Tillbaka till startsidan?

Cats in the cradle..


japp, det är en låt som sitter fast i mitt huvud.. ^^ jag älskar den! :D skulle kunna lyssna på den om och om igen i evigheter :)

Idag är det söndag då, och jag har en rättelse jag måste fixa.. skrev ju i senaste inlägget att vi var ute och körde med carro och magnus, och då nämnde jag inte sahara som tydligen var med.. fast jag såg inte att de var hon :P men hon var med, så.. förlåt sahara för att jag inte nämnde dej, men nu är du nämnd iaf! :D haha!..

vet inte riktigt vad jag ska säga egentligen.. gamla lägenheten är äntligen urstädad.. ska bara lämna in nycklarna imorn, fast har jag tur så har jag bäjb som är snäll och gör det åt mej :) - hoppas - så nu känns allt skönt, nu är den skiten ur världen och vi är sambos på riktigt, finns ingen annan lägenhet utan nu är detta mitt med :D:D inte bara bäjbs! utan VÅRAT! - äntligen - känns helt kanon :) sen efter utstsädningen igår vart de fest :) vi var hos Kim.. Det var Jag, Nils, Emmie, Baggis, Kim & Sofie.. fast Sofie drack inte, och sen kom Mika, Anni & Andreas fast dom drack inte dom heller .. :) sen gick vi ut på kalles.. ganska trevligt faktiskt :)

Idag har de inte hänt så mkt, bäjb har försökt se om han kunde få ordning på min morbrors dator.. men de gick lite sådär med det, så vi ska ta hjälp av Mika i veckan och se om de går att ordna :)

annars har jag inte så mkt mer att nämna :P faktiskt.. Praktik imorn, taggad men inte klar :P haha! får se hur de går.. börjar kl 7.30 så :)

nu ska jag kila.. bäjb pysslar med maten så jag ska dra.. ha de bra alla!

ÄLSKAR DEJ BÄJB <3


Äääääntliiiigen!


Skönt med helg.. och helgen kommer att bestå av mkt städning.. ska städa ur de sista ur gamla läggan i helgen så jag kan lämna in nycklarna på måndag så jag blir av med den :) - skönt - :D Längtar nu tills den är borta så jag slipper den.. då har jag inge mer där och göra..

sen när helgen är slut så är det dax att starta praktiken :) ska vara i köket på en förskola, arbeta med en kvinna och bara det och lära mej så mkt jag bara kan.. :) då är de praktik mån-tors och fredag är det teori på skolan :) praktik i 4 veckor :D fram till jul.. känns väldigt bra.. ^^ sen efter jul så är de helt och hållet resturang som gäller.. så innan vi slutar har vi resturang praktik oxå.. ^^ jag skulle vilja vara på nån resturang som typ. Bryggargatan eller Doktorsvillan eller nått sånt :D frääänt och stort :D lära mej ordentligt :D aja, får se vad de blir ^^

är bara glad att denna veckan är slut nu.. datakunskapen har varit jobbig.. menmen, sånt man får leva med.. kunde då mer än min lärare så va fan :P jag borde inte få dåligt betyg, får jag de blir jag ledsen.. och då får David sig en spark i baken! jag gav järnet denna gången, gjorde allt jag kunde och sen så hjälpte jag alla andra i klassen ganska så mkt :) menmen, det återstår att se :)

jag ska väl snart gå och möta bäjb är de väl tänkt.. dra på ica, hem och kolla på How I Met Your Mother, sen ut och ränna på stan.. göra det osäkert där.. vara lite med Carro och Magnus.. ^^ trevligt, trevligt.. sen får vi se vad som händer.. sova, se film eller bara allmänt vara.. jag vet inte.. det återstår att se :)

aja, nu ska jag göra klart resten här så de bara är för mej att gå nu när bäjb slutar!

Ha de så bra allihopa!!

Älskar dej underbara, gulliplutt, älskeliduttis snuttis bäjb! <3
Du & jag för alltid! <3


Datakunskap hela veckan lång!


Satan vad jag är less.. datorer gillar jag inte så mkt just nu.. inte sånt som vi håller på med iaf..
är precis klar med min presentation..

har gjort en kort presentation om min familj i powerpoint :) tog bara med mamma, pappa, jag, jessica, madde, tobias, nils, mew & ivy.. iaf bildmässigt.. annars nämns ju alla dom andra.. typ ulf, wilma, johan, maritha, elin & emil.. men skulle jag ha bilder på alla så skulle presentationen ta evigheter.. så jag valde bara de som är mest familj till mej, blodsligt och så.. samt Nils, han e ju hela min värld nu så :) det blir nog bra :)

senare idag blir de redovisning och sen vet jag inte.. börja med excel kanske?!.. aja.. tråkigt inlägg vart då detta.. menmen..

ska göra nått vettigt nu.. ha de bra!

Älskar min bäjb <3


Tisdag idag..


