigt passar in med allt annat. Men det är inte lättast att hitta en som passar alternativt att göra en helt från grunden. Det tar sin stilla tid, så vi får se om det kommer att komma någon inom kort eller om det dröjer.
 
Vad tycker ni? Bra eller dåligt byte?


En svängom i vårt vardagsrum..


 
Bättre sent än aldrig, här kommer i alla fall de senaste bilderna från vårt vardagsrum. Både jag och Hjärtat vart så less allt det svarta så vi bestämde oss för att köra på vitt. Det enda vi behöll i möbelväg som är svart är soffan, skrivbordet samt skrivbordsstolarna.
 
Som ni ser så blev det grönt och vitt med lite svarta och gråa inslag. Jag gillar det, och det ser bättre ut på plats än vad det gör på bild. Fotade då det var ganska mörkt och dassigt ute så bilderna blev inte dem bästa, men ni får er i alla fall en uppfattning om hur det ser ur här.
 
Akvariet, som tidigare stod där skrivbordet nu står, har vi gjort oss av med. Vi kände att vi inte riktigt hade varken tiden eller orken till att ta hand om akvariet så vi sålde det vidare till en kompis. På så vis fick vi även lös lite plats i vardagsrummet. Skrivbordet fick sig en superbra plats och vi fick även plats för en bokhylla.
 
 
Min absoluta favorit i vardagsrummet är vår Maskros-Lampa. Den är så fin och ger ett jätte fint ljus i från sig. Vi fick den i julklapp av min mamma och hennes sambo. Enda jag inte gillade med den var att sätta ihop den. Där snackar vi pillergöra..
 
Det var vårt vardagsrum. Ska visa er mer bilder på lägenheten senare, då jag inte visat det färdiga resultatet på varken hallen eller köket. Men det kommer vid ett senare tillfälle.


Detta är inte det slutgiltiga resultatet...


Haha, har endast gjort ett litet test i min design då jag ville byta ut min header. Designen kommer inte att se ut såhär, utan den kommer att bli utbytt under dagen. Så ni behöver inte fundera om detta kommer att vara min header eller inte.
 
Ganska fult, men man måste prova sig fram i vur man vill att allt ska se ut. Det kommer att bli ändringar, som sagt, under dag. Så håll till godo!


The nature is calling you...


 
| Fotograf: Jennie Johansson | Canon EOS 1100D + EF-S 18-55 III |


Sometimes you have to allow yourself..


 
Idag är det lördag och det betyder godis-dag! Gott med lite smågodis att smaska på, dricka ett glas dricka och se lite serier eller en film. Får väl se vad dagen erbjuder, om det blir någon film eller om vi umgås med vänner och hittar på något. Kanske spelar lite spel som förra helgen? Har funderat på att ta mig ett glas vin, men är inte säker på om jag vill. Ett som är säkert är att vi ska äta lite godis i alla fall, för det måste man få unna sig ibland.
 
Som ni märker så är dagen verkligen inte planerad, men jag gillar att det är så för då kan vad som helst hända.
 
Vad ska ni göra en mysig lördag som denna?


Pillra och småfixa är verkligen något jag är bra på..


Jag kan verkligen inte låta bli min bloggdesign. Nu har jag gjort lite småfix i den så den passar mig bättre, och jag gillar det. Får väl se hur länge det varar innan jag känner att det är dags för förändring igen. Har ändrat i rubrikerna och kring "Datum, tid, kategorier,kommentera"-fältet. Sen satte jag ju in en ny "Kommentera här"-ruta.
 
Känner på mig att det kommer att pillras lite mer senare. Lär ha pillrat sönder designen innan jag byter den, om jag känner mig själv rätt..


Bilder från födelsedagsfikat..


 
Här kommer lite bilder från då vi var på födelsedagsfika hos vår kära vän. Han hade bakat en hel del fika, och det var riktigt smarrigt. Har dock inte tagit någon bild på tårtan eller pajen, blev att man fotade katten mest och sen surrade man och var social så tårtan och pajen glömdes bort.
 
Var i alla fall mysigt att ta en kväll mitt i veckan och surra och fika. Kanske ska ta en sån kväll fast ingen fyller år?


Detta med att trilla hela tiden är hemskt..


Ligger bara och snurrar i sängen. Får ingen sömn och kan inte komma till ro. Verkligen jobbigt, men vad ska jag göra? Har provat kolla på något, läsa, lyssna på ljudbok samt att bara ligga i mörkret och slappna av.. Inget funkar! Känns så jävla onödigt just nu, varför ska jag alltid ha problem då jag inte vill? Har en del ärenden att uträtta imorgon, foton att ta samt städning att göra.. Kommer jag att få något gjort? Det känns inte som det!

