Tillbaka till startsidan?

Två bilder från fotografering..



Modell: Sara, Sofie och Freya
Fotograf: Jag



When life gives you lemons..


Fy skäms på mig så dålig jag har varit på att blogga. Men ni vet redan varför, samt att jag tog en längre sovmorgon idag och sen var det full rulle. Hjärtat kom hem på lunchen och då käkade vi  tillsammans. Sen åkte jag med honom till stan och hoppade av hos Anneli. Vi tog en kortis på stan och sen satt vi och surrade i hennes kök. Tillsammans har vi planerat att unna oss själva något, så får se när och var det blir att fixa det. Förhoppningsvis blir det bra och inte för dyrt.

Efter att Hjärtat slutat så blev det att fara och storhandla, så nu är äntligen kyl, skafferi och frys uppfyllt igen. Ganska skönt. Sen lagades det lite mat, jag provade att göra Anneli och Mika mat. De har ett recept på en baconsås som, enligt dem själva, ska vara underbar. Och vet ni vad? Det var den, riktigt god. Till och med Hjärtat tyckte om den, fast han petade ju såklart bort baconen och paprikan och åt bara såsen och pastan. Men han gillade det i alla fall och det är bra. Då har jag ytterligare en maträtt att prova. Tack så hjärtligt för receptet. Nu har jag bara två recept till att prova från Anneli.

Nej, nog babblat från mitt håll. Nu ska jag sätta mig och leka lite grann i PS. Har lite guider som jag ska prova.


Soffpotatis? För stunden svar: Ja!


Ligger i soffan och vilar lite grann i väntan på att göra mig i ordning, äta och sen dra på jobb. Hjärtat spelar Crysis på xboxet och det var ganska intressant att titta på. Kul att han har något att roa sig med medan jag jobbar.



-


 



Ibland blir det lite segt och tråkigt..


Snart färdig för att bege mig till jobbet för att jobba en E-tur (16-01). Jobbar även en E-tur imorgon, därav är bloggen jävligt tråkig. Hoppas att ni klarar av att stå ut lite till.

 



Du är värd att hyllas..


Dagens hyllning kommer ifrån Veronica Pettersson.

Jag vill hylla min underbaraste vän, Sanna Carlsson. Hon ställer alltid upp för mig i vått och torrt och säger jämt så fina saker till mig. Hon är verkligen värd en hyllning ifrån mig.



Gör som Veronica och skicka även du in din hyllning på guldklimpen i ditt liv.

Skicka ett mail till [email protected]. Berätta vem ni vill hylla och varför (vore bra om ni skickade med en bild på personen samt kanske lite information exempelvis bloggadress och dylikt om det finns). Lämna gärna lite information om er själv så jag vet vem jag ska lämna hyllningen från.


Det här med tillit är bland det viktigaste som finns..


Dag 10 - nån/nåra personer jag litar på

Nils (självklart litar jag på mitt hjärta, mer än något annat. Han ställer alltid upp och finns alltid där)
Anneli (den senaste tiden har vi pratat så mycket med varandra och stöttat varandra, jag litar på henne och hennes råd är bland de bästa jag får)
Madeleiné (trodde aldrig att min lillasyster skulle komma så nära, men nu har hon det och det är jag glad över. Jag litar på henne, och det känns tryggt att ha en familjemedlem så nära)
Kim (en kille jag litar på i alla tider. Han har funnits där för mig i så många år och jag har alltid funnits för honom)
Anna (Även om vi inte pratar med varandra varje dag, eller träffas så ofta så litar jag på henne. Av den simpla anledningen att när vi väl umgås och surrar så kan jag prata med henne om allt mellan himmel och jord och det stannar hos henne)

Är riktigt glad över att det finns människor som jag litar på, vad skulle jag annars ha gjort?

Jag har haft några fler personer som jag litar på, men som av olika anledningar har halkat bort från listan. De andra personerna som stått mig nära har jag pratat med och de vet hur allt ligger till och varför de inte står lika nära just nu. Önskar verkligen att jag kunde säga att jag litar på fler av er, men just nu ser det ut såhär. Jag hoppas att tiden löser allt till det bättre för oss..


En hyllning är vikigare än vad man tror..


Ni glömmer väl inte bort att hylla någon i er närhet som förtjänar lite mer uppskattning och uppmärksamhet än vanligt? Se nu till att skicka in eran hyllning till mig. Varje fredag publicerar jag veckans hyllning.

Skicka ett mail till [email protected]. Berätta vem ni vill hylla och varför (vore bra om ni skickade med en bild på personen samt kanske lite information exempelvis bloggadress och dylikt om det finns). Lämna gärna lite information om er själv så jag vet vem jag ska lämna hyllningen från.


Sometimes you have to work hard..


Eftersom att jag kommer att jobba resten av veckan så lär det inte blir så mycket uppdateringar. Bara några strö uppdateringar på förmiddagarna, jag hoppas ni kan ha överseende med det.

Jag jobbade igår mellan 11-21, idag och imorgon jobbar jag mellan 16.30 - 21.30 och lördag - söndag jobbar jag 16-01. Lite jobb på min lista, det blir jätte bra. Nu hoppas jag bara att jag hålls med mer jobb.




Ni glömmer väl inte bort stortävlingen i samarbete med Vuxenshoppen? Jag tycker att ni bör vara med och tävla, chanserna till vinst är väldigt stora samt att det krävs inte speciellt mycket av er för att vara med och tävla.



(Klicka på bilden för att komma till tävlingsinlägget)


Everything's wrong every time..


Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra

♥ Flyga fritt som en fågel (vore inte det fränt)
♥ Läsa andras tankar (då hade man verkligen kunnat genomskåda alla lögner)


Bättre sent än aldrig..


Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga

♥ Öhm
♥ Hej
♥ Typ


So true..




Rise and shine sleepyhead..


God morgon.

