Tillbaka till startsidan?

Sometimes you have to cut a lot of hair..


( Inte den vackraste bilden, men den bjuder jag på! )
 
Igår var jag och klippte mig hos min kusin. Var på tiden att jag fixade håret då jag inte klippt det på ungefär ett år. Det blev en enkel axellång hårklippning med lite uppklippning och snedlugg. Håret ser ganska platt ut på bilden, men det är för att vädret förstörde frisyren lite grann. Det ska egentligen vara lite mer volym i håret.
 
Hur som haver så är jag nöjd med den enkla frisyren. Den är lätt att ha och göra med, enkel att fixa och inte lika varm på huvudet. Eftersom att jag har så tjockt hår så har jag tillåtit min kusin att tunna ut det ordentligt, riktigt skönt. Nu har jag ingen vintermössa på huvudet hela tiden.


When life takes unexpected turns..
Musik renar själen från vardagens smuts..


 


Humanity is born to die..


 
Då vi var och storhandlade i veckan så passade jag på att köpa en ny fototidning. Den är full i tips och trix och jag tror verkligen att jag kan lära mig en hel del som jag inte redan visste eller kunde.
 
Jag älskar att blädra i tidningar, speciellt tidningar som innehåller något intressant och som kan lära mig något. För närvarande är det bara några få tidningar som intresserar mig, så som fototidningar av alla olika slag, M3, iPhonetidningar av olika slag och HäntBild för lite allmän strunt-läsning.
 
Läser du någon tidning? Ni får mer än gärna tipsa mig om bra tidningar!


I don’t suffer from insanity, I enjoy every second of it..


 
Förra veckan hämtade vi ut våra pass - mitt första pass någonsin. Jag har ju, som jag nämnt tidigare, aldrig varit utanför Sveriges gränser, så då har ju ett pass varit lite onödigt. Men nu äger jag ju ett, äntligen. Kanske att man hinner fara ut och resa några gånger innan det går ut.
 
En av mina andra hemligheter är anledningen till varför vi har fixat pass. I sköna maj åker vi utomlands, men inte riktigt vart som helst, utan till Kanada. Ingen solsemester direkt, men de finns så mycket annat att se och göra än att sitta på en strand och glo. Ska bli intressant att åka till Kanada - Vancouver för att vara exakt. Finns nog mycket att fota och se. Dock är det en svindyr resa, inte direkt billigt att åka till Kanada, men vad fan. Man kanske bara får en chans att åka dit så då måste man passa på.
 
Vi reser med Hjärtats mamma, mormor och morfar, och anledningen till varför det blir just Kanada är för att Hjärtats lillebror bor där för tillfället. Spännande att se vart han bor och hur han har det.