Tillbaka till startsidan?

NILS, KOM TILL MEJ! ;D


17 timmar till, sen får jag kramas med min underbara älskling. Fatta vad jag saknar han nu, och bara höra hans röst i telefon gör mej tokig! Jag vill ha han vid min sida nu. Min helt underbara gullplutt, finns ingen bättre...

Nils, KOM TILL MEJ NU!! ;D





Ja, då var de onsdag!


Ja, mitt i allt var de onsdag. Fast ändå tycker jag att veckan har gått jätte segt, och det är bara för att jag saknar Nils nå så fruktansvärt mycket. Jag vill att de ska bli helg så jag får kramas med min sötnos.

Har under en längre tid nu funderat på att byta dator. Fast det var inte förrän idag som vissa förhoppningar på datorbyte tändes =) Har en som eventuellt skulle vara sugen att köpa den jag har nu, men vilken dator jag skulle införskaffa mej då vet jag inte säkert. Jag vill ha en lite mindre. För dom är lite smidigare, om man ska ha med sej och om man ska göra saker. Samt att jag vill ha någon med lite bättre batteritid än den jag har ;P Just nu kan man bara sitta dryga 20 min utan laddaren ikopplad innan han varnar.. Det är ganska störande.

Aja, funderingarna går vidare. Vet egentligen inte vad jag ska säga idag.

Vart glad då jag kollade kontot och såg vad jag kommer att få i lön =D Det gillades verkligen ska jag ta och tala om för er =D

Näe, nu ska jag kolla priser på datorer och telefoner och invänta att underbara gullplutten ska komma ut på msn =D

Ha de king, Tjingeling!


Måndag morgon! ;D


Anlände i Kiruna igår. Ganska skönt att var här, lugnt och fridfullt.. Fast har väldigt svårt att sova, Har inte sovit alls i natt på grund av att jag har saknat Nils. Har legat och kollat på tv och sen lekt med Tobias från då han vaknade strax efter 6. Fast nu har han somnat igen, han vart lite trött. ;D

Har fått mej en rundtur i huset idag ;D Dom har ju bytt hus sen sist jag var hit. Så har kollat runt i huset idag, och fått veta diverse saker som kan vara bra att veta ;P

Nils kommer nog med tåg på fredags kvällen eller på lördag morgon, det förstår jag. Inte så trevligt att sätta sej och köra 90 mil bara sådär. Han vill verkligen komma upp, men han vill inte köra. Så jag har lovat att kolla tåg ;) Det ordnar sej.

Satan vad jag har problem med att skriva det jag vill skriva, Jag sitter vid mamma och Ulf's nya dator, och den är så liten att jag har mega problem med att skriva. ;S En vane sak antar jag.

Dom har en sånhär gullig liten dator ;P



Den svarta där.. En liten Acer Aspire One ;P Gullig, men jäkla jobbig, När jag ser denna datorn blir jag sugen på att skaffa en ny laptop, men prio ett är en ny mobil då min snart går i två delar. Den håller på att ge vika ;P

Näe, nu ska jag gå och mata fisken, sen ska jag vänta på att Nils ska ringa ;D

Ha de king, Tjingeling! ;D



Inte riktigt, riktig!


Hur vissa människor tänker det vette klåå'n.

Har varit till Sandselet idag, ganska trevligt. Efter vägen dit ser vi en karl som lägger sej ner i diket, och några hundra meter därifrån har en bil kört åt helvete. Vi passerade, hittade ett vettigt ställe att vända bilen på och körde tillbaka. Kollade så att gubben i fråga var okej, och det påstod han att han var. Han sa att han hade råkat ta en infart lite galet, och backat ner i diket, eller nått liknande och det syntes på långa vägar att gubben var redigt påverkad.