Jag ligger i sängen och vilar, har en jobbig huvudvärk pga snuvan. Har tagit en tablett så jag hoppas värken går över lagomt till då jag ska börja göra mig i ordning för jobbet. Ska nämligen iväg och jobba ett 10 timmars pass. Då får vi se under dagen om jag ska vara på samma avdelning hela kvällen eller om jag byter avdelning kring middagstid.

Från det ena till det andra, har ni märkt att när man bloggar från sin iPhone så går det inte att kommentera inläggen man skrivit? Spelar ingen roll om man sätter så att det är okej med kommentarer, de funkar ändå inte. Blogg.se bör kanske se över sin app lite grann? Störande att behöva logga in via safari varje gång och godkänna så de går att kommentera.

Nog surrat. Fortsätta vila en stund och sen hoppa i duschen.



I'm gonna paint the whole world..


Åh, har precis lagt en beställning på lite smink. Önskar verkligen att de kunde komma redan imorgon, men då det skickas från utlandet så får jag vänta några dagar. Ska bli riktigt spännande att prova vissa saker. En del grejer som jag har beställt har jag aldrig tidigare provat. Som sagt, vill ha det redan nu.

Jag får lägga mig och sova istället, och drömma om allt fint smink som jag har beställt.


I saw an angel. Of that I'm sure..


Idag har jag spenderat lite tid med Anneli. Hon ville ha lite sällskap på stan, hon ville kika i lite affärer och jag behövde, inte bara prata lite med henne, utan även få komma ut lite grann. Det var en riktigt trevlig eftermiddag med henne och vi pratade som aldrig förr. Hon ger mig alltid så bra råd och det känns alltid så bra efter att man pratat med henne. Hon är ärlig mot mig och säger precis vad hon tycker och tänker.

Det känns mycket bättre i tänkar-skallen ikväll efter att ha fått prata av mig med henne. Tack vännen för att du finns och för att jag kan prata med dig om precis allting. Dina råd är bland det bästa som finns, och de hjälper mig så mycket. ♥



Use your brain before you open your mouth..








I hate everything about you..


Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer

När jag och Anneli brände mjukisdjur i skogen (vi var unga och dumma, men jävligt skoj hade vi)
När jag träffade Nils, vilken lycka att hitta en sån fin och underbar människa
När Tobias föddes, världens sötaste lilla grabb kom till världen och just jag fick äran bli hans storasyster
När mamma och pappa skiljde sig (den dagen lär nog ingen av oss någonsin glömma)





I would love to make you cry...


Godmorgon världen..

I natt har jag fått sova riktitg bra. Somnade strax före midnatt och fick mig en liten sovmorgon till klockan 09.00. Det var meningen att Hjärtat skulle ringa och kolla så jag vaknade, men det glömde han bort (sånt som händer) så det var tur att Lillmyran ringde.
Vem vet hur länge jag hade sovit annars.

Idag mår jag väldigt mycket bättre än igår. Inget illamående, ingen tillstymmelse till feber och inga jobbiga tankar (eftertankar som alltid kommer då man drömmer mardrömmar, i alla fall för mig). Allt känns riktigt bra. Lite mensvärk, men det kan en tablett fixa snabbt och enkelt.

Dags att göra sig i ordning så man är klar till då Hjärtat kommer hem på lunch.

Vi hörs under dagen!




I'd rather feel pain than nothing at all..


Kul att skratta åt korkade människor som tror på lögner och skitsnack.
Har man inget vettigt att säga, är det lika bra att man inte säger något alls.
Man kastar inte skit utan att veta vad man pratar om.



You think you know, but you don't know a shit..




Now your nightmare comes to life..


Usch vilken hemsk natt jag har haft. Somnade strax efter 20.30 (så går det då man är trött), men inte fick jag sova en hel natt inte. Vaknade X-antal gånger under natten och mardrömmar till tusen hade jag. När alarmet ringde klockan 06.00 imorse så orkade jag verkligen inte kliva upp, var inte utvilad. Låg och snosade till klockan var strax efter 07.00, då klev jag upp även om jag inte var utvilad.

Hatar verkligen att inte få sova hela nätter och att drömma mardrömmar. Vaknade gråtandes strax efter klockan 03.00 i natt, usch. Det är hemskt. Tur att jag har världens sötaste Hjärta som finns och bryr sig. Kramar mig när jag behöver det. ♥



If it's a fight I'm ready to go...


Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan

Min mobil
Mitt underbara Hjärta
Mina nära och kära
Vatten
Värme


I expected so much more from you..








Now it's time to throw in the towel...


Nu lägger jag mig i sängen, med vattenflaskan nära till hands och en bok i hopp om att somna snart.

Vi hörs världen! Hoppas ni får en bra natt..

 



You're not worth it..


Vi har varit så duktiga idag så nu är lägenheten stor-städad. Känns riktigt skönt, man blir så glad över att ha ett städat hem. Jag har även hängt upp lite tavlor, Hjärtat har varit duktig och fixat med lite kablar och överflödiga grejer har åkt i förrådet.

Eftersom att jag har varit vaken sen klockan sju imorse och varit i gasen hela dagen så är jag självklart trött nu. Önskar att klockan kunde bli lite mer så man kan gå och lägga sig.

 



Silent knight cutting into the edge of your knife..




Whisper, whisper, don't make a sound..


Dag 5 - 6 sånger jag tycker om

Five Finger Death Punch - My Own Hell, Succubus, Undone, Coming Down, Remember Everything , 100 Ways To Hate.
Sabaton - The Final Solution, The Price of A Mile, 40-1, Primo Victoria
Korn - Narcissistic Cannibal
Sick Puppies - Hate you, You're Going Down
Mustasch - Bring Me Everyone, Dogwash, Double Nature
Billy Talent - Devil In a Midnight Mass, Pins And Needles, This Suffering

Istället för att säga 6 låtar jag gillar bara sådär upp och ner så valde jag att berätta om 6 artister jag tycker om, och visa för er mina favoritlåtar med dessa artister. Varje låt är en länk, så om ni vill kan ni lyssna på mina favoritlåtar.