Har ni några mirakeltips på hur man lätt och snabbt kan somna så mottar jag dem gärna!



Snabb uppdatering av designen..


Kände för att uppdatera min kommentarsruta lite grann, och då gjorde jag det. Gick på mindre än 5 minuter och resultatet blev detta, vad tycker ni om det?
 
Spara eller kassera? Vad tycker ni? Jag gillar det, men vet inte om det passade.. Får kanske fundera över natten..


Det blir vad det blir..


Blev inget bloggande igår då jag var så knäckt efter att ha jobbat.. Jag och Hjärtat fick oss ca 2 timmars sömn natten mellan tisdag och onsdag, och sen jobbade vi på det (han 8 timmar och jag lite mer än 9 timmar) så det blev bara att koka ihop nå mat och äta direkt man kom hem. Efter det gick vi och la oss i sängen och mös med en film.
 
Riktigt skönt att hoppa i säng strax efter 18 snåret och bara vara. Ligga och slappna av. Verkligen behövligt. Somnade strax efter 21 och sov till 7.30 imorse. Det var också väldigt skönt kan jag säga.
 
Idag har jag varit på Försvarsmaktens informationsmöte på Arbetsförmedlingen, annars har jag inte gjort något speciellt. Hade tänkt städa en sväng här hemma, men på något vänster så kom det bort. Får väl se om jag kan lyckas städa imorgon, eller något sånt.
 
Nu dags att se vad vi ska käka till middag och tillaga det..  Resten av kvällen ska vi bara vara, kanske spela lite datorspel eller något.


Congratulations on your birthday...


 
Idag fyller en av mina bästa vänner år, så ska snart bege sig till honom för att säga grattis! Synd att vi inte har fått hans present levererad än, den kommer inte förrän senare i veckan. Men då har han något att se fram emot till senare.
 
Ett stort grattis vännen! Hoppas du haft en bra och mysig dag.


Ibland måste man ta tjuren vid hornen..


Idag kan man säga att jag har varit duktig.. Eller lite i alla fall. Har tagit tag i att ringa Vägledningscentrum gällande mina betyg, så nu är en tid inbokad för att göra klart det sista och sen kommer jag att ha det där fina pappret i min hand. Sen har jag sökt en drös med jobb och skickat iväg en hel del spontanansökningar. Så snart kanske det nappar någonstans och jag får in en fot på något mer ställe..
 
Skulle vara guld att få jobba lite mer än vad jag gör i dagsläget.
 
Nä, nu ska jag ta och städa i ordning lite grann hemma. Därefter blir det att fixa allt för middagen. Kommer att bli spännande. Ska laga ett "Jennie-påhitt", så vi får väl se om jag lyckas eller inte. Förmodligen så har säkert någon annan där ute gjort något liknande recept, men jag har aldrig provat eller läst om det så ska bli skoj. Håll en tumme för mig att det kommer smaka bra!
 
Hur har eran start på veckan varit? Bra hoppas jag!


jenniemariajohansson @ instagram


 
Följ mig på Instagram - jenniemariajohansson


Enjoy it while it lasts...


 
Har precis ätit middag, städat bort och gjort i ordning allt för ikväll. Sällskapsspel, godis, skratt och surr står på schemat ikväll. Har bjudit över några vänner, så vi ska bara ta det lugnt och bara vara. Känner att nu efter all sjukdom så måste man vara lite social..
 
En killkompis till oss (a.k.a en av mina bästa vänner) ska ta med sig en 2-3 spel, så vi kommer ha kring 5-6 spel att spela ikväll.. Men skoj kommer det garanterat att bli. Nog tror jag att vi 5 kommer kunna surra öronen av varandra och skratta ihjäl oss lite grann.
 
Ska försöka ta ett gäng bilder så får ni se hur vår kväll var lite senare. Hoppas att ni får en lika fin och mysig lördagskväll som vi ska ha!


Sometimes you just have to wait...


 
Alla som känner mig vet att jag så gärna vill ha en hund. Lite komiskt dock att en som är så hundrädd som jag gärna vill ha hund. Men jag vill överkomma min hundrädsla och sen är jag inte rädd för alla hundar. Eftersom att vi har katterna (som för tillfället är på "semester" i Arvidsjaur) så kan vi inte skaffa en hund. Hjärtat vill att vi ska vänta, och då måste jag respektera honom. I vilket fall som helst så har jag super snälla vänner som mer än gärna lånar mig deras hundar för att stilla mitt hundsug lite grann.
 
