Tillbaka till startsidan?

Kommer bli prima ballerina :)


Ja, då var det fredag morgon, och jag har inte sovit en blund. Kunde inte sova i natt, och nu har jag lus-pudel här och då vill jag inte sova. Speciellt inte då hon spydde det första hon gjorde då hon kom hit ;P Ska hålla lite koll på henne. Halva våran säng och en bit av golvet lyckades hon plocka, tur att det var snabbt och lätt fixat :) Och att det bara var lakanet och överdraget på sängen som fick sig en omgång ;P

Och nu sitter hon som vanligt nere vid dörren och piper ;P Hon har alldeles nyss varit ut och gjort både behov 1 & 2, så oroa er inte. Det är inte därför hon piper. Jag har två teorier till varför hon skulle tänkas pipa. Det första är att hon hör ljud utomhus, och det andra är att hon saknar mamma och pappa. Jag tror mer på det sist nämnda. Hon är inte riktigt van att vara med oss, och då blir det lätt så. Men det blir nog bra i slutändan :) Hon vänjer sig så småningom :) Detta är då definitivt inte sista gången hon är här.. Inte vad jag vet i alla fall :) 

Jag har även hunnit beställa 2 lampor nu på morgonen som jag hade tänkt ha i våra köks fönster :) Riktigt snygga lampor ^^ Jennie-stil delux. Dom ser alldeles exklusiva ut, men det är bara vanliga standard lamopr :) 

Dessa lampor blev det :) Tror dom kommer att passa väldigt bra hemma hos oss :) Dom var inte billiga, men det är smällar man får ta om man vill ha någon som är lite mer fint :) Och denna månaden har jag så jag kan köpa hem lite grejer, nya och fina saker. Fräscha upp hemmet lite grann..

                            

Visst var den fin? Kommer bli kanon :) Jag ska sätta mig och kolla efter lite nya gardiner oxå, att jag inte tänkte på det då jag beställde lamporna, aja.. Lätt att vara efterklok :)

I eftermiddag blir det att fixa hår :) Tro mig när jag säger att jag längtar, jag längtar massor. Först och främst för att då får jag veta om produkten, som kommer ifrån England, verkligen funkar i mitt hår. Det är inte säkert då jag har så fruktansvärt bongstyrigt hår :) Men jag håller tummarna, annars har jag köpt ytterligare en färg, som förhoppningsvis kommer nästa vecka, så jag får bättra på det lite grann, och sen köra på den färgen jag vill ha :) Aja, ni förstår inte vad jag pratar om nu ;P Ni får veta senare.. Jag lovar..

Näe, kolla gardiner, äta frukost och lägga mig på soffan och kolla tv/vila en stund :) 

Ha de king, Tjingeling! 



Emz

Tjosanfräs



Vilken fin lampa du köpt hem, Tror den kommer passa bra hemma hos er :)



Oh, spännade! Ska bli kul att se hur du ser ut hårmässigt när vi ses :D Håller tummarna att färgen fukar bra i ditt hår ;)



Kram

| http://emmelisa.blogg.se/
Anna Ershammar

Precis dom där har jag också, såg att dom finns fortfarande kvar på Clas Ohlson.. där kosta dom om jag inte minns helt fel 150:- st, dom finns även på Mio i öjebyn, bra smak dom är skitläckra :)

| http://annaershammar.blogg.se/
Moster Helan

Heij Jennie.. finfin lampa.. blir scnöggt hänna juh.

Duu, det går att efterbeställa, eller lägga till på en order, tänkte bara ifall du inte visste det.. ett förslag ifall du ville beställa gardiner me utan å betala en frakt till..

Hoppas du finner nåt.. kram å trevlans helg. moster H

| http://helanshala.blogspot.com
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)