Skitsnack föder skitsnack..


Ibland vet man mer än man måste,
ibland bra och ibland dåligt..



It's not enough..


You always did know just what to say; insult and injury.
You just love to hate me..



If it does not suit, you can go to hell..


Dag 4 - 7 rädslor

Att bli lämnad helt ensam (Kommer jag inte att bli, men jag är ändå rädd för det)
Höjder (Har höjdskräck som heter duga, men försöker att arbeta bort den)
Att jag aldrig ska bli kvitt ett tungt ansvar som jag bär på dagligen dags
Spindlar (Usch, de är så äckliga. Ryser bara jag tänker på spindlar)
Sjukdomar (Nu tänker jag på de allvarligare sjukdomarna, typ Cancer och dylikt)
 Att något ska hända mina nära
Hajar (Usch, så jag är rädd för dessa äckliga varelser)



Ååh! Gulle, gulle du..


Var precis in på Lillmyran's blogg (min lillasyster om ni inte redan listat ut det). Vad tror ni att jag hittar där? Jo, detta inlägg.

Ååh! Gulle, gulle dig. Tack för att du finns du med, vad skulle jag ha gjort utan min Lillmyra? Hon har varit ett sånt otroligt stöd och så lätt att prata med då man verkligen har behövt. Trodde aldrig att jag och Madeleiné skulle komma så bra överens eftersom att vi har haft våra upp och nedgångar hela vårat liv. Vi har aldrig riktigt kommit överens. Men nu, sen vi växt upp och varit med om vissa händelser, så har vi kommit varandra så mycket närmare.

Tack söta du för att just du är du, och för att du finns. Du har blivit en av mina närmaste och med dig kan man prata om allt. Så mycket som jag har anförtrott mig åt dig på sistonde, och släppt in dig i mitt innersta, har jag aldrig gjort med någon annan. Blod är tjockare än vatten, visst är det så?



It doesn't mean much to me anymore..


Godagens mina fina bloggläsare!

Vaknade klockan 9 imorse, pigg och alert. Drog upp sambon och fixade lite frukost. Känns riktigt bra att kliva upp vettigt även på helgen, finns inget som är skönare än att veta att man får sova det man behöver och man sover ändå inte bort hela dagen. Tidigare kunde vi lägga oss efter klockan 2 på natten och sova till efter klockan 13-14 på eftermiddagen. Inte riktigt så man vill ha det.

Ska alldeles strax fixa lite lunch i detta hushåll, känner att magen börjar kurra. Sen får vi se vad kvällen bjuder på. Har några bollar i rullning, men vet inte om de blir av riktigt än. Det återstår att se.

Nä fyfanen, nu blir det en värktablett i alla fall mot den hemska mensvärk jag har och sen blir det att ställa sig i köket och laga lunch, som sagt.

Vad ska ni hitta på idag fina läsare?




Det är typ bara iPhone bilder på bloggen för närvarande, det får ni stå ut med. Har inte så mycket annat att fota med just nu. Saknar fortfarande laddaren till våran kamera. Därav är iPhonen bra, även om kvalitén blir dålig då man fotar med kameran på framsidan av telefonen. Blir väldigt mycket bättre bilder man andra kameran, men den är svårare att fota sig själv med.

Håll till godo, vi letar verkligen efter kabeln. Snart ger vi nog upp och köper en ny.


Sometimes you just want to sleep..


Jag är så trött att ögonen står i kors. Detta är de längsta jag har varit vaken under hela veckan. Jag har slocknat någon gång mellan 17-19, då är man verkligen trött. Ikväll har jag dock lovat Hjärtat att vara vaken lite längre för att umgås, och självklart kan jag försöka det. Kommer att vara kämpigt, men jag tänker absolut försöka.

Vi ska spela Trivial Pursuit med Lidas ikväll, sen ska nog karlarna se en film. Tror dock inte att jag pallar det så det blir nog sängen för mig då.

 



Du är värd att hyllas..


Dagens hyllning kommer från Ida.

Jag vill hylla min underbara kille, Simon Eriksson, som alltid finns där för mig och som alltid får mig att må så bra.
Han är det bästa som finns.
Han är världens bästa kille och jag är så glad att jag har honom. Han förtjänar att hyllas i ett inlägg!
 





Gör som Ida och skicka även du in din hyllning på guldklimpen i ditt liv.

Skicka ett mail till [email protected]. Berätta vem ni vill hylla och varför (vore bra om ni skickade med en bild på personen samt kanske lite information exempelvis bloggadress och dylikt om det finns). Lämna gärna lite information om er själv så jag vet vem jag ska lämna hyllningen från.


Alis volat propriis...




Ge någon ni känner lite uppmärksamhet..


Nu är dagens hyllning framdragen, och den kommer att publiceras senare i eftermiddag. För att det skulle bli rättvis så använde jag mig av random.org och drog fram ett nummer och sen räknade jag mig igenom mailen jag har fått.

Jag kommer att publicera alla hyllningar jag får in, det lovar jag. Så ni behöver inte oroa er för att er hyllning inte ska få visas.

Nu tycker jag att ni ser
till att skicka in fler hyllningar till mig. Det finns alltid någon i ens närhet att hylla, man är aldrig ensam och man gör aldrig allt ensam. Det finns ALLTID minst en guldklimp som finns vid ens sida och hjälper en. Så låt den speciella någon få lite extra uppmärksamhet.



Se nu till att hylla någon i er närhet som förtjänar lite mer uppskattning och uppmärksamhet än vanligt. Ni har till torsdag kväll på er att skicka in eran hyllning till mig. Varje fredag publicerar jag veckans hyllning.

Skicka ett mail till [email protected]. Berätta vem ni vill hylla och varför (vore bra om ni skickade med en bild på personen samt kanske lite information exempelvis bloggadress och dylikt om det finns). Lämna gärna lite information om er själv så jag vet vem jag ska lämna hyllningen från.


