Tillbaka till startsidan?

Lösenordsskyddade bloggen uppdaterad..




Disigt väder..




Taget med min iPhone i disvädret i onsdags.


Tampons for free & Pronaxen..




Fick ett utskick av Tampons for free idag.
Samarbetspartnern denna gång är Pronaxen och jag tycker att det är en riktigt bra samarbetspartner. Alla tjejer där ute som lider av mensvärkar, som jag, vet att bra värktabletter är ett måste. Pronaxen sägs ju vara en jätte bra värktablett mot mensvärk. Vad tycker ni om Pronaxen, bra eller dåligt?



Jag har sagt det många gånger förr, men det tåls att säga igen. Det absolut bästa du kan göra som tjej, speciellt en som använder tamponger, är att gå in på Tampons for free och bli medlem. Du får då utskick av tamponger hem i brevlådan, allt som krävs av dig efter ett utskick är en kort utvärdering. Helt klart värt det.

Klicka er in på deras sida och bli medlem nu på en gång!


Up and running again..


Nu är min bloggdesigns sida uppstartad igen, så nu hade jag tänkt börja designa lite smått ännu en gång. Får se hur länge jag håller på denna gång, eller om jag blir för stressad av att designa ytterligare en gång. Det återstår att se.

Är ni intresserad av en design så tycker jag att ni ska besöka min designsida. Klicka på bilden för att komma dit.



Design till den privata bloggen..


Nu har jag gjort om designen på min privata blogg. Tyckte att det var på tiden då den hade en jätte gammal design, en design jag använde för cirka ett år sen, om inte mer. Tänkte i alla fall visa er en skärmdump på designen. Eftersom att det står privat text så är det skrivna blurrat, samt att jag inte lämnar någon länk till designen. Det är inte alla som tar sig in där, och vem som helst kommer inte att ta sig in där heller.

Såhär blev i alla fall resultatet och jag blev nöjd. Enkelt och stilrent. Eftersom att det inte är en trafikerad blogg så behövs det inget speciellt.



Fem eftermiddags favoriter..




Text hittar ni här!



Text hittar ni här!



Text hittar ni här!



Text hittar ni här!



Water my photo..




Det kan aldrig bli för mysigt..


Mew är bara för söt. Varje natt sover han under mitt täcke, när Nils kliver upp på morgonen så försvinner han för en stund och sen när Nils har farit så kommer han och jamar på mig igen och vill in under täcket. Kan meddela att han fortfarande ligger och sover under mitt täcke. Världens mysigaste katt..

Bilden är tagen med min iPhone igår kväll i soffan. Sen har jag gjort om bilden med Instagram-appen.



iPhone skal och skins..


Har blivit en del snack kring min mobil på sistonde. Vill ni veta varför? Det är för att jag är så sjukt nöjd med den.
I detta inlägg hade jag i alla fall tänkt visa er vad jag har inhandlat för skal till den, vilka skal och skins jag skulle vilja inhandla.

Det finns så sjukt mycket skal och skins till iPhone, så det är nästan bara att välja och vraka. Ibland har jag lite problem med att veta vad jag vill ha eftersom att det finns så mycket. Finns hur många sidor som helst på nätet och innan jag är klar lär jag nog ha ett ganska redigt förråd med skal och skins som jag kan byta mellan efter behag.




Här ser ni skalen som jag äger redan nu. Jag har ett till kassett-skal men orkade inte ta med den på bilden. Det är i alla fall ett grönt, ett vitt, ett svart och ett rosa kassett-skal som jag har till telefonen. Riktigt bra skal, de är tillverkade i slitstark silicon och sitter jätte bra på telefonen. Sen har jag ett skal som er ut som baksidan på min iPhone, ett riktigt fint skal om man vill ha ett stilrent och enkelt skydd. Skalet med svart bumper och genomskinlig baksida är också ett stilrent och enkelt skal. Baksidan är av plexiglas så man ser baksidan på sin telefon. Det sista skalet är ett "blinbling" skal. För lite finare stunder om man vill.

Jag har inte hunnit använda alla mina skal än eftersom att min iPhone är relativt ny. Men det skalet som har används mest är bumpern med genomskinlig baksida. Enda nackdelen med det skalet är att när plexiglaset blir repigt så ser det jätte fult ut, men bättre att skalet ser fult ut än att man repar telefonen i onödan.

