Tillbaka till startsidan?

Senare!


Jag ska ge er en ordentlig uppdatering antingen ikväll eller imorgon innan jag far och jobbar. Ska göra mig i ordning för att snart fara och äta med Hjärtat, blir att äta fin mat ute och fira våran 2 års dag!





Vardagsrumsbordet!


Lovade er lite bilder.. Dock var det bara 4 bilder jag skulle visa er, och det är på vårat vardagsrumsbord. Ville att ni skulle se att jag bytt duk på bordet, en grön/brun/vit enbart för att få in lite färg.

Jag är nöjd med hur det ser ut på vårat bord. Jag brukar inte vara nöjd, utan vill ändra hela tiden. Men denna gången blir det ingen ändring. Bordet ser bra ut som det gör.


Lite ändringar!


Ja, nu har jag varit i farten igen och gjort lite ändringar :) En extra meny med några bilder och bakgrundsfärgen på rubrikerna i menyn. Vart bra. 

För att se min blogg från dess bästa sida bör ni använda er av Google Chrome samt han upplösningen 1680x1050, eller större, på eran skärm. Annars kan min blogg se annars ut hos er. Bara så att ni vet det :)

Nu ska jag sova några timmar innan det är dax att vakna och börja festa. Sov gott alla där ute!


Midsommar!


Ja, idag är det midsommar. För mig är det ingen speciell dag, fattar inte vad som är så speciellt med midsommar. 

Idag har vi storstädat lägenheten inför imorgon. Så nu är det rent och fint överallt, känns väldigt skönt. Vi har nyss startat grillen och satt in gratängen i ungen, så det blir grillat till middag idag. Kommer att bli kanon. Får väl se vad man tar och dricker till, ett glas cider kanske? Eller Sangria? Martini? Öl? Vatten? Dricka?.. Ja, vem vet. Vi får helt enkelt se vad det blir. 

Vad som händer senare ikväll vet jag inte. Har inga planer alls för kvällen, som alla andra verkar ha. Men det är skönt att bara vara också. Imorgon blir det ju fest här, kommer att bli bra. Mina sista lediga dagar innan man börjar jobba, då ska jag ha lite skoj och bara njuta av det sista.

Kommer att bli bra oavsett vilket. Tänkte lägga in lite bilder senare ikväll eller rent av imorgon som ni kan få titta på :) Lite blandat.


Då var stan gjord! ^^


Idag har vi varit och gjort stan. Ganska trevligt. Vi tog med oss Emmie och Baggis och traskade runt lite grann, umgick och bara var. Jag köpte mig lite grejer, kan jag gått unna mig då jag faktiskt har både råd och möjlighet.

Det jag köpte var:

En ny smink-svamp från Kicks. Min var i desperat behov av att bytas ut.


En ny concealer från Kicks, min började ta slut. Inte för att det används så mycket på sommaren, men kände för att ha en hemma utifall att, man vet aldrig :) Detta är helt klart den bästa concealern jag har haft att göra med, på väldigt länge. Är ni ute efter en ny, så rekommenderar jag verkligen denna. Den finns i både natural och ivory.


En ny mascara från Kicks. Tänkte att jag skulle testa denna, alla säger ju att den är så bra (alla jag har pratat med och överallt där jag läst om den) så tänkte att det var läge att testa. Kan ju säga till er senare angående vad jag tyckte om den, någon åsikt måste jag väl ändå ha? :)


Köpte mig även ett nytt underklädsset från Lindex. Fin färg och väldigt sköna underkläder måste jag säga.


Köpte mig en t-shirt på Lindex också. Fastnade för den på en gång, brukar inte gilla kläder med vit grund egentligen. Men denna var redigt snygg. Så den fick snällt följa med mig hem.


Köpte mig denna tunika på HM. Har varit ute efter en typ av sånhär tröja tidigare, och nu hittade jag en som jag tyckte var fin. Letade även en "skjorta/blus" med samma typ av ärmar, men hittade ingen jag fastnade för på en gång.


Köpte mig 2 stycken nya "favorit-linnen" från Gina. De absolut bästa linnena, någonsin. Jag älskar dem, har massor av dem i flera olika färger. Det enda i garderoben som jag faktiskt har ganska mycket av.


