Tillbaka till startsidan?

Så skönt..


Ligger i sängen och bloggar från mobilen. Jag och Hjärtat har precis haft en massagestund och sen en dusch på det. Riktigt skönt att få ryggen knådad, det behövdes verkligen.

Blir att lägga sig och läsa en stund nu, sen är det sova som gäller.

 



I brist på fantasi..




Inte världens finaste bild.
Men ändå, den får duga. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för närvarande. Ska äta lunch och sen ska jag börja med design. Så ni får nöja er med denna gamla bild tills vidare.


Beställning lagd..


Vi kom inte hem med en julgran idag, eftersom att julgranen vi ville ha är lagd som beställningsvara. Vi har då lagt en beställning så vi förhoppningsvis har de fått in den till på fredag, annars kommer den i början av nästa vecka. Tror att det kommer att bli jätte bra.

Jag vill ha en vit julgran, så det är de vi har beställt. Sen ska den bara innehålla röda dekorationer så när vi inte fick med oss en gran idag så har vi istället köpt röda julgranspumlor, rött glitter och lampor till granen. Ni kommer självklart att få se bilder när julgranen är på plats, men det är ett tag kvar.



Exakt en sån här gran har vi beställt och såna där pumlor har vi köpt. Clas Ohlson är bra till mångt och mycket. Längtar tills våran fina vita gran kommer. Är inte förtjust i gröna granar, och egentligen gillar jag inte att pynta alls. Men i år har jag fått ett sug efter det, ett sug som jag absolut inte trodde fanns.

Längtar tills julgardinerna kommer också, eftersom att jag inte brukar pynta så har vi inte haft så fina gardiner heller. Men i år har jag beställt, så de bör komma i veckan.

Gillar ni att pynta inför julen?


På jakt efter en julgran..


Nu ska vi iväg och kika på en julgran. Får väl se om vi kommer hem med en eller inte. Har mina planer och drömmar, får väl se vad det blir.

Ska ni ha en julgran hemma?


Kom ihåg namn och mailadress..


Fick precis en kommentar av en som ville vara med och tävla i min tävling. Kommentaren var dock anonym och det finns ingen mailadress så tyvärr kan jag inte godkänna den. Om du vet med dig att du missat att lämna namn och mail så skriv gärna en ny kommentar. Tråkigt att behöva diskvalificera er bara för att ni har missat de sakerna.

Denna person som nu missade ville i alla fall vinna detta plagg: http://www.evasunderklader.se/bh/push-up/bh-push-up/. Vet du med dig att du är med och tävlar och du vill vinna detta plagg men din kommentar inte finns i inlägget? Skriv en ny kommentar, bättre en för mycket än att jag inte vet vem du är.


På plats tidigare än beräknat..


Satte upp den nya designen igår, orkade inte riktigt vänta tills på torsdag. Jag har aldrig riktigt haft en sån här röd design tidigare, så det känns bra att jag lyckats knåpa ihop något i en fin rödfärg som jag gillar. Vad tycker ni om designen? Hiss eller diss?



Valfri vara från Evas underkläder..


I samarbete med Evas underkläder drar jag nu igång en tävling. Du har nu chansen att vinna en valfri vara för max 300 kronor. (Gäller ej reavaror)

Evas underkläder hittar du över 4000 produkter, det är allt ifrån BH, trosor, Korsetter, linnen, strumpbyxor, plussize, underkläder för män m.m. Underkläder för finare tillfällen och till vardags. Unika produkter som du inte hittar i någon fysisk butik.



"Jag tävlar hos Jennie om en valfri vara från Evas underkläder. Var med du också!"

REGLER:

OBLIGATORISKT för att tävla:
Gå in på Evas underkläder och välj ut vilken vara du vill vinna (MAX 300kr & inga reavaror!). Lämna länk till varan i en kommentar tillsammans med en kort motivering till varför just du borde vinna. Kom ihåg att lämna din mailadress. Utan mail har du svårt att vinna.

