Tillbaka till startsidan?

Onsdag idag..


Japp.. och vad har jag hunnit med att fixa nu på morgonen?.. Jo, CSN har jag fixat.. nu väntar jag bara på bestut, pratat med Rigmor har jag gjort.. så jag ska ha fått brev hem i min brevlåda idag.. så jag måste dit och kolla, så jag får veta lite grann om vart vi ska vara osv.. ^^ sen har jag inte hunnit med så mkt mer.. ska med älsklignen på AF sen när han slutat och prata med Britt ^^ så jag får de ur världen oxå..

fick veta av Rigmor att vi kommer att vara 14 stycken i klassen.. var av en är jag, 2 är mina kusiner och 6 stcken är utlänningar som knappt kan nå svenska :P haha! de ska blir skoj.. lite udda, men va fan ^^ ska bli trevligt iaf :) hoppas bara att allt går vägen ^^

och sen har jag nu bestämt mej helt och hållet för att jag aldrig mer ska vara sådär hyper jätte glad.. för jävlat allt skiter sej då jag är jätte glad.. de senaste 6 dagarna har jag varit glad under dagen.. men fan, kvällen har slutat riktigt illa.. ska aldrig mer vara jätte glad, så äre bara.. de lönar sej inte då jag bara blir ledsen.. och i lördags.. vilken bra dag då.. jag var jätte glad och sprallig, var och hoppade och studsade i skogen med älskligen... och vad tror ni jag lyckas med då?.. jo, jag tappade min mobil... :S tur att jag lyckades finna den igen iaf.. annars hade jag varit galen vid det här laget.. :P menmen, har inte varit bra kvällar.. så vi får väl se om de kan tänkas bli bättre..

har jag nått mer att skriva?.. njae.. jag vet inte.. måste ta vara på min sista lediga vecka ^^ sen är det ett halvårs plugg som gäller.. ska bli ganska så skönt ^^ allt ordnar sej ^^..

aja, nu ska jag sluta skriva.. har inge mer vettigt att säja.. mer än att.. Låt bli att göra mej ledsen och såra mej nå mer.. det är inge skönt.. och sen, Bläääää!!.. orka bry sej.. gå och häng dej istället! typ.. det e de jag vill säga.. :P haha!

Nu drar jag! Tjingtjong medaljong ;P

~ Älskar min Nils < 3 ~


Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)