Tillbaka till startsidan?

Det har börjat blomma för fullt..


 
| Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III |
 
En vecka sen jag skrev något sist. 
Allt går just nu enligt planerna, men väntan gör mig ganska otålig. Men nu är det inte länge kvar innan vi går in i planernas fas tre - förhoppningsvis så går det bra. Sen när allt är klart och det inte bara är planer längre, utan det har gått i lås eller lagt i dåtiden så kommer jag att berätta för er vad som pågår.
 
I övrigt så är allt som vanligt. Våren har kommit med stormsteg. Bilden är tagen i Arvidsjaur, till och med dem har fått vår ganska tidigt. Skönt med varmare väder, dock är jag lite orolig att det ska leda till en mindre bra sommar.


Förhoppningsvis så går det vägen..


| Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III |
 
Planerar för fulla muggar.
Hoppas bara att allt går vägen nu, och som man vill - skulle bli riktigt ledsen annars. Lite tur kan vi väl få ha, i alla fall en gång under denna livstid. Har suttit i lite mer än en timme och planerat, förhoppningsvis, kommande projekt. Spännande och väldigt kul. Jag vet att jag är lite kryptisk, men mer än så får ni inte veta just nu.
 
Har fördrivit lite tid med Anneli och Algot på stan idag, bara strosade och surrade. Anneli hade lite saker som hon behövde inhandla och jag hängde med som sällskap.


Då var denna påsken till ända..


 
| Canon Eos 1100D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 III |
 
Idag har vi varit till Anneli, Mika och Algot.
Vi grillade gomat och bara umgicks, riktigt trevligt. Algot är verkligen en charmknutte utan dess like, hur sabla söt som helst - nästan så man skulle vilja äta upp honom. Verkligen ett jätte bra avslut på denna påskhelg. Imorgon återgår vi till vardagen efter långledigheten, få tillbaka lite rutiner och vanor igen. 
 
Designen är förnyad, vart så less på den tråkiga designen jag hade. Nu kanske mina bilder får lite mer utrymme och syns på ett annat sätt. Samt att bloggen blev lite personlig igen, så som det ska vara. Har slagit ihop min fotosida med min blogg, så har jag allt samlat. 


Varför blir man alltid så förvirrad?..


Påsken och dess röda dagar gör att jag blir helt snurrig i bollen. 
Ligger alltid en dag före i kalendern. Igår trodde jag att det var lördag fast det var fredag och idag har jag söndag i huvudet fast det är lördag. Knasig egentligen, men jag vet varför det är så. Vi åkte upp till Arvidsjaur på torsdag eftermiddag, vilket vi aldrig brukar göra. Därav är det helt snett. Vi brukar åka upp fredag och hem söndag, men denna gång blev det en extra dag i Arvidsjaur. 

Nä, dags att masa sig ur sängen tror jag. Hjärtat snarkar för fullt bredvid mig, tror jag låter han sova en stund till.


Hoppas så jag nästan spricker..


Hoppas, hoppas, hoppas!
Går allt som planerat och som man vill så lär jag kanske återvända till bloggen snart!