Tillbaka till startsidan?

Stå för din åsikt..


För det första, varför är du anonym om du påstår dej känna oss? Ett smeknamn säger inte oss så mkt.

Vi har dragit den slutsatsen för att vi vet ingen, som känner oss, som är så omogen att hon inte ens kan stå för sin sak, säga vem hon är. Utan måste gå under ett smeknamn och skriva att hon är så mkt bättre, har de så mkt bättre osv. Vi är inte intresserad av sånt tjafs. Är det någon som känner mej och Nils, så är det igenom mej, och jag känner ingen som är så feg, som du framstår dej att vara, genom att gömma dej bakom anonyma kommentarer.

Du är mer än välkommen att komma och plinga på våran dörr när som helst och säga vad du tycker och tänker, för just nu är du allt bra feg. Tycker du nu att vi är så patetiska och att vårat förrhållande är så patetiskt, så skriv de i din egna blogg då och lämna min ifred. Ingen av oss är intresserad av att höra vad du tycker och tänker om oss.

Säg vem du är och stå för din sak på riktigt, istället för att skriva löjliga kommentarer. För vi är verkligen inte intresserad av dom.Tack för att du kommenterar!Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)