Tillbaka till startsidan?

Besök på vårdcentralen!


Det gick bra på vårdcentralen idag. Fick veta att jag har nässelutslag tydligen, varför kunde inte första läkare säga att det var det? Näe, jag var tvungen att gå till Cederkliniken för att få vettiga svar och vettig hjälp. Usch, dumma kommunala vårdcentral. Cederkliniken var väldigt bra. Tror att det kommer bli lättare och bättre för mig att söka hjälp för besvär nu, än tidigare. Har en mega bra läkare.

I vilket fall som helst så skrev hon ut kortisontabletter till mig, som jag ska ta. 4 tabletter åt gången en gång per dag, sen ska jag smörja mej med betnovat i 4 veckor. Sen skrev hon ut mer Attarax till mig. Jag fick Attarax mot sömnen i våras, så att jag skulle få sova på nätterna. Men sen mitt första besök på PVC så fick jag det mot klådan. Nu skrev hon ut ett recept på det, med största förpackningen så jag har 3-4 dagar mot klådan och så att det sen finns tabletter kvar ifall sömnen uteblir och bråkar med mig. Hon var väldigt förstående och trevlig.

Blir det mycket strul med sömnen i höst så har jag inga problem med att gå tillbaka till henne och be om hjälp. Äntligen en läkare som jag, än så länge, har lite förtroende för. Privata kliniker är bättre än kommunala, det är det enda jag har att säga.

Nu hoppas vi på att utslagen försvinner och håller sig borta. Håll tummarna för mig! :)


Caroline

Håller tummarna! :)

Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)