FRIVILLIGT för större chans:
* Skriv ett inlägg i din blogg om denna tävling (du får använda dig av min bild+text). Kolla så att länkarna fungerar. Skicka sedan en direktlänk till ditt inlägg i kommentaren.
* Gilla mig på Facebook här och Evas underkläder på Facebook här.
* Följ mig på Bloglovin' (skriv vilket nummer du blev) eller Blogkeen. (Du behöver bara följa en, inte båda!)

Lämna allt i EN kommentar.

VKTIGT ATT NI FÖLJER REGLERNA. ANNARS RÄKNAS INTE ER KOMMENTAR FÖR TÄVLINGEN!

KOM IHÅG ATT LÄMNA ER MAILADRESS SÅ VINNAREN KAN KONTAKTAS!

Tävlingen avslutas Fredag den 16 December kl 19.00!


Blir lidande..


Oj, fy så lidande bloggen har blivit de senaste dagarna. Jag har jobbat fulla dagar de senaste dagarna så jag har inte riktigt orkat med att blogga, men jag ska försöka blogga en hel del nu under de dagar jag inte har jobb.


Tröttare än tröttast..


Det kan man verkligen säga att jag är. Sitter på jobbet och ögonen står i kors. Har sovit dåligt de senaste 3 nätterna samt jobbat fulla dagar på det med envis förkyldning. Snacka om att det tär :/ Natten till torsdag sov jag 3 timmar, natten till fredag sov jag 3,5 timmar och i natt har jag sovit strax under 5 timmar. Att börja klockan 7 varje dag på det är hemskt. Men jag börjar vara van.

Lär nog vara världens tråkigaste människa enligt många, men jag ska sikta in mig på en extremt tidig kväll i kväll. När jag konmer hem så blir det typ middag och sen sova. Ska jag palla att kliva upp klockan 7 imorgon också så behöver jag sova.



Borde egenligen sova..


Men det gör jag inte. Jag jobbar imorgon mellan 7.00 - 16.45.. Kommer att vara en seg dag, tur att jag har 3 introdagar och inte bara en eller två. För då hade det inte gått så bra :/

Nu sova, så jag orkar. God natt..



Fotografering..




Modell: Sara Westerberg
Smink: Jag
Fotograf: Jag


Sneak Peek på kommande design..


Inte världens finaste bild, men den duger. Ni får er i alla fall en liten sneak peek på min kommande design som kommer att publiceras i december. Har suttit och knåpat med den nu i kväll, ska finslipa lite mer på den innan den kommer upp. Har ju ett tag på mig.

Kul att faktiskt göra en mer julig/vintrig design, har ju som aldrig riktigt haft det tidigare.



Dags att uppdatera tror jag..


Jag ska nog uppdatera min design. Eftersom att snön trillade ner i går och det är första advent till helgen så passar det bra med en vintrig och juligare design. Får väl se vad jag hittar på, men förhoppningsvis så blir det bra.

Ska ni uppdatera eran design inför julen och vintern?


Årets sista VIP-utskick från Tampons for free..




Det är årets sista VIP-utskick och genom det så har Tampons for free skaffat sig fem samarbetspartners. Vi som tillhör nätverket SheSocial får oss en liten julklapp för att vi bloggar om Tampons for free. Denna gång är det Hysteria, Belladot, Efi, Piratförlaget och Vigo som är samarbetspartnerna. Det kommer även erbjudanden till alla mina läsare som ni kan ta del av.



En kartong proppad med grejer. Det var riktigt spännande att öppna och se vad som fanns i paketet, och innehållet kommer jag att visa er nu.



En inbjudan till att se förhandsvisningen av filmen Hysteria tillsammans med en vän. Tyvärr så äger visningen rum i Stockholm vilket gör att jag inte kan gå på den, är lite svårt att ta sig. Annars hade det varit riktigt kul att få gå på förhandsvisningen. Alla som bokar in sig och går får sig varsin fin goodiebag.