Dessa skal är i inhandlade från Tradera och Elgiganten. Man hittar hur mycket som helst till iPhone på Tradera till ett billigt pris. Alla skal jag har köpt från Tradera har varit riktigt bra. Bra kvalitét, snygga och helt klart prisvärda.



Här ser ni lite av det jag kommer inhandla inom kort. Det är två skins och ett skal. Jag hade planer på att sätta ett skin på telefonens baksida och sen använda mitt skal med genomskinlig baksida. Hur snyggt skulle inte de bli? Då har jag snyggat upp lite grann med ett skin, samt att både skinet och telefonen är skyddad mot repor. Tror att det kommer bli jätte bra. Jag är även grymt sugen på det regnbågsfärgade skalet. Det är ett precis likadant skal som skalet med svart bumper och genomskinlig baksida, enda skillnaden är att man kan få bumpern i andra färger (svart, vit, rosa, blå mm) samt att det är regnbågsfärgad baksida. Jag gillar det skalet skarpt.

Som jag sa tidigare så finns det en hel uppsjö av skal, skins och tillbehör till iPhone. Det är bara välja och vraka.

Här har ni några sidor som säljer iPhone grejer:
Tradera, Elgiganten, Merskal, MyTrendyPhone, Skal-Man, Skinz, iPhonebutiken, iPhoneskal, Casestore, iPhonemekka, Skalbutiken.


Ni har väl inte missat..


Att Happy Hair har en tävling uppe på sin Facebook sida? Där man har chansen att vinna ett presentkort laddat med 2000:-. Allt man behöver göra är att lägga upp en bild på sig sjäv, på deras logg, när man använder löshår från dem och då är du automatiskt med i utlottningen av detta presentkort.

Låter väl inte helt fel? Har ni löshår från Happy Hair så tycker jag absolut att ni ska vara med och tävla. Missa inte er chans till detta underbara presentkort.

Tävlingen pågår till 2011-11-11.


Call your girlfriend..


Så bra, ett klipp ni absolut bör se om ni inte redan har sett det. Satans så duktiga tjejer, tänk om man var sådär musikalisk och duktig själv. Deras version av Robyn's låt är verkligen bättre än orginalet.



Mina iPhone appar..


Här kommer ett inlägg tillägnat mina iPhone appar, för visst har jag sagt till er att jag har köpt mig en iPhone? Det är väl cirka två månader sen jag skaffade den och jag är riktigt nöjd med den. Därav hade jag nu tänkt visa vad jag har för appar och skriva lite kort om dem.



BLOGLOVIN - Självklart har jag Bloglovin i telefonen. Var jag än är kan jag alltid läsa mina favoritbloggar.
BLOGG.SE - Även denna är ett måste. Men den funkar lite halvdåligt ibland, de kanske borde uppdatera den?
MR GOSSIP - Senaste kändis skvallret. En app mest för att roa, har man lite att göra på kvällarna så är det bara läsa.
FACEBOOK - En app som, mer eller mindre, alla har tror jag?
WORDFEUD - Alfapet när den är som bäst. Spela lite? TheNiiN var namnet, bara adda.
MAHJONG - Ett brick spel som jag inte kan leva utan. Har du aldrig spelat det så tycker jag att du ska testa.
UTLÅNAT - En app som håller reda på allt jag lånat ut och allt jag lånat. Bra då minnet inte är det bästa.
MITT SALDO - Precis som det låter, fast inte i mobilen utan på banken. Smidig app som håller koll på kontot.
KLICK - Aftonbladets nöjesblad i en app. Samma som med Mr Gossip, en app för att roa om man har lite att göra.
MITT TELIA - Håll koll på saldo, administrera ditt abonemang och massor mer erbjuder denna app. Bra att ha.
TWITTER - En app som används sällan, men som finns. Kanske borde bli en flitigare Twitter-användare?
TUNEIN RADIO - En webbradio app som låter dig lyssna på din favorit radiostation. Du kan även spela in program.
ÖVERSÄTTARE - Precis som det låter, en översättare som översätter vilket ord/vilken mening från/till vilket språk du vill.
IWALLPAPERSHD - En app full i bakgrundsbilder. Vill man inte ha en personlig bakgrundsbild så är dessa appar riktigt bra.
DIY THEMES - Likadan som iWallpapersHD fast andra bakgrundsbilder. Lite mer stilrena bakgrunder.
BLOCKET - Kollar man blocket minst en gång/dag då är denna applikationen ett måste.
TRADERA - Är ingen flitig Tradera användare, men nog blir det något köp då och då därifrån.
ICA - Skriv inköpslistor, kolla recept, hitta närmsta butik. Loggar man in kan man se personliga erbjudanden m.m.
HEMNET - Appen man bör ha om man kikar efter hus. Kul att kika och drömma sig bort lite.
WALLSSTAND - En app jag precis har laddat hem, har inte riktigt hunnit kolla vad det är. Om ni vet får ni gärna berätta.
MIN RESA - Appen för att hålla koll på resor med SJ. Perfekt för mig som då och då reser söderut och norrut.
HEYTELL - Skicka ljudklipp till varandra gratis istället för sms. Jätte lätt att använda och super smidigt.
WATERMYPHOTO - En app som redigerar och gör om dina bilder. Lägger på vatteneffekt.
OLDPHOTOPRO - Likadant här. En app som redigerar och ger dina bilder ett gammalt utseende.
LÄKEMEDEL - Applikationen som hjälper dig att hålla koll på läkemedel. Tillgång till bipacksedlar osv.
FFD TEST - En app som kollar om du är deprimerad eller inte, inget att ta på allvar. Mest på skoj.
P TRACKER LITE - Denna applikation hjälper dig att hålla koll på din mens. Super smidigt att ha full koll på läget.
PLATSBANKEN - Arbetsförmedlingens platsbank i en applikation. Nu kan du smidigt söka jobb och spara annonser.

