Tillbaka till startsidan?

Urkas, urkas, urkas!


Usch så snuvig jag är :/ Men det är bara att bita ihop, det går över :) Förr eller senare!

Blir en lugn kväll ikväll, eftersom att det är praktik imorgon. Kanske uppdaterar mer senare, orkar inte för stunden.


Lugna gatan..


Usch, känner mig inte fräsch för fem öre! Snuvig och jävlig, haft ont i magen hela natten. Näe, kurera sig lite så man är kry och fräsch på måndag :)

Snart ska vi laga middag här, blir marinerad fläskytterfilé, potatisgratäng och beasås. Kommer att bli gudomligt gott. Sen blir det väl bara någon film, lite godis och bara mysa och må.


Slappar dag!


Ledig dag idag, jag gör alla heltids-timmar jag ska göra, fast på 4 dagar istället för 5-7 dagar. Så, det är ganska skönt att kunna ha en ledig dag förutom helg. Jag kommer att vara ledig alla helger förutom sista helgen, då valde jag att vara med på ett helgpass bara för att få se vad som händer där under helgen, vill ju veta allt. Sen kommer jag att gå typ.. 2-3 kvällar med en av mina handledare, Roger.. Bara för att få en helhets bild över vad som sker under en hel dag. Från uppstigning till läggning :)

Så idag är min lediga dag, sen gör jag ett pass imorgon och är sen ledig i helgen. Vad dagen idag ska erbjuda och vad som händer i helgen har jag ingen aning om. Inget är planerat, och jag är inte direkt sugen på att planera något.

Ska sätta mig och kolla efter lite grejer till hemmet nu, samt se vad vi ska äta. Är hungrig!


Kallare tider..


Shiet, vad jag är frusen :S Fryser värre än vad en glass gör i en frys! *hurvas*

Blir nog en varm dusch nu så jag får upp lite värme, måste även fixa fram lite energi så man orkar med att fara till Sandra och se film ikväll!..


Yaaay, har fått mig en A-tur!


Nu är det ordnat så jag får vara en dag med vårdlag 4 och sitta ett pass på Teknisk Enhet.. T.E har högst säkerhet, och sen trappas det ner åt. Vårdlag 4 har högre säkerhet än 5, så ska bli spännande och intressant att få vara med lite "värre" fall.. De jag är med nu har redan varit där i några år, så de är lugna och fina. Påväg att slussas ut i samhället igen, så om än det är jätte trevligt och intressant där oxå, så är det väldigt lugnt. Jag vill se hur det är på andra avdelnignar där det kan vara lite mer fart.

Nu har jag ju fått mig en dag då jag ska gå med en kille vid namn Mattias :) Måste bara komma ihåg att plocka ut alla mina smycken i ansiktet, eftersom att om det skulle hända något med någon av patienterna och de skulle få utfall så är inte piercingar och örhängen så smart att ha. Det är bland de första de går på, eftersom att de vill skada någon. Så allt måste bort, kommer kännas konstigt men jag överlever ^^

Nu blir det middag här, sen blir det dusch och efter det blir det filmkväll!


Angående design!


Nu har jag varit i farten igen! ;P Kan inte låta bli min design!..

Ni som har frågat efter att få en design av mig, ni kan få vänta ett tag.. Orkar inte sätta mig och göra en helt ny design nu menade jag gör praktik, så det blir isf helger jag sitter lite grann. Men blir inte så mycket heller, så det kan som sagt ta ett tag. Kan ni inte vänta, eller inte orkar/vill eller vad som helst, så rekomenderar jag er att vända er någon annanstans.

Bloggdesign.nu och Sannasrum.se är två sidor där man kan få tag i fina designer. Bloggdesign.nu är en sida där man kan få tag i både gratis designer och designer som kostar. Man måste vara medlem och det är en väldigt bra sida.
Sannasrum.se, det är Sannas blogg. Hon har börjat med design utlottningar så det kan dyka upp en design då och då på hennes blogg. Håll ett öga på hennes blogg vet jag, har ni tur kan ni vinna kanon fina designer :)

Finns många andra bloggar oxå med design, men inga jag följer.


