Tillbaka till startsidan?

Tävling, NYX ögonskuggor..


Jag är med och tävlar om dessa ögonskuggor hos xoxonicole..
Hoppas på en vinst, hur bra skulle de inte kännas att ha dessa i sin sminkväska?
Gud vad mycket roligt man då kan hitta på.



Shoppingrunda med flickorna..


Idag har jag varit på en liten shopping runda med Emmie och Anneli. Var egentligen inte tänkt att jag skulle köpa något, men nog fan fick jag med mig en hel del saker hem.


Detta införskaffades, från dessa affärer och till detta pris..

Kicks - Två parfymer, en till mig och en till Nils. Kostade 299:- styck. En Smoked Eye-palett för 179:- och fick då en liten ögonskugga med på köpet.
HM - En urgullig och mysig tröja i ljusrosa med knappar i armarna, 99:-. Köpte även ett par tights där för 129:-, ett par bruna men dem är inte med på bilden.
Cubus - Två tjocktröjor till Nils, men bara en är med på bild. För den gråa jag köpte drog han på sig på en gång. Båda var på rea och kostade 79:- respektive 199:-.
Gina - Två linnen, 99:- styck.
Lindex - Gick även in på Lindex och köpte mig tre par trosor. Även dessa är inte med på bilden, missade att lägga in dem. De var 3 till priset av 2 så jag gav 129:- för tre par.

En helt klockren shoppingrunda. Det var riktigt trevligt. Fick med mig ett garnnystan hem också, så nu ska jag sticka Emmies mössa. Hon hittade ett ganska fräsigt garn. Har lite mössor att visa er, har gjort några stycken nu. Fast de får vänta tills jag är klar med Emmies, då kan jag ta kort på alla och visa i samma inlägg..


Lite snabbfix..


Nu har jag små pysslat här i bloggen igen. Härligt med lite nytt fast det inte är så mycket.

Nu blir de dax att bege sig ifrån datorn, har samtal att ringa tidigt imorgon.. Så kan inte sitta här och uggla hur länge som helst då..

God natt!


Hund på besök :)


Idag har vi urgulliga Java på besök. Synd bara att hon är så mamma-kär att hon har svårt att fokusera på något annat. Men det gör inget.
Hon har fått följa med oss på ärenden tidigare idag.. Vi har storhandlat, varit en sväng på dollar och elgiganten. Strosat runt lite grann.

Det är ganska kallt ute, så man är inte sugen på att vara ute så länge.



Så helvetes...


Satan så irriterad jag är just nu.. Förbannade jävla idioter.. Varför ska människor hålla på med sånt där? Tur att jag vet när det är dax att syna en bluff, för allt är bara en bluff. Hela tiden.

Ni valde fel människa att dilla med, bara så ni vet det. Ni har inte en chans, från mig får ni inget..


Veckans blogg vinnare..



Jag vart veckans blogg vinnare, guud så kul. Det var en ganska överlägsen vinst dessutom. Så grymt skoj! Detta gjorde seriöst min dag. Tack, tack, tack, tack, tack! :)

Jag lovade att jag skulle länka dem som röstade på mig och lämnade en kommentar. Såhär kommer alla som får sig ett extra tack av mig..

Tant Kim | Adara | Jenny | Isabell | Marianne | Emmie

Sen vill jag säga extra tack till Anneli, Nils och Lidas som också var grymt gulliga och röstade på mig.


Se upp, i pulkbacken går det undan..


Igår var vi ute några stycken och grillade lite korv och pinnbröd, njöt av varandras sällskap och åkte lite madrass och tefat. Det var grymt trevligt. Vi hann dock inte med så mycket åka innan det var dags att ge sig av, men det hinner vi med snart igen.

Det var jag, Nils, Anneli, Mika, Lidas, Emmie och Java. Jag tog en del bilder och har nu satt ihop dem i ett kollage sonm jag tänkte visa er.

Det var en härligt dag. Solen lyste, de var inte alls kallt och sällskapet gjorde att man var glad hela tiden, även fast man frös.


Detta gör vi om snart igen, eller hur?


Call me on my telephone..


Idag har jag varit på lektion. Gick igenom lite grejer och sen hade jag möte med läraren. Fick veta lite grann vad jag skulle göra i två av mina kurser, när arbeten skulle vara inlämnat osv. Jag arbetar bäst under dead-lines så det är bra att sätta upp lite datum.

Efter det vart det hem och äta lunch. Sen dök Anneli upp och jag spenderade några timmar med henne. Vi var och kikade på mobil åt henne. Eftersom att hon, sådär impulsivt, hade sålt sin mobil igår. Hon fick med sig en Nokia E72 hem. Ganska fin telefon, men inget jag vill ha.

Nu sitter jag och bara chillar. Får väl se vad kvällen bjuder på.

Vad ska ni göra ikväll?


Bedtime..


Nu ska jag lägga mig och läsa igen :) Läste över 140 sidor igår kväll/natt. Så nu har jag inte så mycket kvar. Drygt 100 sidor. Nu blir det att läsa ut den så jag får börja med tredje.

Hoppas ni får en bra natt, och sover gott så syns och hörs vi imorgon. Godnatt..