Det var mina appar. Har ni några appar som är super bra, så får ni gärna tipsa mig. Detta är ju inte alla appar jag har i telefonen, har faktiskt en hel drös till. Men jag orkade inte ta med alla denna gång. Kommer nog någpt fler inlägg om detta senare. Eftersom att lagret fylls på och sen lär det kanske komma enstaka app-tips.

Som sagt, har ni en app som ni anser att jag bör prova? Skriv en kommentar och tipsa mig.


Bättre sent än aldrig..


Nu hade jag tänkt visa er lite bilder på lägenheten och detta kommer att bli ett långt inlägg. Så förbered er på att få se mycket bilder.



Vi börjar i vardagsrummet. Det enda rum där vi inte fick nått omgjort, och det gör inte mig något. Här inne har vi ljusa tapeter som ser riktigt bra ut, och fint trägolv. Skrivbordet har vi byggt själva, det är ett nybygge. Det gamla skrivbordet som vi byggde blev så slitet så Nils satte ihop ett nytt och denna gång har vi inte tapetserat bordet. Utan bordet är inslaget i vaxduk. Blev riktigt bra. Ganska mysigt vardagsrum faktiskt.



Sen har vi hallen. Inge speciellt med den egentligen. Vi fick väggarna ommålade här inne, de var mörk terracotta färgade väggar här inne. Vi valde att göra det vitt och sen fick vi nytt golv. Vi funderar på att göra nån väggmålning eller nått intressant på väggarna, men vi är inte helt säker på vad än. Får väl se vad det blir. Den gamla skrivbordsskivan står lutad mot garderoberna i väntan på att få åka på tippen.



Vårat badrum. Inte så stort men det duger gott och väl till oss. Här inne fick vi väggarna ommålade. Annars är det inte så mycket som är gjort här inne. Vet inte riktigt vilken färg och så som jag vill ha i badrummet, kommer nog på det så småningom.



Lite bilder på vårat sovrum. Här inne fick vi omtapetserat och omlagt golv. Vi valde att göra en grön fondvägg och vit/beigt på resten av väggarna. Det blev riktigt bra, med tanke på att möblerna går i vitt och sängbordslamporna samt ljuslyktorna går i grönt. Tavlorna på tavellisterna har jag satt ihop själv. Det är Canvas dukar som jag bara slagit in i ett tyg som jag gillade.



Slutligen har vi köket. Detta är det rum där det har gjorts mest grejer. Det är omlagt golv, det är tapetserat, de har bytt bänkskivor, vi har fått nya skåp samt att fläkten kommer att bytas till veckan. Vi har ett riktigt mysigt och trevligt kök. Inte för stort och absolut inte för litet, utan precis lagomt. Det jag älskar mest med köket är att vi har helkyl och helfrys. Hur lyxigt är inte det?

Det är var lite bilder tagna av mig. Då tänkte jag visa er Nils panorama bilder över lägenheten. Så får ni kanske en lite bättre bild över hur rummen ser ut. Några bilder är lite suddiga, men man ser ändå hur det ser ut och vart man har allt. Jag tycker att panorama bilder är lite fräsiga, så därav vill jag ha med dem i inlägget.



