Tillbaka till startsidan?

Ny design..


Har ny design tack vare Sara, och jag är jätte nöjd. Jag gillar verkligen min header :) Riktigt fin, jag kanske ska skaffa photoshop själv och leka lite, eller.. jag tror då att Sara har gjort min header i photoshop.. i vilket fall som helst, så borde jag skaffa photoshop och leka lite. Får be bäjb fixa det till mej :) han är så duktig på sånt där så :)

Och nu till de tråkiga.. sjuk har man blivit igen :/ har feber, ont i skallen, ont i halsen, förkyld vilket betyder snorig, hostig osv, sen har jag vatten i öronen och i hörselgångarna och på de har jag lock för öronen så jag har typ, nada.. sen görmitt högra öra skit ont.. febern gör att jag har ont i nästan varje del av kroppen så jag orkar inte göra nått.. tur att jag ska till vårdcentralen imorn så jag får se vad det är för vajsing med mina öron.. men det ordnar sig.. vart att vara hemma idag, David tyckte att jag skulle vara hemma och Cissi blev hemskickad både igår och idag.. Inte så bra då vi bara är 4 stycken i köket, men går inte att göra så mkt åt.. Vi har alla varit hängiga mer eller mindre varje dag denna vecka. Det ordnar sej.

Nu ska jag vila och hoppas på att se bäjb på nätet på en stund, så vi kan prata lite :)

♥ N I L S ♥


Det bästa och finaste någonsin!


oohja, födelsedagspresenten jag fick av bäjb, var det bästa jag någonsin fått i födelsedagspresent, finaste jag jag någonsin fått överhuvudtaget, bortsett från armbandet jag fick av han i julklapp och förlovningsringen jag fick av honom strax efter nyår :) Men jag älskar halsbandet jag nu fått. Det är ett hjärta som hängsmycke på en kedja. På ena sidan av hjärtat står det "J & N" och på den andra sidan, baksidan så att säga, står det "08 06 27", vårat datum :) Kan säga att jag vart överlyckig. Har svårt att visa med min kropp och med mitt ansikte när jag blir jätte lycklig över något, men inombords så bubblade jag av glädje och jag ville bara.. jag vet inte, jag vart helt varm inombords och väldigt glad :) Fick även en snygg blombukett av Bäjb :) Den var oxå helt underbart fin :)

Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder, så får ni se vad fint :) 



Inte de bästa bilderna kanske, men de ändå.. Finaste som finns just nu :)

Tack underbara älsklings bäjb för detta. Du är underbarare än underbarast, och du gav mej verkligen något unikt. Du sa till mej i förrgår att det jag kommer att få kommer att vara One Of A Kind, och du hade så rätt så. Du sa att INGEN annan än jag kommer att ha ett sånt där halsband, och du har verkligen rätt. Jag älskar det, och jag älskar dej! Du är underbar!

♥ N I L S ♥


Ett år äldre..


Japp, ett år äldre idag.. Tragiskt egentligen, vill inte bli nå äldre.. men så är livets gång.. 

har varit vaken sen ungefär 9 idag.. tänk, på min lediga dag är jag uppe så tidigt, knasigt. jag brukar sova jätte länge.. men inte idag :P

Nu ska jag återgå till att göra min tårta..

♥ N I LS ♥


Orkar ej blogga här nå mer, för stunden!


nu ger jag upp denna blogg en stund.. så ni vet det..

vill ni veta vart jag har tagit vägen så fråga mej.. antingen på msn eller via sms :) så lovar jag att ni får veta, iaf de som känner mej och de jag vill ska veta vart jag har tagit vägen.. ^^

♥ N I LS ♥


Utmanad!


Ja, nu har jag blivit utmanad av Anna så då måse jag skriva. Egentligen vill jag inte det, för jag har ingen blogg-lust, men en utmaning kan jag inte bara strunta i. Utmaningen går ut på att tittar i sitt bildarkiv, letar upp den sjätte mappen och sedan i denna mapp väljer den sjätte bilden. Sedan ska man dessutom berätta lite om bilden.



Detta är då min lillebror Tobias. Bilden tog jag då vi var och hälsade på honom, då han och mamma fortfarande låg i Sunderbyn. Finns inte så mkt att säga egentligen, mer än att han är skit söt :)

Jag utmanar: Anni, Emmie och Carro :)


Always alone, always!



Cogito ergo sum
Jag tänker, alltså finns jag
Men varför finns jag?



Det är faktiskt en väldigt bra fråga. Varför vet jag inte riktigt. för jag känner som inte att jag har något syfte här på jorden. Men det kanske bara är som jag känner för stunden, eftersom att jag.. jag vet inte, inte ritkigt känner mej som mej själv kanske?


Fixning och doning :)


Jag hade tänkt lägga upp lite bilder på våran lägenhet :) Vi har massor mer att fixa, men vi har kommit en bra bit på vägen.

