Tillbaka till startsidan?

Lite bilder tagna under dagen :)


Nu ska jag bjuda på lite bilder tagna idag :)



Usch, vi har riktig vinter med massa äcklig snö. För mycket snö och
definitivt för kallt för att jag ska gilla det :P



Hej mitt vinterland! :P



En jag, som steg upp bara nån minut innan bilden togs.
Lite trött var jag, och håret står åt alla håll :P



Nils tog kort på våran fina pläd som svärmor gjort till oss.
Riktigt varför han tatt detta kortet, det vet jag inte! :P



Testade plattången idag :) Vart fina lockar.



Den tar riktigt fina bilder som sagt ^^ Har tagit några
"ego-kort" som jag är riktigt nöjd med :)







Mycket Jennie-ego. Men så går det då man släpper en kamera i mina händer :) Fota är underbart skoj, vare sig det gället att fota sig själv eller nått annat :D Jag kan fota vad som helst, och ändå finna det intressant :)

Näe, ska snart gå och laga middag, sen middag idag. Men sånt som händer. Imorn måste det städas här, och kanske se om man kan tvätta undan lite. Inför nyårsfesten som ska vara här :D Jag hoppas att det kommer att bli en kanon fest. Vet ni av nån som är sugen på att festa? Hör av er, ni är välkomna hit =)

Ha de bra alla där ute! :) Eller, inte alla. Men några av er iaf, vissa kan slänga sig i väggen :P



Evigheter sen! ;P


Nu är det ett tag sen jag skrev, kanske är på tiden att skriva lite grann då :)

Julen spenderade vi i Arvidsjaur med svärföräldrarna, Anton, Marian och Dan :) Var lugnt och trevligt. Fick mig några fina julklappar :) Jag och Nils fick tillsammans en kastrull, sängkläder, en mysig pläd, en ljuslykta m.m. Jag fick en bok, godis, pengar och en plattång av Nils. Men inte vilken plattång som helst, fick mig denna :D



En Straight and Curl :) Har inte prövat den än, blir väl invigning av den på nyår tror jag =D Sen fick jag mer saker, orkar inte rabbla bara =P

Vi åkte hem från A-jaur i lördags, då hade vi varit där sen tisdag. Ganska skönt att komma hem och slippa äta julmat =P Man var måttligt less efter 3 dagar med julmat =P

Sen har de inte hänt så mycket. Jo, vi var idag och kollade in mellandags rean :) Och inhandlade maten till nyårsmiddagen och alkoholen :) På mellandags rean köpte vi oss en kamera, så nu är vi stolta ägare av en digitalkamera :) Underbar pryl, jag älskar den! Våran ett-års-förlovnings present till oss själva :) Vi började spana redan igår efter en kamera som skulle passa oss, och efter noga övervägande och kollat alla recensioner man kan hitta, och noga kollat upp allt så blev det denna gudomliga skönhet! :)


Som sagt, underbar. Nils håller på att plåta allt möjligt nu. Den har alla funktioner vi var ute efter samt att Nils är överlycklig då den kan filma i HD =P Haha, såna fuktioner förstår jag mig inte på, men men. Då är jag inte lika prylnörd som Nils :) Den har Smile-shutter, ganska rolig funktion. Kameran tar kort själv när man ler så man visar tänderna :) Helt fränt ;P Sen har den Make-up funktion. Såna dära funktioner som jag var ute efter. Så, man kan säga att Kameran var perfekt för oss.



Nils tog kort med kamerna ikväll, Porträtt-läge, den tog kort automatiskt när ett ansikte kom på bild. Helt gulligt ^^ Min snygging! :)



Nils fotade sin telefon ^^ Riktigt fin bild.



Lite popcorn fastnade även på bild när Nils var och lekte :)



Nils testade även Smile-shutter:n, kolla så söt han är! :) Han är den finaste som finns <3



Guldis kom med på bild :) Bra färger, tagen i Djur läget på Kameran :)


Lite av bilderna som Nils har tagit ikväll :) Han sitter fortfarande och pillrar på den, så jag antar att det kommer att fotas lite mer bilder innan han lägger ifrån sig den ;P Sötungen där!
Känns skönt att ha egen kamera till nyårs festen. Kan man plåta ensammen och vara oberoende av att låna kamera av Emmie :)

                                                   ♥ N I L S ♥



Fjortonde December - TjugoHundraNio :)


Nu är det evigheter sen jag skrev något här sist, så jag tyckte att det var på tiden att jag skrev lite grann :)

Jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska säga. Vi har gjort lite jul hemma, inte mycket men lite grann. Jag är egentligen inte så förtjust i jul och julpynt så. Förra året hade vi inge julpyns alls, så jag tänkte att vi kunde ha lite grann i år iaf :) Bytte gardiner, satte upp ljus-stakar, stjärnor och en ängel. Det får räcka :P Kommer bilder på det lite senare.

Usch, forden har gått sönder. Inte trevligt, lade av påväg till a-jaur i fredags. Fast det hade vi som räknat med, så nu står den fint och väntar på att få lagas. Tur att det finns andra bilar :P

Smoke har vi oxå hämtat :) Han ligger här på vårat golv nu och bara myser. Go-skiten som vart överlycklig då vi kom, han förstod att han skulle få följa med :) 

Näe, nu är det dax för lite bilder.. Vet inte vad mer jag ska skriva..


Här går det väldigt bra att plugga, eller hur? :P Jag skulle inte tro det..


Det går verkligen inte bra att plugga när man har sånt här fint besök :)


Visst är hon snygg? :) Hon gillar mina papper :)


Julgardinerna uppe :) Dom enda jag egentligen gillade. Alla julgardiner är egentligen så fula :P


Kolla våra fina stjärnor. Jag älskar dom ^^ Riktigt fina.