Jag vill ju också, sluta vara fuskiga ;P


Ååh, många av mina nära byter nu mobil till höger och vänster.. Hur ska de stilla mitt begär efter att byta mobil? Elaka människor!.. Skulle jag sälja min hjälte skulle jag kanske få 1000:- lappen för den max, de resterande 3000:- jag behöver då? Telefonen jag vill ha kostar över 4000:-..

Nu får ni sluta byta telefoner.. Jag blir ledsen i ögat..


Socialiserat umgänge..


Här kommer ett litet bild kollage från då Emmie, Baggis, Anneli och Mika var på besök. Då satt killarna och kollade på film medan vi tjejer spelade Uno. Vi hade en väldigt rolig kväll. Emmie och Anneli är duktiga på att liva upp stämningen, alltid. Man har sällan tråkigt.



Torsdag idag..


Vad tiden rusar förbi. Klockan är redan halv tre.

Idag har jag inte sovit halva dagen, som jag har gjort resterande dagar eftersom att jag är krasslig. Idag gick jag faktiskt upp, åt frukost och satte mig och pluggade. Pluggade i dryga 2 timmar, känns ganska skönt. Har hunnit med en kopp Cappuccino och att bara vara.

Känner mig väldigt mycket bättre idag. Förhoppningsvis så är allt bara bra till helgen. Imorgon har jag en lektion och sen ska jag prata med chefen lite grann.

Nu ska jag se om bloggdesign.nu vill ladda upp min gratisdesign eller inte.


Time to take my book and go to bed..


Nu ska jag lägga mig och läsa lite mer ur min Twilight bok. Läste över 100 sidor sist jag läste, så snart har jag tagit mig igenom den och kan börja läsa tredje boken. Vill komma ikapp så jag kan få läsa fjärde boken och se vad som händer. Böckerna är så mycket bättre än filmerna, och jag vill inte att den fjärde filmen (som kommer att vara i två delar) förstör den fjärde boken. Det ska i såna fall vara tvärtom. Att boken förstör filmen, genom att boken lär vara bättre. Jag stör mig hellre på filmen, att den är fel. Än som det är nu, då jag stör mig på att böckerna är fel (fast det inte är så), eftersom att jag såg filmerna före.

De tar alltid bort en massa saker och gör om en massa saker i filmer som baseras på böcker. Riktigt dåligt.

Näe, nu ska jag lägga mig och läsa. Sova och hoppas på att vakna upp till en morgon och känna mig relativt frisk. Febern är tillbaka idag, men vad kan jag göra? Ska väl vara glad att jag fick vara fri febern i alla fall en dag.

God natt och sov gott.. Vi hörs i morgon allihop!


Prylar till höger och vänster..


Nils har bytt mobil idag. Han vart så sjukt less på att Heron dampade för honom. Han kunde inte göra saker normalt på telefon utan att displayen dampade lös. Så jag förstår om han ville byta, och det gjorde han.

Han hade ögonen på en telefon, och den fick följa med honom hem idag. Mycket telefon för en liten peng, om man säger så. Det blev en ZTE Blade. Så nu har han en till leksak hemma som han kan fippla med.
Jag själv har också ögonen på en ny skönhet, men det får bli lite senare. Min Hero funkar fortfarande problemfritt.

Såhär ser ZTE:n ut. Faktiskt ganska fin ändå.. Detta är också en Android telefon, precis som Heron. Vi överger inte Android i första taget..



Of the record..


Min besöksstatistik steg verkligen till taket igår, efter att jag blev dagens länkvinnare. Gud så skoj, hoppas att några av er fann min blogg intressann och bestämde er för att stanna.

För närvarande vet jag inte vad jag ska skriva. Har lite bloggtorka nu när jag är sjuk.

Finns de någon speciellt ni läsare skulle vara intresserad av? Något nytt, något gammalt? Nå speciella typ av inlägg ni skulle vilja se?

Måste fråga er i alla fall, vill ingen svara sen så har jag i alla fall ställt frågan.


Dagens länkvinnare..


Jag var med i en tävling igår hos Mallan Brallan där man kunde vinna en länk för dagen på hennes blogg, och jag vann! :D Är glad, nu kanske jag får ännu fler läsare till min lilla blogg.

Tusen tack, känns skit bra! Äntligen vinner man något man är mer och tävlar i.


Och nej, jag vill fortfarande inte ha tips från er random människor angående tävlingar och dylikt, jag är med i de tävlingar och utlottningar jag känner för. Sluta skriva kommentarer om era tävlingar på bloggen, de raderas ändå bara.


Det är fan inte lätt, när det är svårt..


Så mycket för en tidig kväll för mig, pyttsan. Så går det då man är sjuk och sover halva dagarna. Ska i alla fall lägga mig och läsa nu, och hoppas på att få sova någon timme i alla fall. Får väl se om Anneli kommer med en bananis imorgon eller hur det blir.

Nu dax för mig att försjunkna mig i andra Twilight boken.. Den är ganska spännande, och inte alls som filmen.


Fullt ös, medvetslös..


Här kommer ett blandat kollage med bilder från Lidas födelsedagsfest. Vi hade jätte skoj, och fullast på stället vart Emmie.. Oväntat va? Eller så inte.. Kvällen bestod av en massa surr, skratt och ölspel. Var en helt underbar lugn och rolig kväll med massor alkohol och underbart sällskap. Måste vi helt klart göra om.