Det där var en glimt in i vårat hem. Vi har fått till det riktigt bra och gjort det riktigt hemtrevligt. Samt att vi har storstädat idag. Rent, fräscht och stilrent. Precis som jag vill ha det.


Tävling i samarbete med Mytrendyphone..


Nu har jag tänkt köra igång en tävling i samarbete med Mytrendyphone.se. Denna tävling gäller er som har en iPhone eller en iPod, spelar ingen roll vilken modell. Det kan även vara så att ni har någon vän eller bekant som fyller år snart som ni vet har en iPhone eller iPod och vill vinna tävlingen som en present till dem. Eller om ni har planerat att skaffa er en iPhone eller iPod.

Det gäller ett Externt Batteri till iPhone och iPod. Du laddar upp det externa batteriet hemma och sen när du åker iväg tar du bara med dig den så har du möjlighet till att ladda var du än är. Vi har alla varit med om att batteriet i telefonen eller mp3-spelaren har tagit slut för fort, man har inte hunnit ringa de viktiga samtalet som man behövde eller lyssna på ens favorit låt. Då är det tur att det finns en väldigt enkel lösning. Koppla fast telefonen eller mp3-spelaren till det externa batteriet och sen är det bara att tuta och köra.

"Perfekt på vägen på grund av den kompakta storleken. Bara koppla in och iPhone eller iPod kommer att laddas. Framsida i ädel metall yta med krom kant.

Detta externa batteriet laddar din iPhone och kan laddas med iPhone-laddaren på nedsidan av batteriet. Status-LED på framsidan ger information om batteristatus."
- Från Mytrendyphone's hemsida.

Passar alla iPhone och iPod modeller: Apple iPhone, iPhone 3G, 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod nano 1G, nano 2G, nano 3G, nano 4G, nano 5G, iPod mini 1G, mini 2G, iPod touch 1G, touch 2G, iPod classic 3G, classic 4G, classic 5G, classic 6G, iPod Video (30GB, 60GB, 80GB), iPod Photo.


"Jag tävlar om ett externt batteri till min iPhone/iPod hos jenniemariajohansson.se i samarbete med  Mytrendyphone.se.
Jag skulle vilja vinna denna tävling på grund av......."

Regler:

1 lott: För en lott så måste du göra ett inlägg på din blogg om denna tävling, skriva en motivering i ditt inlägg om varför du vill vinna samt länka till Mytrendyphone.se och detta inlägg. Du får givetvis använda dig av min bild + text. Lämna sedan länken till ditt inlägg i en kommentar. Viktigt att du även lämnar din mail och ditt namn.

2 lotter: För två lotter så måste du göra det ovanstående samt gilla min blogg på Facebook här och Mytrendyphone på Facebook här. Viktigt att du lämnar ditt Facebook-namn i kommentaren.

Jag vill att ni bara lämnar EN kommentar även om ni tävlar om två lotter. Slå ihop allt i EN kommentar så blir det lättare för mig att hålla koll på alla som är med och tävlar.

KOM IHÅG ATT GÖRA ALLT SOM STÅR I REGLERNA, GÖR MAN INTE ALLT SÅ DISKVALIFICERAS MAN! VIKTIGT ATT KOMMA IHÅG MAILADRESSEN SÅ VINNAREN KAN KONTAKTAS!

Tävlingen avslutas Söndag den 6 november kl 19.00!


Dogs and Cats..


En katt och en hund under samma tack. Går jävligt mycket bättre än vad Nils förväntade sig. Han gick in med en negativ inställning. Han skulle ha sett dem nu. Smoke ligger brett utslagen på golvet och sover medan Mew ligger i sovrummet på sängen och sover. Inga problem här inte.

Allt blir som man gör det till och här är det harmoni. Inga problem med att ha honom här. Jag tror faktiskt att Smoke är en bra hund att ha här om man vill träna katterna på att vara vid hundar. Han är lugn och försiktig, går inte direkt på utan piper bara lite i början när han ser katten, sen är det lugnt.

Men jag och Nils har bestämt att Smoke är den första och enda hunden som har tillåtelse att vara i närheten av Mew under tiden som Mew är här. Vi vill inte att han ska träffa för mycket hundar eftersom att Mew stressar ju upp beroende på hundens sinnesstämning. Smoke är lugn och då är Mew lugn.