Sen var jag på herr-avdelningen på Cubus och köpte mig en tjocktröja. Nu kanske ni undrar varför jag köper en kill-tröja? Jo, såhär är det. Hjärtat har en sån här tröja, och jag snor den heeela tiden. Den är så mjuk och skön att ta på sig om man fryser, eller bara allmänt sådär. Det slutade i att han vart less på att aldrig få ha sin egna tröja, så då fick jag kort och gott införskaffa en egen, i lite mindre storlek. Så nu har jag en egen :) Väldigt mysig och fin.


Det var det som införskaffades idag förrutom mat och alkohol. En väldigt bra dag.

Nu ska jag lägga mig antingen i sängen eller soffan och bara vara en stund innan jag ska sova.


Slutet av månaden..


Innebär räkningar. Jag har precis betalat bort räkningarna så nu finns det inget att oroa sig över :) Känns väldigt skönt att kunna få undan de så snabbt som möjligt. Vi har 2 räkningar kvar och de tar Nils, annars är det lugna gatan. Och överlever med bravur gör vi denna månad med :)

Dax att slö kolla tv, kan vara skönt för ryggen. Speciellt då jag suttit vid datorn i över 6 timmar.


Usch, segt värre!


Har inte sovit en blund i natt, inte bra. Men vad ska man göra då ens dygn är helt förstört för stunden? Lär väl bli att sova en stund nu på morgonen, men det är inte direkt sunt. Inte mot kroppen, inte mot nått egentligen. Tur att man börjar jobba snart, då får man in lite rutiner och slipper sånt här.

Har börjat små kika på Kattas header lite grann, vet på ett ungefär hur jag ska göra. Tror jag, får väl se om jag kan få till det. Har en bild i huvudet, men om det blir likadant resultat som i skallen det återstår att se. Det blir nog bra i vilket fall som helst.

Tror jag ska lägga mig och vila en stund nu, lika bra att göra bort de så snabbt som möjligt då det ska städas idag. Det måste storstädas här, är lite skitigt. Sen måste vi på bolaget också, fast det går att ta på fredag med. Får väl se vad det blir att äta till middag idag, imorn, i helgen. Kanske ska köpa hem nått så man kan grilla någon dag? Det vore klockers.

Vi hörs lite senare hörrni! Chilla lugnt ;D


Kan verkligen inte bestämma mig!


Näe, nog var jag där och ändrade ännu mer när jag sa att jag var klar. Har flyttat om lite saker, lagt till lite text och ändrat bakgrundsfärgen till svart. Vart bättre då den var svart än hel vit, tycker jag i alla fall.

Det jag är mest nöjd med är headern! Trodde inte att jag skulle få till det så pass bra ändå.

Vad tycker ni om designen?


Får vara klart..


Nu har jag suttit med min egna design i över ett dygn. Nu får det vara klart, jag orkar inte mer. När man har suttit för länge blir man less, i alla fall jag.

För stunden är jag nöjd, får väl se när jag blir less och börjar göra om igen.


Emmies design!


Då var Emmies design färdig :) Har inte gjort nått speciellt i denna designen utan bara ändrat lite lätt så hon fick lite förnyelse.

Detta är resultatet:


(Klicka på bilden för att komma till hennes blogg)


Nackspärr! *Aj*


Jag har åkt på nackspärr!! Usch, inge trevligt. Var år och dar sen sist, och självklart kommer det nu. Har inte kunnat sova ordentligt i natt eftersom att jag inte kunnat ligga som jag vill, dumma nacke!

Jag hoppas att det går över snart, jag orkar inte ha nackspärr i evigheter.

Idag blir det att åka hem till Piteå. Jag har en introdag imorgon som jag måste vara på. Sen blir det lite midsommar röj på lördag :D Någon som är sugen på att vara med och festa på lördag? Ni är välkomna! :D

Egentligen har jag ingen aning om vad jag ska skriva, har lite bloggtorka just nu. Men jag gör mitt bästa för att skriva lite i alla fall. Lär bli annat när vi kommer hem till Piteå och jag får tillgång till PS igen :)


Vilken chock!


Snacka chockad. Skickade in mitt sista uppdrag för 5-6 timmar sen, och jag fick igen det för cirka 1,5 timmar sen. Antingen så fattade läraren att jag var less på att vänta på henne, efter mailet jag skickade eller så har hon trillat och slagit sig. Vem vet? Jag är nöjd i vilket fall som helst, fick ju igen uppdraget massor snabbare än väntat!


HTC.. De vet verkligen hur de ska göra folk förvirrade och upprivna!


