Tillbaka till startsidan?

2009 ~ 01 ~ 06


Yees.. klockan är strax efter 5 så och många undrar nog vad jag gör vaken nu?.. Det är så att jag, Bäjb och Sara var på onflyttningsfest hos Baggis ikväll/natt.. eller, de kanske blir igår kväll nu. men skit samma.. vi söp iaf.. trevligt var det absolut... hann med att vara lite allt möjligt faktiskt.. arg, glad, lycklig, ledsen, pratsam, tystlåten.. jaa, lite allt möjligt.. dock så höll ilskan i sig i princip hel kvällen.. :S synd det.. slutade med att jag satt och drämde till öl- och ciderbrukar med knytnäven.. gjorde lite ont ibland, men behövde få ut lite aggrissioner.. och det var nått speciellt som gjorde mej galen..
vad fan, lämna oss ifred! det är allt jag har att säga.. aja.. inte nödvändigt att ödsla energi på skit!.. kommer ändå inge bra utav det..

nu kan jag ju kläcka den stora nyheten oxå :D för nu vet ju båda våra familjer och våra närmsta vänner :D

anledningen till varför den 1/1 - 09 är vårat datum är för att vi FÖRLOVADE oss då :D:D:D Snacka om lycklig jag är med min bäjb! vi var och kollade ringar idag :) vi fick båda det vi ville, och de blir så perfekt.. bra start på det nya året.. :D detta är som sagt vårat år :)

var även på stan en sväng och kollade in lite kläder :) hittade en tunika, två linnen och en kofta till mej och sen ett par mjukisbyxor till bäjb :) känns bättre att köpa saker till honom än att köpa saker till mej själv.. men ibland måste jag köpa nått till mej själv. :)

nääe, nu ska jag sova.. Bäjb ligger bredvid mej och typ halvsover.. :P verkar som han somnar vilken minut som helst.. ;)

Natti natti folket..

Älskar min Gulletuss snutti bäjb mer än något annat.. Han vet hur man ska göra Niin lycklig <3


Elin A

Grattis :) Lägg in en bild på ringarna sen :D

|
Caroline

Som sagt så är jag så glad för er skull :) (Och lite för min också eftersom du nu joinat min klubb ;) ) hihi. Grattis till er båda och lägg in bild på ringarna sen, lova det! (även om jag nog kommer få se dem innan jag ens sett bilden) Och sedan till det andra i ditt inlägg, det finns människor till allt brukar man väl säga? Att folk orkar.

eeeeelin.

glad för eran skull :)

| http://elinpe.blogg.se/
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)