Nu vet ni det, ska ni hälsa på så får ni lämna hunden hemma. Lättast så för allihopa.



Några gamla bilder då jag inte har hunnit med att ta nya. Ska se om jag kan fota några bra bilder senare i eftermiddag.


Finfrämmande en längre stund..


Har varit med Mew till fröken Doktor idag för undersökning. Nu har han fått hjälp och vi kan pusta ut, det var inge allvarligt, men hade vi väntat längre hade det kunnat bli allvarligt. Han har nu fått mediciner som vi ska truga i honom, pojkstackarn! Så han får bo hos oss i minst 2 veckor.

Undra hur han ska palla med att vara utan Ivy så länge. De som är van att alltid vara med varandra.


Mew på tillfälligt besök..


Vi har precis kommit hem efter att ha möt upp Nils föräldrar mellan Långträsk och Högbacken. Vi möttes upp för att vi skulle hämta Mew. Så nu är den lille krabaten hemma hos oss och vi får se hur länge han stannar. Det beror lite grann på vad som sägs imorgon.

Han har i alla fall sprungit omkring och utforskat den nya lägenheten, suttit i fönstret och spanat och nu går han omkring och jamar. Tror att han letar Ivy som är kvar i Arvidsjaur. Han är inte direkt van att vara ifrån henne.



Eftersom att jag inte har hunnit ta någon nyare bild på Mew så bjuder jag på en gammal bild. Den är tagen 2009 eller något sånt.


Najti najt..


Jobbnatten är över och jag har landat hemma. Nu blir det att krypa i pyjamasen, ner under täcket, mörklägga sovrummet och sova några timmar. Jag återkommer när jag är pigg och alert.


Jobbnatt på ingående..


Snart dags för middag och efter det blir det att försöka vila någon timme. Vilar jag inte en stund kommer min jobbnatt att bli väldigt jobbig. Men det kommer att ordna sig. Jag brukar kunna vila en stund.

Ser verkligen fram emot nattpassen. Jag trivs så bra med att jobba natt, det är lugnt och skönt man kan göra alla sysslor i lugn och ro, ingen stress, press eller panik. Om det nu inte händer nått vill säga. Men för det mesta är det lugnt. Jag hoppas att denna natten blir lugn och stilla den också.


Recension av Savidermas Ansiktscreme Sommaräng...


För lite mer än en månad sen fick jag hem en ansiktscreme från Saviderma som jag nu har tänkt recensera.

Eftersom att våran hud ska skydda oss mot uttorkning, föroreningar och orenheter är det viktigt med bra ansiktskrämer. Här kommer information om produkten, hur den bör användas och vad jag tyckte om den.



Såhär beskrivs produkten: Detta är en skyddande och fuktgivande ansiktscreme för daglig hudvård. Mandeloljan gör huden mjuk, len och smidig. Tisteloljan ökar blodcirkulationen och gör att cremen lätt kan absorberas.

Användning: Appliceras på rengjord hud i ansiktet (undvik ögonen), halsen och dekolletaget. Kan användas både dag och natt.

Effekt: Ansiktscremen lämnar huden sammetslen med en underbar doft av sommaräng. En god hudvård som ger huden de skydd den behöver.

Sammanfattning: Aniktskrämen har en tjock konsistens vilket gör att du inte behöver speciellt mycket kräm för att smörja in hela ansiktet. Efter insmörjning känns huden riktigt mjuk och len. Vid kontinuerlig användning så hjälper den att förebygga torrhud. Den är jätte bra, jag brukar bli jätte torr på hösten/vintern, men efter att ha använt denna ansiktskräm så är jag inte ens hälften så torr. Det är en väldigt bra ansiktskräm till ett riktigt bra pris. Min hy känns finare, lenare och det verkar som att den mår jätte mycket bättre nu när jag har använt mig av Savidermas Ansiktscreme. En kräm ni bör prova om ni är i behov av det, eller bara vill prova någon annan ansiktscreme. Ett jätte stort plus för denna produkt är att den luktar mycket godare än nattcremen jag provade för några månader sen. Blev glatt överraskad av den goda doften.

Slutbetyg: ♥♥♥♥ / 5

Är nu sugna på att köpa produkter från Saviderma så tycker jag att ni ska kika in på deras sida. De har massor med bra produkter till jätte bra priser.


When life takes unexpected turns..