Vi körde vidare, till Åsa och Per, och hörde med dom hur vi skulle göra. Om vi skulle ringa polis eller vad fanken. Dom sa att det inte var någon idé.. Tydligen händer det där väldigt ofta där, eller nått.
Men hur fan är man funtad om man sätter sej i en bil redigt påverkad, kör åt fanders, lägger sej i diket då de kommer en bil och sen säger att man ska hem och hämta traktor/grävare eller liknande för att bärga bilen?

Tänk om det hade hänt något riktigt allvarligt.. Tänk om det hade varit ett barn och lekt efter vägen han körde eller liknande, inte fan hade han haft reaktionsförmåga till att stanna.. *Usch* Blir så irriterad på sånt där.. Fulla människor ska banne mej inte sätta sej bakom ratten på något fordon överhuvudtaget.

Aja, nog pratat om det.

Imorn vid denna tiden sitter jag på tåget upp. Ska bli ganska skönt att komma upp. Dom senaste gångerna jag har pratat med syster, då hon har haft Tobias bredvid sej har jag fått höra att varje gång han hör min röst, så börjar han le :) Måntro om han saknar mej lika mycket som jag saknar det lilla hjärtegrynet? :) Han vet att han blir bortskämd då jag kommer ;D haha! Det är därför.

Näe, nu ska jag se om jag hittar nått annat att göra. Datorn är inte intressant längre..


Renegade Five - Set my heart on fire


Take my hand I will make you understand
I'm in vain driving on a different lane
I never said the truth about the things I did
But I'm in love for sure
All I want to have is you
Baby I am here to guide you
You set my heart on fire

Don't want to live my life alone without you
I fear this feeling inside me
It's so hard for me
I'm not as strong as you think
I see you everywhere I go

Yes I know I wasn't really good enough
I went away, knowing you were not okay
I never said the truth about the things I did
But I'm in love for sure
All I want to have is you
Baby I am here to guide you
You set my heart on fire

Don't want to live my life alone without you
I fear this feeling inside me
It's so hard for me
I'm not as strong as you think
I see you everywhere I go

I‘m waiting for a chance
I hope you'll understand
Life has not been easy for someone like me

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Många tankar som snurrar i min lilla skalle!


Absolut ingen rubrik!


Slö, slapp och likgiltig. Det är jag idag. Känner inte för att göra nått. Känner inte för att prata med någon ens. Är inte så trevlig att umgås med idag. Är inte ens pratglad. Kan verka snäsig, och irriterad, vilket stämmer till en viss del. Har så mycket som snurrar i mitt huvud just nu, så snart vet jag varken in eller ut. Väldigt mycket att fundera på. =S


Söndag kväll..


En dag närmare tills jag är utan Nils. Usch, bara tanken på det gör att jag blir jätte ledsen. Huga!

Jag kommer att dra med mej min egna dator upp, det måste jag göra. Och kasta mitt 3G usb modem på Nils, så han kan prata med mej då han är där nere. Eller så har vi bara telefonerna, vi får se. Men jag ska ta med min dator, kunna blogga och sånt.

Igår var vi ut på stan och kollade en sväng. Fanns inte så mkt intressant ute. Vi var ute till strax efter 2, körde hem kussen och hennes kille och sen for vi hem och sov. Eller sov gjorde vi inte alls. Nu ljög jag ;P Vi pratade och skrattade och gjorde allt annat än att sova. Menmen, vi hade ganska kul iaf.

Thanya ringde imorse. Synd bara att hon ska ha sin födelsedagsfest samma helg som vi åker bort :( Det var inte så kul, men jag hoppas hon kan ha en annan fest snart och bjuda oss :)

Annars har vi inte gjort så mkt. Jag lagade Köttgryta och ris till middag idag :) Nils älskade det, som vanligt. Han är helt betagen i mina köttgrytor.. Fattar inte hur de kommer sej ;P Jag tycker inte att de är nå speciellt med dom, men tydligen gör han det ;P

Aja, nu ska jag sluta skriva. Har egentligen inge vettigt att säga.