Jag blir inte klok på detta med uppdateringar till min telefon.. För ett tag sen så läste jag på Swedroid att det hade kommit en förberedande uppdatering inför 2.1 uppdateringen. Jag laddade hem den, och telefonen känns väldigt mycket snabbare nu, verkar dra mer ström men är ändå snäppet snabbare. Var en bra uppdatering, tycker jag i alla fall.

Gick in på Swedroid imorse för att se om det säger nå mer angående uppdateringarna. Då står det att det finns en uppdatering på HTC's sida, men det är inte 2.1 uppdateringen. Vad är det för uppdatering? Jag blir inte klok på detta. Är det en uppdatering som jag måste ta hem till min telefon för att kunna få hem 2.1 eller är det en uppdatering som man kan skita i? Vad är det för något?

Enligt massa kommenterar på Swedroid så verkar det vara för de som inte redan har FOTA. Jag lyckades få ner den uppdateringen, vilket betyder att jag inte måste på HTC's hemsida och ta ner den andra uppdageringen, eller?

Snacka förvirrande!

När ska de egentligen släppa 2.1? Känns som att man har väntat i evigheter och måste nu vänta ännu mer. Visst, jag är inte speciellt brydd om jag får 2.1 eller inte, men ändå. De kan ju inte säga att de ska rulla ut en uppdatering, som inte verkar komma. Lite dålig stil enligt mitt tycke.

Hur många där ute är det som väntar på den omtalade 2.1 uppdateringen?


Irritation angående satans skolan!


Igår fick jag äntligen mitt uppdrag rättat, efter 10 dagar :S Jag blir verkligen less, varför ska lärarna vara så jävla sega? Skolan utger policyn att 48 timmar från det att man skicka in uppdraget ska man få tillbaka det, rättat. Bullshit! I denna kursen jag läser nu har jag inte fått ett enda uppdrag rättat inom 48 timmar. Jag har alltid fått vänta minst i 5-6 dagar. Så tragiskt.

Jag var tvungen att skicka ett mail igår till läraren för att hon skulle få tummen ur och rätta, så ska det väl inte vara? Fick i alla fall igen uppdraget och nu har jag skickat det sista, så nu ska vi se hur länge jag måste vänta innan jag får tid för examinationen. Usch, vet inte ens om jag hinner få en tid i tid tills det kursen ska vara klar. För denna lärare var det segaste jag varit med om någonsin.

Jag ska väl inte behöva förlänga min kurs enbart på grund av henne? Jag blir seriöst galet, denna lärare kommer inte få bra betyg av mig när det är dax att utvärdera kursen. Aldrig någonsin. Än så länge har jag inte märkt av något som är bra med denna lärare, hon är helt skum.

Nog tjatat om detta, jag hoppas det ordnar sig i alla fall!


Bilar, bröllop och middag!


Då var nästa volvo införskaffad. Dock är den ej i kördugligt skick, men den har en hel del delar som man kan använda sig av. Reservdelsbil med andra ord. Finns även saker därifrån som man kan sälja, som inte behöver ligga och skräpa.

Blir att uppgradera 745:an med lite prylar, kommer att bli bra. Andra högtalare, elhissar och dylikt. Nils surrade om en hel del saker, och som vanligt lyssnar jag bara med ett halvt öra och lägger icket på minnet vad han surrade om, därav kan jag ej återberätta allt för er. Men så är det ibland.

Hur många av er där ute har sett bröllopet idag mellan Viktoria och Daniel? Jag har absolut INTE sett det, fy så tragiskt. Jag är inget direkt fan av kungafamiljen, enligt mitt tycke så kan vi lika gärna avskaffa dem. De kostar bara pengar. Alla har rätt att tycka vad de vill, och detta är min åsikt. Ser inte att de har gjort nå bra för oss, de står bara där och ser dumma ut och använder skattebetalarnas pengar för att orda bröllop. Näe usch! Bort med skiten.


Förövrigt så blir det att äta grillat till middag idag, och sen blir det efterrätt i form av kolatårta och nått mer smarrigt som Åsa har bakat. Kommer att bli kanon.


En regnig dag!


Nu sitter vi i Arvidsjaur, vi kom hit igår och jag vet ej hur länge vi blir här, ett tag är det väl tänkt. 