Full steam spacemachine!


Nu har jag fått nästan allt utskrivet. Fattas ett dokument till, men de ville inte öppna sig när jag försökte öppna det så det får vänta ett tag.

Blir att kurera sig och försöka somna en vettig tid ikväll så jag kan stiga upp ordentligt imorgon och plugga. Har inte pluggat på hela helgen och inget idag, så det behövs. Jag hoppas att jag är feberfri imorgon.

Ska se om jag kan ta mig en filtallrik och kanske spela ett spel, sen lägga mig och sova.


Samarbete..




Blir tokigare än tokigast..


Blir så satans less då allt inte funkar som det ska. Att de inte kan ha servrarna i ordning så man kommer åt allt de material man behöver. Hur fan ska jag kunna göra något om de inte är fixat? Ligger redan efter 1 vecka, nu kommer jag att hamna ännu mer efter pga deras jävla servrar som i tid och otid inte fungerar.

Förbannade jävla skit!


As sick as it gets..


Idag är en sjukdoms dag..

Har inte vågat kolla febern nu eftersom att jag vill inte veta om det stigit eller sjunkit. Men i morse hade jag över 38 grader i feber, blödde näsblod, en jobbig nästäppa och hosta som gör illa mina lungor. Influensan för hela slanten, känns inte trevligt. Men vad ska jag göra? Alla blir vi sjuka någon gång.

Blir att kurera mig med ipren, näsdukar, nässpray och kranvatten.


Lite förändringar..


Nu är de lite ändringar gjorda i min design. Vart så satans less, vilket jag fort blir.

Sen tänkte jag att då jag ändå skaffat mig min egna domän så är de väl inte mer än rätt att jag förnyar.

Nu när ni ska ta er in på min blogg är adressen: jenniemariajohansson.se, men de funkar självklart fortfarande att skriva blogg.se efter mitt namn. Men jag tycker att det är snyggare med bara .se och lite skönare och lättare att skriva. Känns skönt att ha en egen domän, har velat ha de så länge så nu var det dax.

Vad tycker ni om min design? En åsikt eller två skulle inte vara fel..


Svordom, svordom, svordom..


Satans jävla förkyldning.. och nu mensvärk på det. Trodde att det skulle vara en bra dag, för den började bra utan problem. Men nej, mensvärk, huvudvärk, täppt i näsan, näsblod, feber.. Känns riktigt lyckat. Eller så inte!

Jag ska jobba imorgon, jag har inte tid med det här. Förbannade, helvets skit!


Fy bubblan..


Jippi, jag har blivit sjuk. Feber, blöder näsblod och jätte rosslig i halsen. Känns toppen, eller så inte!

Jag skiter i vilket, jag ska festa ikväll ändå. Det har varit inplanerat länge så.. Nu ska jag klä mig för att på ett tag ska jag bege mig på jack-jakt med Anneli. Hon behöver ny jacka, för att hon har lyckats slita sönder sin. Haha, tur att hon är söt i alla fall. Sen blir de en kort promenad på det, inte direkt mysig kyla ute, -22 typ. Men solen skiner, så man blir lite glad i alla fall.


FFS..


Helvete, ni fattar ju för fan trögt! Så jävla less och irriterad jag blir..


Lite mer kläder på posten..


Detta fick jag hämta ut idag. Lite kläder jag beställt från HM. Det är en cardigan, mjukisbyxor, skönt linne och en pyjamas. Riktigt fina och härliga kläder. Nu har jag verkligen fyllt ut min garderob så nu behöver jag inte köpa kläder på ett tag, känns ganska skönt.



Please show some respekt..


Seriöst, lär er att läsa regler innan ni kommenterar. Blir less på att behöva radera kommentarer hela tiden. Nu är de många som tycker att jag överregerar och bara tycker att jag ska skita i att radera dem, men icket. Det är min blogg och jag väljer vad jag vill och inte vill ha på den. Jag har skrivit klart och tydligt att jag inte vill ha några kommentarer om tävlingstips. Vill jag vara med och tävla i något så letar jag upp det själv osv.

De jag redan har tävlat hos en gång, att de skriver en kommentar med att de var roligt att jag var med och att jag gärna får vara med i nästa tävling, och länka den tävlingen är en sak. Det är en blogg jag regelbundet är in på och är med i tävlingar. Men alla dessa bloggare, vars jag aldrig sett varken människan eller bloggen tidigare, som lämnar kommentarer om tävlingar, det vill jag inte. Fiska inte efter besökare till er blogg genom att lämna tävlingskommentarer i min blogg. Jag är inte intresserad, och blir än mindre intresserad när ni lämnar kommentarer om samma sak hela tiden.

Snälla, läs och respektera. Blir fruktansvärt less.


What to do today?..


Detta står på listan för idag:
  • Fara på lektion och ha ett möte med läraren - blev ej pga att han var hemma med sjuka barn, som resterande av veckan.
  • Äta lunch med Nils gammelfarmor Sylvia och Nils morfars syster Louise
  • Gå en promenad med Anneli och Emmie
  • Fara iväg på bolaget en sväng
  • Kanske se om jag kan ta mig till min kusin Malin och få hjälp med stickningen
  • Plugga lite mer
Jag har lite saker att göra. Får väl hoppas att jag hinner med allt som ska göras.