♥ N I L S ♥


Sånt är livet..


Då var det lördag igen då. Tiden går väldigt snabbt, fast jag inte har någon direkt hum om varken dag, datum eller tid typ. Blir lätt så ibland.

Vissa dagar denna veckan har varit väldigt tung. Mitt mående har verkligen åkt berg- och dalbana, fast med tanke på allt som hänt så har det rätt att göra det. Men ändå riktigt jobbigt. Inte det trevligaste att bli mega ledsen bara sådär. Har inte varit så trevligt. Det mesta kommer på nätterna, jag tror att de förklarar varför jag inte riktigt kan somna på nätterna. Därav min dåliga sömn. Jag får sova, men jag sover fel. Det är inte bra. Varken för mej eller folk runt omkring mej.

Om någon av mina närmaste råkar ut för min irritation eller något liknande, så ta de inte personligt. Eftersom att mitt mående inte är det bästa.

Sen att Nils fick ett samtal igår som inte var så gulligt, så har ju mitt mående inte blivit till det bättre om man säger så.

Han kommer att behöva spendera hela laborations veckan i Sundsvall :S Det känns inte så bra, nu när jag behöver honom. Men vad ska han göra? Han kan ju inte skita i det, och jag vill inte vara ensammen.. Jag vill inte vara utan honom.

Den veckan kommer att se ut såhär: Fredagen åker vi och lämnar katterna hos Nils föräldrar. Sen är vi där till lördag eller söndag. Söndag eller måndag åker jag med tåget till Kiruna och Nils åker till Sundsvall. Sen när han är klar i Sundsvall åker han upp till Kiruna och är där med mej i några dagar. Sen åker vi hem. Kommer nog att bli bra, tufft men bra.

Vi har ju inte varit utan varandra en enda dag sen vi vart tillsammans. Vi har spenderat varenda natt med varandra i över ett år. Självklart är det lite jobbigt att vara ifrån varandra då, fast det gör oss nog bara gott.
Men då jag mår som jag mår, och då de ser ut som det gör. Är det tugnt, riktigt tungt.

Nog om detta, vart ett litet tråkigt inlägg denna gången. Men men, det får så vara. Nu ska jag se om jag hittar mej nått vettigt att göra.

♥ N I L S ♥


Torsdag kväll :)


Idag blir det en lugn dag. Som jag skrev tidigare, kommer inte hända mycket. Nils ska plugga och jag ska bara slappa. Har ganska ont i skallen idag, inte det trevligaste direkt, men sånt som händer.

Sov väldigt länge idag, eftersom att vi somnade kanske lite för sent igår ;P menmen, har man inga tider att passa spelar de inte så stor roll.

Jag håller just nu på att flytta över musik till min laptop, från Nils stationära. Fyller på mitt förråd lite grann med Jennie-musik :) Dvs all typ av rock, metal osv. Finns inge bättre. Har hittat mej många favoriter på sistonde. Lyssnar på Renegade Five och Theory Of A Deadman.. Fan vad bra musik.

Har en kompis som oxå bara lyssnar på sån typ av musik, och han skickar allt han tycker är bra till mej. Enbart för att höra vad jag tycker om det. Tycker jag att nått han hittat är bra, så skickar han hela album och sånt till mej. Han håller på att ta hem massa album till mej just nu, enbart för att när vi letade det tidigare, så hittade vi inget. Han hittade direkt.

Näe, hugaligen.. Nu ska jag återgå till att sortera och fixa i min dator :) Uppdaterar kanske senare..

Ha de king, Tjingeling! ;P

♥ N I L S ♥



Bakelibakerier ;P


Nog vart de bak alla gånger. Fast lite sent kanske ;P Klockan var strax efter 22 när jag började baka. Men det spelar ju ingen roll. Har gjort massa bullar och en kladdkaka ;D Vart väldigt bra. Ska snart sätta bullarna i påsar..