Japps, och jag har Datakunskap :) Vi är på framnäs och har datakunskap hela veckan lång.. från 8-16 måndag till fredag.. ska vi sitta vid en dator och hålla på i Microsoft Office programmen, skit tråkigt då man redna kan det mesta.. menmen, så äre :) man ska inte klaga..

idag blir det att fara till sunderbyn och hälsa på mamma och tobias :) uffe ska tydligen ha kommit dit nu oxå, så vi ska dit och kramas med lill-killen :) kan bli typ sista gången jag träffar honom innan dom åker uppåt igen... så jag ska snosa lite på min får-låtande lillebror  ;) haha!..

jag hoppas allt går bra, jag far bara hem när jag och bäjb känner att vi vill hem.. ska snosa på Tobias så mkt som möjligt och så länge som möjligt :)

aja, nu orkar jag inte skriva nå mer.. uppdaterar sen då jag har tagit bilder på tobias osv.. så ska ni få se lill-killen :)

Älskar min Nils <3


Kärlek så långt ögat kan nå ^^


Idag hade jag tänkt skriva i min blogg om hur söt min älskade sambo är.. ^^ Finns ingen gulligare människa.. 

Det han har skrivit och sagt till mej det senaste 3 dagarna har bevisat att det är meningen att vi ska vara tillsammans, det var menat.. :) Inge bara för att, inge rebound, inge dravell alls.. utan ren och skär kärlek :D riktig kärlek för den delen ^^ känns helt  underbart.. vi är med varandra för att vi vill vara med varandra och för att vi ÄLSKAR varann :) svårare än så är det verkligen inte..

hade tänkt dela med mej idag lite av det han har sagt och skrivit till mej, så ni får se vilken underbara sambo jag har.. :) förlåt bäjb, men jag kände att jag var tvungen att visa :) 

"Du är det bästa som har hänt mej. Du är den enda personen som riktigt gett mej fjärilar i magen. Du är den enda som jag helt ärligt kan säga att jag har älskat med hela mitt hjärta. Du är den personen som betyder mest för mej & jag tänker aldrig släppa dej. Jennie Maria Johansson. Jag älskar dej. Jag älskar dej så mkt att det gör ont. Jag finns vid din sida i ur och skur, till 390%. Jag vill bara krama dej och berätta hur mkt jag älskar dej och vad du betyder för mej. Jag vill leva hela mitt liv med dej. Du är one of a kind. Du är Ninnie och dej kan man aldrig glömma bort. Du är så fin, underbar och speciell. Du är en sån person som man inte kan annat än att älska! Du är den mest betydelsefulla människan i mitt liv! Mitt liv vore ingenting utan dej! Du är mitt liv. Jag kom till denna jord för att älska dej! Det var menat att vi skulle träffas! Du och jag, nu och för alltid!"

Ser ni?!.. Det finns ingen finare eller gulligare människa än MIN Nils.. Han är helt underbar.. och de senaste 2-3 dagarna har han gjort allt för mej.. han har tagit hand om mej och verkligen visat mej hur mkt han älskar mej och hur mkt han vill vara med mej.. Känns skit skönt att han bryr sig.. Finns ingen jag älskar lika mkt som honom.. Jag vill inget annat än leva resten av mitt liv med honom.. I med och motgång, så finns jag alltid vid hans sida.. Jag är bland de lyckligaste i världen som har hittat min andra hälft, den som är menat att den ska passa in i mitt liv.. Jag har aldrig varit säkrare på något i mitt liv än att jag vet att mitt liv är menat och ägnat till enbart honom, äkta kärlek!.. Och snart är vi helt och hållet sambos, då är min lägenhet borta på riktigt och vi lever det liv som vi är menade till att leva :) Och det har aldrig känns bättre än vad det gör nu.. 

Jag vet att du älskar mej bäjb.. och det betyder inte att jag är själsäker, utan att du verkligen visat att du älskar mej.. och fast jag har fått reda på de så fortsätter du att visa mej.. Känns skönt att veta och få känna att man är ordentligt älskad.. Och jag älskar dej mer än ord kan beskriva! Behöver verkligen inget annat än dej! Du & jag för alltid <3



Why wont you sing a song for me?..


Tja, tisdag idag.. och inte är man nå kryare inte.. snarare tvärtom.. feber och ont i hela kroppen och konstant trött.. inte så bra där inte, blir nog inte skola imorn heller om jag mår såhär pissigt.. det enda ordentliga jag har lyckats åstakomma idag det var att laga mat till bäjb.. och efteråt vart jag såklart skit trött.. :S känns som jag kommer att somna ifrån allt vilken sekund som helst.. :S känns inge vidare.. menmen, inget jag kan göra så mkt åt.. tyvärr.. får hoppas att det går över snart.. illa måendet är då borta.. tur var väl det.. men det har ju blivit utbytt av febern och ajaj:et överallt.. :S 

vet inte vad mer jag ska säga egentligen.. min lillebror Tobias blir 1 månad idag ^^ går ganska så fort.. tur att allt har gått bra och så. han lever och mår bra :) 

jaa, vad mer ska man säga?.. jag har verkligen inge vettigt att skriva idag.. bäjb jobbar så jag e ensammen.. ska nog lägga mej och vila.. sova lite kanske.. tror att de behövs.. de sägs ju att man blir fortare frisk om man vilar/sover mkt.. kan de stämma?.. måste ge det ett försök iaf.. 

aja, nu drar jag mej till sömnens värld en stund.. återkommer kanske sen...