Tagna med webbkameran för några minuter sen..

Vad ska ni göra idag?


Tjat, tjat, tjat om klippning..


Ja, det tjatas kanske mycket nu om att jag har fixat håret men jag är så nöjd. Det syns verkligen att det blir skillnad, det är de som känns så jävla bra.

Hade tänkt bjuda på ett litet kollage med bilder, från bild innan jag började fixa håret till en 3-4 bilder från idag. Tänkte även berätta lite kort..


Det startar uppe till vänster, och går sedan från vänster till höger, uppifrån och ner.

Första bilden är en bild som togs någon dag innan jag bestämde mig för att använda mig av blonderingsmedel hemma, inte en så lyckad plan, men så blev det. Jag var standard svarthårig och ville göra något nytt. Jag visste hur de skulle sluta, men jag ville ändå.

Andra bilden är när jag just hade använt blonderingsmedlet i håret, som ni ser så är jag ljus i luggen och hårbotten, topparna är fortfarande mörka. Det är standard då jag väljer att göra det hemma. Inte direkt snyggt, men något jag är van (eftersom att jag ofta experimenterar och leker) och då är jag inte direkt brydd över hur det ser ut.

Tredje bilden är från då jag hade varit till min kusin första gången för att fixa till håret. Hon lade in lite ljusa slingor och en ice-toning, för att kunna dämpa det gula. Klippte lugg på mig men sparade längden på det övriga håret (eftersom att jag vägrade att klippa bort det).

Fjärde bilden, det var andra gången jag var och färgade håret. Det var samma vecka som första gången, bara några dagar emellan. Hon gjorde inte riktigt klart de första gången så då kom jag tillbaka. Hon lade in lite mer slingor, både folie och med hätta. Klippte till det lite mer och sånt. Kanske inte snyggaste färgen på håret, men jag var då på väg att bli ljus. Luggen gillade jag skarpt, tyckte att det var riktigt snyggt.

Femte bilden är från tredje gången jag var dit, så sent som i slutet på november. Hade under hela november spanat efter någon fin frisyr som jag kunde klippa mitt hår i, men hade väldigt svårt att hitta en. Tills de sista dagarna innan jag skulle till min kusin igen, då kom jag på hur jag ville klippa mig. Det vart rejält uppklippt bak med "sluttning" framåt. Kort bak och långt fram, vart riktigt bra. Vi ljusade upp det igen, med folieslingor, färgade utväxten och lade på en ice-toning. När jag gick därifrån kände jag mig riktigt ljus i håret.

De sista fyra bilderna är ifrån idag. Om man kollar på den sjätte bilden och den femte bilden så är de ganska lika varandra, fast man kan se att det är mindre ljusbruna pariter i håret på den sjätte bilden. Hon klippte bort en del för att få fram det ljusa. Om man kollar där bak, på det uppklippta så ser det riktigt bra ut, där har jag fått det ljust. Där man ser det mest ljusa, de som är nästan vitt på bilden (det syns bara på bilden, är inte samma vithet i verkligheten).. Så ska jag försöka få hela håret. Nästa gång klipps nog det resterande av det ljusbruna bort och då ska det vara lättare att få det ljust. Jag behöll min frisyr eftersom att jag älskar den, en av de bättre frisyrerna jag har haft.

Vad tycker ni? Visst är de en ganska stor förändring från första bilden till idag? Bra eller dålig förrändring?


Frisörstolen är min bästa vän, ibland i alla fall..



Har varit till frisören idag och fixat håret. Vart ytterligare 3 timmar i frisörs-stolen på kort tid. Denna gången så färgade vi utväxten, mitt hår växer verkligen som ogräs. Sen ljusade vi upp på längderna, för att få bort mer av det ljusbruna som jag har i topparna, lite grann försvann men det är verkligen inbitet, sen lade vi på en ice-toning på det, för att dämpa det gulaktiga som kan uppstå. Klipptes och fixades, nu har jag ännu kortare hår i nacken än tidigare. Det är riktigt skönt.

Behöver en 2-3 gånger till sen kanske jag är klar. Det är lätt värt var enda krona, eftersom att jag vill bli ordentligt ljus nu. Hade jag inte velat det så hade jag gjort mig mörk för länge sen.

Bilderna ovanför är tagna idag med min webbkamera, har slut ström i den vanliga kameran så. Man ser lite grann att det är ljusare, men de syns bäst live, så att säga. En kamera kan inte återskapa allt på ett bra sätt, i alla fall inte en webbkamera. Vore annat som man hade en systemkamera.. Men jag är i alla fall riktigt nöjd, och det är ju huvudsaken.

 



Grejer jäklat överallt..


Nu har Nils nya system kommit, tror ni att han är glad eller? Han och Lidas håller på att hänga upp allt som ska på väggarna och ställa i ordning allt. Sen blir det lite städning och dax för att testköra allt.

Kommer att bli ännu rörigare efter att vi köpt den nya TV-bänken och det nya soffbordet. Eftersom att det finns mycket skit i TV-bänken idag.