You're incurable and such a waste of time..


Dag 3 - 8 saker som irriterar mig

Att det ska vara så svårt för vissa att tala sanning
Att jag alltid ska vara den som har mest ansvar
Grannen som klampar som en elefant på ovanvåningen
Snön, vill helst ha sommar
Förväntningar
Människor som inte tar reda på riktigt fakta innan det talar
Att man alltid ska vara så klumpig
När elektroniken krånglar


The dreams in which I'm dying, are the best I've ever had..


Vet ni vad? Jag är grymt imponerad på mig själv. Hela denna vecka har jag lyckats kliva upp kl 06.00 utan att jag måste. Jag har lagt mig såpass att jag vaknar kl 06.00 pigg och alert. Är så imponerad över att jag har kunnat sova. Visst, de första två nätterna var jag tvungen att ta sömnmedicin för att få ordning på dygnen och sömnen. De andra tre nätterna har jag klarat mig bra utan. Jag tänker inte krypa under stolen med att det nog är sömntabletterna som har hjälpt mig mest med att sova, men ändå. Fatta känslan att få sova hela nätter utan att bli störd, utan att behöva ligga och vrida och vända på sig. Då spelar de ingen roll för mig om jag har tagit sömntablett 2 av 5 nätter. Utan då är jag bara lycklig över att få sova..

Åh, jag är så glad. Hoppas verkligen att jag kan ha en lika bra vecka nästa vecka. Visst håller ni en tumme för mig?



Tjäna pengar på din blogg?


Är du sugen på att tjäna lite pengar på din blogg? Du kan tjäna bra med pengar och det spelar ingen roll om du har en stor eller liten blogg.

Allt man behöver göra är att bli medlem på ADsettings. Där kan du samarbete med olika företag och annonsera på din blogg. För varje medlem du värvar till ADsettings tjänar du 40kr. Inte helt fel att tjäna lite pengar på att annonsera, eller vad säger ni?

Gör som jag, bli medlem och Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!


Jag vill inte ha dig här.. (Lösenordsskyddad)




Dagens sanning..


Some men are alive simply because
it is against the law to kill them!



It's uncomfortable to know you share the same air as me..


I hate you, and all you stand for. I don´t care anymore.
I gave you 100 chances, you gave me a 100 ways to hate
!



Ibland går det inte alltid som man vill..


Nu har jag gjort lite ändringar i min design. Var först tänkt att den skulle vara helgrå, men det var så jävla fult. Passade verkligen inte och jag var så less på att ha hela designen lila. Så det blev en blandning mellan grått och lila. Det får duga tills vidare.

Orkar inte med nå större förändringar just nu.



Bjuder på en gammal bild på eliten. Bilden är tagen 2007.


Ibland vet man inte vad man ska ta sig till..


Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag

Vaknar
Bortstar gaddarna
Klär på mig
Sitter vid datorn
Äter frukost
Leker med mobilen
Använder toaletten
Myser med katterna & Hjärtat
Försöker sova


Svar på kommentar..




Hej Ebba.
Åh, tack snälla du. Blir jätte glad över att få såna underbara kommentarer. ♥

Jag har faktiskt köpt det från Tradera. Alla mina kassettskal kommer därifrån. Du kan hitta en hel drös med kassettskal här.
De finns alla möjliga färger så det är bara att välja och vraka.

Kram på dig!


Skönt att få det bort gjort..


Jag känner mig grymt duktig idag. Har tvättat sen kl 10 och fått undan den enorma högen vi har haft. Nu ska jag städa i ordning i lägenheten, byta gardiner samt fixa med lite kablar. Sen ska det renbäddas och köras några diskmaskiner.

Produktiv dag, svar ja!


Ärligheten varar längst, eller hur?


Dag 1 - 10 fakta om mig själv

Jag är egentligen en ganska känslig människa men jag vägrar visa det utåt.
Jag är livrädd för spindlar och små kryp.
Jag är väldigt envis, är väldigt sällan jag ger mig.
Jag ger inte människor andra chanser eftersom att jag inte tror på dem.
Jag älskar att "förnya" mig, dvs ändra hårfärg lika ofta som jag andas typ.
Jag har väldigt svårt för att glömma, förlåta och gå vidare.
Jag måste älta grejer 100 gånger innan jag kan släppa det.
Jag kan tycka att det är riktigt kul att städa.
Jag har lätt för att påbörja grejer, men svårare för att faktiskt avsluta dem.
Jag är en prylnörd, ju mer prylar jag har desto roligare tycker jag att det är.


Ibland måste man följa strömmen..


Jag har snott en lista av Lillmyran som jag hade tänkt följa. Återstår att de om jag kommer att göra det, men jag ska göra mitt bästa.

Dag 1 - 10 fakta om mig själv
Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag
Dag 3 - 8 saker som irriterar mig
Dag 4 - 7 rädslor
Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10 - nån/nåra personer jag litar på


Recension av Body Care Lotus från Vuxenshoppen..


För något vecka sen fick jag hem en Body Care Lotus från Vuxenshoppen. En massagestav för intimastunder samt även ömma axlar och nacke. Nu har jag testat denna produkt och delar därav med mig av en recension till er.



Såhär beskrivs produkten:
Massagestav med kraftfull och tyst vibration. Varje kula har en egen vibrator vilket gör den till en mycket effektiv massagestav. Handtaget är lätt att greppa och vibrationsknappen sitter placerad lättåtkomligt, du väljer mellan tre olika vibrationsstyrkor. Den passar både honom och henne och masserar även skönt ömma axlar och nacke.

Användning: Det är som sagt en massagestav så den används främst till massage av olika slag. Antingen för intima stunder eller för att massera axlar, nacke och rygg.

