Tillbaka till startsidan?

8 mars - 2010 ~ Början på en ny vecka :)


Idag är det måndag, en väldigt bra dag faktiskt :)

Fick sova ut idag, var riktigt skönt. Somnade inte förrän vid 4.00-4.30 inatt så var skönt att få sova lite grann :) Sen fick jag ytterligare ett telesamtal angående jobb idag :) Så nu ska jag på arbetsintervju på onsdag.. och det lät väldigt mycket mer positivt från detta ställe än där jag var förr. Hon frågade till och med om jag kan börja springvicka omgående och hela våren. Absolut kan jag det :) Så vi får väl se, ska träffa henne på onsdag och hon ska visa mig runt och sånt. Kommer att bli kanon.. Jag hoppas att jag får där, för det är lite närmare hem. Gång avstånd :) Ska jag vara inom det, äldrevården, så vill jag nog vara där. Bästa vore att få vara på psyk, antingen lasarettet eller rättpsyk, men det kan vara lite svårt att få in en fot där. Får väl se om någon hör av sig. Det ordnar sig.. Utan jobb tror jag då verkligen inte att jag kommer att vara :)
Håll en tumme för mig på onsdag :)

Sen har vi varit ikväll och tagit ett till hårt pass i gymmet :) Går väldigt fort att gå igenom vårat tränings-schema faktiskt. Vi är klar på 30-45 minuter. Väldigt härligt.. Sen for man hem, stretchade och duschade :) Nu hoppas jag på träningsvärk, skönt med träningsvärk för då vet man att man har gjort nått bra :) Imorn är det vilodag för Hjärtat, inge träning utan bara lugnt. Själv ska man och simma med Anni.. Vet inte om Malin ska med, men jag hoppas på det :) Då är man i trevligt sällskap i alla fall.

Har lämnat in andra uppdraget i kursen jag läser nu, och startat sista uppdraget. Bara 3 uppdrag, det chockerade mig lite grann, brukar vara 4-5 annars. Men inte gör det mig nått, snabbare att bli klar. När nästa kurs startar ska jag ringa Rigmor så får hon sätta igång lite fler kurser åt mig :) Kommer att bli prima.

Vad mer? Jo, imorgon ska jag vara dagis-hund-mamma :) Ska vara med Lurvas medan Anni och Mika jobbar.. Skönt med lite sällskap då man går själv om dagarna :) Längtar tills Anna börjar praktisera igen så jag får vara med Smoke :) Saknar som den klumpen ^^

Jag vet inte vad mer jag ska skriva :) Jag har börjat att använda mina glasögon lite mer flitigt nu, kände att det var på tiden, sen har jag haft så mycket huvudvärk på sistonde och då kan de vara värt att använda brillsen så jag slipper värken :) Nog för att alla huvudvärk inte kommer därifrån, men ganska mycket ändå :)

                          

Jag må se lite knasig ut :) Men det är fan värt det :)

Ha de king, Tjingeling!



Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)