Det kommer att bli bra när det blir klart. Lägger kanske ut en bild på Nils system sen..


Fina nystan..



Beställde lite garner strax efter nyår och dessa fina nystan trillade ner i min brevlåda idag. Nu kan jag färdigställa Nils mössa och göra ännu mer.. Haha, jag vet.. Mössor hit och dit, men de var skoj.


It's hard to know just who you are..




Tävling..


Jag är med och tävlar om en almanacka hos Adara.. Vad kan vara roligare än en egen, personligt skapad almanacka? Jag skulle verkligen vilja ha en i alla fall.

 

"Tävla om en personlig almanacka från Tryckdig.se hos Adaras.se!"



Jobb, jobb, jobb..


Nu har jag gort bort mötet för idag. Gick väldigt bra. Har ett arbetspass imorgon, känns skönt att få komma ut och göra något igen. Inte bara sitta inne.

Nu har jag både jobb och skola, så nu blir det mycket självdiciplin. Annars kan det gå illa. Men jag kommer att klara det galant, jag är ju bäst! Haha!

Kommer eventuellt även att få introduktion på andra vårdlag så jag får mer arbete, det skulle vara bra.


Sleep tight, don't let the bedbugs bite..


Nu blir det sängen, är riktigt trött efter dagens alla måsten. Har ett möte imorgon jag måste på också så.

God natt


Det har satt sig i hjärnan på mig..


Detta är hyllan vi har köpt till toaletten..



Passade perfekt till våran toalett, och tavellisten (som vi använder till parfymer) som vi har på toaleten är ju i samma träslag och ser likadan ut. Så det vart väldigt bra. Finns bara lite andra saker som vi ska införskaffa, och det blir antingen senare denna månad eller i februari.

Har skrivit en låång inköpslista, får väl se vad vi får med oss hem. Finns då vissa saker som ska med.

Jag vet att jag är kryptisk nu, men så är det ibland. Vi ska bara shoppa ännu mer, och byta ut en del möbler hemma. Har hittat en del saker jag vill ha så, och sen börjar jag bli väldigt less på allt svart vi har överallt. Nu vill jag ha de på annat vis. Men det jag verkligen vill ha, är svindyrt. Så jag nöjer mig med liknande, som inte kostar skjortan av en.

Heminredning är såå skoj. Hade jag haft råd så hade jag bytt ut alla möbler hemma typ.. 1gång varje eller varannan månad. Jag vet, jag är knasig. Men that's me! Jag gillar att byta grejer.


Full rulle delux..


Idag har jag haft mycket saker att göra, därav dålig uppdatering.

Detta stod på min lista idag:
  • Ringa och fixa klipp+färgnings tid
  • Gå på kursintroduktion för tre kurser som startade idag
  • Prata med min studievägledare angående diplom, hämta de samt lämna en bok
  • Ringa enhetschefen på Rättspsyk
  • Promenera med Anneli
  • Möte med en lärare på studiecenter
  • Fara och gymma med Nils och Lidas
Det där stod på min lista, och vet ni vad? Jag har gjort precis allt idag. Det har varit stressigt men jag har fått det gjort.

Det började med en introduktion klockan 10, när det var över vart det en visit till Rigmor och surrade ett bra tag med henne. Blev överröst med komplimanger om hur bra jag är, hur duktig jag är och hur söt jag är, haha. Var ganska kul.
Därefter for jag och Nils till Anneli och Mika. Där ringde jag till min frisör och bokade tid för klippning och färgning. När det var gjort gick vi på en 1,5 timmes promenad. For hem och åt lunch, ringde till enhetschefen på Rättspsyk och bokade in en tid för att ha ett möte med honom och sen tillbaka för att hämta diplom samt lämna en bok hos Rigmor.
De andra två introduktionerna skulle sedan börja 14.00 och 14.40, men så blev det inte eftersom att läraren var hemma med vård av barn. Så då for jag hem igen, väntade till 15.30 och sen tillbaka igen för att gå på mötet med läraren. När mötet vart slut så drog vi på jysk och köpte en hylla till toaletten, så nu har vi äntligen fått ordning där med. Åkte hem, monterade ihop den och ställde i ordning. Åt middag, och sen ca 30-40min efter middagen åkte vi och gymmade 1 timme med Lidas.

Min dag har varit full, det kan jag lugnt säga. Men helvetes vad bra det känns, har fått så mycket gjort.


It's time to put the blueones to sleep..


Nu ska jag lägga min i sängen och fortsätta läsa på andra Twilight boken. Sen ska det sovas, har massor att göra imorgon.

God natt allihopa.


Alice i Underlandet..



(Bild lånad från Google.se)


Har precis sett klart Alice i Underlandet, fast utan 3D. Den är så bra så man kan se den hur många gånger som helst, jag tror verkligen inte att jag kan bli less den. Helt klart en av mina favorit filmer för stunden.

Har ni inte sett den så är det helt klart ett måste, ni kommer absolut inte att ångra er. Inte om ni har bra smak i alla fall.



Stuck like glue..


Nu har jag shoppat ännu mer, fast denna gång är det nätshopping.

