Tillbaka till startsidan?

Lite bilder!


Lite blandade bilder från de 2 gångna veckorna :) Lite grann från Grönan, Arvidsjaur, lite tjafs och lite djur :) 

Några av bilderna är riktigt fina, och alla bilderna är tagna av mig. Känner mig lite som en fotonörd, kameran i högsta hugg! :D
Tycker man om att fota, så blir det mycke bilder. Med våran kamera har vi sen i december tagit 13,4 GB bilder :)
Ganska fina, eller hur?


Söndag..


Idag är det en slappar dag :) Gjorde klart allt som skulle göras klar igår, så idag kan jag ta de lugnt.. Nästan :D Jag ska sätta fast kakeldekoren i köket :) Men det går ganska snabbt.. 

I natt hade jag lite att göra så jag gjorde en bild i PS :) På katterna.. Jag klippte och klistrade lite grann :) Detta vart resultatet :)


Jag börjar kunna detta med PS ganska bra nu.. Finns vissa saker jag inte kan göra, men grunderna sitter :) Blir att träna ännu mer så man kan göra andra saker senare :D 

Kanske man skulle göra i ordning så man kan slappa sen :D

Vad ska ni göra idag?


Shopping!


Var i Luleå idag med Hjärtat, Anneli, Mika och Emmie :) 

Hittade lite ditt och datt.. Här är några grejerna som inhandlades. Det köptes mer, men detta har jag orkat fotografera :)



Färdig! :)


Nu är min blogg klar för stunden! :) Orkar inte göra nå mer.. 

Ganska nöjd är jag då jag, för första gången någonsin, gjort den helt ensammen i PS :) Brukar alltid ha hjälp av Nils, men denna gången ville jag testa själv :) Nu kan jag lite lättare grunder :D 

Nu blir det sängen, för vi ska till Luleå imorn :) 

Vad tycker ni om min nya design?


Ombyggnation!


Håller på att bygga om lite i min blogg, som ni kanske har sett :) 

Första gången jag själv sitter i PS och fixar en design helt ensammen :) Måste ju pröva på, och se. Slippa vara beroende av Nils hela tiden :) 

Jag missade dock att ta en före bild på min design :/ En tabbe av mig, men sånt som händer. Sitter och gör Headern nu men känner att jag behöver en liten paus :)


Tandläkaren idag!


Precis hemkommen från tandläkaren! Bedövad i halva munnen.. Inte bästa tandläkaren, men de funkade.. Tog jävligt lång tid dock.. Nu väntar jag bara på remissen från tandläkar-kirurgen som ska operera bort min sista visdomstand, äntligen! :) 

Tandläkare är bland det värsta jag vet.. Inte så trevligt att sitta i deras stol.  Borrar & sprutorna är riktigt läskiga! Usch, men bra att få ordning på ens tänder då man biter sönder en tand :P

Vad tycker du om tandläkare?


Ren lägenhet!


Lägenheten är nu städad :) Känns riktigt skönt, det var behövligt.

Och idag gott folk, lyser solen riktigt fint på våran himmel! :) Riktigt härligt, så ikväll samlas vi, det "gamla" gänget, för att grilla lite grann :) Kommer att bli väldigt trevligt. Och min mage börjar kurra, jag tror att jag är hungrig.
Det blir att grilla hamburgare och grillkorv, inge mer avancerat än så. Dom dyker väl upp efter 20 någon gång.. Så vi får väl se :)

Annars? Jag har ringt en massa telefonsamtal idag.. Eller, massa och massa.. Det var bara 2 :P Men skulle egentligen ha behövt ringa ett 3:e, det får bli imorgon :)

Sen vill jag bara säga ÄNTLIGEN! Fick mitt andra uppdrag rättat idag, men nog fan fick jag vänta på det.. hela 9 dagar, och deras policy är att rätta det på max 48 timmar.. Usch, riktigt dålig stil tycker jag. Tänk om man hade varit tvungen att komplettera uppdraget, och dom väntar så länge.. Det är dåligt, då man bara har viss tid på sig och uppdragen ska vara inne ett visst datum, mitt nästa uppdrag ska vara inne på lördag.. DÅLIGT! Tur så fick jag bra betyg och kan plugga i lugn och ro, men ändå! Jag tycker att det är dåligt..