Ja, vi får se vad det blir av det hela. Jag är helt hundra på det jag har sett, jag är helt hundra på att jag har rätt och de har fel. Men jag orkar inte tjafsa, orkar inte diskutera med människor som har mer makt. Vi gör på deras vis nu, också får vi se sen. Vi får se om det blir bättre.

Blir det inte bättre så kommer jag att skrika rakt ut eller nå. Såhär går det inte att ha det längre.


Axami-BH från Vuxenshoppen..




Eftersom att tävlingen i samarbete med Vuxenshoppen gick så bra så fick jag en Axami-BH själv. Är super glad över att få äga en egen Axami-BH. En perfekt BH för finare stunder eller bara till vardags. Jag tänker bara använda min vid finare stunder. Har testat den dock, självklart så var jag ju tvungen att prova den då den kom.

En härlig och skön BH. Den håller bysten på plats och ger självklart bysten ett litet lyft, för de som behöver och vill det. Med axelbanden reglerar du hur mycket lyft du vill ha.

Jag kan säga att jag älskar den.
Den är jätte skön, ger bra lyft och är riktigt fin. Jag brukar inte kunna använda BH:ar som kommer från internet. Jag brukar behöva vara in på special butiker för att få tag i rätt BH. Men denna BH kunde jag ha utan problem.



Är nu sugna på en egen Axami-BH? Eller varför inte ett helt Axami-set? Vuxenshoppen har 25% rabatt på Axami-produkterna. Jag kan helt klart tipsa er om denna BH. Den är underbar. Så klicka er in på Vuxenshoppen och skaffa dig en alldeles egen Axami du också.


Alltid kul när statistiken skjuter i höjden..


Jag är helt imponerad av min besöksstatistik. Den har verkligen skjutit i höjden, igår hade jag hur många läsare som helst och då skrev jag inte ens något vettigt. Hur kommer de sig att så många har hittat in till mig?

Jätte kul i alla fall att så många var in på min blogg igår, och jag hoppas att några av er stannar kvar.



Satans, helvetes, jävla skit..


Jag är riktigt jävla arg i skrivandets stund.. Verkligen inte det avslut på veckan jag ville ha, och verkligen inte en sån här helg jag vill ha. Satans jävla skit! Är riktigt less nu, alltid är det nått hela tiden.

Aja, hoppas att de finner en lösning på detta problem åt veckan. Tänker verkligen inte leva med det här!


Everything's gonna be alright..


Har precis haft bovärden på besök och en snubbe som kallas för "maskinisten". Bovärden ska laga en av våra kökslådor som har trillat i bitar och "maskinisten" har tagit en titt på våra element och på våran fuktstyrda fläkt på toaletten. Det är så fuktigt och kallt i hela lägenheten, men vi fick veta hur man styr den fuktstyrda fläkten automatiskt och fick tipset om att köra den lite oftare och på högre varv. För tydligen så ska det vara fuktigt här i kombinaion med vädret som har varit och att vi fick omtapetserat och omlagt golv i augusti.

Bara testa och se. Blir det inte bättre så skulle vi höra av oss. Inte direkt mysigt med en iskall lägenhet som dessutom på det är fuktig. Aja, det ordnar sig!

Ska prata lite mer med bovärden i eftermiddag då han kommer förbi med lådan igen. Måste höra med honom om han kan hjälpa till att hänga upp våra två tunga tavlor. En tung tavla på en gipsvägg är ju inte alltid det bästa, därav är det bäst om man hör med bovärden om han kan fixa det. Det kommer nog att bli bra. Den andra ska på betongvägg men känns tryggare om bovärden borrar i väggen och fixar, då vet vi att allt blir rätt och bra.


I need a dollar..


Kommer inte att bli så mycket uppdaterat idag. Har nämligen åkt på jobb, samma sak imorgon! Kan hända att jag slänger iväg någon uppdatering via iPhonen, men är inte helt säkert.

Nu ska jag i alla fall få lite mat i magen, och sen börja bege mig mot jobbet snart.


Tampons for free & Chartis..




Förra veckan fick jag ett VIP-utskick av Tampons for free för att jag bloggade om den då pågående kampanjen. Denna kampanj är i samarbete med försäkringsbolaget Chartis eftersom att oktober månad går i färgen rosa för att stödja Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

Under oktober månad skänker Chartis den
första månadspremien för alla nytecknade försäkringar direkt till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Vi kan alla vara med och stödja Chartis insamling helt gratis genom att gilla dem på Facebook.

