Tillbaka till startsidan?

Hur gör djur?.. Bra fråga!


Har inte bloggat på några dagar. Det beror på att jag har jobbat och jag har haft svårt att ställa om mig från nattjobbet mellan lördag och söndag. Idag har det varit en sovardag, tänker inte gå in nå på vad som har hänt idag eftersom att det är för personligt.

Har i alla fall mest sovit idag. Och måste snart lägga mig igen, då jag jobbar imorgon. Men jag undrar hur jag ska ta mig till jobbet imorgon, eftersom att Nils börjar jobba ca 2,5 timmar före mig så han kan inte köra mig. Har kollat på bussar, men ingen buss går till jobbet går förbi här. Så det blir väldigt mycket bök att ta sig till jobbet via buss. Och jag får inte tag i någon via telefonen heller, för ingen svarar. Helt sugit.

--------------------------------------------------------------

Uppdatering!

Fick tag i Anneli ikväll, och hon är en ängel och ställer upp så jag tar mig till jobbet imorgon! Sen hämtar Nils mig då han slutat. Tusen tack Anneli för att du hjälper mig, betyder riktigt mycket för mig!

Nu sova, god natt!


Adara Magazine - din bloggtidning p� n�tet!

Tur att du inte haft tid att blogga .. jag hade tid att blogga men höll på att gå i taket för att det inte gick!! Blogg.se har strulat så himla mycket ... :(



Sov gott gumman! <3

| http://adaras.se
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)