Badrum-mys :)


Ljus-staken i köket, som jag inte tycker är så julig :) Men den är fin ^^


Städade i klädkammaren :) Byrån är inte den finaste, vi fick den idag. 
Den är dock bra förvaring, och den SKA rustas upp :) Jag ska se om jag kan fixa den senare :)

Näe, nu orkas det inge mer. Har ganska ont i skallen. Nu ska jag lägga mig i soffan och slö kolla lite tv, innan det är dax för sängen. Sova och sova inför en morgon dag full i fart och fläkt. 

Najti najti :)


En sång för alla dom! =)


Fredag idag, och jag har egentligen inget att skiva här =P

Var igår på Studiecentrum till min vägledare och skrev in mig på en utbildning, så vi får väl se om jag kommer in. Jag håller tummarna och tår för det, för jag tror att det verkligen skulle vara något som passar mig. Så vi får se hur det går. Det ska nog gå bra.

Sen började jag en ny kurs i måndags, så jag har väldigt mycket att göra. Första provet är nu på måndag. Sen ska kursen sen tidigare, vara avklarad på fredag nästa vecka. Där har jag 3 saker kvar att göra, en muntlig redovisning, en utredande uppsatts samt ett prov. Jisses, jag har ganska mycket att göra. Just nu lägger jag dock all fokus på provet som är på måndag.

Sen så är vi utan bil nu, eller utan och utan. Den funkar men vi vill inte köra den nå förrän då vi ska upp till a-jaur ifall den skulle karsejsa helt. Drivknuten som inte mår så bra, så den måste bytas och det är inte en billig grej inte. Menmen, sånt som händer. Saker går förr eller senare sönder, så det är bara att säga jasså, rycka på axlarna och fixa det :) Svårare än så är det inte. =P

Sen är ju Smoke här :) Han åker dock hem idag, om ett tag. Då har han varit här från i måndags, och just nu ligger han och Nils och kramas på golvet. Båda ser ut att trivas ganska bra. Gullpluttar båda två :)

Ska jag vara ärligt så vet jag inte riktigt vad mer jag ska skriva. Har haft 3 nätter med underbar sömn och vaknat bra tider, onsdag vaknade jag strax efter 7, torsdag strax efter 8 och imorse vaknade jag 9.. Känns underbart, man får så mycket gjort :) Och jag har sömnat och vaknat utan att behöva ta nå hjälpmedel *Stolt* Det känns riktigt underbart. Vill egentligen inte ta nå sömnmedel, men måste jag så måste jag. Jag hoppas att helgen kommer att gå bra, och att jag inte behöver hjälp. *Håller tummarna* :)

Näe, pannkakan i ugnen, snart middag :) Nu går jag! :D


2 december - redan?! ;/


Tiden bara rusar ifrån en, eller det känns så i alla fall.

Nu är klockan strax efter 9, och jag har varit vaken sen ungefär 7.25. Känns härligt.
Jag klev upp, tog Smoke på en fin morgonpromenad, gav han mat, satte mig här och bara tog det lugnt. Har nyss ringt till min studievägledare och bokat tid imorgon. Ska nämligen skriva in mig på en utbildning som börjar ibörjan av nästa år. Ska bli intressant, trodde först inte att det skulle vara ett yrke för mig, men jag har mer och mer börjat luta åt det hållet :) Det kommer att bli jätte bra.

Jag vet inte om jag har nått intressant att säga egentligen, vet inte riktigt vad som har hänt sen sist. Har fått 2 av Bäjbs julklappar, så dom är inslagna och klara. Sen måste jag fixa julklapp till Emmie oxå, för hon har gått och fixat en till mig. Hmmfs! Vad ska jag hitta på där då? Det med julklappar är inte lätt, och inte skoj heller. Inte att handla in i alla fall. Att ge bort och få är trevligt, men inte själva inhandlingen, urkas så tråkigt! Menmen, det blir bra.

Jag hade faktiskt tänkt lägga in lite bilder i detta inlägg, så det får lite mer "liv", har ju inte skrivit speciellt intressanta saker egentligen! ;P


Tände ljus i köket, vart riktigt mysigt :) Köpte block-ljus till mitt fat där inne,
istället för en massa tråkiga värmeljus, och det vart jätte mysigt och fint :)


Fint, fint, fint :)


Visst passade min skål in? :)


Har försökt göra våran fula kryddhylla och fläkt lite finare än vanligt,
tycker jag lyckades ganska bra, blommorna ger lite mer "liv" fastän det bara är plast! ;P


Våran etage hylla i hallen, även den har blivit offer för mina värmeljus hållare :)
Som jag sagt tidigare, jag älska ALLT som har med ljus att göra ;)


Eftersom att jag har fastnat i Twilight-serien så var detta bara ett måste :)
Ska börja läsa dom direkt efter att jag läst klart pågående bok, Adolf Hitler :)


Hyllan ovanför Tv:n.. Lite mörk bild, men ändå :) Boken jag fick av Bäjb förra julen får vara med och
pryda våran hylla :) Boken om Dagen D, landstigningen i Normandie 1944 ^^
Mitt absolut största intresse är Andra världskriget! Jag gillar inte det som gjorts, eller det som skett.
Men jag farcineras över det! Väldigt intressant.


Wii:t med sin fina dekor :) Lite suddig bild. Men det är smällar man får ta! ;P


Är man suddig så är man! ;P Jag innan det var dax för lektion i måndags :)


Mitt underbara hjärta, som jag älskar mer än något annat! ♥

Näe, nu orkar jag inte med detta nå mer, dax för frukost och plugg! :) Har lite grann att göra.