Sammanfattning: Jag har använt den till massage av nacke, axlar och rygg eftersom att jag anser att den är lämpad för det. Hur andra använder den är upp till dem. Den masserar riktigt bra ömma axlar och ryggen. De tre olika lägena gör att man kan välja hur hårt man vill att den ska massera, vilket är riktigt bra. Jag brukar vilja att man ska vara hårdhänt med min rygg eftersom att den är så bråkig, denna massagestav ser till att knåda upp min rygg riktigt ordentligt, nästan så man känner sig lite mör efteråt.

Jag har enbart bra saker att säga om denna produkt, i alla fall när det kommer till massage av nacke, rygg och axlar. Har, som sagt, inga erfarenheter av den på annat sätt och det var inte så jag ville prova den heller.

Eftersom att jag inte har provat den till allt den är lämpad till kan jag inte sätta fullt betyg. Hade den enbart varit till det jag använt den för hade den fått fullpott.

Betyg: ♥♥♥♥ / 5

Ps: Du kan köpa produkten här!


Låt hyllningarna flöda..


Ni glömmer väl inte bort att hylla någon i er närhet som förtjänar lite mer uppskattning och uppmärksamhet än vanligt? Ni har till torsdag kväll på er att skicka in eran hyllning till mig.

Skicka ett mail till [email protected]. Berätta vem ni vill hylla och varför (vore bra om ni skickade med en bild på personen samt kanske lite information exempelvis bloggadress och dylikt om det finns). Lämna gärna lite information om er själv så jag vet vem jag ska lämna hyllningen från.

Kom igen nu, ni har alltid någon i er närhet som ni vet förtjänar att lyftas fram.


Tampons for free's första utskick..


Nu har Tampons for free skickat ut sitt första utskick. Denna gången samarbetar dem med Meda OTC och som SheSocial medlem får man självklart ett VIP-utskick. VIP-utskicket denna gången är Sensual Balans. En unik produkt som äntrat apoteksmarknaden.



Sensual Balans är en gel som ökar den sexuella njutningen hos kvinnan. Ska bli spännande att se vad detta är för produkt och hur den fungerar.

Vill ni också få gratis tamponger i brevlådan? Och få fina VIP-utskick?
Då tycker jag att ni ska gå in på Tampons for free och registerar er. När ni fått ert första tampong-utskick så behöver du bara blogga om det, och maila länk till: [email protected]. Svårare än så är det verkligen inte. Ni måste även se till att svara på frågorna kring utskicket för att vara garanterad nästa utskick. Glöm inte det!


Ännu en design färdig..


Har precis gjort klart designen till Lillmyran. Hon vart nöjd och det blev jag med. Enkel, stilren design, som vanligt säg. De återstår nu bara att se hur mycket hon kommer att uppdatera. Det är inte en av hennes starkaste sidor om man säger så.



What if I don't want to?!


Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vissa tänker verkligen inte, och när de väl gör det så verkar det osa riktigt bränt. Hur kan man tänka så galet?

Jag stör mig på små saker nu, jag vet. Men det är små saker som kommer bli stora saker och i slutändan är det jag som får ta det. Orkar inte, tänker inte stå där igen.

Nu lämnar jag det, de är inte värt det. Varför ska jag stå med skit upp till knäna och andra bara ska glida runt utan problem? Nej, nu får allt och alla klara sig själv.

 



What a glorious feeling...


Bra dag idag, än så länge i alla fall.

Igår kväll somnade jag tidigt så imorse vaknade jag kl 06.20. Riktigt skönt att kliva upp då, fixa och dola lite grann. Äta frukost, fixa frukost till Hjärtat som skulle bege sig till Luleå på morgonen. Säga hejdå till Lillmyran, som nu har åkt hem, tråkigt men sant.

Sen samtal från läkaren, snacka om bra läkare jag har. Hon lyssnar ordentligt på mig och gör allt hon kan för att hjälpa. Har fått lite tips på hur jag ska göra med min sömnmedicin för att kanske få lite bättre dygn än de som varit. Det är inte riktigt normalt att bara sova 7 timmar på över 60 timmar, eller vad tror ni? Nu är allt uppdaterat och jag känner verkligen att jag får den hjälp jag behöver.

Efter samtalet så chillade jag lite grann, inväntade Sara som skulle komma och träna med mig. Så nu har jag både tränat i 1,5 timme samt hunnit få i mig lite lunch med Hjärtat. Nu fattas bara en lång och varm dusch (så länge varmvatten finns vill säga) och sen stöka undan i lägenheten. Har lite fix att göra.

Ikväll blir det förmodligen att
ta en sömntablett också (läkaren sa att jag kunde testa att ta sömntablett 2-3 dagar i rad för att se om det hjälper för att få bra dygnsrymt resten av veckan, ett litet test) om jag nu inte somnar direkt jag lägger huvudet på kuden. Det återstår att se.

Jag har då en riktigt bra dag än så länge, känner verkligen att allt är helt okej. Finns nog inget som kan ändra på det, i alla fall inte för stunden. Jag vet vart jag har alla, och jag vet hur allt ligger till.

Payback's a bitch!



Stor tävling i samarbete med Vuxenshoppen!


Nu har det dragits igång en riktigt stor tävling från Vuxenshoppen. Tävlingen hålls på 4 olika bloggar och jag har fått äran att vara en av dessa bloggar.

Detta är bland det största tävlingarna jag fått äran att delta i samt att tävlingsreglerna är väldigt enkla. Missa inte er chans till att vinna fina priser.




1:a pris är en We Vibe 3 (1195:-)
2:a pris är en We Vibe 2 (895:-)

För att delta i denna tävling krävs följande:

Köp EN produkt från Vuxenshoppen, (priset spelar ingen roll). När ni beställt meddelar ni mig om det (behöver inte veta vad ni köpt, bara att ni handlat) samt att ni lämnat namn och er mailadress (samma mail som på ordern).