Jag brukar ju ha Annas underbara knasboll Smoke. En korkad men ack så söt "liten knähund".. Han är en Rottis/Schäfer så han är ju egentligen inte liten, men han vill gärna tro att han är det. Det är mysigt att ha honom här för då har man sällskap på alla sätt. Vill man vila så vilar han med dig, vill du gå en super lång promenad så är han med dig.. Oavsett vad du vill göra så är han mer än gärna med. Lite roligt att jag verkligen dominerar denna hund, han vet att det är jag som bestämmer.. Men jag backar för en tax, och typ skiter ner mig när en tax är i närheten. Har nog och göra med att taxar är skrämmande och bjäbbiga, och jag har varit med Smoke sen han var liten valp, så jag känner verkligen honom.
 
Nu senast så har jag varit hundvakt åt min kusin. Hon behövde någon som ville vara med lilla Tyson, och självklart ställer jag upp. Jag vill ju som sagt stilla hundsuget och hon behövde en hundvakt. Tyson är en 5 månaders liten Chihuahua/Jack Russel valp. Han är full av energi och galenskap. Inte en enda lugn stund med honom i närheten. Jack Russel'n i honom gör så han ibland är halvt om halvt galen, men ack så söt ändå.
 
Ska vara med honom på måndag igen, ska bli kul. Sen får vi se när jag har Smoke igen. Saknar den klumpedunsen lite grann.


The right scent for the right occasion..


 
Jag har två Yankee Candle ljus som står i bokhyllan och bara står. Vågar inte riktigt elda upp dem för jag vill inte att dem ska brinna upp. Låter kanske lite konstigt då det går att köpa nya, men på något vänster så vill jag inte göra mig av med dem. De är de första Yankee Candle ljus jag någonsin ägt, så lite speciella är dem.
 
Nu känns det som att jag svamlar lite grann, men det jag ville säga i alla fall är att jag älskar hur dem doftar. Black Cherry är absoluta favoriten för mig och Jack Frost kan jag inte riktigt beskriva doften på, men den luktar mumma också!
 
Har du nå Yankee Candle ljus hemma? Vilken doft föredrar du?


Would you walk a mile in my shoes?..


 
Jag måste få visa er mina nya vinterskor. Eftersom att jag inte har haft ett par ordentliga vinterskor på minst 5-6 år, så tyckte jag att det var på tiden att införskaffa i ett par denna vinter. Kollade först runt på nätet efter ett par skor som jag trodde att jag skulle gilla, när jag valt ut 2-3 par så for jag till butiken och testade.
 
Slutade med att jag kom hem med dessa snyggingar i början av december. Ett par Rieker med ullfodring. Så underbart varma, sköna och framför allt snygga! De passar till allt, och då menar jag verkligen allt. Jag kan ha dem till mjukisbyxor om jag så vill (har redan provat, så jag vet att det funkar) utan att det ser sjukt ut. Eftersom att man lätt kan trä byxorna över skaftet på skorna.
 
Så underbara, lätt det bästa köpet jag gjorde under 2012.
 
 


Ibland måste man, helt enkelt, passa på..


 
Dagen innan nyår så åkte jag och grabbarna till Luleå en sväng. Mest bara för att kika vad de hade att erbjuda under mellandagsrean. Det fanns inte så överdrivet mycket, men någon billig, behövlig grej kom vi allt hem med.
 
Ett extra minneskort och ett bordsstativ till kameran, ett 3 pack display-skydd till min iPhone och även ett fullstort stativ till kameran. Vissa grejer måste man passa på att införskaffa medan det är rea, speciellt då orginalpriset är svindyrt.
 
Vi kom i alla fall hem med bra grejer för en billig slant.


Nyårsafton del 2..


Då hade jag tänkt visa er de sista från nyårsafton. Det blir lätt jobbigt och tjatigt om jag ska visa varenda bild som togs, då vi mest hade fotokrig och fotade varandra. Lite lätt tråkigt att kolla på i längden. Här kommer i alla fall lite bilder som visar vad vi gjorde och hur vi hade det.
 
 
Världens gulligaste Hjärta provade julklappen som han fick av Lidas. Han fick en hatt som det står "Törsta Hjälpen" på, lagomt passande till nyår! Världens snyggaste människa!
 
 
Vi spelade Monopol Sverige en sväng, eller snarare en evighet. Men kul hade vi i alla fall, och självklart var det Hjärtat som skulle sluta som segrare. Vi hade riktigt roligt. Medan vi spelade så fotade och drack vi en del.
 