Har klickat hem en extern hårddisk på 500GB till min dator. Så jag har någonstans att lagra alla mina saker. Allt jag håller på med i Photoshop och alla bilder. Slippa spara massa saker på datorn, det är onödigt. Känns mycket bättre att få en disk att spara allt på, känns i alla fall säkrare. Nog för att jag vet att min dator är stabil, i alla fall för stunden. Men vad som helst kan hända. Visst disken kan kapsejsa också, men så är det med allt.

Jag ska visa er en bild på den när jag har fått hem den. Det är en likadan som Nils har, fast han har en på 160GB. Min är lite större, hihi.


Shopping spree..


Här kommer de lite sena bilderna på vad som köptes när jag var på stan med töserna i fredags. Det inhandlades ganska mycket små saker, sprang iväg en hel del pengar.. Men vet ni vad? Jag bryr mig inte, fick de jag ville ha samt att jag har över massor.


Jag köpte mig hårnålar från BikBok. 2 förpackningar för 19:-, och dessa hårnålar var riktigt bra. Inga hårnålar som "töjs ut" eller går sönder efter att man använt dem en dag.


Jag köpte varsitt bokmärke till mig och Hjärtat, eftersom att vi läser ganska mycket böcker så var det på tiden med ett rejält bokmärke. Jag gav det vit/röda med två små björnar till Nils, eftersom att texten passade in på hur jag upplever honom. Sen ville jag ha den där söta apan, så då köpte jag den. De är införskaffade på Bokus för 49:-/styck.


En snorgrön bok. Här ska jag skriva ner allt kring mitt nyårslöfte, så jag har noga koll på allt som behövs hållas koll på. Köpte jag på Akademibokhandeln för 29:-.


En fine liner (penn-eyeliner) och en ny ögonbrynspenna. Båda är inköpt på Kicks och Eyelinern kostade 95:- och ögonbrynspennan 85:-.


Köpte nya strumpor då de flesta av mina alltid har en tendens till att försvinna, bort i tomma intet. Köpte ett gäng i brun/beige-aktig färg. Dessa införskaffades från Kappahl och kostade 99:- för 5 stycken.


Hittade mig en söt rosaaktig tunika/topp på BikBok för ordinarie pris 149:- men det var halva, halva priset så fick 111:- rabatt, så 38:- gav jag för den. Sen köpte jag även en oversize tröja, helt underbart mysig tröja. Även den från BikBok och kostade 299:-.


Hittade mig ett turkost fint linne med mudd längst ner, på BikBok, som fick följa med mig hem. Även denna var på rea, ordinariepris 99:- men gav 49:- för den.


Har letat land och rike runt efter en BH som skulle passa mig, för de är alltid för små på ett eller annat sätt. Slutade med att vi gick in på Intim här i stan så att jag fick ordentlig hjälp med en BH. Ska man bära den ofta ska de fan vara bekvämt, eller?
Fick extremt bra hjälp, tjejen var grymt duktig. Tog en snabb titt på mig och sen visste hon nästan direkt exakt storlek och vad jag skulle gilla för färger/mönster och dylikt. Så jag införskaffade denna, och svindyr var den men helt klart värt det.. 399:- på Intim.
(Fick veta att jag hade helvetes mycket större byst storlek än vad jag har trott (kupmässigt, inte runt om), så nu blir det endast Intim hädanefter.. De enda i stan som har min storlek - mer eller mindre.)


Hittade mig ett par ljusa och helvetes sköna jeans på Cubus på rea. Ordinarie pris 399:- men gav 199:- för dem. Använde dem hela dagen igår, och de är hur bekväma som helst. Helt klart nya favoriter, trodde inte att jag skulle hitta ett par jeans som skulle vara skönare än mjukisbyxor. Men de gjorde jag..

Sen köptes det även nya uppladdningsbara batterier, både AA och AAA samt en batteriladdare. Detta köptes på Clas Ohlson och kostade 250:-. Köpte en pärm för räkningar på classes oxå, den kostade 29:- och ett plastregister till pärmen från Akademibokhandeln som kostade hela 10:-.

Som ni kanske märker så sprättade jag en hel del pengar, men det var de värt. Fick kläder som jag behövde och en massa annat små tjafs som jag helt klart kunde unna mig. Det var jag värd, min försenade julklapp från mig till mig själv.

Nils sprättade även pengar den dagen, han införskaffade en del elektronik saker som jag kommer att prata om när vi fått dem.


Underbara lördag...


Igår var en väldigt bra dag. Umgicks med Anneli och Mika, i stortsett hela dagen. Vart en promenad med Anneli, Cissi, Nils, Java och Meja. Gick efter Fårörundan på isen, och det var hur fint och härligt som helst. Fast det ändå var ca -10. Vi var ute i ungefär 1,5 timmar. Efter det bestämde vi att vi skulle äta middag tillsammans eftersom att vi ändå skulle allihop iväg och se på bio på kvällen.