När jag mottagit er kommentar om att ni har handlat och är med och tävlar så skickar jag era uppgiter till Vuxenshoppen som därefter skickar ut ett lottnummer till er via mail.

Väldigt simpelt och en riktigt rolig tävling, tänka att få vinna något så roligt som en We vibe.

Tävlingen pågår till den 5:e februari och hålls som sagt, för närvarande, på 4 olika bloggar.
Lycka till!


Nog var jag en sömntuta alla gånger..


Fick mig 17 timmars sömn, snacka om att man var trött då. Somnade strax efter 3 natten till lördag och vaknade upp 20.40 nu ikväll. Snacka om bortkastad lördag. Fast samtidigt helt förståeligt då jag hade varit vaken i nästan 3 dygn på bara 7 timmars sömn.

Blir snart att lägga sig och sova igen. Vi ska bara mysa ner oss i soffan med en film före och bara må. Resident Evil står på filmlistan. Första filmen och sen tar man resten lite då och då. Kommer knappt ihåg första så är bara bra att friska upp minnet.

 



Äntligen..


Nu har blogg.se uppdaterat sin app till iPhone så nu kan man äntligen välja själv vilken storlek man vill ha på bilderna. Vad jag har väntat på det och nu är det här. Gud så underbart. De har även fixat så man kan välja att ha bilderna centrerade samt att när man har fått kommentarer så kan man se vilket inlägg som kommentaren tillhör.  Jag kan inte annat än älska blogg.se just nu.

Nu sova, efter över 60 timmar vakna på enbart 7 timmars sömn så måste jag få vila skallen lite grann. Jobbigt att bara vara vaken..

 



Du är värd att hyllas..


Nu är det fredag och dags för hyllning.

Personen som står först på tur för hyllning är vår kompis Fredrik "Lidas" Lidström. Anledningen till varför han hyllas är väldigt enkel, han har ställt upp så mycket för oss den senaste tiden och begär nästan inget tillbaka. Han förtjänar verkligen att lyftas fram. En fin och snäll kille med hjärtat på rätt ställe och som alltid finns där för sina nära och kära, i vått och torrt. Jag har ingen aning om hur jag ska kunna gengälda honom för allt han gjort för oss, så jag börjar genom att hedra honom här.

Fredrik får veckans hyllning,
och därmed blir den första som hyllas på min blogg. Du förtjänar det verkligen.




Har du någon som du vill hylla? En person som sagt, gjort eller bara allmänt är bra som du tycker förtjänar lite uppmärksamhet? Då tycker jag att du ska skicka ett mail till mig ([email protected]) där du berättar vem denna personen är, varför du anser att han/hon bör hyllas samt bild på personen. Du måste även berätta vem hyllningen är ifrån och en blogg adress till dig och personen du vill hylla vore inte heller dumt, inget måste men kan göra det hela lite roligare.


I want some sleep..


Jag är så trött så ögonen står i kors. Har varit vaken i över 55 timmar och på det har jag enbart fått 4 timmars sömn. Att jag ens orkar, men samtidigt är jag väldigt van detta med lite sömn.

Har varit på ett möte idag, gick riktigt bra. Gav mig bara bra förhoppningar samt att det känns så mycket skönare. Det var lätt värt att åka dit. :)

Ikväll blir det att umgås med eliten, äta middag tillsammans och bara umgås. Snacka skit och bara må bra. Det kommer att bli riktigt bra.

 



What if.......


Ja, klockan är 02.07 och jag har inte somnat ännu. Hm, kommer att bli en intressant morgondag. Jag och lillmyran ska åka med Hjärtat till Emmie strax efter 7.30 och sen ska jag på möte kl 10. Natten som var fick jag 4 timmars sömn och än så länge har jag inte fått nån timmes sömn. Det är riktigt sugit.

Finns det något jag hatar så är det verkligen dessa jävla sömnproblem. Ingen som vill ta dem ett tag så jag får sova som en vanlig människa?



Vem vill du hylla och varför?


Nu har jag startat upp en ny kategori som heter Hyllningar. Så nu har jag beslutat mig för att göra något nytt på min blogg, vilket betyder att en dag i veckan kommer jag att hylla en person för något den sagt/gjort osv..

Självklart vill jag att mina läsare ska tipsa mig om de fantastiska människorna ni känner som förtjänar att hyllas lite extra för något de gjort. Jag kommer att ta emot tips måndag - torsdag varje vecka via mail och varje fredag väljer jag slumpmässigt ut en person som då blir hyllad.

Det jag vill att ni ska göra är:
Skicka ett mail till [email protected]. Berätta vem ni vill hylla och varför (vore bra om ni skickade med en bild på personen samt kanske lite information exempelvis bloggadress och dylikt om det finns). Lämna gärna lite information om er själv så jag vet vem jag ska lämna hyllningen från.

Eftersom att det är fredag imorgon så kommer jag att hylla någon av mina nära imorgon, så ni har från ikväll fram till torsdagkväll på er att lämna in hyllningar till mig.

Överrös mig med mail nu!


Du är en riktig klippa, och du är underbar ♥




Vad skulle man göra utan riktiga vänner? Anneli har stått vid min sida i vått och torrt. Visst, vi har haft våra med och motgångar vi också, precis som alla andra. Men vi hittar alltid tillbaka till varandra och vi är alltid ärliga med varandra. Säger vad vi tycker och tänker utan problem. Det är inge svammel mellan oss och inge skit, utan raka rör. Precis som det ska vara. Jag och Anneli har aldrig bråkat, aldrig varit osams. Däremot har vissa satt käppar i hjulen för oss, tråkigt men sant. Men vi vet alltid vart vi har varandra. Du är och förblir min bästa vän! ♥

Bland de bästa råden jag får, får jag från Anneli. Hon är en klippa, en ängel. Jag vet inte riktigt vad jag skulle ha gjort utan henne. Vissa vänner förtjänar att lyftas fram då och då, och Anneli har hjälpt mig mer än någon annan de senaste dagarna. Vi har haft djupa samtal och vi har skrattat så vi nästan kiknat. Hon förtjänar uppmärksamhet.