 
Som sagt, en del fotande. Lidas vart less att jag hela tiden satt och tog kort på han och Hjärtat, därav tungan! Men herrn ska inte säga så mycket själv, då han var snabb upp med sin kamera så fort jag och Hjärtat svamlade. Därav den knasiga bilden till vänster!
 
 
Strax innan vi skulle börja bege oss ut så tyckte jag att jag skulle fota och ge mina fina läsare en nyårspuss! Synd bara att bilderna blev publicerade så sent på bloggen. Men sånt som händer.
 
 
När klockan slog 00.00, så skrek vi "Gott nytt år", i kör och kramades! Därefter tändes det lite raketer. Det var bara inhandlat kring 5-10 raketer, för vi tycker att det är så överdrivet. Man kan smälla någon sen är det bra. Försökte mig i alla fall på att fota raketerna med systemkameran, och det blev sådär. Bilderna hade verkligen kunnat bli bättre, så jag får öva. Men för att vara första gången så tycker jag verkligen att dem är helt okej.
 
 
När alla raketer var slut så började spexet. Men ack så kul vi hade.
 
Det där var mitt nyårsfirande. Hur var ert firande? Lugnt och stilla eller fart och fläkt?


Nyårsafton del 1..


Har en hel del bilder att visa från nyårsafton men med risk för att lägga in för mycket bilder på en gång så delar jag upp dem lite grann.. Det blir lätt för jobbigt att kika på ett helt gäng bilder på en gång, även om bilder är roligare än text..
 
 
Vi började kvällen med att dricka en cider eller två och spela spel. "Det du borde lärt dig i skolan" stod först på tur, och det var jätte skoj. Man märker verkligen att man kanske inte var så uppmärksam som man skulle ha varit, men vad gör det? Spelet kan ju lära oss det nu..
 
 
Efter spelet blev det dags för förrätten. Jag hade gjort en vitlöks- och örtröra toppad med ost på pain rich bröd in i ugnen. Super gott, enkelt och uppskattad av de flesta. I vårat sällskap fick den toppbetyg, så bra betyg att vi till och med gjorde några dagen efter också.
 
 
I väntan på varmrätten så hade jag två fotonördar som tyckte att det var roligt att fota mig, så då gav jag igen och fotade tillbaka.
 
 
Vinet som jag drack till maten. Faktiskt helt okej vin, inte för stark smak och inte för blaskig utan helt perfekt till ljustkött. Jag är helt fast i Black Tower och brukar inte direkt byta vinsort så ofta, men kände för att prova något nytt då det ändå var nyår.
 
 
Sen blev det äntligen dags för varmrätt. Det blev smördegsinbakad fläskfilé på en bädd av vitlöks- och örtröra. Till det serverades potatisgratäng och svartpepparsås. Super gott. Eftersom att jag förberedde det mesta under förmiddagen så gick allt så snabbt och smidigt kring middagen. Vi kunde i lugn och ro sitta och äta och bara njuta,
 
 
Efter varmrätten var vi tvungen att smälta maten lite grann, typ 30 minuter. Sen blev det dags för efterrätt. Det blev nougatmousse med daimkross. Super gott och jätte enkelt att tillaga.
 
Det var början på vårt nyårsfirande här hemma. Ni kommer att få lite fler bilder vid ett lite senare tillfälle. Hoppas ni hade lika fint och mysigt som vi hade det.


Min kamerautrustning..



KAMERAHUS
Canon EOS 1100D

OBJEKTIV
Canon Lens EF 50mm f/1,8 II
Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III
Canon Zoom Lens EF 35-80mm f/4-5,6

BLIXT
Canon Speedlight 580EX

MINNE
8GB Extreme SanDisk
16GB Extreme SanDisk
32GB SanDisk
Extern hårddisk Seageat Potable 1 TB
USB-sticka DataTraveler 8GB


TILLBEHÖR
Rollei Gorillapod Bordsstativ
Hama Kamerastativ

ÖVRIGT
2+ closeup-filter
UV filter till alla objektiv
Motljusskydd till alla objektiv
Hama Canberra Kameraväska
Trådutlösare RS-60E3
Extra batteri



If only I could show you, how much I love you..


 
Idag firar jag och Hjärtat 4 år som förlovade. Snacka om att tiden har gått fort, känns som att det var igår vi träffades för första gången. Vi har inte firat våran dag på något speciellt sätt, eftersom att vi inte är så mycket för att fira. Men dagen är ändå speciell för oss. Kärlek på hög nivå.