Tillbaka till startsidan?

Nu säger vi hejdå till denna blogg..


 
Då var den nya bloggen i full bruk..
Ni som är intresserad av att fortsätta läsa om händelserna i vårt liv, renovering, fotografier och allt annat som brukar dyka upp på min blogg kan ju hänga med till den nya. Denna kommer finnas kvar, men detta är det sista inlägget som kommer skrivas här - sad but true. Nu går jag in i en ny fas i mitt liv med mycket förändringar. Så med detta säger jag hejdå till Jenniemariajohansson.se och säger hej till jennielundmark.se!
 
Klicka på bilden eller länken för att komma till min nya blogg. På återseende..


Då var man en gift kvinna..


 
 
Precis som rubriken låter, nu är man en gift kvinna..
Igår gifte jag mig med min stora kärlek Nils. Det blev en borgerlig, lätt och enkel cermoni med lite fika efteråt. Sen på kvällen vart det lite festligheter med underbara vänner. En perfektdag som, dock, slutade lite för tidigt på grund av vissa saker (som vi inte behöver ta upp här). Men trevligt hade vi och nu kan jag äntligen titulera mig själv som Fru Lundmark. Vi fick många fina blommor av våra nära och lite små presenter från familjen.
 
Nu kanske ni förstår en av anledningarna till varför det blir ett blogg-byte? Eftersom att jag byter namn så kändes det på något vis bättre med en ny blogg också. Sen är det alltid skönt att börja om på ny kula. Då mitt domännamn inte har hunnit kicka igång riktigt än så kommer jag inte att gå ut med den nya förrän det är klart. Men så fort jag ser att allt fungerar som det ska, då kommer jag att meddela er!


A deal has been made..
Igår var det verkligen en hektisk och jobbig dag..
Jag hade sovit riktigt dåligt natten före så allt kändes massor jobbigare än vad det nog egentligen var. Men det var full rulle hela dagen, kan inte gå in på allt som gjordes men lite grann i alla fall. Jag gjorde hemlagad palt så allt var klart och redo för servering till då Hjärtat kom hem, vi hade två möten inbokade på kvällen. Först kom det en fönsterkille angående fönsterbyten och direkt efter det kom det en larmkille angående larm. Det slutade i alla fall med att vi gjorde en deal med en av dem - vem får ni veta lite senare. När allt var över var jag då helt knäckt men somnade ändå inte förrän efter midnatt. Gode frustrerande!

Som jag sagt tidigare, de händer en hel del för oss i sommar och höst. Ska bli spännande att se hur allt blir och slutar. 


Det är inte utsidan som räknas..


 
Då det har efterfrågats lite bilder på utsidan av vårt hus så kommer dem här.
Betraktar man huset utifrån så ser det väldigt litet och "puttinuttit" ut, men det är det verkligen inte. Huset är verkligen större än man tror. På insidan finns 100+100kvm med en ganska öppen planlösning. Helt klart huset för oss då vi förälskade oss i det direkt med alla dess fel och brister. Men mycket kommer att åtgärdas inom kort och en hel del har redan fixats. Vi har, bland annat, bokat en dränering så förhoppningsvis sätter dem igång med det snart och då kan vi renovera och bygga i ordning källaren åt hösten. Sen planeras det för en hel del andra förändringar men dem kommer när dem kommer.
 
Jag vet att jag har varit riktigt dålig på att blogga. Men jag har inte riktigt någon ork eller motivation att skriva här rnå mer då jag i slutet av denna månad kommer att byta blogg. Känner att det verkligen är dags för förändring och jag hoppas att ni hänger med mig dit.