Tillbaka till startsidan?

Hund på besök :)


Idag har vi urgulliga Java på besök. Synd bara att hon är så mamma-kär att hon har svårt att fokusera på något annat. Men det gör inget.
Hon har fått följa med oss på ärenden tidigare idag.. Vi har storhandlat, varit en sväng på dollar och elgiganten. Strosat runt lite grann.

Det är ganska kallt ute, så man är inte sugen på att vara ute så länge.



Isabell

Svar: Haha precis! :D



Åh, men vad roligt att höra! :D Springvicka..? :p

Det bra med att vara sjuk är att eftersom man inte kunnat göra så mycket så brukar man känna sig jätteeffektiv när man sedan klarar att stå på benen igen :)



Kram!

| http://isabellicious.blogg.se/
S A N N A S . R U M - Sveriges största Au Pairblogg

Sv; jag känner likadant. när det väl kommer till kritan kanske de är rädda att inte vara vän med mig längre, men de kan inte lägga manken till för att upprätthålla kontakten, och det är sjukt tråkigt. En av dem har inte gjort speciellt mkt, mer än att inte höra av sig speciellt mkt efter att jag berättade om en jobbig grej som hände under en utekväll här i London för ett par veckor sedan.. och han är verkligen min bästaste bästa vän och jag har gråtit halva dagen för jag kan inte tänka mig ett liv utan honom. Som vän.

| http://sannasrum.se
tessan

okej..



ikväll ska jag ta och se Sveriges mästerkock :)

Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Så söt java är!



Hihi vad kul! :D Haha ja just ja! Du var ju också Norrlänning. Ibland är inte minnet det bästa. =)



Naw tack så mycket gumman! =)



Ja men eller hur! Jag vill liksom inte heller vara otrevlig, så jag svarar också på alla såna kommentarer. Ganska onödigt men ändå.. =)

| http://adaras.se
vadfanskajagheta.se - uppsalas största blogg!

sv: alltså ja har skrivit upp alla som länkat förut! det kommer samtidigt, så nä om du inte vill.. har ju en ny shop nu :) så du får gärna länka :)

| http://vadfanskajagheta.se
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)