Vad anser ni, bra eller dåligt att få vänta över 48 timmar på nått som ska ta mindre än 48 timmar? Hur skulle ni reagera och göra? Har ni varit med om det själva någon gång?


Piteå, kära piteå :)


Hemkommen sen några timmar. 

Detta här hänt sen vi lämnade Arvidsjaur:

• Vi har sett 2 älgar & 5 renar på hemvägen.
En av mina fiskar har blivit sjuk & lär dö inom kort :/
Min stora fiskskål är rengjord & fixad
Räkningarna är betalade
Jag har publicerat min blogg på många ställen i hopp om fler läsare :)

Ja, det är väl de som har hänt.. Inte så mycket med andra ord. 

Vad har du/ni gjort i kväll?


Glommers!


Ja, som rubriken lyder. Sitter i Glommers just nu. Nils pappa är på arbetsintervju så vi sitter och väntar i bilen. Lite kallt att sitta här en regning dag som denna, men inte så mycket man kan göra åt det. Regnet försvinner inte bara för att man vill det. Efter denna intervju så ska vi på två ställen till där han ska presentera sig, om jag har fattat det rätt. Sen ska vi på Nils farmor och farfars grav, fara till grishuset och lämna grejer, ta med grejer? Och fota grejer. Det blir nog bra i slutändan.

Efter Glommers blir det Arvidsjaur igen, äta middag, packa, städa och sånt. Sen blir det att åka hem till Piteå. Och vad som händer där det vet jag inte. Men det ordnar sig.

Vad gör ni en regning dag som denna?


Bloggar från mobilen :)


Kollar på första semifinalen i Eurovision.. Nog finns det en hel del hemska bidrag, herregud. Men visst, det finns nån enstaka bra oxå, men nog är dom få. Vad säger nu om Finlands bidrag? Ganska gulligt ändå :P

Tänkte att jag kunde svara på kommentarerna jag fick tidigare.

Emz - Ja, vi har det väldigt bra här. Lugn men ibland nästan för lugnt. Kul att du ville kommentera, alltid kul när nån vill svara ens frågor :)
kANNIbal - Korv ska det vara! Eller hur? Absolut att vi ska grilla en jäkul någon dag. Bara säga till!

Om det är någon som har en fråga till mig är det bara skriva ner den frågan i en kommentar så svara jag, antingen i ett inlägg eller i din blogg.

Min fråga till er ikväll är:
Vad anser ni om kvällens bidrag i semifinalen?


Lite ändringar!


Nu har jag gjort lite ändringar i min blogg. Orkar inte göra nå mer idag!

Dagen idag har bestått av att bara vara, har inte haft så mycket att göra. Sen har regnet bara öst ner, så man har inte varit sugen på att göra nått. Får väl se vad resten av kvällen bjuder på.

Grillkorv & pommes till middag i alla fall, kommer att bli mumma. Jag som älskar korv, så de kan inte bli bättre.

Vad ska ni/har ni ätit till middag idag?


Följ mig med bloglovin!


Följ min blogg med bloglovin


Regn, regn, regn!


Nu regnar det här. Ännu mer vatten till översvämningen.

Ligger för tillfället i sängen och skriver via mobilen.

Nu ska jag vila, är lite små trött. Kommer bättre uppdatering antingen senare ikväll eller imorgon :)

Vad gör alla ikväll?


Översvämning, kattbad & irritation!


Det finns verkligen inte värre än folk som gnäller och tjatar om och om igen om samma sak! Vad är det som är så svårt med att acceptera det som sägs och sen är det bra med det? Redigt less på att folk ska tjata på en, jag säger det jag vill säga.. Inge mer, acceptera det bara!