Vad jag egentligen ska skriva idag vet jag inte, har inte så mycket på skallen just nu. Skulle ha haft PS på en av datorerna här, så hade man kunnat roa sig lite grann. Istället ska jag med Nils, ut i regnet, och skruva i bil. Vi ska kolla elsystemet samt högtalare i en bil som är skadad. Fronten är intryckt ganska delux efter att ha gått igenom isen i vintras. Men vi ska checka av läget, snart kanske det blir att det fraktar den volvon och slaktar den som de gjorde med 740:n de fick :P Nils och hans far, Per, är mycket för att slakta bilar och spara massa delar.

Aja, får väl se vad mer dagen bjuder på. Är så tråkigt väder så det går inte att fota idag i alla fall, inte utomhus. Hoppas de klarnar upp lite grann så man kan göra nått.

Vad gör alla ni en dag som denna?


Sovdax..


Nu ska vi krya till kojs, behöver sömnen. Vi har en hel del sömn att ta igen!
Hörs imorgon! Ha en underbar natt! :)


Sömnlös som vanligt!


Jag har inte uppdaterat idag eftersom att jag har sovit dåligt. 4 timmars sömn på över 30 timmar, börjar bli en vana. Är lite less på att inte kunna sova. Samt att jag hade kursen/intron idag, gick bra.

Jag ska skriva mer ordentliga inlägg när jag sitter vid datorn, skriver just nu från mobilen. Inget mms-uppdatering utan via blogg.se. Hade ren tur som hittade ett sätt att blogga direkt från mobilen.

Jag håller även på med Emmies design, kände för att överraska henne lite grann. Som vanligt visar jag er när jag är klar.

Nu ska jag fortsätta kolla på Ghost Whisperer.



Sofies design färdig!


Nu är Sofies design färdig, och nöjd vart hon. 

Såhär vart det:


( Klicka på bilden för att komma till hennes blogg)



♥ K Ä R L E K ♥


Jag tänkte visa er lite gamla inlägg, inlägg som jag har skrivit till Nils osv. 

Det finns ingen jag älskar lika mycket som jag älskar Nils, och nu har jag varit utan honom i två nätter. Saknaden är stor men på en stund är han hemma igen, och då får jag kramas med honom.

Då vi just hade träffats hade jag väldigt starka känslor för Nils, dessa känslor växer sig bara starkare och starkare och jag älskar honom mer och mer för var dag som går. Finns ingen annan jag skulle vilja tillbringa mitt liv med.

Och när man är ifrån varandra i några dagar värdesätter man mer och mer det man har tillsammans. Det är väldigt tungt att vara ifrån dig hjärtat, det som gör det värt det är att när du äntligen kommer tillbaka så får man kramas som aldrig förr.

Du är hela mitt liv, finns ingen som betyder så mycket som du! Jag älskar dig av hela mitt hjärta! ♥


Möbler, möbler, möbler..


Här kommer ännu mer möbler som jag skulle vilja ha..



(Bilderna lånad från Ikea.se)


Jag skulle vilja byta ut vårat vardagsrumsbord mot 2 stycken små valnötsfärgade lackbord, enkelt, stilrent och fint. Tror att jag ska se om jag kan göra det när löningen kommer. Vore fantastiskt.

Nils sa att vi skulle spara vårat nuvarande vardagsrumsbord utifall att jag får dille på att jag vill ha ett stort bord igen. Haha, han känner mig för väl. Ena stunden ska det vara litet och lätt, stilrent och enkelt. Nästa stund ska det vara stort med mycke förvaring. Eftersom att de små lackborden inte kostar mycket så spelar de ingen roll att införskaffa dem, för då har jag så jag kan byta som det behagar för mig.
Som jag sagt tidigare, omväxling förnöjer :) 

Sängramen + sängborden har jag tittat efter i drygt ett år nu, så en dag ska de bli våra (om de finns kvar vill säga). Fast det blir då vi bor i ett större place. Har värsta planerna för nästa ställe, och då hoppas jag att allt går som vi vill :)




Carolines design färdig!


Nu har jag gjort om designen på Carolines hästblogg. Den vart väldigt stil ren och går i de färgerna hon önskade. Jag hade ganska mycket fria händer men samtidigt fanns det vissa önskemål från hennes håll, och vi kompromissade. Det jag inte riktigt kunde göra till 100% gjorde jag på mitt egna sätt, och hennes blogg vart väldigt fin och stilren.

Här kan ni kika på den:


(Klicka på bilden för att komma in i hennes blogg)


Söndag kväll!