Bästa praktikplatsen någonsin, i mitt tycke!


Nu har jag gjort 2 dagar av min praktik :) Det går väldigt bra, och det är ett väldigt bra ställe. Trivs, än så länge, som fisken i vattnet. Där skulle jag helt klart kunna tänka mig att jobba, och förhoppningsvis så har jag vikariat där senare.

Ska få vara en dag på varje avdelning på hela Rättspsyk, så jag får se hur det går till överallt och inte bara i utslussningen där jag är för stunden. Ska bli väldigt intressant, speciellt då jag ska få vara på den tekniska enheten..

Jag tror helt klart att jag har valt rätt, detta är vad jag ska pyssla med. Oavsett om det skulle vara tungt och man får vara med folk som får utbrott (ja, det har faktiskt redan hänt ;P) så är jag helt övertygad om att detta är mitt kall i livet :)

Så imorgon gör jag ett till A-pass med en av mina handledare (har 2 st) och sen är jag ledig torsdag och gör ett till A-pass på fredag. De tyckte att det skulle bli för mycket timmar och för saftigt för mig att göra 5 A-pass i rad på en vecka, så det blir i snitt 4 praktikdagar / vecka. Det är strax under 40 timmar, och jag kommer att få göra nån kväll och en helg oxå, så att jag får veta hur det ser ut alla dagar.

Kommer att vara kanon och jag lär kanske inte blogga så mycket under veckan :) Men jag ska försöka blogga antingen en gång/dag eller en gång varannan dag..


Probably..


Jag bör lägga mig nu. Har suttit vid datorn och pysslat med design allt för länge ikväll..

Börjar ju kl 7 imorgon, så en dusch och sen sängen!

Godnatt!


In too deep..


Ikväll blir det att umgås några stycken, spela lite spel och grogga lite grann. Kommer nog att bli riktigt trevligt.

Får se när jag tar mig tid att orka sitta vid datorn igen, har verkligen inget datorsug för stunden. Men det kommer nog :) I helgen vill jag väl mest bara umgås med folk och ta de lugnt innan min 5veckors praktik börjar :)

Tro mig då jag säger att jag längtar! 5 veckor, en riktigt stor utmaning och kanske chans till fortsatt antingen som anställd eller vikarie. Så är det då sagt till mig i alla fall, så vi kan ju alltid hoppas.

Nu ska vi fara och handla lite dricka så vi kan grogga och sen middag innan folket trillar in.

Ha en trevlig lördag alla!


Glöm det!


Till alla er som fråga, så nej. Jag tänker inte skriva ut någon bloggadress eller något namn på denna person som säger att jag kopierat. Enbart för att jag tycker inte att det är snällt. Jag kan skriva vad jag tycker och tänker, men jag tänker inte hänga ut någon. Tänker inte nämna några namn, någon bloggadress eller något.

Det är det de är, svårare än så är det inte. Människor får tro och tycka vad de vill. Jag vet sanningen, det enda som räknas!


Design, design, design!


Som ni ser så håller jag på att fixa lite med designen, jag har bestämt mig för att faktiskt inte alls ändra så mycket förrutom färg typ, på designen. Varför ska jag ändra något som jag faktiskt har gjort själv? Det är väl inte rättvist, inte mitt fel att folk tänker lika ibland och det blir likt? Eller? Tro´t eller ej, men sånt förekommer faktiskt. Mer än vad man tror. Jag har sett många designer som har varit lik min, inte har jag sagt nå för de. Jag tror inte att alla kopierar mig.

Näe, designen är helt och hållet min. Därav har jag rätt att ha den som jag vill. Jag anser inte att det är nå fel någonstans, hade jag kopierat någons design så hade jag mått dåligt över det och inte använt den, men nu har jag inte det.