Det borde finnas fler vänner som du! Alla bör ha en egen Anneli i sitt liv. ♥


Omoget, omoget och omoget..


Fjortisfester och fjantfasoner är verkligen inte min grej. Det märks verkligen att man har växt upp, att såna där grejer är över sen länge.

Sneda blickar, irritation, bråk över en tjej (som inte ens var intreserad av nån av dem) och löjligt beteende är verkligen ett tecken på att man inte växt upp. Märks att man har "umgåtts" med "småbarn" födda efter -92.

Nu behöver ju inte alla ni födda på 90-talet ta åt er för de är inte riktat till er, utan de man umgåtts med i kväll har verkligen varit extrema, människor som fan inte ska vistas ute bland folk och självklart var de, i mina ögon, "småbarn". Har man ett omoget beteende så är man ett barn, punkt slut.

Jag känner en tjej som är född -92 och man kan verkligen inte tro att hon är född då, hon är så smart, klok och har verkligen ett moget beteende.

Så alla som är yngre än mig är inte barn, utan ert beteende definierar hur jag klassar er. Då spelar det ingen roll när ni är född, ni kan lika gärna vara flera år äldre än mig men klassas i mina ögon som barn på grund av ert beteende.



Lite roligheter mitt i veckan, inte helt fel..


Då har man precis gjort sig i ordning för kvällens roligheter. Har aldrig tidigare dragit en fest på en onsdag, men eftersom att jag inte kunde festa nyår på grund av att jag jobbade så tycker jag att jag har rätt till att dra till det lite idag. Är ju inte så att jag har så mycket annat för mig.

Vi blir ett glatt gäng ute i
byn och sen blir det att fara in till stan och gå på krogen. Har hört att det ändå är en del folk ute på onsdagar, så vi får väl se. Roligt hoppas jag att de blir. Har Anneli vid min sida, så det kan ju nästan inte bli annat än skoj. Få tänka på annat en stund.

Hoppas att ni får en fin onsdagkväll.


No sleepingbeauty...


Detta känns inte så bra. Har fortfarande inte sovit en sekund i natt och eftersom att jag har en del saker att göra idag så blir det inte att sova något, ger inte direkt nå. Hur fan ska jag göra för att få till sömnen? För att få sova som en vanlig människa? Att ta tabletter varje kväll är fan inte ett alternativ. Jag tar en tablett MAX 1 gång i månaden, inte ens det. Vill fan inte ta nå mer än så.

Vad är era bästa tips på att få en god natts sömn?


Tävling i samarbete med Barnkalaset.se...


Nu hade jag tänkt dra igång en tävling i samarbete med Barnkalaset.se. Har ni ett barn i er närhet som snart fyller år och ni känner att ni vill göra något speciellt med dennes tårta? Då har ni hittat rätt tävling. Jag tävlar nämligen ut en valfri tårtbild/oblat från Barnkalaset.

"Jag är med och tävlar om en valfri tårtbild/oblat från Barnkalaset.se hos Jennie."

REGLER:

1 lott: Skriv Jag är med i en kommentar, gilla Barnkalaset på Facebook här och min sida på Facebook här.  Glöm inte att lämna ert Facebook namn samt er mailadressen i kommentaren.

2 lotter: Gör ovanstående samt ett inlägg på din blogg gällande tävlingen (ni får självklart använda er av min bild+text), glöm inte bort att länka till Barnkalaset.se och detta inlägg. Lämna sedan direktlänken till ert inlägg i kommentaren.

LÄMNA ALLT I EN KOMMENTAR OCH GLÖM INTE MAILADRESSEN. VIKTIGT ANNARS KAN INTE VINNAREN KONTAKTAS!

Tävlingen avslutas: Måndag den 30 januari kl. 19.00!


Online poker, bra eller dåligt?


Jag har testat detta med online poker, dock inte för riktiga pengar utan bara de gratis versionerna där man spelar med andra människor om låtsas pengar. Har lite svårt att förstå vitsen med att sitta i timmar och spela med människor där chansen är riktigt stor att du förlorar alla pengar. Visst, du kan vara så duktig eller har så pass tur att du vinner stora summor också, men då måste du nästan ha spelat bort lika mycket som du får tillbaka innan du ens vinner något stort. Om man inte är född med världens tur. Jag tycker i alla fall inte om att spela poker online, det är inte min grej. Skulle aldrig sätta mig och spela bort riktiga pengar på internet.

Jag är inte emot all
typ av poker, utan att spela poker hemma med vännerna och bara ha trevligt är riktigt kul. Men då är det inte så blodigt allvar, ingen blir sur om den förlorar och man tappar inga pengar. Det är så spel ska vara enligt mig. Det ska göra en glad och man ska inte få blodad tand så fort man sätter sig och ska spela.



Vad tycker ni om online poker?


Fuck of and die..


Om lite mer än 5 timmar så har jag varit vaken i 24 timmar och på det har jag jobbat ett 10 timmars pass. Lite jävla nöjd är jag. Men nog fan är hjärnan som gröt alla gånger, känns som att jag inte riktigt kan tänka klart i alla lägen och för att inte tala om humorn. Fyfan vad dålig humor man har när man är trött, man skrattar fan åt allt och inget.

Aja, i veckan kommer
det upp en tävling, ett sponsrat inlägg och allmänna inlägg. Jag fiskar för fullt för att se så det kan komma igång i alla fall två tävlingar, men än så länge har jag bara en på lager. Det får duga så länge.

Nu spela Alice och sen typ dö lite eller nått..


Vart fan tog sömnen vägen?


Det finns inge roligare än att vakna klockan 01.20 och vara så pigg att du inte kan somna igen. Speciellt inte då man börjar jobba kl 07.00. Jag har fått mig lite mer än 7 timmars sömn så förhoppningsvis så pallar jag med att jobba 10 timmar även om jag inte kan sova nå mer.