Vi dukade i ordning och fixade tacos till middag. Var gott och riktigt trevligt. Sen drog vi iväg på bio och då hakade även Lidas på, såg Narnia - Prins Caspian och skeppet gryningen. Den var jätte bra. Helt klart den bästa Narnia jag sett. Den rekomenderar jag verkligen. Jag hade inte sett tvåan innan vi for och såg denna, och jag hängde ändå med hur bra som helst. Så de finns inga tvång på att man måste ha sett de andra för att hänga med. Men när vi väl hade sett tvåan (vilket vi gjorde under kvällen/natten) så fanns de några aha-moment för då fattade man vissa saker som de dillade om i trean. Men den var grymt bra i alla fall, dock hade man kunnat skippa 3D:n eftersom att det fanns inga speciella effekter i den.

Efter filmen blev de så klart film igen hos Anneli och Mika, som jag nämde. Sen satt vi och surrade och bara mådde gott. Hade det riktigt trevligt. Satt med Anneli i köket och drack en kopp te, åt en fralla och snackade en massa strunt. Jag var på djävulskt humör, så vi sa en hel del "elaka" saker, men dock var det enbart sanningen. Står för vart enda ord jag sagt.

Slutade i alla fall med att vi var hemma någon gång vid 2.30 på natten, så jag spenderade över 12 timmar med Anneli, min sötnöt! Det gillades massor.


En snabbvisit..


Blir en snabbis, tänkte bara säga att idag har jag varit duktig. Tog en 1,5 timmes promenad med Anneli, Cissi, Nils och två galna hundar.
Nu blir det en dusch och snabb tillfixning sen ska vi till Anneli och Mika, det blir middag med dem. Därefter bio.
Jag uppdaterar senare med vad jag köpte på stan igår, blev en del grejer, hihi.. Sen kommer jag även skriva lite mer om dagen, och vad jag tyckte om bion.

Ha en trevlig lördagskväll allihopa.


Då var den på plats..


Mitt i natten och nu har jag lagt upp den nya designen. Tror att jag har fixat allt som jag skulle fixa, annars lär det bli en massa små piller med den lite till och från. Jag är i alla fall nöjd, har inte haft så mycket svart på min blogg på ett tag, så kände att det var på tiden.

Sen är den ju lika stilren som den förra, inga direkta krumelurer eller krams. Lätt och enkelt, precis som jag vill ha det.

Vad tycker ni?


Bara för att jag kan och vill..


Har inte sovit en sekund i natt. Huga, tur att det är fredag och att jag inte har planerat så mycket mer än att ta en sväng på stan med de bästa av de bästa, mina töser Anneli och Emmie. Det är även inplanerat att gå en långpromenad efter rundan på stan. Kommer att bli jätte trevligt.
Har lite saker som ska införskaffas, vissa nödvändiga och andra bara för att jag vill ha dem. Det ska även köpas en present till Lidas, och vi tror att vi har kommit på vad vi ska ge han. Kommer nog att bli bra i vilket fall som helst.

Sen på kvällen ska vi umgås med Emmie och Baggis, och kanske att Anneli och Mika skulle vara med. Vi ska i alla fall mysa på med kortspel/uno och kanske någon film. Blir kanske lite snask (fnask som Mika säger) till det, vi får se. Har inte bestämt mig än, annars blir det vindruvor.

Där emellan allt ska jag väl kanske hinna vila en stund? Jag tror det, annars blir jag lite ledsen. Dock så brukar jag ju bli spralligare av att inte ha sovit nå, så sällskapet lär nog skratta ganska friskt åt mig då. Men de kan jag bjuda på!

Förresten, jag laddar upp min nya design senare idag också. Då bör jag ha hunnit klart med den.


Ny design på gång..


Nu ska jag sätta mig och knåpa på en ny design. Jag har lite planer, så jag tror att jag vet hur jag vill ha den. Ni ser ju när det kommer upp något nytt.

Jag måste ta en paus från designen jag gör till en kompis, eftersom att jag tappar alla idéer till hennes design om jag sitter och nöter på den för länge. Då jag kan pyssla med min egna en stund.


Privat inlägg..




Planer för kvällen..


Nu ska jag plugga en sväng, sen får vi mest troligt besök av Anneli och Mika. Blir att spela lite spel (kortspel och uno) eller se någon film. Efter det hade jag tänkt sätta mig med design. Lär väl kanske uppdatera bloggen någon mer gång ikväll, jag hoppas då det i alla fall.

Vi hörs senare världen!


Web-cam bilder..


Har man lite och göra så leker man lite grann med webbisen. Tog lite nya bilder. Kunde ha använt kameran, men jag orkade inte gå och hämta den. Min webbis tar ganska bra bilder, även fast dem vart ganska mörka.



Knitting is a new hobby..


Hihi, nu har jag beställt lite garner så här ska det stickas.

Kan tänka mig att sticka mössor till vänner och bekanta, men då för de själva stå för garnet och kanske en liten slant utöver med tanke på att det tar en stund att knåpa ihop en mössa.

Jag gör enbart mössor för stunden, eftesom att jag gillar mössor. I alla fall när de blir som jag vill. Håller på att sticka en mössa just nu i grått och typ rostrött/brunt-aktigt. Riktigt fint i alla fall.

Visar er en bild på mitt verk när det är klart..


Help me, help you..


Jag vill blogga, jag vill blogga massor. Men det står still, vet inte vad jag ska blogga om eller vad jag ska göra överhuvudtaget. Känns riktigt sugit.