Nog om det, igår badade vi katterna :) Dom behövde få sig varsitt bad för dom luktade skunk. De gillades inte, men de var snabbt över och nu behöver de inte oroa sig nå på ett tag. Sen har jag haft en Mew som har snott min kudde i natt. Han hoppade upp i sängen, la sig på min kudde och där sov han hela natten. Så jag har legat utan kudde i natt, inte det sköna ste men de funkade. Mew var så mysig med mig, så jag hade inte hjärta till att ta tillbaka min kudde :)

Vi var även och fotade lite grann i går. Åkte efter några skogsvägar och tog lite kort. Främst på vatten, eftersom att det är översvämmat överallt. Tänkte visa lite bilder för er :) Som vanligt. Denna bloggen verkar vara en bild-blogg, främst :) Men det gör inget, bilder förnöjer :)


Lite översvämning? Vatten från Byskeälv..


Riktigt såhär mycket vatten ska det inte vara i älven! :/ Detta är Byskeälv..


Jag hittade en cola flaska som guppade runt i vattnet :)


Där träden är ska det INTE vara vatten :/


Vägen är avstängd härifrån.. Hmm, undra varför? Någon som kan ha en gissning? ;P




Där skylten är ska det egenteligen vara strand! :/


Vilken strand?!


Det gav ju mycket att bygga en ny brygga här?.. Eller så inte!


Båten ser ju ut att må väldigt bra, eller?


Jag avslutar alla översvämnings galenskaper med en bild på Vrålvon :) Visst är den fin? :P

Ja, som ni ser.. Det är översvämning, ganska rejält dessutom. Nästan varje sjö och älv här är översvämmad, mer eller mindre. Många vägar som är vattenfyllda, vissa kan man fortfarande köra efter eftersom att det inte är så mycket vatten och andra är omöjliga eftersom att det fattas väg då det strömmar vatten. Vi kan ju alltid hoppas på att det ordnar till sig ganska fort.

Översvämmning är ju inte direkt mysigt, inget man vill ska hända, eller?


Solen skiiner!


Bilden är tagen i fredags. Detta är en älv som inte brukar vara såhär bred. Översvämning delux, nästan alla älvar och sjöar är översvämmade, inte överdrivet överallt. Men ändå. Sånt som händer då det börjar tina så tidigt och så fort. Men det är ju påväg bort nu, sägs det i alla fall. Fast om man alltid ska tro på de man får höra, det vet jag inte. Vi får väl se vad som händer ;P 

Idag är det fint väder i Arvidsjaur, strålande sol, varmt och väldigt fint. Finns några moln och det små blåser, men det kan man leva med. Så länge solen är framme.

Får väl se när Hjärtat och Per är klar nere i förrådet idag, kanske jag och Hjärtat kan åka ut en sväng någonstans och ta lite kort :) Eller vad det nu blir.

Jag skulle vilja säga ett stort grattis till pappa och Maritha, är väldigt glad för er skull. Hoppas ni hade en bra vistelse i Sunne. Saknar er, väldigt mycket. ♥



Jag hittade en bil nere i förrådet som jag ville ta kort på. Den är lite sleten, men ändå gjorde den sig väldigt bra på många bilder :) Tog i läget som i kameran kallas för "gammeldags", men i mobiltelefoner kallas den för "Sepia", eller "Bruntoning". Vart hur som helst bra, har många fler bilder på denna bilen. Men jag vill bara dela med mig av en.



Tog även några bilder på L200:an :) Den gjorde sig väääldigt bra på bild, både svartvita, "gammeldags":a och vanligt. Den är rolig att fota, man kan som aldrig misslyckas. Har många fina bilder på denna bil också, men jag bjuder bara på en. Annars blir det så enformigt.