Igår var det fest för hela slanten :) Var väldigt trevligt.

Det började med att vi var här och grillade, åt gott och bara mådde gått. Sen tog vi en promenad in till stan (till Anneli och Mika) och där festade vi lös. Var trevligt fast vi inte var så många. 

Ska visa er lite bilder från hela gårdagen. Är inte så många, men några stycken.
Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva idag. Får väl se om jag kommer på något mer senare. Tänkte nämligen sätta mig i PS och se om jag kunde hitta på något roligt till min kusins blogg design :)




Bild bomb! :)


Nu kommer massa bilder från gårdagen.
Det var det! :) Många fina bilder. Nu ska jag gå och göra mig i ordning för partyt ikväll, samt grillningen!




Sååå fint!


Jag satt och kollade lite grann på nätet igår på lite möbler, och som alltid när jag kollar på möbler så får jag värsta suget att till att göra om hemma. Är less på att allt bara går i svart/vitt och grått.

Så när det blir att skaffa större lägenhet eller rent av hus så lär det bli att införskaffa möbler i stil med detta:


Bokhyllan var riktigt vacker, fastnade för den direkt. Angående tv-bänken och media-bänken (som för övrigt är samma enligt mig) så vill jag ha båda, så i såna fall blir det en i vardagsrum och en i sovrum om jag inte lyckats välja en av stilarna. 

Igår när jag och Anneli satt och prata så kom vi fram till att vi skulle ha haft ett runt bord här i våran lägenhet, så jag kollade på lite runda bord, fann det som är i bilden och fastnade. Fan så snyggt! Skulle jag absolut kunna ha.  

Synd bara att alla dessa möbler kostar skjortan, inte direkt billigt med möbler!


Studenten!


Idag är det full rulle runt omkring i Piteå, och runt om i landet. Alla våra kära -91:or tar ju studenten! :) 

Grattis Sofie och Anton! Hoppas ni får en kanon dag! :) 

Har haft full rulle idag känns det som.. Och det finns fortfarande saker som ska göras, så detta blir bara en snabb uppdatering.

Ska visa er bilder från idag, fast jag gör det i ett annat inlägg, för nu ska det duschas, ätas och fixas. Sen kommer Carro med Valle, Anni och Mika kommer och hämtar oss och det blir att ta sig en drink ikväll! :) Det kommer att bli bra!

Sen är det ju fest imorn, med grillning före. Det kommer att bli kanoners!

Nu ska jag gå och göra mitt!


Allmänt babbel! :)


Medan jag satt och gjorde Lars design så fick jag en fråga av Carro om jag kunde göra hennes design. Självklart kan jag det. Men det får bli efter helgen. Eftersom att jag orkar inte sätta mig med det ikväll, imorn är jag upptagen i stort sett hela dagen, på lördag är det fest och söndag lutar det åt att åka till Arvidsjaur. 

Kan hända att jag inte har möjlighet att fixa den förrän mitten eller slutet av nästa vecka. Det vore illa, men jag vet inte riktigt vad som händer.

Tycker att det är jävligt synd att jag ska på kurs imorn eftersom att jag gärna hade velat vara med då både min kusin och Nils lillebror springer ut. Men jag kan inte göra nått åt det! *suck* Jag hoppas i alla fall att de får en bra dag!

Nu ska jag latja på internet en stund innan det är dax att krypa till kojs. Ska ju upp vid 7 imorn så jag behöver sova i natt.


Lars design!


Nu har jag gjort klart Lars design! En relativt enkel design, men bra vart den.

Detta är resultatet:


(Klicka på bilden för att komma till hans blogg)

Börjar få ordentlig kläm på detta nu, eller vad tycker ni?


From here to.. Nowhere!


Lite sent uppdatering i bloggen kanske men har hållt igång ända sen jag vaknade.
Blev väckt av ett sms från Anneli där hon frågade om vi ville umgås och äta en glass eller något. Fixade i ordning oss och for iväg, för självklart ville vi umgås med dem. Vi lallade runt på stan ett tag, och jag hittade mig ett lätt linne som jag köpte. Behöver ett lätt och fint linne i sommar.

Detta linne köpte jag:

Blir nog jätte bra i sommar. Sen var vi på bolaget och inhandlade alkohol, så det blir party party på lördag :) 

Gick på ICA innan vi for hem, och där köpte jag hårfärg. Nu ska jag ta bort färgen i mitt underhår, eftersom att det inte ser så bra ut längre. Det är ganska urtvättat och ser allmänt dåligt ut.