Exklusiva Pearl Body serum som återfuktar huden. Det är en bodylotion som är anpassad för vårat nordiska klimat. Cremen ger huden skydd och ungdomlig lyster samt att den innehåller olivolja som bidrar till att göra huden mjuk och smidig.



Tampongboxen i vanlig ordning med Hysteria på omslaget.

Vigo är kosttillskott i tuggummiform. De finns tre olika sorter, och jag har fått dem allihopa. Det är:

Active - innehåller ämnen för ökad fysisk kapacitet.
Beauty - innehåller ämnen för sund och elastisk hud.
Focus - innehåller ämnen för ökad mental prestationsförmåga.
Hur vida dessa funkar ska bli intressant att testa.



En liten överraskning från Belladot. Best friends moment.. Behöver nog inte uttala mig så mycket om detta.

Sen fick vi även Orgasmboken skriven av Katerina Janouch. Denna bok har jag redan, så vi får se vad jag gör med denna.

Lite kul ändå att få lite varierande saker i ett och samma paket. Jag hade även tänkt dela med mig av erbjudanden till er, så jag hoppas att ni hittar något som ni gillar eller något som ni kan tänka er att ge bort i juklapp.

Boka biljetter här!

Klicka här för att komma till erbjudandet!

Klicka här för att komma till erbjudandet!

Klicka här för att komma till erbjudandet!

 

Är ni fortfarande inte medlem på Tampons for free så tycker jag absolut att ni ska bli det. Ni har verkligen inget att förlora på det, snarare tvärtom. Ni får tampongboxar hemskickade helt gratis samt att ni får fina VIP-utskick om ni bloggar om Tampons for free och deras samarbetsparters.


Mixed feelings..


Fyfan vad jag hatar hösten och vinterns influensa. Den kommer, det blir bättre och sen slår den till igen värre än tidigare. Inte fan orkar jag vara förkyld hela jävla tiden. Har varit hängig en hel vecka nu, hur mycket längre till ska detta pågå? Aja, det blir bättre med tiden. Får hoppas att jag inte får tillbaka den sen igen när jag väl har blivit kvitt den.

Från det ena till det andra, såg att min besöksstatistik hade stigit massor idag. Många fler läsare än vanligt, hur kommer det sig? Jätte roligt att ni har hittat er hit. Blir glad över att se att så många trillar in på min blogg.

Tävlingen, som jag sa skulle komma upp under denna vecka, lär komma upp åt veckan istället, har inte riktigt haft ork till att sitta vid datorn. Samt att det kommer att dyka upp lite annat smått och gott under kommande vecka. Hoppas jag i alla fall och blir det inte så lär det komma för eller senare ändå.

Nu ska jag kika lite mer serier innan det är dags att lägga sig och sova.


Paint my world in beautiful colors..


Klockan är sent som attsiken och ändå sover jag inte. Eftersom att jag inte riktigt har kunnat sova så passade jag på att måla naglarna. Det blev inte sådär jätte bra, men det får duga. Gjorde en mörkgrön grund och linjer med mina Art Liners. Kameran gör inte färgerna rättvis men bilden får duga. Vad tycker ni? Dugligt eller inte?

 

 



En vecka senare..


Lördag förra veckan hämtade vi hem Ivy så båda katterna är hos oss. Det har tagit Ivy cirka en vecka att bli bekväm och känna sig som hemma i lägenheten. Hon verkar trivas och hon tar efter Mew. Hon sover i sängen med mig, Nils och Mew. Helst under täcket, men på kuddar och på täcket funkar också. Hon är verkligen mysig när det passar henne.

 

 



En riktigt trevlig dag..


Klockan är mycket, mitt i natten och jag är jätte snuvig och har huvudvärk delux. Fortfarande förkyld, tyvärr.