Denna bild är jag riktigt nöjd med. Väldigt fin. Fast båten är inte direkt den finaste, dock passade den in fruktansvärt bra i helhet med bilden :)

Nu vet jag inte vad mer jag ska skriva, eller visa. Har massa bilder på den externa hårddisken, men vill inte visa alla, på grund av att jag inte kan sätta min "stämpel" på alla, kan bara göra det på några utan att det ser dumt ut.

Nu hoppas jag på att eftermiddagen/kvällen bjuder på något intressant. Vill inte bara sitta och sitta, så tråkigt.

Har ni några förslag på vad som kan göras idag? Och, vad ska ni själva göra?


Bilder, irritation & dåligt väder!


Sitter i Arvidsjaur nu, vi åkte hit igår & här blir vi i några dagar. Har inte så mycket att göra hemma så då är vi här & chillar. Eller, näe.. chillar gör vi inte. Eller, jag gör det, men inte Nils. Han & Per är nere i förrådet och slaktar en bil. Lika bra det istället för att den bara ska stå & skräpa där nere. Det som är vettigt att ta ifrån den sparas som reservdelar till Vrålvon, allt annat körs åt fanders senare.


(Bild lånad från Google.se)


Det regnar här idag. Inte trevligt, regnar, blåser & gör en lite små trött & hängig. Visst det är mysigt med regn, men jag hade hellre haft sol nu. Så man hade kunnat vara ute en stund & läsa eller nått. Men icket, nu blir det en helt tråkig inne-dag.

Jag har massa bilder som jag skulle vilja dela med mig av, men jag kan inte göra det än. Bilderna från i torsdags då jag, Hjärtat, Anni, Emmie, Baggis & Java var ut skulle jag vilja lägga upp. Men det får bli då vi kommer hem istället, då alla de bilderna ligger på datorn hemma. Sen är det tagit en massa bilder igår, som jag skulle vilja lägga upp, men eftersom att jag inte kan sätta min "stämpel" på dem, blir det lite svårare. Visst, det går att använda Paint, men det blir skit dåligt och man kan inte sätta "stämpeln" vart som helst, därav använder jag hellre PS, där kan man vrida och vända allt som man vill. Blir lättare så.

Är lite frustrerad över hockeyn idag oxå. Hur kan man vara så korkad att man tar Time-Out med 15 sekunder kvar? Och då man har övertag & då de skulle bli tekning i egen zon? Seriöst? Hur tänkte du dumhuvud?!.. Man gör inte så, självklart vann tjeckerna pga det, det säger sig självt! Sverige hade haft större chans till att vinna om man bara hade låtit matchen fortgå.. Seriöst?!.. Aja, dumma jävlar, eller dumjävel snarare! Usch!

Ikväll blir det tydligen pizza till middag :) Så blir det då Åsa slutar sent, eller.. I alla fall idag. Får väl se vad det blir för pizza, och vad kvällen har att bjuda på.

Vad ska ni hitta på ikväll?


2.1 uppdatering... *väntar*




Läste på Swedroids hemsida igår att de beräknar att släppa 2.1 uppdateringen till Hero i juni, vad tror vi om det? Dom skulle släppa den redan i september förra året, vart det av? Eeh, nej! Sen sa de januari, februari, mars, april och nu säger de i juni.

Dom har i och för sig släppt 2.1 uppdateringen till Sprint Hero, den amerikanska versionen av Hero. Och uppdateringen har tydligen varit klar sen i februari, men de har inte gett den till oss Hero ägare. Varför det vet jag. Inget företag är så dum att de släpper en 2.1 uppdatering till Heron när de precis släppt HTC Legend - samma telefon som Hero fast med lite vassare processor, skiljer lite ram-minne och rom-minne. Annars är de väldigt lika varandra, finns lite grejer till det yttre som också skiljer dem åt. Men Legenden är storebror till Heron, så varför släppa 2.1 till Hero när de just lanserat Legenden med 2.1? Det vore ju korkat, de vill ju att man ska köpa det senaste från dem. De har även släppt Desire.