Blir att färga mitt hår denna färg:

(Bild lånad från google.se)

Mörkbrunt, samma som min naturliga hårfärg.. Hade tänkt få håret en någorlunda jämn färg! Önska mig lycka till! :P

Nu ska jag sätta mig och göra en design till Lars, får väl se om jag lyckas knåpa ihop något bra! ;D


38 timmar!


Nu har jag varit vaken i 38 timmar och på de timmarna har jag bara sovit 3 :/ Känns väl inte världs bäst..
Därav säger jag nu..

Godnatt!


Förändringar!


Ja, som ni ser så har jag gjort ännu mer förändringar. Haha, jag kan inte låta bli. Det är så roligt, så jag vill pyssla och pillra hela tiden :) 

Jag har bytt ut headern och lite små grejs. Såhär såg headern ut innan:

Skönt med lite mer vitt i bloggen, den känns ljusare så :)

Vad säger ni om min nuvarande header?


Funderingar angående kategorier!


Jag funderar på att skapa 3 nya kategorier. En där jag har gillar och ogillar - typ av hiss och diss, en där jag är mer ytlig och går på utsidan, och en där jag är lite mer personlig. Inte för personlig men sådär lagomt.
Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla dessa kategorier.. "Ogillar/Gillar", "Till det yttre!" och "Under huven" kanske? :) Jag vet inte riktigt, någon som kanske är duktig på att använda synonymer och komma på ett bra kategorinamn åt mig till dessa kategorier? :) Om så, skriv en kommentar så jag får veta!

Jag har länge funderat på att göra nått med min blogg där läsarna får lära känna mig lite bättre, veta vad jag gillar och hur jag kan vara till både det inre och det yttre. Men jag har aldrig tagit mig tummen ur röven, och sen har jag mest sett det som "fjortis"-stil.. Eftersom att många fjortisar använder sig av det! Men det spelar mig ingen roll. Jag vet ju vem jag är, och anledningen till varför jag skulle vilja starta såna här kategorier, och kanske fler kategorier är ju enbart för mig själv. Jag vill själv göra bloggen lite mer intressant.
Jag har en hel del bilder, men jag skriver mest om min vardag och det är inte alltid så trevligt att läsa: "Godmorgon, nu är jag vaken.. har inte gjort nått idag.. nu ska jag sova! Godnatt!".. Okej, är kanske inte direkt så. Men ändå, känns ganska enformigt här.. Det kan behövas lite uppfräschning. Förnya sig lite grann..

Vad tror ni? Några nya kategorier skulle väl vara trevligt?


Hundlängtan!


Ja, jag har världens hundlängtan. Jag vill ha en "kompis" som jag kan promenera med,  träna med, leka & busa med och helt enkelt bara ha nära som alltid älskar en. 
Ja, jag har Nils jag vet! Men det går inte att jämföra en människa och en hund, jag vill ha en kompis för livet, som går på fyra ben. Att jag har mitt livs kärlek Nils och han går på två ben är inte samma sak, tyvärr.

Jag har suttit länge och kollat efter olika raser och så. Har varit intresserad i många.. Sheltie, Golden, Rottis, Dobermann, Husky, Cihuahua, Collie, Staffe, Boxer, Gordon, Lapphund med mera, listan kan göras vääldigt lång.
Jag har funderat på vad jag vill få ut av en kompis. Jag vill ha en lättlärd, lättskött och social hund. Rasen är redan bestämd, jag vet exakt vilken ras som har de där tre egenskaperna samt väldigt många mer bra egenskaper. Jag tänker inte avslöja i bloggen än vad det är för ras, men det kommer att bli fantastiskt när det äntligen finns möjlighet att skaffa valp. Jag kommer att vara lyckligare än någonsin då! 

Jag och Nils har pratat ganska mycket, för vi vill ha två olika raser, han vill ha en Afghan, men det vill inte direkt jag. Så vi har kommit överens om att vi kan ta en annan stor hund som inte har lika mycket pälsvård. Sen gillar jag inte Afghaner överhuvudtaget, dom är inte en ras för mig. Så vi har pratat om att kanske skaffa en Grandis istället. En ras jag absolut skulle kunna ha, en liten hund i ett stort utförande. Skulle dock se jävligt roligt ut om jag skulle promenera med den då den är fullvuxen :P 

Mycket man ska tänka på, läsa om, ta reda på och kolla upp innan man skaffar nått. Hundköp ligger i vår framtid, inte just nu. Men om nått år så kommer vi definitivt att vara hundägare, eller jag i alla fall :) Ska köpa "min" lilla valp och vårda den med mitt liv!