Så, min blogg kommer att få gå i svartvitt ett tag :) Ska göra någon bakgrund senare, som passar in. Eller om jag letar åt någon redan befintlig bakgrund, vi får se. Ska iaf fixa lite mer med den. Men det blir senare idag, alternativt imorgon.


Ja, herregud!


Jag hittade en blogg i natt av en ren slump och fann till min förvåning att vi hade snarlik design, i ren välmening skrev jag till denna person att jag snubblade in på dennes blogg av en slump och fann att designerna var lika varandra, berättade att jag inte kopierat från dennes blogg eftersom att jag just fann bloggen (sen har jag ingen nytta av att kopiera folk, vad lär man sig då? Inget!).

Svaret jag får är ju: Självklart är min design kopierad rakt av från hennes. Seriöst? Varför tror alla att man alltid kopierar? Jag har ALDRIG kopierat från någon blogg, och kommer aldrig att göra det. Eftersom att jag anser inte att det är vänligt, varken mot den som gjort bloggen eller mot någon annan. Jag sitter timmar och sliter med mina egna designer, vad fan ska jag då finna för nöje i att kopiera någon?

Jag vill lära mig om design, allt jag bara kan. Har en perfekt sida som jag utgår ifrån så jag lär mig.

Så jag säger det igen, jag har INTE kopierat någons design. Jag har slitit hårt med min egna. Det är inte omöjligt att stöta på någon som har gjort snarlik design som en själv, helvetes ovanligt men fan inte omöjligt.

Jag kommer att göra ändringar på min blogg, för jag hatar att folk påstår att man gjort något som man inte gjort. Och jag tänker göra som Nils mamma har sagt: Klokast ger sig!

Jag orkar inte tjafsa, jag orkar inte med att höra massa skitsnack. Tro vad fan du vill, jag har inte gjort nått men eftersom att jag är så snäll som jag är så ändrar jag i min design.

Jag tjänar inget på att ljuga, men vissa verkar tro att ljuga är det enda folk gör...


Färdigt för stunden!


Jag blir aldrig nöjd, jag ändrat något på min design varje dag!

Har råkat fastna för det här med ränder för stunden, som ni kanske ser? Lär säkert blir mer ändringar under helgen. Har svårt att nöja mig, som sagt.

Vad tycker ni om detta?


Ett litet tips!


Förresten, om ni inte ser min nya design så råder jag er att uppdatera sidan :) 

Har sett att det ser olika ut i olika webläsare och på olika datorer eftersom att sidan inte varit uppdaterad.
Så uppdatera så ni får se allt ordentligt :)


No more..


Everything's fucked up! I hate it!


Nya och flyttade grejer i hemmet!


Jag lovade ju er tidigare att jag skulle visa bilder på ändringarna i vårat hem.

Såhär ser våran hall ut just nu :)  Lite små stökigt så det ska städas idag, men ändå. Vi har köpt oss en köpmandisk och två stycken tavellister :) Det ska upp en till tavellist ovanför köpmandisken, vi ville ha två stycken likadana ovan på varandra så alla Nils tavlor kan stå på dem, just nu får ju bara tre stycken plats. Skönt att få lite mer förvaring i vårat hem, vi har haft så svårt med att veta vart vi ska lägga saker. Det har mest blivit så man bara har snört de i nått hörn eller i någon låda där det absolut inte ska vara. Nu har vi massa lådor, och de har blivit fyllda. Skönt!

 

Jag ville ha en tavellist ovanför Nils akvarium oxå, tyckte att det var finare än då tavlorna hängde på väggen.

Sen köpte vi LED-spottar till den långa hyllan ovan tv:n igår när vi var på Storheden. Så nu har vi lampor i alla lackhyllor i vardagsrummet, riktigt fint blev det. Extremt mysigt när det är mörkt ute, och det vart nå helt annat att titta på tv. Vart en helt annan känsla :) Sen flyttade vi in vitrinskåpet i vardagsrummet bredvid min skål, enbart för att vi skulla ha disken i hallen.

