Tillbaka till startsidan?

What would you do to get the perfect smile?..


Igår hämtade jag ut ett paket från BrilliantSmile. De har lanserat en ny produkt som jag ska prova och recensera. När det är gjort så kommer jag att ha en tävling här på bloggen. Man kommer att tävla om ett remin evo gel kit, en whitening boost toothpaste och en munskölj whitening evo.
 
Är ni tävlingssugna? Var ett tag sen jag hade en tävling sist.
 
 


Nu är det bara att shoppa lös..


Det är verkligen kul att kunna köpa de appar man vill ha och behöver från appstore. Speciellt då man köpt sig ett iTunes kort laddat med pengar så man slipper dra summan från ens bankkonto.

Jag har köpt en del appar och spel. Mitt senaste inköp är spelet Ski Safari. Bland det roligaste jag någonsin spelat. Kan verkligen rekommendera det spelet till alla spel-intresserade.

Har ni aldrig skaffat er ett iTunes kort tidigare, utan låtit det dras pengar direkt från ert konto, så tycker jag absolut att ni ska testa att köpa ett sånt kort. Man har mer koll och man slipper onödiga små transaktioner på bankkortet.På bättringsväg..


Skönt att vara på bättringsväg, gillar verkligen inte att vara sjuk. Skönt att det inte varade allt för länge. Ska inte ropa hej än eftersom att jag inte är helt frisk. Men jag håller alla mina tummar.
 
Nu när jag är lite kryare så ska jag försöka plugga lite grann. Har en hel del att göra och ett prov att skriva snart.
 
Har ni sett att det snöade igår? Nu har vi lite vitt på backen och iskallt. Imorse då jag tog Smoke på en liten runda så var det -4,3° ute. Drog på mig långkalsonger, flice tröja, halsduk, mössa, vantar och vinterjacka för att inte frysa ihjäl. Ändå lite mysigt att få klä sig varmt, fast samtidigt väldigt jobbigt.
 
Vi måste åka till Arvidsjaur åt helgen eftersom att vintersulorna till bilen finns där, och jag kan garantera att det är snorhalt ute. Tar nog firmabilen och hämtar däcken, inte mysigt att behöva puttra fram sakta eftersom att vrålåket bara har sommardäck på sig. Firmabilen har i alla fall fått på sig vinterskorna.
 
Nä, nu ska jag plugga lite grann och lägga paddan åt sidan.
 


Paddor kan vara roliga ibland..


Hjärtat har skaffat sig en surfplatta, en söt liten android-platta. Jag vill ha en iPad och hoppas att jag en dag kan skaffa mig en sån. Tills vidare är jag mer än nöjd över att leka med Hjärtats padda.

Jag är sämst på att uppdatera min blogg. Men har man mycket att göra så är det inte lättast att finna tid och ork till att blogga.

Har även lyckats dra på mig en släng av influensan, inte ens lite mysigt. Ingen som har tips på en mirakelkur som gör mig frisk på nolltid?