Älskar Nils mycket, mycket, mycket.. <3



Hey Hoe.. Lets go!


Måndag idag.. min morgon var ingen bra start på dagen.. inte nog med att jag försov mej.. mådde även skit illa.. :S urkas! och det gör jag fortfarande.. har jätte ont i skallen och mår rent ut illa.. men så är det.. drog hem vid lunch tid idag.. orkade inge mer, var så jävla jobbigt,, traskade omkring där som en Zombie... Gjorde Tiramisun och Pannacottan, sen drog jag.. Jag lämnade så Prisca och Alexander fick montera ihop pannacottan med hjortrongelen.. det borde dom ha klarat ganska galant :) annars har det inte varit så mkt..

hjälpte Elin och Carro att fixa i ordning restaurangen där vi festade i fredags.. såg lite risigt ut, menmen.. så är de ibland :) fick även med mej mitt hårspray och mina skiver hem nu :) stereon står kvar där borta för David var mest troligen intresserad av att köpa den av mej.. :) så vi får väl se.. ^^

när Bäjb hämtade mej på skolan idag så for vi hem.. och han var så söt med mej.. det första jag gjorde var att lägga mej på soffan, eller näe.. jag tog en migrän-tablett före ifall de skulle vara de som spökade för mej.. men de var de inte.. de enda tabletten hjälpte mot var huvudvärken.. inge annat.. menmen, jag la mej på soffan och sa till älsklingen att jag var hungrig :P då fixade han varma mackor till mej, sen fixade han så jag fick två kuddar under mitt huvud och ett täcke att svepa in mej i :) sen startade vi lite serier och bara var :) hann se ungefär 2 serie avsnitt sen slocknade jag.. :) visst, jag sov inge länge.. men tillräckligt för att orka med att följa bäjb och fixa glasögonen :)

och nu sitter jag här.. mitt i min ensamhet och har tråkigt, ont i skallen, mår illa och är trött som fan.. kanske ska ta mej en till liten tupplur?.. eller ska jag vänta och lägga mej typ.. jätte tidigt?!.. jag vet inte riktigt.. får se vad de blir av allt.. det löser sej..

Bäjb är hos sin bror och fixar med hans ljud, sen skulle han och jobba.. så han får jag inte träffa igen förrän ikväll.. :(

aja, nu orkar inte jag skriva nå mer.. ska lägga mej på soffan en sväng igen och kolla på lite Fresh Prince tror jag :)

Älskar min Nils mer än något annat! <3


Bakisdag?.. Ooohnej!..


Inge bakis idag.. fast söndagar egentligen borde vara bakisdag :P haha!

vart fest både fredag och lördag för mej och Nils, fast han jobbar fredag - fredag denna vecka.. :) Ganska mysigt att få supa med honom,.. har som saknat våra festar dagar ^^ men nu har jag fått supa med honom så ikväll blir det bara vanlig hederlig mys.. fan så härligt :)

I fredags var de Halloween fest på skolan :) Vi var ganska många ändå, vi sjöng singstar och hade skit skoj :) Och bäjb minglade runt.. det trodde jag fan aldrig.. men han var värsta minglaren nr 1.. :D så söt så söt, absolut :) Bäjb, jag trodde du skulle vara jätte blyg men nu ser du ju, i min närhet behöver du inte vara blyg..  :)

sen på lördagen vart de fest hos Anni och MIka :) det var väldigt trevligt.. sen vart det utgång på Kalles och min lilla älsklings bäjb följde med oss ut, trodde inte han skulle de då han jobbar idag.. men han följde med oss och sate vad de var skoj :) tycker iaf jag och anni.. vad tycker du älskling? :) Ute på kalles träffade jag många jag känner :P Emma, Jennie, erika, Daniel, Tanja, Urban osv.. :P träffade även min gamla engelskalärare Erika :) och nu tänker säkert många att hon är jätte gamla, vad gör hon ute?.. men det e hon inte... hon e typ.. högst 35 eller nått sånt.. så gammal är hon inte.. men som sagt, var väldigt skoj.. det där vill jag göra om.. :D:D

och inge bakis, så jävla skönt :D:D blev väckt av älsklingen imorse.. haha, fan vad du är söt ;) hade de inte varit för att jag drack igår så då hade du fått som du velat, tro mej ;) fast jag var för trött för att nästan ens orka prata så :P men du är söt iaf :) men att bli väckt kl 9 då man somnade typ.. 3.30.. var inte så mysigt.. men tur för dej att du är mysig ;) ååååh, helt underbart mysig...

aja, nu ska jag gå och .. jag vet inte.. göra nått annat. :P

Älskar dej älsklings bäjb, nu och för alltid.. som du sa till mej igår.. Du är mitt liv, mitt universum och mitt allt <3