Just nu sitter vi bara och myser i köket.. Nils pluggar och jag sitter och bara är.. Ganska trevligt. Spelar lite musik och bara njuter.

Tur att man inte har nått att passa imorn.. Utan vi kan sova tills vi vaknar och bara njuta av det. Härligt. Fast det blir nog plugg för Nils hela dagen imorn. Men de gör inte mej nått, jag kan göra nått annat =)

Näe, nu ska jag se om jag hittar nå annat att göra på nätet =)

♥ N I L S ♥


Har ingen rubrik idag..


Onsdag idag då. Tiden bara rusar iväg tycker jag. Jag fick nyss ett samtal från folksam.. Dom surrade något om att jag hade bytt adress, och frågade om jag ville uppta min gamla hemförsäkring hos dom. Då sa jag som att min sambo redan hade så jag behövde den som inte, då frågade dom vart han hade försäkringen. Jag svarade att den var hos dom, och då kopplade dom ihop oss till den försäkringen. Så smidigt. Nu är vi båda med på den försäkringen, kan inte bli bättre.

Hade planer på att baka idag. Men har inte kommit så långt. Har bara plockat lite grann idag, sen har jag släppt ut katterna. Så dom är ute och trivs. Ivy älskar att vara ute, hon springer ut helt frivilligt nu när jag öppnar dörren, tidigare var hon jätte rädd.. Men nu springer hon rakt ut. Mew däremot, han kommer in flera gånger ibland, ibland verkar han inte gilla det. Menmen, nu är båda ute ganska skönt ändå. Kan jag springa omkring och göra lite som jag vill, utan att vara rädd att jag skrämmer dom.

Som sagt, bak var planerat idag. Skulle göra lite mer bullar hade jag tänkt mej, Nils har varit så bullglad så de finns inga bullar kvar. ;P Så jag ska väl fixa de under kvällen. Händer ju inte så mkt här resten av veckan.

När Nils kommer hem sen har han helg, om han nu inte fått nå mer pass från jobbet. Det återstår att se. Fast de vore  lite skönt om han hade helg, så vi får umgås lite grann. Själv så har jag ju slutat på mitt sommarvick, och dom har inte behövt nå vikarier än. Dom har ju redan 2-3 stycken som fortfarande har kvar sina sommarvick där borta på boendet, så jag behövs inte än. Ganska skönt ändå. Få lite "semester" och njuta av den lilla sommaren som är kvar.

Ja, jag vet inte vad mer jag ska skriva för stunden..
Nils kom nyss hem. Helt glad och sprallig, han har ju helg nu så klart han är glad :) Han har fått lite mer pass, men de e inte förrän nästa vecka, så vi kan njuta av varandra nu resten av veckan. Hoppas det blir fint väder så man kan åka ut uti nå vatten, lägga sej på en filt och läsa :) Skulle vara underbart.

Ska ladda telefonen full i musik nu tänkte jag. Kan vara skönt med lite ny musik.
Får se vad kvällen bjuder på. Bak är de väl som sagt, annars vet jag inte.

Vi ska snart ha tacos mys. Blir det till middag idag.

♥ N I L S ♥


KnakeliBrak!


Tre åskoväder i lilla Piteå på tre dagar. Vad är oddset på det? Typ obefintligt. Men ganska mysigt iaf.
Vi åkte ut på golfen och kollade på alla fina blixtrar och hörde allt muller. Vi var nog där i drygt en till två timmar.

Annars har det inte hänt så mkt idag, vi har uträttat ärenden och kollar film. Fast jag somnade under filmen. Har fastnat i skiten igen. Sömnproblem =/ Vet inte hur jag ska göra. De senaste nätterna har jag bara legat och vridit och vänt på mej, jag kan inte sova. När jag väl somnar så är det ungefär klockan sju på morgonen. Jag vill inte ha de så, men ändå blir det så. Riktigt jobbigt. Var tvungen att ta en av tabletterna jag fått av Emmie imorse enbart för att kunna slappna av. Får väl se hur det går i natt, förhoppningsvis bra.