 

Det är riktigt  fint hos oss nu, ska bara köra lite ihop plockning och diska undan i köket. Sen är lägenheten i tiptop.

 

Vad tycker ni? Visst vart det bra?20 oktober - 2010..


Har varit en sväng till Storheden idag :) Vart lite inköp, både till hemmet och till bilen. Ska visa er bilder senare på allt nytt i hemmet, så ni får se hur mysigt det är.

Ska plugga en sväng nu är det tänkt, plugga inför den sista muntliga examinationen. Bara praktiken kvar sen är jag helt klar. Känns väldigt bra.

Senare ikväll blir det att umgås med vänner och spela Buzz, ska bli intressant :)


Noll fantasi..


Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om, har noll fantasi.

Vad skulle ni läsare vilja att jag skrev om? Något speciellt ni skulle vilja veta om mig, eller höra om rent allmänt? Något som ni vet att jag har sagt att jag ska skriva om men missat?

Snälla, ge mig tips! Vad ska jag blogga om?


Ny design!


Nu har jag gjort en förändring av min blogg :) Den får se ut såhär en stund, eftersom att jag egentligen inte riktigt vet hur jag vill ha den.

Är inte säker på att detta blev bra, vad tycker ni?


Vem är jag?Hejsan, hoppsan där!

Jag heter Jennie & kommer från Piteå, är 25 år gammal & i denna blogg får ni följa mig i mitt vardagliga liv. Fotografier och fotografering, roliga och tråkiga stunder, bloggdesign, tävlingar och mycket mer finner ni här inne. En blandad kompott av lite allt möjligt.
 
Jag är förlovad och sambo med mitt Hjärta sen nyår 2008,
men vi har varit tillsammans sen juni 2008 - så det lär väl skrivas en del om honom också lite titt som tätt.

Mina intressen är datorer, fotografering, film, vänner, musik, djur, design & väldigt mycket annat.
Det lär ju märkas på bloggen vad jag gillar, eller vad tror ni?
 
Har tre utbildnigar men min sista är viktigast för mig, i alla fall för tillfället.
Jag är utbildad undersköterska med inriktning Psykiatri och jobbar för närvarande som Handledare på Stöd & Omsorg (Socialtjänsten).
 
Startade min första blogg någon gång under 2007,
men rensade bloggen helt under juni 2008 eftersom att jag behövde en nystart. Denna blogg är min första, och förmodligen min sista. Har även en Fotosida där jag publicerar mina allster.

I framtiden skulle jag vilja ha en hel del djur, ha hus, vara gift och skaffat barn.
Men även att få jobba inom psykiatrin på något sätt. Riktigt hur och som vad vet jag inte än. Vill verkligen leva ett så rikt liv som möjligt med de personer som betyder mest runt omkring mig.

Jag hoppas att ni kommer att trivas här i min lilla blogg,
och ni är mer än välkomna att lämna ett litet avtryck!


Lite ändringar..


Nu har jag lagt in en ny bild på en design som jag har gjort till en tjej i mitt portfolie. Samt att jag har ändat lite grann angående om man vill ha en design av mig. Istället för 2 alternativ att välja mellan finns nu 3, två gratis och väldigt simpla och en lite mer avancerad som kostar, beroende på hur avancerad den ska vara.

Känns lite bra, kanske man kan tjäna lite grann på att göra designer. Eftersom att det tar upp ganska mycket av ens tid att skapa dem.


Totally addicted..


Heelt beroendeframkallande.. Kan verkligen inte sluta! Så helvetes bra..


. . .


Känner mig, som vanligt, bortglömd och ensam!

Tydligen verkar det bara vara ibland man duger, eller då man har tråkigt.. Känns riktigt surt!


Ytterligare en sväng hos frissan :)


Då har man suttit lite mer än 3 timmar till i en frisörstol :) Så nu har man fått håret uttunnat massor, uppklippt, luggen kortad lite samt så är det varvat mörka och ljusa slingor genom hela håret. Så nu ser det lite bättre ut än tidigare, fast det är fortfarande en bit kvar innan det är som jag vill ha det :)


Såhär ser det ut för stunden :) Ändå relativt bra. Men som sagt, det är en bra bit kvar.