Vi startar i hallen. Vi har flyttat mega bokhyllan vi hade i hallen och satt den gamla tv-bänken där, tills vi har köpt oss en byrå. Vi ska ha en hög byrå där med en rektangulär spegel ovanför. Sen på väggen utve sovrummet har jag hängt några tavlor. En tavla som jag har gjort, med Nils namn och sen mina tre tavlor, som jag gillar väldigt mkt. Ska köpa fler såna sen tror jag. Kommer att bli jätte bra här inne, men tills vidare ser det ut såhär :)



Bokhyllan som stod i hallen har vi ställt in i sovrummet eftersom att det vart en hel del plats där inne, då vi inte har en gigantisk säng där inne längre. Vi ligger och kramas i en liten, jätte mysig säng tills vi är klar där inne. Helt underbart att ligga och kramas med Bäjb i en liten säng, vi ligger alltid nära. Därför har vi bestämt oss för att skaffa en 160:s säng istället för en 180:s då vi köper den nya sängramen med sängborden. Sen kommer det även att bli en 190:s lackhylla ovanför sängen, eventuellt spottar i den. Kommer att bli jätte bra. Men just nu ser det ut såhär :)



Sen kommer vi till vardagsrummet. Vi har äntligen fått soffan utbytt, så nu har vi världens härligaste soffa. VÅRAN soffa, som är helt underbart härlig att sitta i, ligga i och bara allmänt vara i. Vi båda älskar den massor, så härligt. Så vi har fixat nya soffkuddar och nya gardiner så vi fick det lite snyggare. Vi har även ny tv-bänk, eller den är ju typ 2 månader nu. Men det är ju ändå ny, sen har vi hyllorna i vardagsrummet, som Bäjb så fint har satt i hop. På en av hyllan står en tavla som han har målat, det ska föreställa mej, lägger upp en bild på den oxå så får ni se så duktig han är.  Det enda som fattas här inne nu är ett nytt soffbord, en 190:s lackhylla ovanför tv:n samt ett litet skrivbord som vi ska ha mot väggen till köket. Det kommer att bli kanon bra, men just nu ser det ut såhär :)



Inte dom bästa bilderna, men ni ser iaf hur det ser ut nu. Lovar att lägga upp bilder på slut-resultatet sen oxå. Så ni får se hur underbart det kommer att bli. Jag och Bäjb har så lika smak så det är inte sant. Det är hur lätt som helst att fixa ihop ett snyggt hem med honom. Det kommer, som sagt, att bli jätte bra.

Nu ska jag fortsätta att lägga upp dessa bilder på diverse andra olika ställen. :)

♥ N I L S ♥


Mmmh!


Detta inlägg vill jag bara skriva att bara för att jag sa att Carro skulle hämta mej i morse så var inte nått i mitt inlägg något illa menat mot henne. Kanske verkade så, men så är det absolut inte. Jag var väldigt trött och grinig, hade ont i skallen och hatar verkligen då folk talar om för mej vad jag ska och måste göra.

Jag förstår att de finns saker som jag ska och måste göra. Och jag gör det. Men säg aldrig att jag ska eller måste.
Och jag kan förstå om inlägget kunde tas lite fel. Så förlåt Carro om du tog det illa men det var inget illa mot dej. Jag skrev även i mitt andra inlägg att jag vet att du inte menar något illa när du säger att jag måste göra nått.

Jag hoppas att det gick fram nu att jag inte menade något illa mot någon.



Nine Days :S


Nu är vi ensamna igen. Var och lämnade tillbaka Smoke nu ikväll, lite synd för den där krabaten är så mysig. En stor "liten" klump som älskar att kelas. Har varit skönt att ha honom här, för då har man en anledning till att gå ut oavsett hur kallt det är ute, underbart. Vi var ute och traskade idag, kallt som satan, men vi klädde på oss och gick en liten runda. Så jävla skönt. Sen har vi bara kramats med honom och busat lite grann innan det var dax att köra hem honom.

Strax efter kl 18 körde vi hem honom till Anna och Niclas :) Anna klippte mej och vi satt där och surrade bort en stund, fikade lite och bara hade det trevligt. Efter det åkte vi till Anni och Mika, spelade lite uno och bara umgicks. Tills det var dax att gå hem, och nu sitter jag här. Var sugen på att spela lite D2. Men jag vet inte längre. Orkar inte starta den stationära, och, tja. Jag orkar bara inte.

Imorgon kommer tydligen Carro och hämtar mej 7.45, och ingen talan hade jag. :/ Skulle uppskatta om folk lät bli att säga vad jag SKA göra och att dom SKA göra nått med eller mot mej. Snälla, fråga om det gå bra att göra nått eller om de vill att jag ska göra nått istället för att försöka tvinga mej till nått. För då blir jag bara förbannad och skiter i det. Vet att de inte var något illa menat, men ändå. För mej är det en princip sak.

Aja, skit samma. Inget väsentligt ändå.

Vet inte vad mer jag ska säga. Orkar inte skriva nå mer!

Eller jo, måste bara säga. Nojja? Ooohja! 9 dagar kvar nu :/

♥ N I L S ♥


Kärlek ♥




Jennie ♥ Nils ~ Nu och för alltid!