Men samtidigt tycker jag att det är fruktansvärt elakt mot sina kunder då de gör klart en uppdatering, men släpper den inte. Inte för att jag tror att det är så mycket speciellt med den uppdateringen. Dock finns det många som väntar på den och blir mer och mer frustrerade.

Jag överlever med min telefon som den är, den är kanon. Helt klart den bästa jag har haft. Men en 2.1 uppdatering skulle inte sitta fel, absolut inget måste men skulle vara kul att se vad de har fixat för "buggar" och annat intressant.

Vi kan ju alltid hoppas på juni, eller?



Lite nytt :)


Anna & Emmie frågade oss för ett tag sen om vi kunde göra om deras designar. Självklart kunde vi det, vi har inte gjort några designar på ett tag så vi kände oss manade att fixa till lite igen :) 

Anna ville ha stilrent och en ganska ljus blogg :) Detta vart resultatet:   



Emmie ville ha en färgglad blogg med stänk av sommar. Hennes blogg blev såhär:



Båda blev riktigt fina, och båda blev nöjda. Det är ju huvudsaken, eller hur? :)



Ytterligare en bildbomb :)


Hade tänkt bjuda er på ytterligare en bildbomb :) Jag, Hjärtat, Sara, Smoke & Freya var ut idag i det fina vädret, så det togs en hel del fina bilder som jag hade tänkt bjuda på :) Både jag & Sara var fotografer under dagen, så det står på bilderna vem som tagit vilket kort :)



















Vår dag utomhus idag har varit kanon :) Var riktigt härligt, och som ni ser så fick vi riktigt fina bilder. Nu ska det göras om Emmies blogg och få i sig en smörgås innan sängdax :) Har en utomhus dag imorn oxå framför oss :)



Nya favoriter!


Nu ska jag härma Emmie lite grann, jag ska berätta för er om mina nya favoriter :)

För ett tag sen när jag & Hjärtat var på ICA & handlade hittade jag en choklad från Marabou som hette Kokos - Limited edition. Jag bara kände mig tvungen att smaka, kokos och choklad - det kan ju inte bli bättre. Och mycke riktigt, den var underbar :) Skulle jag lätt kunna köpa om och om igen & ha liggandes i "godisskåpet" :P



Denna kan jag lätt rekomendera till alla där ute som gillar kokos :D Den var kanon.

Sen i förrgår då jag och Hjärtat var å handlade så hittade jag ju ytterligare en Limited edition, fast denna gången var det en ny O'Boy.. O'Boy - Daim Inside. Den var riktigt god, dock ingen frukost eller kvällsmat dryck, utan snarare en dryck som man kan dricka lite när som helst. Jag gillade den massor, kanske får passa på att köpa någon påse till så man har tills då de försvinner :P


Riktigt god, testa den! :)

Sen har vi kommit till min sista nya favorit :) Enda anledningen till varför jag testa denna var för att jag läste om den i Emmies blogg. Hon sa att den inte var så speciell.. Men jag tycker att den var väääldigt god :) Absolut en ny favorit, och det är ingen mindre än Marabou Polka :) Verkligen en choklad som jag skulle kunna hålla mig till i fortsättningen och då är jag egentligen en "nöt-människa".. Helnöt, schweizernöt osv är mer min grej. Men denna klådde nästan dem båda.


Har ni inte redan testat den, så råder jag er att göra det :) Ja, den smakade inge polka utan mint. Men den var riiiiktigt god :)

Detta är mina favoriter.. Vilka är era? Har ni några tips till mig om vilka olika nya sorter av "godis" & dylikt som kan vara värt att testa?

(Bilder lånade från google.se)



Underbart väder!