Är ni intresserad av Chartis Kvinnliga cancerförsäkring så hittar ni information och ansökningsformulär här. Är ni inte säkra på om ni vill teckna försäkring utan vill börja med att stödja dem så kan ni gilla dem på Facebook här.

Chartis vill ge upp till 25 000 kronor till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Varje klick på gilla-knappen, på deras Facebook, är värd 5 kronor. Deras mål är att 5 000 personer vill vara med och stödja dem på Facebook, jag är en av dem. Så var med och stödj dem du också!


Design till Emmie färdig..


Har precis gjort klart designen till Emmie. Hon vart jätte nöjd och det blev jag med. Hennes design är bland de bästa designerna jag gjort än så länge. Jag känner verkligen att jag lär mig mer och mer och blir bättre och bättre på vissa saker. Känns riktigt bra.

Såhär blev hennes design:


Vill ni se designen live så är det bara att klicka på bilden så kommer ni till hennes blogg.


Bring me everyone..


Följ min blogg med Bloglovin


Lite allmänt surr om ditt och datt..


Nu är jag hemma igen och sitter vid min dator och bloggar. De senaste uppdateringarna har ju varit mobiluppdateringar. Men det kvittar, så länge det uppdateras.

Har haft det riktigt mysigt hemma sen jag kom hem. Hjärtat hade städat lägenheten så fint, kramade om mig massor och vi myste ihop oss framför tv'n med lite gott igår kväll/natt. Sen var det gudomligt att somna i hans famn under natten och vakna i hans famn på morgonen. Finns ingen bättre än mitt Hjärta! ♥

Idag har vi varit och köpt lite grejer till vårat nya skrivbord. Skrivbordet vi gjorde för cirka ett år sen har blivit så rangligt och tapeten vi tapetserade den i har blivit så nött. Så går det då man missar att köpa plast och plasta in bordet innan användning. Men skit samma, nu har Hjärtat i alla fall varit riktigt duktig och byggt ett nytt skrivbord åt oss. Ett mer stabilt ett. Så nu ska vi ta och "slå in den" så den inte ser så "trääig" ut och sen ställa det på plats. Kommer att bli jätte bra.

Jag lär fota med iPhonen
och lägga upp lite bilder senare eftersom att jag ännu inte hittat den där satans kabeln till kameran. Vettefan vart den har tagit vägen.. Det är som att någon har ätit upp den eller nå..


Saknaden och längtan gör mig galen..


Jag saknar och längtar så mycket efter Nils att jag håller på att bli tokig! Min alldeles egna, underbara och fantastiska sötnos ligger hemma i våran säng och väntar på att natt ska bli till dag och att klockan ska slå 16.00. Vet ni vad? Jag väntar jag med! 16.00 får jag äntligen krama och pussa på mitt underbara Hjärta igen! 

Du är hela min värld! Önskar att du kunde se dig själv genom mina ögon, då skulle du förstå hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag älskar dig! <3


Chillidill dag..


Första inlägget för idag, ett väldigt sent första inlägg. Men vafan, bättre sent än inget alls.

Dagen har varit riktigt lugn. Har inte hänt så mycket. Det regnar ute och jag har skallebang och jobbig snuva. Men det går över det med.

Det är tråkigt att det redan är fredag imorgon, det betyder att det snart är dags att fara hem. Samtidigt ska de bli skönt att komma hem. Tror jag ska kidnappa Tobias. Ta med han hem. Det vore nått, synd bara att det inte är så lätt att ta med han då man bor så långt ifrån varandra. Hade varit annat om man bott närmare.

Nä, färdig babblat. Ska ta huvudvärkstablett och vila.

 



Your a pain in the but..


Nu har vi precis kommit tillbaka till skogen efter att ha varit en sväng på Kvantum. Har handlat en korsordstidning, dricka och lite annat smått man kan mysa med i husvagnen ikväll.

För er som inte redan listat ut det så är jag ju självklart uppe i Kiruna hos mamma. Därav säger jag skogen. Jag har det riktigt bra här, är dock redan less en sak som inte behöver nämnas och jag saknar Nils som en tok. Men det är bra att sakna varandra ibland.

Det är tur att Blogg.se har släppt en app för bloggande. Har nog inte skrivit såhär många inlägg på samma dag på riktigt länge.

Bilden har inget med inlägget att göra. Det är en random bild som jag tog med iPhonen tidigare idag. Jag tyckte att den blev fin så då får den pryda kvällens inlägg.