Jobbigt att ha sån stor längtan efter något som ligger så långt i framtiden.

Hur stillar man en sån längtan?


Lite nyfiken!


Jag har suttit och funderat på en sak ett ganska bra tag nu. 

Ni som läser min blogg vet ju vem jag är, på ett ungefär i alla fall.. Ni följer min blogg, ser vad som händer och sker osv. Min fråga till er är om inte ni skulle kunna lämna en kommentar till mig? Visa er för mig, jag vet inte vilka som följer min blogg.. Men skulle vara trevligt att få veta, och har ni någon blogg så skulle jag uppskatta att få veta eftersom att jag är på jakt efter nya bloggar att läsa.

Lämna ett litet "Hej" till mig, jag har ett 20 tal läsare/dag så det bör väl inte vara så svårt att lämna ett litet "Hej, jag läser din blogg!" och möjligtvis lämna en blogg-adress om det finnes?

Så kom igen nu, let me know! =D


Malins design färdig!


Då var man klar med Malins design, och eftersom att ni ändå inte kan gå in i hennes blogg så visar jag er bara bilder på hur den ser ut istället. 

Hon gav mig praktiskt taget fria händer, bara några få önskemål. Så jag satte i hop en design som är ganska stilren, innehåller lite färg och som man kan ändra ganska lätt om man vill. Den vart bättre än vad jag trodde att den skulle bli, jag brukar ha svårt att göra headers utan bilder från den som vill ha headern, men jag lyckades ganska lätt. Fick leta reda på något eget :) 

Såhär vart i alla fall resultatet:

Vad tycker ni?


Seriöst?


Det finns inget mer enerverande än grannar som lämnar sin stackars hund ensam hemma och bara låter den stå och skälla. Grannens hund har stått och skällt non-stop i strax över 3 timmar nu. Varför lämnar man hunden hemma ensam då den uppenbarligen inte klarar av det? Det är inte bra varken för hunden eller oss grannar.

Om man visste att hunden klarar av att vara ensam, då säger jag inget. För en hund som klara av att vara ensam står inte och skäller non-stop. Den kanske gnyr en stund (om ens det) och sen går den och lägger sig. Men inte denna, och jag blir seriöst galen! Den driver mig till vansinne, och jag vet inte vad jag ska göra. Jag kan inte direkt gå och hjälpa denna stackars hund just nu, eftersom att ingen är hemma.

En sak är då helt klart, så kommer jag aldrig att göra mot min hund. Dålig uppfostran/träning eller dylikt kallar jag det. Inte direkt så det har tränat på att ha hunden ensam eller försökt få den att roa sig med nått då den är ensam. Utan dom lämnar hunden i tron om att den ska vara tyst. Och visst, vissa dagar tror jag banne mig att den är tyst (eller så har de lämnat den till någon över dagen) men jag börjar bli redigt less på att denna hund står och skäller hela morgonen, no
<B><Font Face="Verdana" Size="5" Color="#000000">Copyright</font></B>
n-stopp i 2-6 timmar.
<br>
<br>
<Font Face="sans-serif" Size="3" Color="#000000">
Bilderna på bloggen är tagna av mig om
inget annat anges. Vilket betyder att
man INTE får kopiera dem utan min tillåtelse. </font></center>-stop i 2-6 timmar!

Blir att ta reda på exakt vart denna hund befinner sig och se om man kan informera ägarna om att hunden står och skäller, och att de får göra nått åt det. Såhär kan det inte vara. Jag fattar inte att, de grannar som bor lite närmare denna lägenhet, inte stör sig av detta. Då jag gör det och ändå har jag tv:n på, och jag hör vääldigt tydligt om att denna hund inte har det bra, den vill inte vara själv.


Elins design färdig!


Nu, efter ca 6 timmar är jag klar med Elins design. Det tog sin stilla tid det.

Såhär vart hennes blogg:
Är väldigt nöjd med den! :) 

Vad tycker ni, vart den bra?


Designen omgjord ytterligare en gång!