Idag har det varit en lugn dag. Har inte gjort speciellt mycket, vilat upp mig för det som skulle ske under kvällen. Strax efter klockan 17 åkte vi till Anneli och Mika. Det blev bio för våran del. Jag och Nils hade blivit bjudna av Nordea, bjudna på gratisbio och vi fick ta med oss varsin vän. De bjöd på popcorn och dricka samt att vi fick se på Breaking Dawn helt gratis. Verkligen inte fy skam. Filmen var bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Boken är riktigt överdriven så jag trodde att filmen skulle spåra ordentligt, men filmen var inte rikigt lika överdriven. Stundvis hade den verkligen spårat, men i överlag så var den bra. De första tre filmerna är bäst, men denna var helt klart sevärd.

Nu ska jag försöka sova, får väl se om jag lyckas..



BingoLotto 20-års jubileum..


Sitter med goda vänner och vi har planerat att spela lite BingoLotto. Vi har köpt oss varsin lott och nu ska vi ha en super trevlig kväll.

Vad gör ni ikväll?

 



Dagen från helvete..


Idag har det varit en tung dag. Den har varit jobbig, frustrerande och lite små hemsk. En riktigt usel dag med andra ord. Jag hoppas det vänder snart, orkar inte med det här längre.

Jag hoppas att kvällens händelser gör mig lite gladare, annars får jag väl krama Mew och hoppas att han kan hjälpa..

 



Förbannade förkyldning och feber..


Jag är fortfarande förkyld och har feber. Önskar att detta fanskap går över någon gång. Har inte febern gett med sig till imorgon eller på fredag så bör jag kontakta Vårdcentralen. Men jag drar mig alltid för att kontakta läkare, gillar verkligen inte att gå till läkare. Även om hon som jag har nu är världens bästa, så sitter det ändå kvar att jag inte gillar dem. Vet inte riktigt hur jag ska komma över det där.

Oj, jag spårade lite grann. I vilket fall som helst så är jag fortfarande sjuk. Inte trevligt, hoppas att ni där ute i världedn är friskare än mig..


Mysigaste..


Kolla mys-killen, helt klart mysigast i världen. Sen jag blev sjuk har han legat på mig, bredvid mig eller ovanför/nedanför mig. Mammas gullplutt! ♥

 



Kan inte mer än hålla med..


Jag fick en anonym kommentar idag där denna person skriver att hon/han tycker att det är tråkigt att min blogg nästan bara innehåller tävlingar numera och det kan jag helt klart hålla med om. Jag tycker själv att det personliga i bloggen och allt annat runt omkring, som jag tidigare skrev om, har tappats bort. På något vis så har jag tappat känslan för att blogga som vanligt, vet inte vart den riktigt har tagit vägen. Men förhoppningsvis så hittar jag åt den snart igen.

Vet inte riktigt vart jag ska hitta inspirationen till att skriva, så har ni något ni vill läsa om så tipsa mig gärna. Jag skulle bli mer än glad över att få lite tips.

Även om jag inte gillar anonyma kommentarer, och jag hoppas att du kan säga vem du var som skrev kommentaren, så är jag glad att du säger vad du tycker. Jag tycker precis likadant.

Som sagt, tipsa mig! Det behövs verkligen för närvarnade. Skriver jag om det ni tipsar om så kommer jag självklart att lyfta fram er i det inlägget. Jag kommer att säga vem tipsen kommer ifrån, om ni inte personen vill vara anonym.


Dagens bild..


Jag har inte så mycket att skriva för närvarnade. Vet inte riktigt vad jag ska säga, orden finns inte riktigt. Så jag bjuder på bilder istället.



När orden har tagit slut..




Vinnaren av ett externt batteri från MyTrendyPhone..


Tävlingen i samarbete med MyTrendyPhone är nu avslutad och en vinnare är dragen. Jag gjorde på det enklaste sättet jag kunde med tanke på att tävlingen var uppbyggd på lott systemet med 1 eller 2 lotter. Jag skrev ner alla som var med och tävlade och sen använde mig av random.org för att lotta fram en vinnare.

Här ser ni alla som var med och tävlade, och vilka siffror som går till vem. Inte bästa bilden, men den bästa jag kunde ta nu ikväll. Man ser i alla fall vad som står, och det är huvudsaken.