 



Friskt och kallt..


På förmiddagen var jag och Sara ute på gården och lekte med Tobias. Det var kallt ute men vi klädde oss varmt för lite utetid.

Blir nog kanske lite utetid imorgon också. Ganska härligt. Jag hoppas på att snön håller sig borta tills jag farit hem. Är inte sugen på att träffa på min första snö än.

 



Kall natt, morgon och förmiddag..


Natten har varit ganska kall. Vi stängde av elementet igår för tydligen skulle pannan hålla vagnen varm. Men de blev ju inte riktigt så. Det vart iskallt. Sen har det varit riktigt kallt i natt, för det var frost delux. Det var is på trappen och dammen har frusit.

Det skulle ju snöa här idag, imorgon, på fredag och lördag. Men inge snö än, vi hoppas att det inte kommer medan jag är här :)

 



Grattis på födelsedagen!


Idag fyller världens sötaste lillebror 3år! Han har fått sig massor med bilar. Snacka om att denna lilla kille är biltokig, finns nog inget han gillar lika mycket.

Ett stort grattis till dig Tobias! Världens snyggaste lillebror!

 



God morgon!


Har varit vaken sen strax före 8, och då somnade jag någon gång mellan 3-4. Madde fick för sig att hon skulle ställa sig och banka på dörren till husvagnen strax före 8. Jisses, helt galet. Jag som sov så gott.

Det har regnat i natt så det har smattrat ganska härligt på husvagnstaket. Riktigt mysigt. Det verkar som att det lär regna hela dagen, men hellre det än snö.

Är sjukt trött. Blir verkligen att lägga sig och vila lite senare, så man orkar med allt bus från en galen 3-åring.



Man ska tydligen ha husvagn..


Ligger i husvagnen med Sarran och ska snart sova. Husvagnen är våran sovplats för veckan och det är himla mysigt.

Bloggar från iPhonen. Ganska härligt att ligga i husvagnen och chilla samtidigt som man uppdaterar bloggen.

 



Hund på besök mitt i all packning..


Mitt i allt packande och fixande så är jag hundvakt en kortis.

Jag är hundvakt åt en hund som jag aldrig varit hundvakt åt tidigare. En hund som jag trodde skulle leva djävul, skälla, springa omkring och vara helt energisk. Men icket, jag gav henne ett hundben och nu ligger hon lugnt och stilla i soffan och tuggar på benet. Det brukar vara en hund med mycket energi och som reagerar på alla sorters ljud, men tydlligen så kan hundben stänga av hörseln på henne. Ganska praktiskt ändå. Hon är skit söt då hon ligger i soffan, helt ihop kurad och gnager på ett ben som nästan är lika stort som hon själv. Tyvärr kan jag inte visa någon bild på just detta ögonblick, eftersom att jag fortfarande inte vet vart sladden till kameran är.

Men jag kan visa en bild på henne sedan tidigare istället.


Här har ni lilla energiknippet Freya! En riktig sötnos, men kan vara en liten bjäbbis när hon känner för det.


Design, roadtripp & iPhonebloggning..


Då var designen uppdaterad på bloggen. Kände att det var dags för en ny, en lite mer höstig design. Vad tycker ni om denna? Jag är jätte nöjd med den i alla fall. Känns ganska bra att komma ifrån det rosa.

Imorgon far jag på en lite tripp med min kusin Sara.
Blir borta till på lördag eftermiddag, så om det inte dykter upp så mycket inlägg så vet ni att jag inte sitter vid någon dator. Ska försöka blogga från iPhonen så får jag har tid och möjlighet, men kan inte lova att det blir så mycket.

Ni får i alla fall ha en bra kommande vecka, så hörs vi när vi hörs.


Vinnaren i tävlingen gällande en AXAMI-BH..


Nu är vinnaren dragen från tävlingen i samarbete med Vuxenshoppen. Det var riktigt många som ville vara med och tävla, riktigt roligt att se. Jag hoppas att många av er stannar kvar och är med i mina kommande tävlingar.

Vinnaren i denna tävling blev:

Ett stort grattis till dig Annica.
Ett mail är skickat till dig. Hoppas att du blir nöjd med produkten och att du återkommer i kommande tävlingar.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ett stort tack till alla er som var med och tävlade men som inte vann något denna gång. Fler tävlingar är på ingång så missa inte er chans till vinst då istället.

Hoppas att ni allihop får en bra söndag!