Designen ändrad igen :) Jag vet, det verkar som att jag inte kan bestämma mig.. och vet ni vad, så är det! Jag är en människa som behöver förnyelse, annars tycker jag att allt är trist och tråkigt. Behöver få ändring lite titt som tätt för att det ska vara roligt och meningsfullt :) 

Låter kanske konstigt, eller annorlunda för vissa.. men för mig är det normalt, och jag vet att jag inte är ensammen ute i världen om detta.

Tänkte visa en bild på min förra design, kan vara kul att ha kvar och visa. Lite före och efter.. fast jag visar bara före då efter kommer att synas varje dag ett tag framöver :)
Kommer att sakna den lite grann, för jag gillade den.. men jag gillar min turkosa mer :) Lite ljusare och mer stilrenare.

Nu ska jag sätta mig och göra en design till min "lillasyster" Elin :) Kommer visa er bilder på det senare, då det är klart.

Någon där ute som vill ha en design till sin blogg? Skriv till mig så ska vi se om jag kan ordna det!


Måndag!


Har mycket jag vill skriva ner men samtidigt vill jag inte skriva något alls. Känns lite skumt, men jag ska försöka skriva lite grann i alla fall.

Idag är det måndag, och dagen har varit väldigt lugn. Jag har ringt några samtal idag, kollat upp lite grann angående några kurser jag ska gå inför sommarjobbet. Ska även ringa chefen jag hade förra sommaren angående ett arbetsgivarintyg och ringa min nuvarande chef angående några saker. Men det tar jag imorgon, lite sent nu.

Igår såg vi klart andra säsongen av Ghost Whisperer, vilket jävla slut. Det är allt jag har att säga! Helt vrickat. Nu ska jag starta så man kan se tredje säsongen, orkar inte vänta så länge på att få se klart.

Ska även laga middag, sen middag men det spelar ingen roll. 

Imorn är det ju balen, kanske man ska fara och kolla på :) Vore lite skoj, jag hoppas de får fint väder :)
Sen missar jag tyvärr studenten på fredag :/ Känns inte så bra då min kusin Sofie och Nils lillebror Anton tar studenten, men vad ska jag göra? Jag måste vara på denna kurs! Känns väldigt surt!


Herregud!


Vilken jävla helg, det är nog allt jag har att säga.. Den har varit en blandning mellan hemsk och underbar.. Ena stunden glad och andra stunden väldigt arg och frustrerad. Allt på grund av en bil, som inte ville starta. Vi har då kommit fram till hur man ska göra för att få den att starta, men så ska den inte startas. Så grabbarna är och kollar på det nu, se om det går att få någon ordning på detta.

Tusen tack till Mika som försökte hjälpa Nils i fredags då vi vart strandade i stan, Anni som höll mig sällskap och skrattade med mig. Anna och Niclas som hjälpte oss både under fredagen och lördagen, och Lidas som hjälpt oss hela helgen. Utan er så vette klåån om vi hade ens fått den att starta, då hade vi kanske varit helt utan bil. Tusen, tusen tack!


Ny design!


Ännu en ny en, kände för att göra nått nytt och då blev det såhär :D Vart ganska bra ändå, för att vara första gången. Nu kan jag lite grann om att göra såna här designer oxå :) Bra att kunna.

Här kommer en bild på min förra design:



Båda är fina på sitt sätt, men jag gillar headern på den nya.

De senaste 1-2 dagarna har jag suttit i PS och bara gjort en massa headers.. och ikväll ska jag sitta och göra några fler :) Min kusin Anki gillade headern med tribal drakarna, så jag ska vara snäll och göra en åt henne med såna & nå fina blommöster om jag hittar några :) Ska i alla fall göra mitt bästa.. Sen ville min kusin Sofie ha en igår, men jag har inte pratat nå med henne eftersom hennes internet försvann titt som tätt, får se om jag kanske får tag på henne ikväll :)

För övrigt, så blir det lite serier oxå ikväll :) Kan vara skönt att bara slappa och kolla lite :)

Vad tycker ni om min nya design?



Slumpas bort..


Hela dagen idag har jag suttit och gjort Header:s, samt en bild till pappa & Maritha :)

Jag har nu bestämt mig för att slumpa bort några av dessa headers, någon som behöver en eller bara vill förnya sin blogg lite grann? 

Header 1

 

Header 2


Header 3



Header 4


Header 5


Om ni vill ha några av dessa header:s, skriv isf vilken ni vill ha och er mail i en kommentar, så jag kan kontakta er angående bilder & text.

Först till kvar gäller..