Nu ska jag återgå till att kolla på tv.. Får se vad som händer sen.

♥ N I L S ♥


Nattligt inlägg ;P


Jag kom på någon jag har glömt att skriva. Jag har fixat Bäjbs födelsedagspresent =) Lite väl tidigt, jag vet. Men det har tagit lång tid att fixa, och nu är jag klar. Så bättre att vara klar långt i förväg än att vara klar för sent.

Jag hoppas att han blir nöjd, det tror jag. För nån mer personlig present kan man inte få. Jag kan säga så här, han ska få nått som jag vill ha..

Kvällen här har varit lugn. Vi har kollat på två filmer och bara slappat. Ganska härligt. Imorn har vi några ärenden att fixa, sen är det lugnt. Ska leta tvätt-tid har jag tänkt mej. Kan behövas tvättas snart.

Sen ska jag se om vi kan städa lite grann här. Jag springer ju och plockar varje dag. Men ska storstäda tänkte jag. Kan behövas det med.

Annars lugnt. Nu ska jag återgå till att lyssna på musik och soortera musik =)

♥ N I L S ♥


Dra på trissor vilken helg!


Ja, nu var helgen över. Har varit en ganska händelserik helg ändå, hann med ganska mkt.

Fredagen var en lugn dag. Jag och Nils käkade godis och bara mös, ut på stan och kollade.. Fanns inget intressant, så vi for ganska snabbt hemåt..

Lördagen hände de desto mer. Började med att Emmie och Baggis kom hit strax efter 15 tiden. Vi startade grillen och åt massa god mat, gjorde efterrätt, Chokladkaka med vanilj sås. Var underbart. Vi spelade lite yatzy, uno och bara trivdes. Sen mitt i allt kom vi på att vi ville gå ut en sväng, var ju så länge sen vi var på krogen. Så vi gjorde oss i ordning och drog på kalles. Väl där inne mötte vi Nille och Sandén, surrade med dom en stund och bara skrattade. Sen hittade Nils sin gamla kompis Robin. Trevligt att råka på honom, ganska udda men trevlig prick. Surrade och skrattade ännu mer. Väldigt trevligt, sen mitt i allt häver Robin ur sej att det skulle vara nakenbad i södra hamnen och frågade om vi skulle hänga med. Mycket riktigt så gjorde vi det, fast vart inge bad för varken min eller Nils del. Var lite för kallt för våran smak, både i luften och absolut i vattnet. Det kom massa folk och det tjoade och hadde sej. När Baggis väl tog sej ur vattnet, och JA, för alla som undrar, Baggis badade naken ;P Mohaha!.. I vilket fall som helst, när han väl tog sej upp och hade klätt sej så gick vi till Adana och fixade käk. Sen gick vi fyra, jag, Nils, Baggis och Emmie hem till Emmie och Baggis. Därefter gick vi hem, ganska skönt att komma hem och lägga sej i sängen ska jag ta och tala om för er. ;P

Kan säga att Nils var väldigt påverkad, min lilla fyllkajje ;P Han är så söt, när han är full.

Sen söndagen, då sov vi tills vi vaknade.. Bara trivdes och kollade på film. Sen började det att braka på utav helvete här, då hade åskan kommit på besök. Så vi drog ut till Djupviken och kollade på blixtrarna, och många var dom. Lös upp hela himlen och gigantiska var dom. Väldigt mysigt. Sen for vi till Fårön. Skulle se om vi kunde hitta lite vatten på andra sidan fårön, det gjorde vi... Och älgar hittade vi oxå, två stycken. Ganska stora och fula, fast Nils verkade gilla dom. Han stannade bilen, vevade ner rutan och ville gulla med dom ;P Fast dom tittade bara på Nils som om han vore en riktigt knäppgök, och jag förstår dom.. För det tyckte jag med ;P

Idag har det inte hänt så mkt, har åskat lite mer idag. Fast väldigt lindrigt, iaf här hos oss. Sen har vi varit och kollat på en olycka som inträffat i Öjebyn. Jag hade inte velat sitta i den sista bilen som krockade, ajajaj.. Jag förstår varför de säger att han skadades allvarligt och var tvungen att fara till Sunderbyn. För det finns inte så mkt bil kvar så att säga.