Har ni lust att ge mig lite tips och idéer om vad jag kan skriva om? Vad vill ni läsare läsa mer av?

(Har en hel del läsare så endel tips bör jag väl kunna få in)


Privat inlägg..




Snabb summering av det gångna året..


Jag tänkte ge er en snabb bild summering av det året som har varit. Finns många roliga och underbara stunder från 2010, men det finns även mycket som man helst vill glömma. Livet har varit lite grann av en dokusåpa till och från, en dramaserie. Intriger på intriger, men förhoppningsvis slipper vi det detta år. Jag hoppas att 2011 blir en kanon år.

En hel del bilder togs under detta år, och dessa är bara några av dem. Det har skett mycket förändringar i vårat liv under 2010, och några fler lär det bli.

I överlag är jag väldigt nöjd med 2010, eftersom att jag och Anneli började umgås igen, Emmelie och jag pratade lite mer än vanligt och sågs en hel del. Fick tillbaka kontakten med Lidas och vi är bättre vänner nu än någonsin tidigare. Jag träffade min lillebror ganska många gånger och jag fick även träffa både min lillsyster Jessica och min pappa.

Nu hoppas jag på ett underbart 2011, och med Anneli, Mika, Emmelie, Lidas och mitt underbara Hjärta vid min sida kan jag väl inte få annat än ett underbart 2011?


I Forgot to Remember to Forget..


Det har varit väldigt lugna och sköna dagar här i skogen. Hemresan är inte planerad förrän imorgon och imorgon har vi varit borta i exakt 2 veckor. Snacka om att tiden går fort, man hinner inte riktigt vara med.

Jag har en del saker att göra imorgon då jag kommer hem. Ska lämna in sista arbetet till min vägledare, ska göra en header till en tjej, ska fixa med design till en kompis och sen ska jag se om jag kan pillra lite grann med min egna. Allt detta vill jag helst ha bortgjort till på måndag, tror ni jag klarar det?

Har suttit väldigt lite i Photoshop på sistonde, kanske ska sätta mig och pillra lite grann snart, så man inte glömmer bort allt man lärt sig.


As perfect as it get's..


Då var allting fixat, gud så skönt. Har bara en ansökan att skicka in.

Sen nästa vecka ska jag fixa så jag får diplomet, och alla kurser på papper ordentligt. Så jag får in lite extra pengar, kommer att bli jätte bra.

Jag har allt planerat framför mig nu, i alla fall några månader. Det känns jätte bra, så man inte behöver oroa sig för något.


Detta mina vänner..


Är vad jag har gjort idag med svärmors hjälp.

Har stickat min alldeles egna mössad idag. Tog mig några timmar så var jag klar, med allt. Det var riktigt skoj, fick dock väldigt ont i fingrarna eftersom att jag är ovan. Men skit kul, ska se om jag kan få låna hem lite stickor och annat som kan behövas av Åsa, så kan jag sitta hemma och sticka någon mer mössa eller något. Avancera lite grann när man har stickat några gånger. Skulle vara skoj att lära sig.

Ni kanske klassar detta som pensionärsvarning nu, och må ni tycka så. Men det var helvetes rogivande, och riktigt nöjd är man då man har gjort något som man tycker vart bra och man har möjlighet till att själv få bära det.

Nej, stickning var skoj. Vare sig ni andra tycker det eller inte. Testa innan ni säger nå vettja!



When everything is finally done..


Så, då var det fixat. Har beställt lite kläder och lite böcker. Kan ju vara bra att ha den litteratur jag behöver till kurserna startar.

Nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag prata lite grann med svärmor. Hon ska få hjälpa mig med en sak.


Om ni kanske undrar..


Så ja, jag har gett upp listan. Orkar seriöst inte med den och sen har jag haft annat att göra än att pyssla med den. Kanske börjar om på den och gör de restrerande 6 dagarna senare. Vem vet, men för stunden får den ligga vilandes.


Julen i Kiruna..


Här kommer lite bilder från veckan över julen vi var i Kiruna. Det är mest bilder på Tobias, eftersom att han är den jag fotar mest när jag träffar honom.

Alla 3 bilderna är tagna på julafton. Jag & Tobias på första. Min lillasyster Madde på andra och Nils, jag och Tobias, som tittar konstigt på Nils, på tredje. Det är väl inte så konstigt att man tittar konstigt på Nils, eller? Vad är de för konstig grimage han gör egentligen?


Snacka om söt Tobias är, kolla bara in första bilden. Säger man att han är fin, så gör han sådär för att visa att han är söt. Gullunge. Han är verkligen betagen i Nils. Somnade i hans famn, skulle leka med han hela tiden och ville ha med Nils överallt. De två sötaste och underbaraste pojkarna i mitt liv ♥


Ser ni inte så bedårande han är? Hur söt som helst. Verkligen så man skulle vilja äta upp honom. Min lilla gulleplutt.


Mycket bus har veckan i Kiruna bestått av, det kanske syns på första bilden? Andra bilden är på mamma och Ulf, då de höll på att fixa med julmaten.

Det var en riktigt mysig vecka i Kiruna, och jag längtar redan tillbaka. Saknar alla där uppe, och jag tycker att det är så synd att man träffas så sällan.


Lösenordsskyddat..