Hade tänkt ta med oss Smoke ut en sväng i det fina vädret :) Han har varit här sen i går, & åker hem ikväll. Vi har lovat att köra hem Anna, & då passade ganska bra att Smoke är med oss :) Se om man kan få med sig någon mer ut :D


Ändring förnöjer :)


Gjort lite ändringar i min design nu :) Kändes skönt att ändra lite grann bara, har inge behov än av att ändra hela designen. Ska sätta mig och kolla på designen på Annas blogg :) Jag och Nils har lovat att fixa till den lite grann, så jag ska fixa lite enklare grunder medan Nils sen gör headern, som vanligt :) 

Ha de king, Tjingeling!


Hundlängtan delux!


Det är nu man verkligen känner det där suget efter att skaffa en hund. Jag har varit sugen på att skaffa en hund i flera år, vet exakt vad jag ska ha för ras som första hund osv. Men finns ingen möjlighet att skaffa en.. Inte riktigt än i alla fall, väldigt synd. 

Jag skulle verkligen ha velat ha en nu, tänk va härligt att ta med hunden ut till en stor öppen yta en dag som denna och bara kasta pinnar/bollar, leka och bara må got.. Fy, är riktigt avundsjuk på alla hundägare, i alla fall en dag som denna..

Ingen som vill låna ut sin hund i några timmar? Så jag får stilla mitt hundbegär en stund? :P


Bildbomb! ;D


Har tänkt bjuda på lite bilder :) Har ingen direkt lust att skriva egentligen, därav blir det bilder :)
Kan säga att jag drack i lördags, satan vad skoj det var :) Måste göras om, eller hur Emmie? Jag hade tänkt ta en massa bilder på fina bilar, tror ni de vart? Näe, självklart inte. Men det blev det de blev.

Börjar med bilder från i lördags :)

Emmie ^^

Jag i solen, som en fluga ;P

Java hälsade på en sväng, & nu är hon pälsfri.. ;P

Fröken Lindström :)


Anni är värsta stirrarn, Emmie ser ut som en ängel i jämförelse ;P

Lite väl mycke alkohol? Emmie gillar att spexa, inte mig emot! ;D


Två Anni & Java bilder :) Bara för att båda är fiiina! ;D


Nils fotade då vi var ute & körde. Nils fick ta kort då jag & Emmie var för fulla :P

Emmie med cidern i högsta hugg! ;D

Nu var lördagens bilder över.. Har några fler, men orka kasta in alla. Det är bara bilder på Emmie & Anni typ :) Nu har jag tänkt bjuda på lite bilder från då jag & Nils åkte ut till hamnen bortanför Svartudden. Vi kände för att fara dit & ta lite kort :) Fick en hel del fina bilder där ute, både på Hjärtat & Vrålvon :)

Nils & Vrålvon ;D Fick ett ganska bra kort, bakgrunden är ju jätte fin :)


Vrålvon ;D

Hjärtat, finns fan ingen finare än honom! Mitt allt ♥


Fina baklysen va? ;D Bild inlagd på Hjärtats begäran, han som har tagit kortet :)





Fint :) Bra väder var det verkligen.

Ha de king, Tjingeling!


Ingen aning..


Jag vet inte varför det vart galen text i förra inlägget.. Har fortfarande inte lyckats figurera ut vad som hänt.
Förhoppningsvis var det bara en engångs grej. Händer väl kanske inte igen? Tja, man kan ju alltid hoppas.. Eller? :D

Ha de king, Tjingeling!


Arvidsjaur! :)


Just nu sitter vi i Arvidsjaur och håller på att fixa med det sista på bilen. Stereon vi köpte är inkopplad och den funkar väldigt bra :) Dock så måste det antingen bytas högtalare bak eller så måste de kopplas ur, en är stendöd och den andra sprakar & lever djävul. Den är sprängd, trasig, kapput! :/ Skit, men det ska nog ordna sig förr eller senare :) Ljudet fram låter bra i alla fall :)

Sen håller de på att skruva under huven just nu. De ska täta något eller vad fasiken det nu var. Jag & bilar ;P haha.. Bilen har även blivit besiktad & påställd, gick igenom helt klockrent & nu är det bara tuta å köra. Fast vi ska fixa klart allt innan vi kör den hem.