Har fått en ny frisörtid bokad, så då blir det att göra många slingor med hättan, lägga på en toning och putsa till håret :) Klippa upp lite mer, klippa till luggen osv. Så i slutet på november.. Känns bra, mitt hår har aldrig blivit såhär mycket ompysslat på länge :)


Förlåt..


Jag vet att jag har varit helvetes dålig på att uppdatera på sistonde. Men jag ska försöka bli bättre, har bara hamnat i en torkeperiod, vet inte vad jag ska skriva.

Men det kommer att komma en bättre uppdatering senare, antingen med massor text eller en bildbomb :D

Mina läsare.. Håll ut, och svik mig inte bara för att jag är seg! ;P Det kommer! :D


3 timmar i frisörstolen!


Jag har spenderat 3 timmar i frisörstolen idag, och jag är långt ifrån klar med mitt hår.

Jag valde ju att använda blekning/blondering i mitt hår förra veckan, det slutade med att jag var gul i hårbotten och brun/svart aktig i resten av håret, såg ganska roligt ut. Som tur är så bryr jag mig inte så hårt ifall jag ser ut så i håret, har gjort det så många gånger.

I vilket fall som helst, så satt jag i 3 timmar idag. Det som gjordes var att Linda klippte bort lite mer än 1 decimeter av mitt hår, sen klippte hon luggen på mig (inte helt, men hon kortade av den), satte på mig hättan och drog upp slingor. Hon satte i blekmedel och ljusade upp slingorna (inte så de blev blonda, utan så de fick en varmare brunton än det mörka, nästan svarta som var). Efter det så satte hon i ice-toning i mitt hår enbart för att dämpa allt det mörka i mitt hår, så de skulle bli lite ljusare och så att det gula i botten inte skulle vara så gult.

Efter att hon sköljt ut all toning och blekning, fönade hon håret och klippte till luggen helt och ordentligt. Allt detta tog 3 timmar. Men vi är långt ifrån klar. Jag har nu en guldaktig färg i hårbotten och luggen är helt guldaktig med lite bruntonade slingor, typ. Sen har jag en blandning mellan nougatbrun och vanlig medel/mörkbrun i resten av mitt hår. Ser lite roligt ut, men när allt är klart så är det tänkt att jag ska vara ljus. Men det kommer att ta flera sittningar och många timmar innan jag är klar.

På fredag har jag fått en ny tid, då är det tänkt att vi ska fixa till hårbotten så den blir mindre guldaktig och sen ska vi lägga in breda folieslingor, så kanske håret ljusas upp ännu mer. Kommer nog att se lite bättre ut då, än vad det gör nu. Men jag har vant mig vid hur håret ser ut nu :) Är ändå inte helt pjåkigt, jag har sett värre ut :P

Tänkte i alla fall visa er en bild på min lugg. Ni kan ju gärna lämna en kommentar och säga om jag passar i lugg eller inte. Ni kan även se lite grann över hur mitt hår ser ut färgmässigt. Dock så gör inte kameran så det är rätt färg, eftersom att utan blixt blev det för mörka bilder och med blixt så blir allt ljusare och mer lysande än vad det egentligen är. Sen ska ni ju ha i åtanke att mitt hår är under arbetning, så det kommer inte att se perfekt ut än på ett tag.


Här ser ni min lugg i fokus, dock är luggen ljusare på bilden än vad den är i verkligheten. Sen ser resten av håret svart ut, och det är det verkligen inte :)


Här ser ni håret lite mer i helhet, fast luggen ser fortfarande för ljus ut och det är, som sagt, blixten.


Detta är min pågående process, jag tror att det blir bra när det är klart. Vad tror ni? och vad tycker ni? Passar jag i lugg? :)