Ska i alla fall applicera ett skydd på telefonen nu och sen invänta att klockan blir runt 4.30-5.00, då går jag och tar mig en dusch, gör mig i ordning och sen drar jag vidare mot jobbet och gör det som ska göras. Synd att man egentligen inte bara kan börja när man vill och göra det klart. Gud så smidigt det hade varit om jag hade fått börja då jag vaknade. Men blir lite svårt då man jobbar inom vården, eller lite. Förmodligen jävligt svårt.

Nä, nog natt surrat från mig. Hoppas att ni andra sover så gott, nu ska jag återgå till mitt.


So freakin' tierd...


Jag är så trött, så trött. Har fått mig 1,5 timmes sömn i natt och på det har jag jobbat ett 10 timmars pass. Tror ni att jag är nå knäckt? Imorgon är det likadant, då jobbar jag från 07.00-17.00, men förhoppningsvis så har jag fått mer sömn då. Håll en tumme för mig.

 



Träningsvärk är ett bra tecken..


Nog kan man snacka om att jag har träningsvärk i armar, rygg och axlar idag efter spelandet igår. Men helvetes kul var det. Så roligt att jag hat bjudit över två tjejer små att spela lite mer med mig. Så vi blir lite vänner idag igen  som spelar, undra hur ont jag kommer att ha i kroppen imorgon då jag ska jobba?

Äsch, lite träningsvärk har ingen dött av. Bara skönt att veta att man faktiskt har gjort något vettigt.



Kinect, kinekt, knekt, knikt?.. Kinect helt enkelt!


Ikväll blir det kinect lir i goda vänners sällskap. Ska bli riktigt skoj.

Hjärtat köpte sig ju ett Xbox 360 med Kinect + spel som julklapp åt sig själv, så då passar det bra att bjuda in lite vänner och spela lite spel. Alltid roligt att umgås på andra sätt än att bara surra.


Källa: google.se

Har ni spelat kinect någon gång?


Sömnproblem? Vett förmodligen..


Har inte sovit en blund i natt. Fy fan för sömnproblem, finns inget jag ogillar lika mycket. jag avundas alla som får sova bra, och framförallt alla som slocknar direkt huvudet träffar kudden.

Det kommer att bli en tuff dag, det vill jag lova. Har en full planerad dag så det kommer bli kämpigt, men vad fan. Sånt är livet. Ska försöka mig på att vila en stund nu så jag orkar.

 



Dockeli dock...


Under mellandagarna fick jag en dockningsstation, av Hjärtat, till min iPhone. Har velat ha en dockningstation länge, och nu äger jag äntligen en. Riktigt skönt att bara ställa telefonen i stationen och då laddar den samt att man kan ändra i den. Lägg in bilderna på datorn, flytta över musik, säkerhetskopiera (även om man gör det via iCloud) osv. Samt att man slipper tjorva med USB-kabeln, som samtidigt är den vanliga laddkabeln. Nu har man laddstation vid datorn och vid sängen, så satans skönt att slippa dra dem fram och åter.

Sen tycker jag att det ser riktigt snyggt ut då iPhone'n står i en dockningstation på ett städat och stilrent skrivbord.



Har du en dockningsstation till din iPhone? Eller har du tänkt skaffa en?


You burn it down..


Yeah that's what you do,
when the world comes crashing down.
When you come around,
You set it on fire!

 

 



Nyårspresent av underbaraste Hjärtat..


Jag fick mig en nyårspresent av Hjärtat. Vi hade beslutat att inte ge varandra några julklappar i år, utan istället ge varandra något fint på nyårsafton eftersom att vi firade 3 år som förlovade då. Jag har ännu inte hittat det jag ska ge till honom (fy skäms på mig!) enbart för att jag inte vet vad han vill ha samt att jag vill ge honom nå bra.

Hjärtat själv var världens sötaste och köpte exakt det jag surrat om ett tag nu att jag velat ha. Min syster har en Norrbottensring och när jag såg hennes så blev jag ju självklart riktigt sugen själv på den. Den är så oerhört vacker. Nils och Madde smusslade och tisslade kring presenter, sa grejer till varandra som jag inte förstod och som jag inte fick veta. Sen på nyårsafton plockade Nils fram en liten present som jag fick öppna, och vad tror ni låg där i?



Min alldeles egna Norrbottensring. Fy satan så glad jag blev, och fy satans så snygg den är. Jag trodde verkligen inte att han skulle köpa den till mig nu, utan om något trodde jag i såna fall att den skulle komma när jag fyller år. Överraskad vart jag, och överlycklig är jag.

Tusen tack älskade, älskade Hjärtat! Du är världens bästa och helt underbar


Rabattkod till myHeart.se..


Jag har inlett ett samarbete med myHeart.se, en hemsida för fest- och bröllopsdekorationer. Man kan även hitta romantiska presenter där.

Eftersom att samarbetet är nystartat så har jag fått möjlighet att bjuda alla mina läsare på 10% rabatt när man handlar något från myHeart.se. Uppge bara koden: jenniemaria, så dras 10% av. Erbjudandet gäller endast till den 31 januari så passa på nu.

Ni kanske planerar en fest eller ett bröllop inom kort? Eller varför inte överraska sin partner med en romantisk present? Även om fest och bröllop är långt bort, kan man kanske hitta någon trevligt på deras sida.



Hiss eller diss?


Nu har jag gjort en ny design. Vart så satans less den förra och eftersom att julen är över så behöver jag verkligen inte ha en juldesigt längre.




Jag är inte riktigt nöjd med färgerna, så det ska jag små fixa till senare. Känns som att det var för mörk lilafärg. Har inte riktigt orken att fixa med alla detaljer just nu. Men jag gillar ändå att jag valt en färg som jag vanligtvis inte brukar använda mig av.

Vad tycker ni? Hiss eller diss?