Sen följer katterna med oss hem då vi far.. När nu de blir vet jag inte.

Vad ska jag mer skriva?

Jag har fixat lite saker till mitt akvarium hemma. Fick ju mega skålen, stativet & locket av mamma, hennes gamla fiskskål. Den är jätte stor så nu har fiskarna mycket plats. Var & köpte en ny pump så de har syre hela tiden, köpte även en mal & en till slöjstjärt.. Så nu har jag 3 st :P En vit, en guld/gul & en chokladfärgad :) Jätte fint.

 

Jag vet egentlingen inte vad jag ska skriva. Just nu står det lite still i min skalle. Ikväll blir det tacos till middag *mums* Sen blir det nog en lugn kväll tror jag. Dom ska väl skruva i bilen tills Åsa kommer hem, då blir de middag & slapp. Tror inte att de kommer att skruva i bilen efter maten.. Brukar de inte göra, men man vet aldrig.

Näe, färdig bloggat för idag. När det står still så är det ingen idé att skriva :P

Ha de king, Tjingeling!

(Varför det vart galen färg, vet jag inte! Nått har väl hänt antar jag!)



En lite bättre uppdatering kanske? :)


Ja, ska väl försöka mig på ett inlägg då :) 

Vart ska jag börja? Var i måndags tvungen att ta en antibiotika kur (en tablett) mot hjärnhinneinflammation. Var en på jobbet som hade dött i bakteriell hjärnhinneinflammation & självklart så jobbade jag ju hos henne samma dag som hon dog. Alla som hade varit hos henne från dagen hon dog och en vecka bakåt var tvungen att behandlas. 
Det slutade med att jag fick en allergisk reaktion på penicillinet, fick stora utslag på flera ställen på kroppen, och de kliade som attsiken! :/ Fick ta två allergitabletter den dagen, sen var det lugnt :) 

Har även varit i veckan och små shoppat lite grann :) Blev ett par nya byxor och en tjocktröja till Hjärtat, det var behövligt. Sen vart det en mjukisdress till mig, samt nå linnen :) Vart även nå små pjoller, ganska skönt att kunna ta sig en sväng på stan ibland :) Jag och Hjärtat tog oss även en fika en dag, och åt lunch ute dagen före. Ganska mysigt. 

Jag har även fått bekräftat nu att jag har sommarjobb. En 100% tjänst, med månadslön. Det känns ganska bra. Inväntar bara schemat så man vet exakt hur man jobbar :) 

Vad mer har jag att säga? Vi sitter i A-jaur nu.. Gjorde vi även förra helgen. Små fixa med bilen, det behövs. Rutorna är nästan färdig tonade, det ska in högtalare så det bara är att koppla in den nya stereon vi köpt. Det ska bytas lite små grejer på den, den ska målas till lite grann och sånt. Kommer att bli bra när det är klart. Fast det blir inte att ta hem den än, utan den får stå är tills allt är klart med den. Förhoppningsvis kan vi hämta den senare i veckan :D 

Jag ska även till tandläkaren på tisdag. Jag längtar INTE! :/ Usch, men jag måste dit.. Har jävligt ont i munnen, både från min sista visdomstand som håller på att ploppa upp, samt att jag har bitit något galet när jag har ätit så jag har väldigt ont i en tand :/ Kan inte tugga med vänster munhalva :S Ganska tragiskt! Så jag måste få det fixat.

Annars händer det inte så mycket. Plugg, slapp, bilfix och sånt :) Vet inte vad mer jag ska säga. 

Ha de king, Tjingeling!


Segt på bloggandet ;P


Var ett tag sen jag skrev. Har hänt så mycket så man vet inte ens vart man ska börja.
Vi ska snart till Arvidsjaur så jag uppdaterar ordentligt när jag är där eller när jag kommit hem :) 

Ha en trevlig helg alla! :)