Här kan ni läsa om olyckan om ni känner för det. Sista bilen är, som sagt, inte fin..
http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/senaste_nytt/artikel.aspx?ArticleId=4788945

Näe, nu ska jag se om inte Nils vill se en film med mej eller nått. Är ganska trött och det skulle vara skönt att bara få mysa lite grann i soffan och kolla på film.

♥ N I L S ♥


Liten inblick..


Idag hade jag tänkt lägga upp lite bilder på vårat hem, synd bara att man har en sån skit kamera. Men jag fick iaf bilder, det är ju de som är huvudsaken =)

  
Vårat vardagsrum.

  
Vårat kök.

 
Mina fina *host* dekorationer på våran städskrubb.

  
Alla våra fina hallar.

Inte de bästa bilderna pga kameran, som sagt. Men en liten inblick i vårat boende. Har inte tagit kort på allt ordentligt, vet inte om jag orkar det heller. Vi har iaf fått ordning ganska så bra, och nu när jag är uppe och springer så blir det lite mer ordning. Då jag blir galen av all skräp som bara ligger och bara är.

Jag har suttit och funderat lite på vad man ska laga till middag. Det är så mkt jag vill äta, men jag vet inte vad jag ska göra. Jag skulle vilja göra spagetti och köttfärssås, skulle även vilja göra gräddstuvad pyttipanna, samt köttgryta med ris. Men vet inte riktigt vilket av de det kommer att bli. Det återstår att se. 

Snacka om lugn kväll det kommer att bli ikväll, middag, någon film kanske och bara kramas. Har inget inplanerat, och vill inte planera. Är ganska sugen på att höra vad en kompis gör ikväll, och åka och hälsa på deras familj. Fast kanske inte är så bra att göra det idag. Vi får se vad som händer, planerar inte. Förrutom kramarna, det planerar jag in. För kramas ska jag göra idag.

Näe, nu ska jag se om jag hittar nått att göra till middag.

Ha det king, Tjingeling!

♥ N I L S ♥


Bullbak idag som sagt!


Japp, och lyckades gjorde jag. Som alla andra gånger. Älskar Nils dom så vet jag att jag har lyckats ;) 
Och som alla andra gånger så var han helt galen i dom. Vet inte vad det är som är så speciellt med mina bullar, men som sagt, han är helt galen i dom. 



Igår kokade vi Mormors saft, SMULTRON.. Satan vad gott det var, tro mej. Så idag har man druckit saft som jag vet inte vad. Har då fått i mej min beskära del av vatten, iaf för dagen. ;P

Vet inte vad mer jag ska säga. Ivy ligger och sover på min axel, hon är ganska så söt. Spinner och stryker sitt huvud mot mitt huvud till och från. Snosa till kisse, über gullig ;) 

Kan ju säga att middagen jag gjorde idag, var en stor succé hos Nils. Satan vad han åt, han gillade det verkligen och väldigt glad blev jag. Han uppskattar verkligen min matlagning, känner mej så duktig då han jämt ger mej bra komplimanger. Än så länge har han aldrig låtit bli eller vägrat äta det jag har gjort. Jag har fått leka hur mkt jag vill, blanda hur jag har velat och hitta på. Och varje gång har han ätit det och gillat det. Jag känner mej ganska duktig då, då jag vet att han inte äter vad som helst. 
Jag säger som Bäjb säger: Niin är duktig! =D

♥ N I L S ♥


Kanske uppdatera lite?