Och det vinnanden numret blev:



Ett jätte stort grattis till dig!
Vinnaren har blivit kontaktad via mail. Jag hoppas att du blir nöjd med vinsten och tusen tack till alla er som har varit med och tävlat. Jag hoppas att ni är med och tävlar fler gånger.

Fler tävlingar dyker upp senare. Håll utkik!


Snart iväg på jobb..


Detta ska bli intressant. Ska snart iväg och jobba, fast blir att jobba på ett helt annat ställe än vad jag är van vid. Tur att det mesta kommer att vara gjort när jag kommer. Lite knasigt att bli inkastad bara sådär på ett ställe man aldrig varit, fast samtidigt är det ganska bra. För man lär sig ganska mycket genom att "kastas" rakt in i det.

Aja, jag lär väl säga senare hur det går. Jag ska då i alla fall prata med chefen om att få introduktion där, så jag kanske får lite mer jobb. Då är det väl bra om jag kastas in i det.

Spännande.


Segt på uppdateringsfronten..


Ska snart fara iväg och jobba, så det lär inte bli så mycket uppdaterat för min del idag. Jobbar till 21.30 ikväll. Jag får se om jag orkar skriva lite grann när jag slutat, men kan inte lova något.

Ha en bra fredag :>


Capture a moment..




Jag fick några bra bilder i eftermiddag. Mer ska det bli på söndag. Längtar massor..


Funktionsmacro är bra grejer..


Nu har jag äntligen satt ihop ett funktionsmacro i Photoshop. Detta funktionsmacro gör så att det står, i alla filer jag sätter ihop/redigerar och sparar, att mina bilder är Copyrightskyddade. Riktigt smidigt. Jag trycker bara på f2 och då startar macrot och sen är det bara spara.

Men för säkerhets skull så sätter jag även stämpel
på mina bilder, det är ju inte direkt alla som kollar filinformationen på bilder som det tar från internet.



Mew gånger tre..




Sitter och leker i Photoshop.. Snacka om att man lär sig mycket genom att bara leka lite grann.


Blogkeen & Bloglovin'..


Jag tycker att mina läsare ska lägga till migBlogkeen alternativt Bloglovin', då har ni alltid full koll på vad som händer i min blogg. Att använda sig av Blogkeen eller Bloglovin' underlättar massor när man läser bloggar.

Så lägg till mig vet jag, och när ni har gjort det så lämna en liten kommentar i detta inlägg så får ni en länkning av mig. Så vinner ni lite mer på att lägga till mig, förrutom äran att läsa min blogg. Lämna gärna vilket nummer ni blev så jag vet att ni faktiskt har lagt till mig.


Så fruktansvärt tröttsamt..


Idag har jag haft en mindre bra dag. Allt började igår kväll, var sjuk trött eftersom att jag hade sovit dåligt natten innan. La mig för att sova strax efter klockan 22, slumprade till i fem minuter, sen vaknade jag igen och kunde inte somna förrän runt två snåret, det var riktigt enerverande. Så när jag vaknade imorse så hade jag självklart huvudvärk som övergick till migrän.

Har legat och vilat i princip hela dagen, mår bättre nu men nog finns de kvar lite huvudvärk. Men hellre lite huvudvärk än som tidigare idag.

Om jag inte uppdaterar något mer innan jag lägger mig så vet ni varför, jag är inte på topp idag!


So adorable..





It's funny how things work out..


Har lånat mig en vettig kamera så nu ska jag bara se till att ta mig ut och ta lite foton. Nog för att våran digitalkamera är bra, det är den. Men jag har fortfarande inte hittat laddaren till den, och den är nu stendöd. Så då lånade jag mig en kamera. Smidigt och bra.

iPhonen tar ju bra bilder, men inte i alla lägen. Det måste vara dagsljus och bra ljus för att den ska ta såpass bra bilder som jag vill ha. Men kameran i telefonen fungerar ändå bättre än vad jag förväntade mig.