Tillbaka till startsidan?

Full rulle :)


Idag har vi varit riktigt duktiga. Lägenheten är storstädad, det enda som fattas är skurningen. Lär sova gott i natt, då man har varit upp i varv hela dagen. 

Vi kommer att bli ett redigt gäng på lördag verkar det som, vad jag kan få det till för stunden så kommer 10-12 stycken + oss själva :) Så Nils får sig en redig födelsedagsfest :) Är du fest sugen? Hör av dig ;D

Hjärtat håller på att laga mat för stunden, så vi får oss lite middag i magen. Vi har faktiskt varit duktiga idag och ätit frukost, lunch, middag :) Det händer sällan.. Men idag har det blivit av :) Får hoppas att jag kan sova som vanligt nu framöver så man kan äta normalt och sova normalt.. Skulle vara kanon :) 

Det verkar även som att kortisontabletterna och salvan tillsammans hjälper mot utslagen. Dom har redan börjat blekna, vilket känns skönt. Jag hoppas de försvinner nu, men vi får se. Jag tar inte ut nått i förskott..

De som skulle kolla på vårat bord har ännu inte hört av sig, sega människor. Ogillar folk som säger att de ska komma och sen hör man inte ifrån dem nå mer.. Hmm, dom skulle ringa och komma på eftermiddagen, nu är snart kvällen här och inte ett pip. Aja, får väl se vad som händer där med..

Jag har tagit lite kort idag, har köpt ett till set med nya kuddar till soffan :) Så jag tänkte att jag skulle visa er, sen ska jag visa er hyllan ovanför skrivbordet, våra nya gardiner, lamporna vi köpte till köket för några veckor sen som jag inte visat och lite annat smått och gott :) Men det tar jag senare i ett annat inlägg, orkar inte nu. Antingen senare ikväll eller imorgon, och för stunden lutar det åt imorgon. Men vi får se!

Nu ska jag kika lite tv och invänta middagen.


Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)