Ja, skriva lite om alldagliga saker kan jag ju göra. Behöver inte låta bloggen stå helt still..

Diskmaskinen är startad, katterna utsläppta, musiken uppskruvad och bulldegen är gjord. Väntar bara på att degen ska jäsa klart så får jag börja med bullarna. Sen blir det lite mer bak, ska hitta på massa smarrigt idag. Fika kommer vi då att ha när jag är klar, det kan jag lova er.

Måste fram med kycklingen oxå. Ska göra Tortillapaj med kyckling till middag idag, kommer bli jätte bra. Har inte gjort tortillapaj på flera år, så vi får väl se om jag fortfarande har kunskaperna kvar ;P Det är inte så svårt, gör ju på mitt egna sätt så. Sätter alltid min egna prägel på allt, blir bäst så.

Vad händer mer idag? Jadu, inte mkt. Igår var det mkt ihop plockning och tvättning. Så nu är det mesta av tvätten tvättad och hemmet är städat och fint. Har lite små plock att göra, men de går fort.

Sen blir de bara att ta de lugnt. Fredag kommer att bli en lugn dag. Mys dag med Bäjb blir de då, nån film och bara mysa. Kramas i soffan =) Sen lördagen är ju planerad. Då är vi med Emmie och Baggis. Blir grillning och mys. Dricka lite grann och bara umgås. Det kan behövas, känner att jag måste försöka vara lite social. Annars får jag det aldrig att gå runt ordentligt.

Måste bara säga tack till Miiqa för hennes kommentar. Värmde mkt, fast vi inte har så bra kontakt med varann just nu förrutom via bloggarna, så ska du veta att dina ord betydde mkt för mej. Tack så mkt.

Nu ska jag gå och plocka ur maskinen, för nu är den tydligen klar. Starta nästa disk, det kan behövas. All disk från bakningen ;P

Jag tänker på dej varje dag, flera gånger i timmen.

♥ N I L S ♥


Uäk!


Vilken jävla dag. Har legat inlagd idag på sjukhuset, inte så länge men blev iaf ca 6 timmar. Låg inne för att de ville hålla koll på mej och hur ont jag har och hur dåligt jag mådde/mår. Ganska okej nu, faktiskt. Har fortfarande smått ont, men då tar jag någon naproxen så är det lite lugnare sen. Måste dock vila väldigt mkt. Får inte anstränga mej, får ungefär på min höjd gå på taoletten, får inte göra så mkt annat och det är väldigt jobbigt. Har jag otur så måste jag vila upp till 2 veckor :S inte fan har jag tid att vara sängliggandes i upp till 2 veckor :S seriöst, men det e bara för att allt inte ska bli värre. Fick två gulliga sprutor idag :S Och jag som hatar nålar.. men hällre två sprutor än stolpiller ;P tro mej! Snacka om snurrig jag var efteråt, och väldigt trött. Så mkt som jag sovit idag har jag nog aldrig sovit, eller de har jag säkert.. men de var länge sen. Har sovit massor sen jag kom hem, och snart är de dax att sova igen. Är väldigt trött. Jag har då haft tur som har haft Bäjb med mej idag, han har strykit mej på kinden, hållt mej i handen och strykt mej lätt på ryggen. Han har varit väldigt snäll och omtänksam. Jag har tur som har en ängel som honom i mitt liv. 

aja, skit samma. Ger inget att skriva sånthär här egentligen med tanke på att typ ingen vet vad det rör sej om, och jag tänker inte säga vad det är heller. Men skriva av mej lite måste jag få göra. 

Er jag har lovat att ringa och berätta hur de går osv, jag ringer er när jag vaknat upp ur all sömn. Är så seg i huvudet och trött att jag har svårt att koncentrera mej på vissa saker. Som sagt, ringer senare i helgen.

♥ N I L S ♥