Tillbaka till startsidan?

Tävling i samarbete med BrilliantSmile..


I hopp om att jag snart kommer att börja blogga igen ganska flitigt så lägger jag ut en liten tävling. Det är i samarbete med BrilliantSmile. Det kommer att bli en lycklig vinnare till två stycken resetuber.
 
 
Vem vill inte få vitare tänder? Jag tror nog att nästan alla vill blända sin omgivning med ett underbart vitt leende och nu har du chansen att lyckas med det. Du behöver inte fara till någon salong och bleka tänderna och du behöver inte bleka tänderna hemma heller med en massa produkter. Nu har du chansen att bleka tänderna i samband med att du borstar dem morgon och kväll. Helt underbart eller hur? Snabbt, smidigt och väldigt enkelt.

Av de blekningsprodukterna jag har provat så är helt klart Brilliantsmile bäst. Deras tandkräm och munskölj tillsammans ser till att dina tänder blir skinande vita utan en massa extra arbete.
 
En vinnare kommer att dras. Så se till att du är med i tävlingen så du blir den lyckliga vinnaren av två resetuber!
 
 
 
TÄVLINGSREGLER:
 
Skriv "Jag är med" i en kommentar och lämna din mailadress. Gilla min blogg på Facebook här och Brilliantsmile på Facebook här. Kom ihåg att lämna ditt Facebook-namn så vinnaren kan kontrolleras.
 
Eftersom inte alla använder sig av Facebook, så måste ju även de få chansen att tävla tycker jag. Tävlingreglerna blir då: Skriv och tipsa om tävlingen på din blogg, tipsa dina läsare om att gilla BrilliantSmile på Facebook (använd dig av denna länk: https://www.facebook.com/pages/BrilliantSmile-Tandblekning/208637685813144?ref=ts&fref=ts ). Skriv "jag är med" i en kommentar tillsammans med direktlänk till ditt blogg inlägg.
 
KOM IHÅG ATT FÖLJA REGLERNA. GÖR DU INTE DET ÄR DU INTE MED I TÄVLINGEN! JAG PUBLICERAR ENDAST GILTIGA BIDRAG. KOM IHÅG ATT LÄMNA DIN MAILADRESS, UTAN DEN ÄR DU INTE MED I TÄVLINGEN. VINNAREN KAN INTE KONTAKTAS UTAN MAIL!
 
 
 
Tävlingen avslutas fredag den 14/6, kl: 19.00!


Inte världsbäst på att blogga..


Bloggen har inte direkt varit min största prioritet på sistonde. Men jag har tänkt på den lite titt som tätt och verkligen önskat att jag kunde klottra ner några ord. Har hur mycket som helst att berätta, men inget som verkar vilja bli ner klottrat än i alla fall.
 
Ni får hålla ut en liten stund till. Jag hoppas att ni klarar av det.


Granville Park..


Nu ligger vi på hotellet och bara är en stund. Klockan är snart 16.30 och vi har varit på vift sen kl 9 imorse.

Vi tog oss en sväng till Granville Island och strosade runt. Har gått, allt som allt, omkring en mil idag och eftersom att solen värmer friskt så har det varit ganska jobbigt. Jag måste köpa solskyddsfaktor, för bränt mig har jag redan gjort. Det är omkring +25 grader i skuggan och strålande sol.. Trodde jag verkligen inte, det är ju sommar! Har gått omkring i kortbyxor och linne, super härligt!

Ska snart möta upp Anton någonstans, vart vet jag inte och vad vi ska göra har jag heller ingen aning om. Men det ordnar sig! Nu vet ni att jag lever och mer uppdatering kommer senare!

Här får ni se en bild från fina Vancouver. Det är Down Town Vancouver, och till vänster på bilden (som inte syns) finns Granville Island.

 

Vackert eller hur?

 

 Flight SK945 Stockholm - Chicago..


Sitter just nu på Arlanda och väntar på att få stiga på planet mot Chicago. Första flygningen gick bra, bättre än jag trodde att det skulle göra. Vart dock ganska åksjuk, men nu har jag köpt åksjuketabletter så förhoppningsvis blir det inte lika illa när vi åker mot Chicago.

Jag vill att tiden ska gå undan så vi är framme någon gång. Kanadensisk tid så är vi framme kl 18 ikväll, men ska vi räkna Svensk tid så är vi framme kring 03 i natt. Tidsskillnaden är ganska stor.

Nä, nu ska jag sitta och bara vara en stund. Ni har i alla fall fått veta lite grann och förhoppningsvis så kan jag förtälja lite mer senare!

 Ofantligt vad resfeber jag har!..


Mindre än 8 timmar kvar innan vi börjar vår resa. Jisses, så nervös jag är. Resfeber till tusen. Men det kommer att gå bra.

Kan tyvärr inte lova er så mycket uppdatering medan vi är i Kanada, då jag inte vet hur tillgången med internet ser ut. Om inte annat får ni en jätte update då vi är hemma igen.

Nu ska jag försöka få lite sömn innan vi beger oss mot Kallax!