Tillbaka till startsidan?

Tiden bara springer iväg..
Nu är det nära..
Snart har vi vårt hus, och jag längtar innerligt. Ska bli spännande att äntligen få komma på plats och få fixa och dona som vi vill i något som verkligen är vårt. Vi packar för fullt och lever i ett mindre kaos, men det accepteras fullt ut av mig. Jag hatar när det inte är ordning och reda, har lite mani kring det. Men just nu får det gärna vara ett bombnedslag då jag vet att något gått väntar runt hörnet. Bland det första vi måste göra när vi kommer till huset är att rycka, vad som känns som, en miljard buskar som står tätt på grunden. Helt ärligt så ser jag även fram emot det, spännande!

Annars händer det inte så mycket hemma hos oss. Vi går mest och väntar.. Den som väntar på något gott!The end of an era..
Då har jag sagt adjö efter 8 år!
Bestämde mig igår kväll för att plocka bort min ögonbrynspiercing efter att ha haft den i 8 år. De senaste 1-2 åren har den börjat vandra och satt sig mer och mer ytligt, så då bestämde jag mig för att ta bort den. Hellre två små ärr än en stor och ful rand - tycker jag i alla fall. Så nu har jag bara den i läppen kvar. Jag kan ju alltid göra en ny piercing i brynet efter att denna läkt ihop och använda ärrvävnaden som barriär till den andra så den inte börjar vandra också. Men nej, jag skippar det. Känner mig lite för "gammal" för att göra om gamla och göra nya piercingar. Känns som att det är ett avslutat kapitel och nu blickar jag framåt istället. Den i läppen duger gått och väl, får väl se när jag känner mig för gammal för den. Förhoppningsvis så dröjer det ett tag. 

Vi är för tillfället i Arvidsjaur och här fick jag äntligen min efterlängtade åska! De brakade på i drygt två timmar och de var två oväder efter varandra. Riktigt mysigt!